標題: [建議] 你會給我多少錢 [打印本頁]

作者: Jack-a-Lent    時間: 2008-11-4 21:46     標題: 你會給我多少錢

最近忙於勾一女女, 初初大家情意綿綿,互相關心,她認為小人物真君子有风度, 小人物認為她美、可愛又直爽。后來大家玩開色情短信來更肉麻露骨,极之淫蕩,大家難分難捨,盼早日一叙心中情,當小人物認為可以約出來談心時,她來电說:

女女:  我有男友的, 我只可做你半个女友
小人物: 半个女友都好
女女: 那你給我多少錢
小人物:那你想要多少錢
女女: 有多少都想要 (笑注說)
小人物:我都不知道我有多少錢(笑注說)
女女:那你認真想想可給我多少錢! 拜拜!
作者: glucerna    時間: 2008-11-4 21:57

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2008-11-4 06:46 AM 發表
最近忙於勾一女女, 初初大家情意綿綿,互相關心,她認為小人物真君子有风度, 小人物認為她美、可愛又直爽。后來大家玩開色情短信來更肉麻露骨,极之淫蕩,大家難分難捨,盼早日一叙心中情,當小人物認為 ...
佢甘講即係做deal...乜癮都冇啦.....

開声問人比幾$...唔方高手啦.....
作者: 肥笨蛋    時間: 2008-11-4 23:26

師兄,比錢之前自我沉醉於情人之感,唔係問題,但當你比錢過後,就請你切記,一買一賣,你情我願,大家公平交易,唔好再有任何 "鏡花水月" 的假幻想
作者: Doer    時間: 2008-11-4 23:42

同意glucerna的看法,呢條女招數唔太高,如果唔係死得更慘........

不過小人物兄身經百戰,就算高手都未必中招
作者: colorbhk    時間: 2008-11-5 00:16

一千幾百又好, 一萬幾千又好, 保證狼狗唔會薯炭N可以傾傾

作者: tommyoou    時間: 2008-11-5 00:21

╴常平價300元2Q.okey
作者: 7-siu    時間: 2008-11-5 00:59     標題: 回復 6# 的帖子

In this case, I would rather pay $150 for 1 Q. Since you get to know her through QQ, not even a real face to face encounter.
作者: simonkok    時間: 2008-11-5 01:15

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-11-5 00:59 發表
In this case, I would rather pay $150 for 1 Q. Since you get to know her through QQ, not even a real face to face encounter.
我以前見果D..QQ囡囡之前。。。。最起碼都同佢真人視頻過之後先約出黎。。。費事浪費時間。。。
作者: DrTea    時間: 2008-11-5 01:22

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-11-5 01:15 發表

我以前見果D..QQ囡囡之前。。。。最起碼都同佢真人視頻過之後先約出黎。。。費事浪費時間。。。
Did they see you BIG dick too ?
作者: DrTea    時間: 2008-11-5 01:26

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2008-11-4 21:46 發表
最近忙於勾一女女, 初初大家情意綿綿,互相關心,她認為小人物真君子有风度, 小人物認為她美、可愛又直爽。后來大家玩開色情短信來更肉麻露骨,极之淫蕩,大家難分難捨,盼早日一叙心中情,當小人物認為 ...
Bro Jack-a-Lent, are you talking about her ?  I'd pay $400/2Q or $600 for ON too !

http://forum.timway.com/f/thread-221009-1-1.html
作者: simonkok    時間: 2008-11-5 01:28

引用:
原帖由 DrTea 於 2008-11-5 01:22 發表

Did they see you BIG dick too ?
........一半一半...我唔一定同出黎見面0既QQ囡囡搞野。。。
一般取決於囡囡態度。。。如果人地係正經人家想搵真正男朋友拍拖或結婚。。我係唔會郁手。。。

哩個世界甘多囡。。何必累人累己。。自招麻煩呢?
作者: man927    時間: 2008-11-5 07:07

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2008-11-4 21:46 發表
Jack-a-Lent兄,你認為值幾多咪比幾多囉!
作者: denny2000    時間: 2008-11-5 09:54     標題: 回復 1# 的帖子

Jack brother, i think you must be disappointed with her directness. YOu should be happy that she said "女女:那你認真想想可給我多少錢! 拜拜!"  She did not even play the tug-of-war game with you. It seems that she does not intend to ransom you for $. If she does, she should hook you up first. now, you have a million reason not to see her again...
作者: Mr.big    時間: 2008-11-5 10:30

Did she mean how much will you pay per month or per shot ?

Recently I am hanging around with a girl, just passed her 19 birthday, quit smoking for me that I never ask and even encourage her to keep, wants and claims to be my gf, but I refuse to clarify our relationship, don't want to bear any responsiblility.

Everytime we dined out and had a drink something, I will put 800 sneakily into her bag on the way taking her home, the amount will be 1.5K for spending nite together.

I am not that naive although I look ok, money talks. I think she is willing to be my monogamous part-time lover at this period, and I can dump her whenever I get tired with her.

作者: eys    時間: 2008-11-5 10:55

搵埋佢個男友商量 夾份成個買
作者: auriga00    時間: 2008-11-5 12:30

反正都講到咁明,不如索性覆佢一句:

你一向收几钱?
作者: Oldman    時間: 2008-11-5 14:00

價錢真係要先O質素,反正都係開心錢,手鬆D都冇計啦
作者: Jack-a-Lent    時間: 2008-11-5 14:34

引用:
原帖由 glucerna 於 2008-11-4 21:57 發表

小人物當笑話告之大家, QQ女大傻瓜
作者: Jack-a-Lent    時間: 2008-11-5 14:38

引用:
原帖由 肥笨蛋 於 2008-11-4 23:26 發表
師兄,比錢之前自我沉醉於情人之感,唔係問題,但當你比錢過後,就請你切記,一買一賣,你情我願,大家公平交易,唔好再有任何 "鏡花水月" 的假幻想
知道,小人物第一次遇到這么大口氣的女女
作者: Jack-a-Lent    時間: 2008-11-5 14:43

引用:
原帖由 Doer 於 2008-11-4 23:42 發表
同意glucerna的看法,呢條女招數唔太高,如果唔係死得更慘........

不過小人物兄身經百戰,就算高手都未必中招
係啊! 當笑話! 條女不知所謂
作者: Jack-a-Lent    時間: 2008-11-5 14:46

引用:
原帖由 man927 於 2008-11-5 07:07 發表
Jack-a-Lent兄,你認為值幾多咪比幾多囉!
她值一條毛
作者: Jack-a-Lent    時間: 2008-11-5 14:55

引用:
原帖由 colorbhk 於 2008-11-5 00:16 發表
一千幾百又好, 一萬幾千又好, 保證狼狗唔會�薯炭N可以傾傾
如果條女好聲好氣, 小人物一干几百, 一萬几千都可以給,  當小人物傻瓜
作者: Doer    時間: 2008-11-5 14:59

所以咪話她招數低囉,有些香港兄弟遇到高手的,真係沉完死曬然後再沉過都有!
作者: Jack-a-Lent    時間: 2008-11-5 15:01

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-11-5 00:59 發表
Yes, you right
作者: SK    時間: 2008-11-5 19:02

Brother,

"女女: 那你給我多少錢"

咁要問下絛女有Dセservice?
如C眼刀比老兄用埋,咁又吾用law...
2-5-8少不了的
作者: eddiech    時間: 2008-11-6 00:03

引用:
原帖由 glucerna 於 2008-11-4 13:57 發表

如果條囡咁講, 即係話對你完全無興趣, 除非你有好多錢就另計.
作者: eys    時間: 2008-11-6 10:20

咁你會給我多少次?
作者: ah.bon    時間: 2008-11-6 10:23

引用:
原帖由 eys 於 2008-11-6 10:20 發表 咁你會給我多少次?
買套票 
作者: aduck1    時間: 2008-11-6 13:42

引用:
原帖由 ah.bon 於 2008-11-6 10:23 發表
買套票
唔好當講笑,今時今日經濟甘差,都可以一試喎........我係話d女賣套票
作者: BIGRabbit    時間: 2008-11-23 06:08

引用:

作者: bonebear    時間: 2008-12-27 11:51

I think the QQ chick is not the only way that we would meet such question. The Sauna BG would also as kyou the same Q but they are in the more expert way. Let say, if a sauna BG ask you the same Q, do any brother would fall into this trap? The Chinese year is coming soon, beware your wallets, bro!@
作者: john_1    時間: 2008-12-27 13:19

$400 would be about right.
作者: pantsu    時間: 2009-1-4 12:02

引用:
最近忙於勾一女女, 初初大家情意綿綿,互相關心,她認為小人物真君子有薽, 小人物認為她美、可愛又直爽。后來大家玩開色情短信來更肉麻露骨,极之淫蕩,大家難分難捨,盼早日一蝷艉仃﹛A當小人物認為 ...
不用想 ........... 為免浪費時間 ........ 拜拜啦
作者: ying8585    時間: 2009-1-4 13:35

計我話, 呢條囡招數真係好低呀!!!!
作者: 豬皇    時間: 2009-1-4 14:38

.."她認為小人物真君子有风度"...
d囡囡最終會揀d真君子有风度定係甜言蜜語的狼狗的呢..
我見過d朋友"懶"君子.又手機,又相機.不過咩都冇做過. 我肯定條女有幾個bf...唉...
作者: BBjai    時間: 2009-1-5 00:09

引用:
女女: 那你給我多少錢
小人物:那你想要多少錢...
Jack-a-Lent c-hing, 每個人都有個價 ,但都要視乎quality,不如你叫佢比D個人資料過你 ,然後再出quotation
例如:
1.高度和体重
170以下,$100
170以上,$150
体重就自己定個價啦!可以break down to 每2kg計

2.波波大小
33C或以上,$150,每大一cup加$30....
其它,$都係C-hing 你自己計計,
其它個人喜好........,也可加在其中
以上只是個人舉例
唔知最後見完真人後會唔會佢比返錢你呢,係就慘咯.....
總之,見貨對版,咪跟quatation 比錢囉!
作者: par3    時間: 2009-1-5 00:29

諗深一層,你就唔會因為感情而投入一毫子,而選擇直接啲搵過第個對象沉,又係摷返LL嚟講,囡囡開到口同你講錢,真係連LL嘅投入度(應該有少少真感情)都不如,咁你不如抽身離場前覆返佢,如果過夜公價八百,我俾夠一千你啦.我好明白遇倒啱feel嘅對象時嗰種唔想錯過嘅心情,為咗日後唔駛後悔因為自己唔夠投入而失去一個自覺可憧憬將來嘅心儀對象,我做咗一啲旁觀者覺得我好戇九九嘅事,我亦冇後悔過,但我可以好老實話一個好似唔合邏輯嘅事實你知,我哋呢啲好正人君子,好錫囡囡嘅客人,永遠都鬥唔過迫囡囡出嚟賺錢養佢,唔聽話仲會打佢嘅狼狗.至於選唔選擇做一件唔令自己後悔嘅傻事,bro量力而為咯,跌少少錢睇清楚你個女神嘅真面目,都值得嘅.至於俾幾多,其實你心入面有個秤嘅
作者: Jack-a-Lent    時間: 2009-1-5 13:29

引用:
原帖由 par3 於 2009-1-5 00:29 發表
諗深一層,你就唔會因為感情而投入一毫子,而選擇直接啲搵過第個對象沉,又係摷返LL嚟講,囡囡開到口同你講錢,真係連LL嘅投入度(應該有少少真感情)都不如,咁你不如抽身離場前覆返佢,如果過夜公價八百, ...
難得三少感触深刻!
小人物已痛過傷過錯過恨過.....
有時分不清歡場和現在的女女了....
人長大了! 一切不過是春夢一場
作者: simonkok    時間: 2009-1-5 14:05

引用:
原帖由 par3 於 2009-1-5 00:29 發表
諗深一層,你就唔會因為感情而投入一毫子,而選擇直接啲搵過第個對象沉,又係摷返LL嚟講,囡囡開到口同你講錢,真係連LL嘅投入度(應該有少少真感情)都不如,咁你不如抽身離場前覆返佢,如果過夜公價八百, ...
有時好難講...好似早兩日我同你講個case...
搞到我好似又食又拎.....住都慳埋..甘又算唔算得係好cheap呢?
作者: Jack-a-Lent    時間: 2009-1-5 14:27

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-5 14:05 發表

有時好難講...好似早兩日我同你講個case...
搞到我好似又食又拎.....住都慳埋..甘又算唔算得係好cheap呢?
好奇想知個case...
作者: simonkok    時間: 2009-1-5 14:33

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-1-5 14:27 發表

好奇想知個case...
我都係唔講.. .因為我講...一般人都話我吹水老作....
作者: DrTea    時間: 2009-1-5 14:36

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-5 14:33 發表

我都係唔講.. .因為我講...一般人都話我吹水老作....
NDS Lite !!  Please reply PM la !!
作者: simonkok    時間: 2009-1-5 14:38

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-1-5 14:36 發表

NDS Lite !!  Please reply PM la !!
收到.....個玩樂電話禽日收得好密. ..等陣搵番出黎...再覆你
作者: DrTea    時間: 2009-1-5 14:41

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-5 14:38 發表

收到.....個玩樂電話禽日收得好密. ..等陣搵番出黎...再覆你
Many thanks Bro Simonkok !!  Have you granted a permit for the weekend conference ?
作者: Jack-a-Lent    時間: 2009-1-5 15:17

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-5 14:38 發表

我又要! please!!! PM to me Thanks!
作者: 浪高長岸    時間: 2009-1-5 15:23

你個NDS就值價啦!早D見你就好,我都有部PSP
作者: DrTea    時間: 2009-1-5 15:43

引用:
原帖由 浪高長岸 於 2009-1-5 15:23 發表

I've a Nintendo Red/White Game too !!
作者: simonkok    時間: 2009-1-5 15:45

引用:
原帖由 浪高長岸 於 2009-1-5 15:23 發表
大哥你甘講....叫我點講好呢
作者: 浪高長岸    時間: 2009-1-5 15:52

我想講,你的真人真事是教識我"以後要改打NDS"
作者: simonkok    時間: 2009-1-5 16:06

引用:
原帖由 浪高長岸 於 2009-1-5 15:52 發表
我想講,你的真人真事是教識我"以後要改打NDS"
事實上我都唔算係FOC......不過"感覺良好"!
作者: Jack-a-Lent    時間: 2009-1-5 16:34

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-5 16:06 發表

事實上我都唔算係FOC......不過"感覺良好"!
很久沒有過"感覺良好"了
作者: simonkok    時間: 2009-1-5 17:05

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-1-5 16:34 發表

很久沒有過"感覺良好"了
你講你同D..QQ囡或非professional...一齊時...無好感覺?
作者: 浪高長岸    時間: 2009-1-5 22:34

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-5 17:05 發表

你講你同D..QQ囡或非professional...一齊時...無好感覺?
我都沒試好感覺很耐了
作者: DrTea    時間: 2009-1-5 22:55

引用:
原帖由 浪高長岸 於 2009-1-5 22:34 發表

我都沒試好感覺很耐了
NO pay NO Gain !!

Play more !  Pay more then Gain much more la !!
作者: simonkok    時間: 2009-1-6 00:43

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-1-5 22:55 發表

NO pay NO Gain !!

Play more !  Pay more then Gain much more la !!
係吖。。。真係要交個心出黎。。。。。
我對D囡好認真。。。當佢地朋友黎交(性)。。。。

好幾SP。。我同佢地運動完之後。。佢地都會同我討論下佢地D男朋友嫁!
作者: DrTea    時間: 2009-1-6 00:46

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-6 00:43 發表

係魽C。。真係要交個心出黎。。。。。我對D囡好認真。。。當佢地朋友黎交(性)。。。。

好幾SP。。我同佢地運動完之後。。佢地都會同我討論下佢地D男朋友嫁!
Talking about their Boy friends' dick ?!  Too Small and too Short ar ma !!
作者: simonkok    時間: 2009-1-6 00:55

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-1-6 00:46 發表

Talking about their Boy friends' dick ?!  Too Small and too Short ar ma !!
非也非也。。。我自覺我係好一般正常的人。。。。唔會評論其他人size.....

一般都係老生常談。。”男女大不同”。。。講下火星人同水星人0既分別囉。。。
作者: Jack-a-Lent    時間: 2009-1-6 09:10

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-5 17:05 發表

是啊! 能交心的女女越來越少
作者: simonkok    時間: 2009-1-6 10:10

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-1-6 09:10 發表

是啊! 能交心的女女越來越少
連non-professional都唔得?
作者: Jack-a-Lent    時間: 2009-1-6 14:45

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-6 10:10 發表

連non-professional都唔得?
小人物近來嫖運奇差 , 經常遇人不淑 , 錢財是小, 時間和精力令人透支
作者: simonkok    時間: 2009-1-6 15:19

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-1-6 14:45 發表

小人物近來嫖運奇差 , 經常遇人不淑 , 錢財是小, 時間和精力令人透支
以後大家齊心D..互相照應下....
作者: Haidada    時間: 2009-1-6 15:58

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-1-6 14:45 發表
嫖运呢样野就真系无办法。。其实我的嫖运也不好。。拣女就十九拣错。。不过就再接再厉咯。。。只求十餐有一餐好就满意啦。。
作者: DrTea    時間: 2009-1-6 16:38

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-6 15:58 發表

嫖`呢底打N真系办法。。其b我的嫖`也不好。。拣女就十九拣错。。不过就再接再厉咯。。。只求十餐有一餐好就满意啦。。
I don't think so !! You're Lucky Golden Gunner !!
作者: oldkent    時間: 2009-1-6 22:58

因住俾咗錢又俾人屈黃腳雞!
作者: Jack-a-Lent    時間: 2009-1-7 11:22

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-6 15:19 發表

以後大家齊心D..互相照應下....
係啊! 大家多的交流。。。研究。。。
作者: Jack-a-Lent    時間: 2009-1-7 11:25

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-6 15:58 發表

嫖运呢样野就真系无办法。。其实我的嫖运也不好。。拣女就十九拣错。。不过就再接再厉咯。。。只求十餐有一餐好就满意啦。。
依家十餐都吾知有冇一餐好!
十年前就十餐有五餐好!  
十五年前就十餐有十餐好!
作者: simonkok    時間: 2009-1-7 12:58

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-1-7 11:25 發表

依家十餐都吾知有冇一餐好!
十年前就十餐有五餐好!  
十五年前就十餐有十餐好!
甘你唔好太在意食餐囉...享受下煮餐的過程..都唔錯嫁!!
作者: Haidada    時間: 2009-1-7 14:37

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-7 12:58 發表
非常同意这个说法。。我都系享受一班好友在K里开心。。到房后就看运咯。。不抱太大期望也易满足。。遇到好少少也就当JACKPOT啦。。
作者: simonkok    時間: 2009-1-7 14:41

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-7 14:37 發表

非常同意这个说法。。我都系享受一班好友在K里开心。。到房后就看运咯。。不抱太大期望也易满足。。遇到好少少也就当JACKPOT啦。。
所以我都喜歡慢慢煮慢慢食....未太習慣快餐
作者: Haidada    時間: 2009-1-7 16:54

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-7 14:41 發表
所以我都喜歡慢慢煮慢慢食....未太習慣快餐
系呀。。我都系鐘意煲煲下。。煲熟左咯咪变饭盒咯。。
作者: garylock    時間: 2009-1-7 17:21     標題: 回復 70# 的帖子

agreed. quality is more important than quantity. No rush brother.
作者: 浪高長岸    時間: 2009-1-7 18:07

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-7 14:37 發表

同意同意
作者: Jack-a-Lent    時間: 2009-1-7 21:27

引用:

同意! 享受好友. 媽咪一起的開心
作者: Jack-a-Lent    時間: 2009-1-7 21:28

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-7 12:58 發表

食餐....享受下煮餐的過程.., 高见!
作者: simonkok    時間: 2009-1-8 00:14

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-1-7 21:28 發表

食餐....享受下煮餐的過程.., 高见!
正如我喜歡去K玩。。就因為揀囡過程其實係好好玩。。有時好玩過坐囡。。。
作者: Jack-a-Lent    時間: 2009-1-8 10:29

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-8 00:14 發表

正如我喜歡去K玩。。就因為揀囡過程其實係好好玩。。有時好玩過坐囡。。。
是啊!
現在少去桑拿了!
K場多了, 三五知已把酒言歡,
挑選前心中的期待,
挑選時心中的起伏,
挑選后心中的期望,
非筆墨能形容的。
作者: Haidada    時間: 2009-1-8 11:24

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-1-8 10:29 發表
是啊!
現在少去桑拿了!
K場多了, 三五知已把酒言歡,
挑選前心中的期待,
挑選時心中的起伏,
挑選后心中的期望,
非筆墨能形容的。
说得好。就是这样。。我也只是偶尔去一下SN补飞而已。。主力还是K。。
作者: Jack-a-Lent    時間: 2009-1-8 14:55

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-8 11:24 發表

说得好。就是这样。。我也只是偶尔去一下SN补飞而已。。主力还是K。。
你啊! 還有快餐 , 小人物十餘年沒食快餐了 , 吃的太快! 老人家傷胃
作者: Haidada    時間: 2009-1-8 16:20

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-1-8 14:55 發表
你啊! 還有快餐 , 小人物十餘年沒食快餐了 , 吃的太快! 老人家傷胃
系呀。。无时间就吃快餐咯。。有时仲连吃两个添。。。
作者: 浪高長岸    時間: 2009-1-8 16:26

快歺好少食,在k 和朋友一齊喝酒那感覺,其實有種說不出快感,又其是"料"朋友d女喝酒,睇住離贏就更爽.因為自問都係個愛喝的人
作者: Haidada    時間: 2009-1-8 16:32

引用:
原帖由 浪高長岸 於 2009-1-8 16:26 發表
快歺好少食,在k 和朋友一齊喝酒那感覺,其實有種說不出快感,又其是"料"朋友d女喝酒,睇住離贏就更爽.因為自問都係個愛喝的人
哈哈。。甘就俺啦。。下次同你饮多的。。。
作者: 浪高長岸    時間: 2009-1-8 16:59

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-8 16:32 發表

哈哈。。甘就俺啦。。下次同你饮多的。。。
好呀!拉住條女再互片 ,又可以互換....哈哈
作者: Haidada    時間: 2009-1-8 17:25

引用:
原帖由 浪高長岸 於 2009-1-8 16:59 發表
好呀!拉住條女再互片 ,又可以互換....哈哈
饮到HIGH HIGH 地就麦都得啦。。。
年前在厂时饮到醉晒。。走去剥女女D衫。。点知比D女剥翻转头。。搞到不知几好玩。。
作者: simonkok    時間: 2009-1-8 17:28

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-8 17:25 發表

饮到HIGH HIGH 地就麦都得啦。。。
年前在厂时饮到醉晒。。走去剥女女D衫。。点知比D女剥翻转头。。搞到不知几好玩。。
無得着衫不得至...仲要跑圈添... (第一次見你果次..係sSalormoon)
作者: Haidada    時間: 2009-1-8 17:30

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-8 17:28 發表
無得着衫不得至...仲要跑圈添... (第一次見你果次..係sSalormoon)
但系你个次夹住来跑都看吾到条大根。。
作者: simonkok    時間: 2009-1-8 17:34

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-8 17:30 發表

但系你个次夹住来跑都看吾到条大根。。
講真我覺得我自己好一般咋喎...
作者: Haidada    時間: 2009-1-8 17:37

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-8 17:34 發表
講真我覺得我自己好一般咋喎...
要由第三者评的嘛。。。
作者: simonkok    時間: 2009-1-8 17:50

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-8 17:37 發表

要由第三者评的嘛。。。
車...D囡囡係D客面前...個個都話大條啦...你信唔信?
作者: DrTea    時間: 2009-1-8 19:22

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-8 17:50 發表

車...D囡囡係D客面前...個個都話大條啦...你信唔信?
Who Said ?!  Most of the MM told me that I'm Short and Small normally !!
作者: Happy_1973    時間: 2009-1-9 12:38

作者: 浪高長岸    時間: 2009-1-12 21:23

我自問細至中根,耐力和次數都一般,但勝在用心花在前戲上.

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0