標題: 旺角齋dup報告 [打印本頁]

作者: jimmy_lee    時間: 2008-11-9 18:22     標題: 旺角齋dup報告

黃傑健之家
地址: 旺角山東街38號10/F全層

山東街38號! 其實成日都經過呢幢商業大廈, 知道呢度似乎都有唔少做spa的地方, 一於去探險.

我選擇了10樓「黃傑健之家」, 上到去reception個女人話dup一粒鐘 (四十五分鐘) 收$148, 兩粒鐘就$248. 收費唔貴wor, 不過當日係星期五放工時間, 見佢安排技師同房間都有d困難, 所以我只選擇dup一粒鐘.

唔知點解, 當日我唔想沖涼, 所以唔知個沖涼房有幾大, 不過一定有沖涼設備. 技師叫阿如, 中年新移民, 樣子普通. 佢話我好彩, 因為呢度的房全部都係雙人房, 一條麻甩佬嚮繁忙時間幫趁, 多數都唔會招待, 因為冇可能比你一個人霸晒成間雙人房. 當然如果係一個女仔就冇問題, 因為佢可以同另一個陌生女客人share同一間房. 佢仲話男人嚮繁忙時間幫趁, 最好都係同女朋友或老婆一齊來, 咁就一定冇問題.

另外, 佢話星期一至五下午一時前光顧, dup兩粒鐘只收$189, 只可惜我冇可能嚮呢d時間幫趁. 至於骨技, 相當唔錯, 力度大, 雖然技巧仲未算一等一高手, 不過我都好滿意. 推油亦舒服, 沒有落油太多的問題.

Dup骨過程一d邪氣都冇, 有機會會再去的.
作者: ngms    時間: 2008-11-10 10:57

ad ad ad ad ad
作者: garylock    時間: 2008-11-10 16:39     標題: 回復 2# 的帖子

sounds like ads however it is always OK to get more info and we need to use our own judgement
作者: 麥迪文    時間: 2008-11-10 16:47

謝謝 Jimmy report.

Jimmy 什麼時候回到邪骨, 有時需要食頓大餐呀!  仍舊放不下家人 d 事情呀?
作者: jimmy_lee    時間: 2008-11-10 18:07

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-11-10 16:47 發表
謝謝 Jimmy report.

Jimmy 什麼時候回到邪骨唷, 有時需要食頓大餐呀!  仍舊放不下家人 d 事情呀?
邪骨其實都有去, 有三個邪骨報告未出, 不過有兩個肯定唔方便嚮呢度出 (you know, 要將精彩部份抽走).

大餐...... 我都唔知點解冇乜意欲. USB方面, 如果有阿May (前立x9G2) 或思雅之類, 咁就當然冇問題, 但近年好像沒有這種質素. 至於141, 好似亦沒有什麼特別好......

我宜家好似期待嚮股票度, 如果能繼續成功撈底及獲利的話, 就再來多一次cc.
作者: icq123    時間: 2008-11-11 00:36

Thank for sharing !!!!!
作者: 麥迪文    時間: 2008-11-11 10:30

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-11-10 18:07 發表

邪骨其實都有去, 有三個邪骨報告未出, 不過有兩個肯定唔方便嚮呢度出 (you know, 要將精彩部份抽走).

大餐...... 我都唔知點解冇乜意欲. USB方面, 如果有阿May (前立x9G2) 或思雅之類, 咁就當然冇問題, 但近年 ...
HQ 出 la. Wait for you.

USB 最好的日子已經過去了。SN天生麗質那些難得改去做 USB. 現在 d new USB dup 有 heart 已經叫好 la.

cc???  在哪裡跌倒在哪裡站起! Good!
作者: sunboyz    時間: 2008-11-11 11:17

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-11-9 18:22 發表
黃傑健之家
地址: 旺角山東街38號10/F全層

山東街38號! 其實成日都經過呢幢商業大廈, 知道呢度似乎都有唔少做spa的地方, 一於去探險.

我選擇了10樓「黃傑健之家」, 上到去reception個女人話dup一粒鐘 (四十五 ...
Thanks for the report.  I heard about this place a while ago from a female friend of mine.  She even bought their package.  She told me that many Cathay Pacific ladies go there as well.  I shall go there and try some time.

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0