標題: [原創] 情人 Fion,翻版 李心潔 [打印本頁]

作者: FSHP    時間: 2008-11-12 10:07     標題: 情人 Fion,翻版 李心潔

情人 Fion,翻版 李心潔今日 老友 來電,話有件幾揼得嘅正菜,係天文台道,叫我去試鐘。於是打電話比 Fion,約定6點,一打開門,乜李心潔黎左咩,不過呢個翻版心潔,就細粒佐D,呢個Fion 個樣好似 李心潔 啱啱出道時候嘅模樣,好Q 兼 好怕羞。對波就吸手個隻啦,身材都幾襯。硬件咁正當然入閘。傾左一陣計,有 D Feel,跟住就互剝,互剿,冲涼,雖然我覺得 Fion 好有 Feel,又好怕羞,但係一撻着之後,就變左第二個人咁,夠熱情,有招呼,令我大感意外。一輪翻雲覆雨後,我都好滿足咁撻係張床度喘氣,但 Fion 就好似小鳥伊人咁被我抱入懷,係呢個時候,Fion 就好似化身為我的女朋友咁,好正!跟住先至揼骨,好舒服,放低 600元家用,返黎 click 入 Fion 條 link 看看,把我嚇了一跳,真人 Fion 身材好好多。如果淨睇相,可能唔會入閘,幾乎錯失一個砌正女的好機會。
作者: 9394    時間: 2008-11-12 12:06

Thanks yr report
作者: 麥迪文    時間: 2008-11-12 15:11

Brother FSHP 好....有樣野想問. Fion 係天文台道之前在哪裡工作. SN or USB?
作者: sunboyz    時間: 2008-11-12 17:48

You are putting this ad in a lot of places woh!!!!!!!!!!!
作者: Im99917    時間: 2008-11-12 20:50

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-11-12 07:11 發表
Brother FSHP 好....有樣野想問. Fion 係天文台道之前在哪裡工作. SN or USB?
我記得之前佢係華豐做過.
作者: peninsula    時間: 2008-11-12 22:08

引用:
原帖由 sunboyz 於 2008-11-12 17:48 發表
You are putting this ad in a lot of places woh!!!!!!!!!!!
Aiya - ban?
作者: sunboyz    時間: 2008-11-13 10:49

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-11-12 22:08 發表

Aiya - ban?
ML first then dup, first time I hear this new procedures?!  FSHP - F = Fion???
作者: BB鬥士    時間: 2008-11-14 11:41

report都寫得唔錯, 就算係廣告, 睇唔啱咪唔入閘囉, 以前洗樓都係層層按鐘睇架啦, 當然各位兄弟去之前最好找定一兩個后備先去洗樓啦
作者: 9394    時間: 2008-11-14 12:17

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-11-12 15:11 發表
I think she is the same one working in Wah Fung
I tried once.. she is ok
作者: 9394    時間: 2008-11-14 12:17

引用:
原帖由 sunboyz 於 2008-11-13 10:49 發表

ML first then dup, first time I hear this new procedures?!  FSHP - F = Fion???
me will also follow this procedures. Because I like ML more than dup..
作者: S-Machine    時間: 2008-12-4 17:53

多謝1個帖子的新手報告
作者: 摩人布歐    時間: 2008-12-5 10:53

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-11-12 07:11 發表
老麥唔洗問啦,
佢賣緊廣告咋!

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0