標題: [原創] 123 $8新Plan??? [打印本頁]

作者: catbb15    時間: 2008-11-19 17:07     標題: 123 $8新Plan???

One2free岩岩打o黎話出o左個新plan好抵, 8蚊就可以同5個朋友無限傾, 咁有冇人知係唔係o個5個都係要用one2free鴭O? =^.^=
作者: 妹仔    時間: 2008-11-20 10:26

系呀...要5個都系用123 or 1010 呀..佢唔系$ 8 plan , 系你用一個plan 再加 $8 好朋友組合
作者: 亞里士打    時間: 2008-11-20 11:47

引用:
原帖由 catbb15 於 2008-11-19 17:07 發表
One2free岩岩打o黎話出o左個新plan好抵, 8蚊就可以同5個朋友無限傾, 咁有冇人知係唔係o個5個都係要用one2free鴭O? =^.^=
你系米講$28蚊果個一家人組合呀??
作者: day文    時間: 2008-11-20 12:43

引用:
原帖由 妹仔 於 2008-11-20 10:26 發表
系呀...要5個都系用123 or 1010 呀..佢唔系$ 8 plan , 系你用一個plan 再加 $8 好朋友組合
好似幾ok咁喎~
作者: 粗茶Lee    時間: 2008-11-20 13:41

引用:
原帖由 亞里士打 於 2008-11-20 11:47 發表

你系米講$28蚊果個一家人組合呀??
哩個係另一樣o野o黎.
28蚊好似可以打多一個固網number.
作者: 粗茶Lee    時間: 2008-11-20 13:42

引用:
原帖由 day文 於 2008-11-20 12:43 發表

好似幾ok咁喎~
無限video call哩個抵囉.
作者: 亞里士打    時間: 2008-11-21 12:58

抵打矣 ? 而家上台有無咩送,咩優惠先? 有無一定要用咩月費計劃呀?要簽幾多個月呀?
作者: 貨戴戈    時間: 2008-11-23 19:50

引用:
原帖由 粗茶Lee 於 2008-11-20 13:41 發表

哩個係另一樣o野o黎.
28蚊好似可以打多一個固網number.
我都而家都唔知哩個 plan 係咩o黎
作者: 鬼太郎    時間: 2008-11-24 00:44

但係出埋電話又有冇好嘢先??

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0