標題: [上樓骨] 香B 8C6報告 [打印本頁]

作者: magicbright    時間: 2008-12-19 12:54     標題: 香B 8C6報告

上到去成條走廊都係人,心想都應該冇得Dup,點知見到門囗寫住歡迎光臨,甘就即按鐘睇睇啦,一開門見到樣Ok 3.5/5 約二十尾三十頭,身材好吾肥有腰Ball有C 挺+彈,手感非常好4/5.地方Ok Clean 3/5.入到去佢就教水,但涼就自己沖,Dup前有問邊到要多D,態道好4/5全程笑面.Dup 有力同D位都Ok 3/5, 但Rpp就真係麻麻2/5吾夠輕手,HJ都Ok3/5,,會吾會再去,應該吾會,因為想試下其他地方.整體感覺Ok,各位師兄可以一試.(提提各位師兄,佢冇全套同手只可玩上不可玩下)

作者: blm    時間: 2008-12-19 14:11

你講緊果個係豆豆呀,好多人的夢中女神,沉船對象。

轉貼一篇賽後報告給各位參考

上周五(2008/06/20放工後入閘......
姓名:豆豆
網址:無
地點:B 8/F C6
樣貌:4.5 / 5(後生朱茵 + 葉旋混合體,特別當你訓係度向上望住佢果陣時......
身材:4 / 5(身形嬌小、細細粒、有身材)
技術:4.5 / 5(手骨一流,位準夠力,做Body 時,好有 FEEL
服務:4.5 / 5(細心、健談、有禮貌,但可惜冇全套)
環境:清潔、整齊、企理、但地方細
上唔上得過?100% 絕對值得推介
返啅指數:10 / 10
係某個 forum 到睇番以前 d 帖,發現有好多師兄對 TST 豆豆(以下稱小電鰻,睇落就知道原因...),評價深高,於是本住冒險精神去睇下小電鰻究竟有乜野可以令戮v臣服其下......
上到去開門後,有一位樣靚清秀,笑容滿臉既後生朱茵 + 葉旋混合體企係我面前,Woo~~~ she is my cup of tea!!!   但係佢同我講只做 DUP + 出火,小弟當時有d失望 ,不過小電鰻就好有禮貌不斷同我 say sorry,並道出佢冇全套既原因(唔緊要,小妮子身體健康要緊同埋唔好比自己甘大心理壓力∼)...反正到入左黎同又有“靚女明星”幫你 dup 骨,自己又甘疲倦,甘小弟都冇乜介意繼續展開我地特別既一晚......
佢冇待浴但細心地幫你較水,自己沖涼,沖完涼小電鰻又好有禮貌地問我可唔可以比佢叫外賣食(甘有禮貌又識尊重人,抵讚! )我答當然冇問題,小電鰻又問我食左飯未如果未不如一齊食啦∼
我見有 d 餓,於是同佢一齊揀R叫外賣。
之後小電鰻好細心鋪好張床,連訓頭位個窿都加上紙巾(夠殷勤 + 衛生!
Dup
骨過程好舒服,小電鰻識得幾時用力同埋邊到用力(利害既地方佢按幾按就搵到你勞損既地方,勁! ),一邊 dup,一邊傾,氣氛好好∼
不經不覺就到 rpp,好舒服呀∼
仲比小電鰻笑我個股又大又滑,佢一邊摸一邊好俏皮甘話佢依家係甘抽我水(啍∼
我下次要問番佢收 $$$ 先得! )可惜時間略短就完呢 part...
小電鰻叫我轉身,佢就熄燈,慢慢除去佢條 sexy 吊帶裙...佢慢慢爬上黎,呢一刻佢黎料啦!我訓係度向上望住佢,越睇越似朱茵 mix 葉旋,佢身材好 fit,仲有少少腹肌潻!(簡直係我心目中既 dream girl... )而佢對性感挑逗既雙眼就不斷向你發放高壓電力...(HELP~~~ )佢先 kiss 我既 lin , 不斷撫摸我身體,有輕量 body,之後就用手一邊 chok enjoy_tonight(最大鑊就係小電鰻不時回望你,慌死你電得唔夠傷...但係勁有 feel,好enjoy ),最後小電鰻施出波波夾腸(簡直 Excellent!!! ),終於攪到小 enjoy_tonight 不斷冒出白煙...仲差d整污糟張床潻!
事後自行沖涼(有較水但冇待浴),大家一齊共進勁大份量既飯盒晚餐,大家有講有笑,感覺好特別,正!

其後發生一段特別小插曲 ,待續......

作者: blm    時間: 2008-12-19 14:29

Part 1報告......

當我同小電鰻共享晚餐時, 我忽然心血來潮問小電鰻稍後仲有冇人 booking, 佢答冇, 甘我就話食完飯不如加鐘 dup , 小電鰻欣然答應 . . . 不過, 過左幾分鐘後, 突然聽到出面有 d , 初時都不已為意, 但聽聽下聽到外面有把女聲好似叫做乜打人之類既說話, 之後仲有澎門聲 . . . 過左一陣, CCTV 到睇到有幾位差人黎到   . . . 係走廊捉住個肥佬講左好奈, 又入左其中一位囡囡既房, 擾攘左差不多半粒鐘先離開 . . .

係差人辧公期間, 我地食完飯, 之後就開始 2nd round dup 骨喇, 佢話我岩岩食飽唔好按背同肚既部位, 仲再三問我如果感覺唔舒服就叫唔好 dup . . . (夠細心, 抵讚! )此 round, 小電鰻同我先推油按腳, 後按手, 原來佢同我通緊全身淋巴 . . . 係過程中, 小電鰻好用心去解釋 d 淋巴位置, 其產生原因等醫理知識(夠專業!
~ 按到某些部位真係死去活來痛得緊要 h:" />h:" />  不過, 事後第二日, 全身好似比小電鰻打通經絡一樣 (唔知係小電鰻甘犀利定係心理作用, 下次一定要搵佢引證...   嘻嘻~
最後,臨走時仲擁抱一陣先離開,小弟帶住全身被電擊既身軀離開...

總結:“小電鰻”
豆豆樣靚清秀,笑容滿臉既後生朱茵 + 葉旋混合體,手骨一流,遺憾地冇全套(但我會尊重小電鰻,尊重佢既原則,我好諒解佢 -- 皆因俛強冇幸福!),但電力非凡(小心被高壓電親! ),整個過程非常特別同好難忘...第一次同囡囡係佢間房一齊食既盒(仲係 d R份量鬼甘多潻)、第一次睇到人地發生爭執仲攪到有警察調解、第一次比人甘細心去通淋巴、難忘你既眼神、難忘你甘好既服務、難忘我地第一次相遇佢就當我係熟客看待,大家一齊渡過又愉快又特別既晚上,好好 FEEL
十分回味∼ 100% 絕對值得推介!!!

註:呢篇 (Part 1 + Part 2) 報告雖長, 但小弟都係想同各位師兄分享一下小電鰻既電力,囡囡洃H夾人緣,亦都各花入各眼,所以各位上唔上最好自己決定...如果各位師兄覺得小弟呢篇報告寫得好,請加分以作鼓勵!謝謝!

作者: samlhd    時間: 2009-1-10 03:04

Wow, sounds very good
Must try try
作者: Im99917    時間: 2009-1-10 11:14

引用:
原帖由 samlhd 於 2009-1-9 19:04 發表
Wow, sounds very good
Must try try
乜師兄未睇過我最新報告咩, 再貼一次與師兄分享:

09第一骨,香B小豆豆知道找她要預約,所以預約了。

早到了五分鐘,按鈴沒人應門,打電話,她說在洗澡(啊,為什麼不等我?)要我再等一下。

知道她是個美女,心裡有準備,但門一打開,還是超乎意外:明眸皓齒、卷髮披肩、酥胸半露健康膚色,穿著的就是廣告那套黑白相間的「工裝」,活脫脫就是個小葉璇(雖然有師兄不同意),我喪魂落魄地走進房。

她在替我較熱水,我要脫衣卻有點遲疑:怎好在「葉璇」跟前除衫咁失禮?

電話裡她的白話聽不出口音,現在就聽出來了,我好查家宅的毛病又來了,邊沖涼邊問:你哪裡人?
「江西」。
江西哪裡?
「江西就在湖南旁邊」,答非所問。
我笑,轉用國語頻道:「我問的是江西哪裡?南昌?九江或是瑞金?」
她讚歎:「你的普通話真好啊!(為什麼不讚我地理知識豐富?)我是南昌的。」

之後全部國語對白。

骨床較大,差不多是一張雙人床的尺寸,要不是開了個洞,看不出是骨床,因為較大,房間嫌得小了,床之餘的空間就略嫌不夠了。床大有個缺點,囡囡只能跪在床上做事,不能站在床旁,用力畢竟有點阻礙。但豆豆還是可以使上勁的,她一上來就摸住我的腰骨,穴位也拿面o準,而且也摸出我腰有勞損,還真有兩手,雖然手勁有點不夠,但穴位準,可以抵消手力的不足。

話閘子一打開,就停不了。原來豆豆很好學,工餘還去上課進修,學得還是管理課程,而且連九型人格理論她也學過,很有上進心,樓上骨好學女子不少,前發利婷婷、香B古麗,床邊都是一大堆書,但都是以文、史、哲為主,喜歡管理學還是第一次碰到。

我問她是那類型人格,她問我問來幹嘛,我嘻皮笑臉:「知道了追你容易啊!一擊即中!」
她笑:「說不得,說不得!」後來再補句:「熟了才跟你講。」哈哈,有希望!

健談的她停不了嘴,有時我沒答上嘴,她會問:「你怎麼不跟我說話啦?」雖趴在床上,還是可以感覺到她的嬌憨之態。

掃屁股是稍弱的一環,我跟她說了,她努著小嘴(可愛極了),我說我可以做做示範,她褪下「工裝」,僅餘一Under,趴在床上,玉體橫陣,想起那早章x怡和男友在沙灘親熱的鏡頭,我不禁有點意亂情迷,也學那老外撫摸一番,心情激盪之下,手法有點亂了,輕重拿捏就失了了分寸,慚愧!

關鍵時刻到了,她側臥在我旁邊,粉臉離我就那麼一兩寸,呵氣如蘭,眼睛散發著十萬瓩電力,牙齒輕咬著下唇,似在壓抑著要爆炸的慾念,手在我胯下有所動作,腰肢再輕輕扭動,上下挑逗、夾攻之下,很快,一道白練在我和她的軀體之問激射而出!

我去沖洗,見她站在一旁,從這個角度看她確實有點像朱茵,我當即口占一詩:「上床美葉璇,下床俏朱茵」,逗得她格格直笑,笑靨如花。

臨走,又抱著我依偎一番。

總結:
1,        我所看過的最美樓上骨之一,看到她,古人那些描述美女的詞句全部湧到心頭:「手如柔荑,膚如凝脂,螓首蛾眉,巧笑倩兮,美目盼兮」。
2,        骨技還沒發揮至盡,我還沒試出她真正骨技(給自己藉口再去幾次嘛!)
3,        眼神是她的必殺技,極挑逗之能事,各位師兄小心沉船!
作者: jjkk_king    時間: 2009-1-13 10:12

seems so great wor !!
I dun like 全套 also !!
I am loving it !!

作者: ericsaintmartin    時間: 2009-1-13 10:35

引用:
原帖由 blm 於 2008-12-19 14:29 發表
續 Part 1報告......

當我同小電鰻共享晚餐時, 我忽然心血來潮問小電鰻稍後仲有冇人 booking, 佢答冇, 甘我就話食完飯不如加鐘 dup 骨, 小電鰻欣然答應 . . . 不過, 過左幾分鐘後, 突然聽到出面有 d 聲, 初 ...
blm師兄
呢個report好似係出自三哥手筆喎!
作者: Im99917    時間: 2009-1-13 11:37

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-1-13 02:35 發表

blm師兄
不是, 是enjoy_tonight師兄的:

http://forum.timway.com/f/thread-201078-1-11.html
作者: kfcook    時間: 2009-1-17 00:03

Thanks for C Hing's report.
I tried her at last.  Really good services.      A little 沉沉  
作者: gowentgone    時間: 2009-1-17 01:52

for some reason ,no interest on her anymore
作者: kfcook    時間: 2009-1-21 23:41

引用:
原帖由 gowentgone 於 2009-1-17 01:52 發表
for some reason ,no interest on her anymore
C Hing, any details, please ??
作者: gowentgone    時間: 2009-1-22 00:18

引用:
原帖由 kfcook 於 2009-1-21 23:41 發表

C Hing, any details, please ??
nothing special ,likey 就 carry on la ,各自修行吧
作者: blm    時間: 2009-1-22 23:15

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-1-13 10:35 發表

blm師兄
嘻嘻,我早就用紅色字說明是轉貼,不是我自已的手筆。我是絕對尊重知識產權的。
作者: sktempem    時間: 2009-1-23 15:11

覺得BM都吾錯,值得一試。
作者: madinhj    時間: 2009-1-23 15:29

總之各取所需啦,最緊要知道自己要D乜!
作者: kfcook    時間: 2009-1-23 23:36

Agreed, 各自修行
作者: 8-()    時間: 2009-1-25 16:06

will she open in CNY??
作者: MCX    時間: 2009-1-26 04:47     標題: Thanks

Ching pls give me phone no.  Thanks
作者: blm    時間: 2009-1-26 10:16

引用:
原帖由 8-() 於 2009-1-25 16:06 發表
will she open in CNY??
No, 她回鄉了。
作者: shiuchng    時間: 2009-1-28 16:35

睇過師兄的精彩報告﹐很有興趣﹐
請問香B 是那裡﹖可以給我她的預約電話嗎﹖
作者: Lee+Dick    時間: 2009-1-29 10:41

引用:
原帖由 shiuchng 於 2009-1-28 08:35 發表
睇過師兄的精彩報告﹐很有興趣﹐
請問香B 是那裡﹖可以給我她的預約電話嗎﹖
香B即係香檳大廈B座。剛剛睇過141網,廣告唔見左,可能要等佢從鄉下反來再出廣告。
我無佢電話,你可以遲的去141網睇睇。
作者: MCX    時間: 2009-1-31 19:16     標題: IM 9917- reply

Dear C hing,

Phone no. pls.. Kung Hei Fat Choi
作者: dkt    時間: 2009-2-2 15:39

係咪仲未開工呀? 電話幾日都未能接通喎!
作者: 283297    時間: 2009-2-2 20:14

請師兄pm豆豆的電話給我, 謝謝!
作者: benp    時間: 2009-2-26 22:40

引用:
原帖由 283297 於 2009-2-2 20:14 發表
請師兄pm豆豆的電話給我, 謝謝!
ching 有冇上過4仔網??????
作者: benp    時間: 2009-2-26 22:44

豆豆同佢有得揮
作者: ollover    時間: 2009-2-27 00:46

引用:
原帖由 benp 於 2009-2-26 22:44 發表
豆豆同佢有得揮
I would say "dau dau" is among the pretty USB, but perhaps not as good as this girl.

I have to say this is not an offence to any one
作者: sadlife    時間: 2009-2-27 01:09

really so good ?? thank you for reports ,,!!
作者: madinhj    時間: 2009-2-27 12:18

引用:
原帖由 ollover 於 2009-2-26 16:46 發表

I would say "dau dau" is among the pretty USB, but perhaps not as good as this girl.

I have to say this is not an offence to any one
I also think this way and I am not offensive to her as well.
I have tried her several times before ka.
The reality is it is dim in the room.... so cannot see so clearly indeed (apply to every 141/USB).
Star is star and they must be relatively outstanding than ordinary girls.
But again, dau dau is one of the few prettiest USB I have met so far.  
Hopefully, can find out more in the earlier future.
作者: madinhj    時間: 2009-2-27 12:21

引用:
原帖由 benp 於 2009-2-26 14:44 發表
豆豆同佢有得揮
The gal in the photo is pretty but it is kind of bad that as you will see there are two different colors on her face, neck and shoulder.
作者: szewaikelvin    時間: 2009-2-27 18:47

Good Report Good Report Good Report Good Report
作者: szewaikelvin    時間: 2009-2-27 18:50

Good Report Good Report Good Report Good Report Good Report
作者: 8-()    時間: 2009-2-27 23:32

引用:
原帖由 szewaikelvin 於 2009-2-27 18:50 發表
Good Report Good Report Good Report Good Report Good Report
洗樓呀!句句一樣
作者: usb_lover    時間: 2009-2-28 13:58

Sure 洗樓 la
作者: johnnychan2008    時間: 2009-2-28 17:55

I don't find her as pretty as many brothers feel although I admit that she is good looking too. Maybe it is very personal feeel.
作者: hahaha1111    時間: 2009-2-28 18:47     標題: 回復 35# 的帖子

How's the service??
作者: madinhj    時間: 2009-3-1 00:56

引用:
原帖由 johnnychan2008 於 2009-2-28 09:55 發表
I don't find her as pretty as many brothers feel although I admit that she is good looking too. Maybe it is very personal feeel.
各花入各眼啦!
作者: cityhunter2008    時間: 2009-3-1 10:29

引用:
原帖由 szewaikelvin 於 2009-2-27 18:50 發表
呢位仁兄吾好再呃post, 條條thread都reply" Good report"
作者: Shorthair    時間: 2009-3-2 15:44     標題: Dau Dau

Yea, good report = good fiction
作者: johnnychan2008    時間: 2009-3-2 18:42

Although I don't find her that pretty, but I do admit that her service is good. Especially that she seems to be quite knowledgable, eg in finance and economics. Looks like a walking encyclopaedia.
作者: madinhj    時間: 2009-3-3 10:21

引用:
原帖由 hahaha1111 於 2009-2-28 10:47 發表
How's the service??
又係各花入各眼,因為同一服務模式,不是個個客都受,
不過豆豆都幾肯投其所好,當然公道D講,總有客可以話唔受落....
作者: Shorthair    時間: 2009-3-3 15:41     標題: Dau Dau

當然`,世界女是也!!!!
作者: madinhj    時間: 2009-3-4 03:38

引用:
原帖由 Shorthair 於 2009-3-3 07:41 發表
當然`,世界女是也!!!!
世界難撈吖嘛!
唔做世界女點得呢?
作者: swccow3    時間: 2009-3-6 12:29

真人係咪甘令
作者: Im99917    時間: 2009-3-6 13:35

佢真人係點又有乜相關? 最緊要係服務好.
唔通你想搵個黑面神?
作者: cityhunter2008    時間: 2009-3-6 16:14

佢無菲想d brother 開心姐
作者: Schnauzer    時間: 2009-3-11 17:05

豆豆 USED TO WORK AT 立信大廈 IN JORDAN AND AT THAT TIME, SHE PROVDIED FULL SERVICE AND I  TRIED HER A FEW TIMES. SHE STOPPED TO PROVIDE FULL SERVICE SINCE SHE HAD A BOYFRIEND IN SHENZHEN AND SHE IS TRAVELLING TO SHENZHEN EVERY WEEKEND TO MEET HIS BOYFRIEND
作者: madinhj    時間: 2009-3-11 18:41

引用:
原帖由 Schnauzer 於 2009-3-11 09:05 發表
豆豆 USED TO WORK AT 立信大廈 IN JORDAN AND AT THAT TIME, SHE PROVDIED FULL SERVICE AND I  TRIED HER A FEW TIMES. SHE STOPPED TO PROVIDE FULL SERVICE SINCE SHE HAD A BOYFRIEND IN SHENZHEN AND SHE IS T ...
No wonder she is often on vacation on Sun and plus one or more days la.
作者: Shorthair    時間: 2009-3-12 23:46     標題: Dau Dau

From now on her boyfriend provide her with full meal!!!
作者: madinhj    時間: 2009-3-13 03:08

引用:
原帖由 Shorthair 於 2009-3-12 15:46 發表
From now on her boyfriend provide her with full meal!!!
And she provides him with free meal as well!
作者: johnnychan2008    時間: 2009-3-13 12:19

you can ask her to give your brother a full meal by paying more.
作者: gowentgone    時間: 2009-3-13 13:06

引用:
原帖由 johnnychan2008 於 2009-3-13 12:19 發表
you can ask her to give your brother a full meal by paying more.
How much would it be ?

作者: johnnychan2008    時間: 2009-3-13 15:21

It depends on how much she likes you. May be little , may be a lot.
作者: gowentgone    時間: 2009-3-13 15:41

引用:
原帖由 johnnychan2008 於 2009-3-13 15:21 發表
It depends on how much she likes you. May be little , may be a lot.
What reasonable $ range u prefer? thx
作者: benbenchan    時間: 2009-3-14 03:15

師兄,係咪一定要預約先可以入閘?有無預約電話?
作者: madinhj    時間: 2009-3-14 03:27

引用:
原帖由 benbenchan 於 2009-3-13 19:15 發表
師兄,係咪一定要預約先可以入閘?有無預約電話?
She has ad in other website ka wor.  Search search la.
作者: benbenchan    時間: 2009-3-15 03:39

Seems so good. Can any Ching pm me the booking number?
作者: jk16c    時間: 2009-3-15 04:02

作者: PN000    時間: 2009-3-16 00:21

作者: timkwan    時間: 2009-3-16 13:00

最近見到好多師兄討論有關豆豆,作為佢其中一個熟客我有啲意見想講.宜家既豆豆係唔會提供全套架,希望師兄們唔好再講啦,並唔關錢多與少既問題.另外星期日佢既私生活有必要係呢度講咩?不理師兄既情報係真定假,將人地既私事放上黎唔係咁好掛.如果師兄覺得我所講既有得罪既地方,希望多多原諒小弟
作者: gowentgone    時間: 2009-3-16 17:14

宜家既豆豆係唔會提供全套架..........but she's an expert of fishing
作者: Shorthair    時間: 2009-3-17 16:35     標題: Dau Dau

fans  regretted not did it in Lap Soon?????
作者: cityhunter2008    時間: 2009-3-17 21:13

引用:
原帖由 gowentgone 於 2009-3-16 17:14 發表
宜家既豆豆係唔會提供全套架..........but she's an expert of fishing
請問師兄乜野叫 expert of fishing
作者: cityhunter2008    時間: 2009-3-17 21:16

引用:
原帖由 Shorthair 於 2009-3-17 16:35 發表
fans  regretted not did it in Lap Soon?????
系,我連佢妹好都未見過,真系好dum春呀
作者: Schnauzer    時間: 2009-3-18 17:12     標題: 回復 64# 的帖子

IF YOU KNOW HER 3/4 YEARS AGO, THEN YOU CAN DO THAT WITH HKD500 FOR FULL PACKAGE.
作者: timkwan    時間: 2009-3-18 19:26

Schnauzer師兄真係仲要討論豆豆全套既問題嗎?你之前所講既已經唔係事實(我主要係指佢假期上深圳會男友),我真係唔明點解你要係度發放假消息.我估計豆豆本人都因為呢件事有啲煩惱,因為近排聽佢提過係討論區見過啲唔開心既事.但係問佢又唔係好想講.作為佢既熟客我只係想能夠見番以前開心既豆豆,可以好好享受佢既服務鬆弛下,呢個要求唔過份吧!
作者: gowentgone    時間: 2009-3-18 22:35

引用:
原帖由 timkwan 於 2009-3-18 19:26 發表
Schnauzer師兄真係仲要討論豆豆全套既問題嗎?你之前所講既已經唔係事實(我主要係指佢假期上深圳會男友),我真係唔明點解你要係度發放假消息.我估計豆豆本人都因為呢件事有啲煩惱,因為近排聽佢提過係討論區見過& ...
咁你去做自己想做旣事啦
作者: madinhj    時間: 2009-3-19 09:09     標題: 回復 67# 的帖子

食得鹹魚抵得喝,希望豆豆也無需太介意,因為呢個世界總有那些狗up的人!
作者: ericsaintmartin    時間: 2009-3-19 13:51

fishing係釣魚抑或釣蟹先?
作者: lokcherie    時間: 2009-3-19 14:10

fishing???
is it mean that there should have a price for her to provide full service??
作者: 8-()    時間: 2009-3-19 22:06

引用:
原帖由 lokcherie 於 2009-3-19 14:10 發表
fishing???
is it mean that there should have a price for her to provide full service??
我估佢想講: finishing
作者: Schnauzer    時間: 2009-3-20 10:40     標題: 回復 66# 的帖子

I HAVE NO INTENTION TO HAVE A DEBATE WITH YOU HERE. WHATEVER I SAID ARE ALL FACTS. BELEIVE IT OR NOT ?  IT'S ALL YOURS

作者: Shorthair    時間: 2009-3-20 12:49     標題: D

DAU DAU

She hints to you going to fish with you! You missed a golden moment!?
作者: motor5    時間: 2009-3-20 16:38     標題: 回復 65# 的帖子

這是真有其事的!!
作者: timkwan    時間: 2009-3-22 11:26

as you like brother Schnauzer & motor5, I will choose not believe. but under a situation I will trust you two guys, if you are 豆豆's boy friend. anyway I don't think that I'm going to make a debate with you in here before also. I'm just asking pls don't post other's personal life here only. be more civilized in forum pls
作者: 8-()    時間: 2009-3-24 23:59

quite difficult to book
作者: cityhunter2008    時間: 2009-3-26 03:08

香b平日都很多人洗樓,豆平時做booking客都夠.你試下早d book
作者: peter@joystarhk    時間: 2009-3-27 01:55

我又冇book唔到,通常去前2個小時都book到
作者: polypoly    時間: 2009-3-27 10:29

豆豆嘛我覺得中午12點至1點易book啲,因為師兄們都仲未打過去
作者: jimsi    時間: 2009-3-28 11:35

引用:
原帖由 timkwan 於 2009-3-22 11:26 發表
as you like brother Schnauzer & motor5, I will choose not believe. but under a situation I will trust you two guys, if you are 豆豆's boy friend. anyway I don't think that I'm going to make a debate w ...
yes
matters related to others' private life should not be disclosed here....regardless of real / fake...
such things certainly cause annoyance
樓上講過野既師兄請自重!
作者: retire07    時間: 2009-3-28 13:57

引用:
原帖由 jimsi 於 2009-3-28 11:35 發表

yes
matters related to others' private life should not be disclosed here....regardless of real / fake...
such things certainly cause annoyance
Totally agree.
作者: ericsaintmartin    時間: 2009-3-29 19:31

引用:
原帖由 jimsi 於 2009-3-28 11:35 發表

yes
同意
只要囡囡o係大家捧場嘅時候交足貨
囡囡工餘嘅生活又與各位師兄有何關係呢?!
作者: johnnychan2008    時間: 2009-3-31 17:51

Does her skin look quite dark ?
作者: ilikeblowjob    時間: 2009-4-2 09:37     標題: 回復 75# 的帖子

No matter or what.. it's past already. I was old customer of dau dau..and it has been a  year something i haven't seen her ...and i just visited her yesterday nite. the feeling is still good and she looks more prettier thanin 立信 and 天文台. she still remember me ..perhaps the conversation i told her in 立信.let her still remember me... haha..this is our secret.
anyway, she is good at massage and gorgeous outlook and figure as well as the character..so let support dau dau and never mention her past before....
作者: polypoly    時間: 2009-4-2 22:08

完全同意樓上所講的,豆豆支持你啊
作者: timkwan    時間: 2009-4-5 19:42     標題: 回復 82# 的帖子

ching講得好 ,等我過幾日去搵下豆豆先
作者: peter@joystarhk    時間: 2009-4-8 22:11

今日比豆豆Dup得好舒服,佢不時回望你感覺真係好沉
作者: palisades    時間: 2009-4-12 03:00

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-3-29 19:31 發表 同意 只要囡囡o係大家捧場嘅時候交足貨囡囡工餘嘅生活又與各位師兄有何關係呢?!
TOTALLY AGREE, DON'T INVOLVE THEIR LIFE OTHERWISE YOU WILL OVERRIDE OTHERS 
作者: timkwan    時間: 2009-4-12 21:51

尋日去搵完豆豆,發覺房間多左對喇叭.原來宜家可以聽住D純音樂黎dup骨.小妮子有心思,話希望可以等客人更加放鬆,呢個idea都唔錯.過幾日要試多次先得
作者: madinhj    時間: 2009-4-13 01:01

引用:
原帖由 peter@joystarhk 於 2009-4-8 14:11 發表
今日比豆豆Dup得好舒服,佢不時回望你感覺真係好沉
Very agree on this!
作者: peter@joystarhk    時間: 2009-4-15 11:43

轉貼隔離站豆豆的報告
http://141hongkong.com/forum/vie ... &extra=page%3D3
作者: timkwan    時間: 2009-5-5 22:29

岩岩享受完一倫音樂+按摩, 成個人鬆晒
作者: Im99917    時間: 2009-5-7 20:51

引用:
原帖由 timkwan 於 2009-5-5 14:29 發表
岩岩享受完一倫音樂+按摩, 成個人鬆晒
我都好掛住豆豆, so far仲未見過靚過佢的usb, 都係時候再搵佢啦!
作者: 8-()    時間: 2009-5-7 22:36

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-5-7 20:51 發表

我都好掛住豆豆, so far仲未見過靚過佢的usb, 都係時候再搵佢啦!
有日經過,居然無人book,終於見佢個樣,都唔係好靚隉A無入
作者: johnnychan2008    時間: 2009-5-8 01:27

I agree with you.
She is OK but really not that beautiful.
I wonder these men have not seen good-looking women for a long long time already.
There are many pretty girls in HB already.
作者: 8-()    時間: 2009-5-8 08:30

引用:
原帖由 johnnychan2008 於 2009-5-8 01:27 發表
She is OK but really not that beautiful.
I wonder these men have not seen good-looking women for a long long time already.
There are many pretty girls in HB already.
yes
作者: Im99917    時間: 2009-5-8 11:34

引用:
原帖由 johnnychan2008 於 2009-5-7 17:27 發表
承教承教, 請師兄推荐幾位靚女USB等細佬見識下.
作者: Redtshirt    時間: 2009-5-8 12:14

I didn't go to USB recently but please share who in HB as beautiful as Dau Dau with such dup skills.  MANY MANY THANKS
作者: 愛田由    時間: 2009-5-8 16:46

作者: madinhj    時間: 2009-5-8 17:10

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-5-7 12:51 發表

Agree!

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0