標題: [上樓骨] 金巴利道新开张鬆一鬆? [打印本頁]

作者: hksos    時間: 2008-12-29 00:51     標題: 金巴利道新开张鬆一鬆?

金巴利道新开张鬆一鬆?Are you try?
作者: kfcook    時間: 2008-12-30 23:00

I want to know too.
Any brother could provide more details ?
作者: 大波迷    時間: 2009-1-3 22:32

金巴利道鬆一鬆,係邊一段?

金巴利道我成日去喎,但唔覺眼有間咁鼣 !!!

差唔多名黚钀\廳就有
作者: IIFLD    時間: 2009-1-4 03:47

好似過了天文台道 那間日本 club 過小小 巷仔內
作者: hksos    時間: 2009-1-6 02:09     標題: 金巴利道新开张鬆一鬆?

D 房都好大,又有独立厕所,按得又舒服
作者: hksos    時間: 2009-1-6 02:11     標題: 金巴利道新开张鬆一鬆?

好似過了天文台道 那間日本 club 過小小 巷仔內?
Yes
作者: IIFLD    時間: 2009-1-10 02:57

引用:
原帖由 hksos 於 2009-1-6 02:09 發表
D 房都好大,又有独立厕所,按得又舒服
師兄 可唔可以再講多些?
作者: samlhd    時間: 2009-1-10 03:10

引用:
原帖由 hksos 於 2008-12-29 00:51 發表
金巴利道新开张鬆一鬆?Are you try?
What services provided and how much pls?
作者: kfcook    時間: 2009-1-23 23:50

Any C Hing visited this place  ?
I have no money and time to " 探險".
作者: dberg0510    時間: 2009-1-28 21:40

作者: jimmy_lee    時間: 2009-1-28 22:40

我去過一次, 感覺一般.

九十分鐘收@^*, 不過我只dup六十分鐘都要@@), 我覺得如果六十分鐘係少於兩舊會好少少.

環境以至骨床都有少少舊的感覺, 不過骨房 (我果間, 其他唔知) 都算大, 起碼放得落兩張骨床先, 而且係套房, 即沖涼房都在骨房入面, 浴室都算大, 仲有馬桶, 不過因為我冇沖涼, 我唔知花洒的水力敢唔敢猛, 又或者夠唔夠熱.

技師 (約四十歲, 樣普通) 骨技良好, 雖然又未算十分好, 不過我都好滿意, 而推油亦好好, 落油份量亦恰到好處. 不過個技師似乎要負責聽客人電話, 而且有客人來到時, 佢又走出去打點一切, 令到佢未能專心按摩, 不過我唔怪佢, 咁佢都係職責所在, 況且佢都話補返時間比我.

聽客人電話同打點店內的事情我唔會介意, 可惜個技師中途都有講私人電話, 而且傾成十分鐘, 仲係傾無謂野, 呢點我就唔鍾意啦.

離開時, 見到另外一個技師, 都係樣貌一般的中囡, 似乎呢度未必有年輕技師.
作者: rabbit2000    時間: 2009-1-29 01:17

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2009-1-28 22:40 發表
我去過一次, 感覺一般.

九十分鐘收@^*, 不過我只dup六十分鐘都要@@), 我覺得如果六十分鐘係少於兩舊會好少少.

環境以至骨床都有少少舊的感覺, 不過骨房 (我果間, 其他唔知) 都算大, 起碼放得落兩張骨床先, 而且 ...
Thank for sharing.  Seems not so good.
作者: dberg0510    時間: 2009-1-29 05:06

作者: kfcook    時間: 2009-1-29 22:48

Thank you Jimmy Lee C Hing.
Help me a lot.

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0