標題: 第253 次出擊 -尖咀昆x大廈4樓 尾G軒 [打印本頁]

作者: 麥迪文    時間: 2008-12-29 12:44     標題: 第253 次出擊 -尖咀昆x大廈4樓 尾G軒

出差回來放假待續做幾 days GYM, 停一停偷偷兩小時空檔afternoon到 TST, 打算 look look 4/F, 走廊看到個小姐經過, 樣子唔錯因為她還沒有準備好, 15 minutes 我再回去,果一刻知那間叫”尾G軒”, 先猜著佢叫GiGi.

”尾G軒”one-person company,  GiGi as Jimmy and Chibat形容陀北一名, 個樣都唔錯, 穿著黑色低胸 deep V, 沖完涼, 考慮駛唔駛穿 under褲入房, Finally 著囉.

GiGi好好傾 but對於小弟响齋場勤練”dup筋經” 的我骨技確實普通d, 相對就冇乜驚喜, 不要有太高要求可以, 經過情形省略, GiGi 身脂肪幾多 but 光滑! 特別 d ~ 小弟非常浮誇谷個乳溝與 GiGi那個比較一下!

作者: ericsaintmartin    時間: 2008-12-29 12:59

三哥呢排北上吸收靈氣多抑或練揼筋經多先?!
作者: 8-()    時間: 2008-12-29 14:10

how much?? thanks report
作者: Doer    時間: 2008-12-29 14:41

Gigi的衣著好飄忽,deep V唔係成日有,有時候穿起套制服,非常密實
作者: 麥迪文    時間: 2008-12-29 17:53

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-12-29 12:59 發表
三哥呢排北上吸收靈氣多抑或練揼筋經多先?!
練揼筋經多!我上次北上練9陰真經係 Earlier Dec la!
作者: IIFLD    時間: 2008-12-30 02:35

引用:
原帖由 Doer 於 2008-12-29 14:41 發表
Gigi的衣著好飄忽,deep V唔係成日有,有時候穿起套制服,非常密實
如身材好 都好有睇頭 
作者: kfcook    時間: 2008-12-30 22:57

GiGi 的確不錯
有身材, 努力, but a little fat.  I like slim body.  Nevertheless, I enjoy her services
作者: 我無來世    時間: 2009-1-14 11:39

多謝師兄推介~
前兩晚去試左,唔算大力但又唔會無力,
合哂唔洗追力o既我;整体尼講都 Ok 啦,但係骨技就仲有進步空間
不過有一點我想提一提就係 GiGi 對手好柔好滑
按起尼有種唔試講o既感覺
我會再去

作者: aero169169    時間: 2009-1-14 12:32

引用:
原帖由 我無來世 於 2009-1-14 11:39 發表
不過有一點我想提一提就係 GiGi 對手本身好柔好滑
按起尼有種唔試講o既感覺 ...
唔係好明
作者: goolieho    時間: 2009-1-14 21:23

是不是只有dup呢?
Any rpp, bm or jj

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0