標題: [原創] 金池薀莎一日遊--part1 [打印本頁]

作者: manhongkwok    時間: 2008-12-30 18:52     標題: 金池薀莎一日遊--part1

日期:28/12/2008
晚上8:00一條友信德出發,冇買套票(因為唔想限制自己去邊),取了威記的免費船票,便拿拿臨上船,到鶣幘臚@時間出關標上金沙專車,去到都只是9:45左右(因要等船泊位,9:25才上岸),漫無目的一路向葡京行,入到舊葡京馬圈,只見波濤兇湧,青春可人,好想立刻就手執個,但想起從前不快的經驗,便右轉往財神方向,本想到至尊搵舊相好,但望見對面的巨大招牌,雙腳不期然走過對面馬路,入到商場門口,剛好有個亞姐出外,甩到我立即老細前老細後回頭同我襟lift,好有service.
Locker 仔招呼唔錯,除衫直入沖涼房,沖涼期間聽到出面有音樂聲,唸起D Ching話有 game,唔好執輸,拿拿臨抺身標出去,十分失望,原來只是電視節目咋傻仔!!!
休息室內零星只有不夠10個客,聖誕女就有5,6個坐係度發吽y,一見我入蟈N以我為獵物咁,眼金金,都係醫肚先,坐低order,不久,就有條女游埋薯P我social,波大大,一頭金毛,笑容可掬,嗲鰲X句,知道係遼寧人,來鬙b年,胸前紅星牌#^@,言談間突然白煙四起,心唸就快有GAME,立即返回座位坐定定先.
當時休息室內已有10多個客,d女一字排開有成2030,經理宣佈後就有條女坐埋,強勁音樂響起,條女就用手搓我胸前兩點,來而不往非禮也,我都回敬她,搓得過癮之際,音樂暫停,d女好似玩音樂椅咁,2條女坐埋,隨著音樂聲再起,佢就伏低吮我兩點,如是者跟住有女褶b細佬,波推,同埋另轉面坐上薇個PAT磨細佬,總之要搞慶你為止,音樂停後便進行選美,睇哂所有女,心中已有所選,但畯鳩僎,唔想做住,就繼續坐坐,#^@又走埋薯P我嗲過,佢玉臂上有紋身,yea,10分鐘水,我仍堅持等等(其實已選鼳\),佢唯有行開.
5分鐘後,主任!)@又走埋薯P我吹水,坐係度口就吹水,隻手就不斷掃同搓我細佬,搞到我硬哂,重主動比個奶我睇,,細細粒灟垂Y淺淺色,佢個樣好姣咁向我捲c咪眼,話同我做台式,佢都好人妻款,前後埋薯20分鐘,但今晚心有所屬,只好話抖抖先,等陣再算.
#^@經過時我望一望佢,好醒目,立即坐埋,再吹水,今次我同佢講,叫佢同我做,佢好高興話去預備,但此時音樂再起,D 女又再一字排開,佢只有歸隊,今次又有5條不同的女分別埋蟆竣妨egame,完了後,選美未開始,#^@立即走埋薨鴔琱W房,心唸,妳係咪怕我改變主意呢!
入房後,佢除鰹M聖誕女人裝,嘩果然勁彈,好墜手冇假,好細心咁係張貴妃椅同我沖涼,沖鬫3個字,當然少不免搓下波,食下波餅,之後好細心同我抺乾上床等佢,出來後爬上我背上,波推,舌頭遊走全身,到後花園時重搏命咁鑽,想入去搵玹.好落力,轉身又吮我兩點,再遊走全身,到細佬時大大啖吞,有深喉feel,係咁吹鬫3個字,叫佢上套上馬,呢個女騎師十分了得,瘋狂咁上下左右搖動,我用手扶住佢條腰,等佢搖得到肉d.到咁上下,轉姿勢,男上女下狂轟百幾下,再換床邊位,佢抬高個pat配合又狂插數百下,仍未有出儱P覺,心唸衰啦,呢排係香港食得多,冇貨賣,再換女上男下策騎,如是者重覆又重覆…….卒之…….
作者: Free2Go    時間: 2008-12-31 14:56

thanks report part 1......
作者: 林万山    時間: 2009-1-21 23:45

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0