標題: 埋年 ~ 最趕、最爽的外賣! [打印本頁]

作者: drm    時間: 2009-1-9 15:05     標題: 埋年 ~ 最趕、最爽的外賣!

唔知點解,星期六都可以北上。唔知點解,會去左常仔,上左WT。

唔知點解, 洗腳個妹妹仔咁主動,變左洗雀妹。

天寒地凍,小D被佢攪到流左少少鼻鼻, 就係唔肯大大力打個噴嚏!

去買D9,多人到嘔,不過Sales妹妹全程跟著咸D,咸D行左一轉,佢已經捧住一大堆。

埋去畀錢,有個阿叔試緊隻「舞林正傳」,一臉不屑地話:唔得!我睇慣d 高清,厘隻差好遠!

條茂利重複又重複,都係話自己睇開高質洁A隻老翻差一皮…

咸D大大聲對Sales妹講:嘩,城城厘隻得喎,畀隻我!五蚊一隻,抵到爛,墊杯都抵!

其實這隻碟咸D上次已經買左,豪多五皮,窒窒個阿叔,兼響應國家領導人呼籲,帶動內消囉!

唔知點解, 去左半記。八條友坐361,正一:牙籤哥刁洋妞,鬆鬆動動!

咸D叫三個囡:一個廣西,個頭好爆,心口仲爆;一個江西,燈柱茶杯蓋;一個湖南小肥,平凡。

鬼掩眼?完全唔係咸D鍾意果隻。可能咸D根本就唔想有下文,而希望「她」…

咸D飲左好少酒,咬住枝咪唔放,攪到d 歌神、歌聖少左好多表演機會,sorry!

差唔多埋單,爆妹有個friend入來搵佢,此妹外表斯文,人瘦波大,咸D覺得幾好,拉埋佢去宵夜。

佢叫阿靜,一早試^已被捉,不過姨媽到,個客放生佢。

真係估佢唔到,寸得來又好玩,攪到咸D心癢癢。而且,有點「她」的影子…

爆妹似乎知道咸D諗乜,話:大姨媽又如何,佢吹都吹爆你,敢唔敢試鵅H

阿靜有點猶豫,咸D挑釁道:齋吹唔做,吹唔出,唔畀錢;吹爆賠雙!

咸D唔理咁多,派小費疏散d 囡,同爆妹阿靜上房。

一入房,爆妹剝光豬,阿靜除剩底底,兩個跳辣身舞,做出很多假凰虛皇的動作,仲要配埋5.1!

阿靜突然跳上床,隔褲項菑pD,對爆妹說:都話佢實硬!爆妹擁埋來,兩人好似老強,剝光咸D。

浴間夠大,放下arm-chair,一點都唔迫。咸D舒舒服服坐著,兩囡一左一右,幫咸D洗白白。

爆妹個波真係好大,仲係粉的,不過有少少肚;阿靜波也不算細,身形很好,不過奶頭略深色了點。

爆妹少毛,阿靜是黑森林,咸D兩指齊扣,兩個都好「緊」。阿靜突然問:沒血嗎?

熱水從蓮蓬灑下,咸D一點都不覺得冷,而小D被含在阿靜嘴裡,更是溫熱舒服。

阿靜的口技真的不錯,手口配合得很好,更不時瞇著眼,看著咸D。不過,要吹爆咸D,no way!

(待續)
作者: simonkok    時間: 2009-1-9 15:19

引用:
原帖由 drm 於 2009-1-9 15:05 發表
唔知點解,星期六都可以北上。唔知點解,會去左常仔,上左WT。

天寒地凍,小D被佢攪到流左少少鼻鼻, 就係唔肯大大力打個噴嚏!

去買D9,多人到嘔,不過Sales ...
好緊湊..
好緊湊..
快D出續集!!!
作者: Haidada    時間: 2009-1-9 15:28

引用:
D哥又出野。。 不过仲未出到。 。快续
作者: lomo    時間: 2009-1-9 15:31

excellent report. looking forward to major climax and see if drm will need to pay double or nothing
作者: DrTea    時間: 2009-1-9 16:04

引用:
唔知點解,星期六都可以北上。唔知點解,會去左常仔,上左WT。唔知點解, 洗腳個妹妹仔咁主動,變左洗雀妹。天寒地凍,小D被佢攪到流左少少鼻鼻, 就係唔肯大大力打個噴嚏!去買D9,多人到嘔,不過Sales ...  
Bro drm, you've too many WHY !!  But you got too much Bonus !!

<<Anyway, thanks for your Participation>>
作者: somchai    時間: 2009-1-9 16:40

Brother DRM...5D 5D
作者: 蝦餃王    時間: 2009-1-9 17:22

等待D哥 報告 !!!
作者: denny2000    時間: 2009-1-9 17:49

wa, another great report.

爆妹少毛,阿靜是黑森林,咸D兩指齊扣,兩個都好「緊」
I am just wondering the orientation of the girls and yourself. Do they sit on the edge of the bath tub and yourself inside?  It is very erotic...
作者: 7-siu    時間: 2009-1-9 17:49

I did have some beer and red wine with you, mate !
作者: kuman    時間: 2009-1-10 00:19

真是精彩,有身臨其境的感覺,快!快!快!
作者: Logman    時間: 2009-1-10 02:11

Hurry Hurry up, feel like be there. Awaiting.........and thanks for your report.
作者: mobydick    時間: 2009-1-10 05:51

expecting for more   hurry!!
作者: glucerna    時間: 2009-1-10 06:38     標題: 回復 1# 的帖子

咸D兄。。
浴間夠大,放下arm-chair,一點都唔迫。。什麼arm-chair呀??
作者: chiman    時間: 2009-1-10 08:44

要吹爆咸D,no way!高手喎
幾時出續習呢!!!期待...........
作者: white    時間: 2009-1-10 13:50

正,师兄快D出,好心急!
作者: cccdoom    時間: 2009-1-10 18:18

正,师兄快D出,好心急!
作者: Georgio    時間: 2009-1-10 18:37

Looking forward to reading C Hing's continued report!
作者: ck363    時間: 2009-1-11 01:39

支持..支持...........支持.....
作者: 浪高長岸    時間: 2009-1-12 21:18

引用:

其實在宵夜時,我同par3睇見你條女都流口水的了,睇了你一半報告,個鼻直頭流鼻血了
作者: Jack-a-Lent    時間: 2009-1-13 00:03

一左一右 我系王
好 玩!!
作者: simonkok    時間: 2009-1-13 10:32

引用:

D哥..我想睇續集..推番上去先!!
作者: orca2    時間: 2009-1-13 10:45

Looking forward to part 2. Keep the good work !!
作者: simonkok    時間: 2009-1-24 10:18

D哥。。你個續集出未啊?

我想知果囡囡卒之有無吹爆你?
作者: par3    時間: 2009-1-24 12:15

斷咗尾添,年尾收咗爐?
作者: DrTea    時間: 2009-1-24 12:26

引用:
原帖由 par3 於 2009-1-24 12:15 發表
斷鬻徽K,年尾收鷵l?
He's being a GOOD Father and be a GOOD Husband in Hong Kong area ar ma !!
作者: glucerna    時間: 2009-1-24 13:28

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-1-23 09:26 PM 發表

He's being a GOOD Father and be a GOOD Husband in Hong Kong area ar ma !!
咩野叫偷跳呀!!!茶兄。。
作者: eys    時間: 2009-1-24 17:12

咸D兄出乜野都係出咁慢 ,谷咁耐小心爆
作者: DrTea    時間: 2009-1-26 09:26

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-13 10:32 發表

D哥..我想睇續集..推番上去先!!
Be Quick la Bro drm !!!
作者: kkbbq    時間: 2009-1-26 09:34

咸D師兄快D出埋下集啦 你個尾段咁精彩 我隻機打左一半..就無嘢睇......
作者: just4fun    時間: 2009-1-26 10:12

引用:
原帖由 drm 於 2009/1/9 15:05 發表

咸D叫三個囡:一個廣西,個頭好爆,心口仲爆;一個江西,燈柱茶杯蓋;一個湖南小肥,平凡.......

萬衆期待呀!師兄!
乜野叫做燈柱茶杯蓋呢?
作者: just4fun    時間: 2009-1-26 10:17

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009/1/26 09:34 發表
咸D師兄快D出埋下集啦 你個尾段咁精彩 我隻機打左一半..就無嘢睇......
你要撐住呀!唔好比你細佬瞓吖,瞓咗就醒唔番架啦
作者: tt234    時間: 2009-1-26 16:11

CHING好艷福,2個囡囡各有所長,互補不足,好想睇埋下集.
作者: dw78    時間: 2009-1-30 13:51

近期少見佳作,足以吊癮!
咸D兄何時可以出續集呀?
作者: 魔鈴娘    時間: 2009-1-30 15:09

阿靜:沒血嗎呢條伏線, 可能 D哥最後唔只齋吹喎~~
作者: 魔鈴娘    時間: 2009-1-30 15:10

引用:
原帖由 just4fun 於 2009-1-26 10:12 發表

萬衆期待呀!師兄!
乜野叫做燈柱茶杯蓋呢?  
應該即係 高秀萍 ~

作者: john    時間: 2009-1-31 12:08

yes..waiting good report.....

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0