推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

167 1234567
發新話題

DL 我也吃番个167

DL 我也吃番个167

听了西门兄介绍DL K, D女167都吾叫得做MODEL..要168以上甘话。。话好想去。。点知就马上安排。。

周六下午D和谐号不很和谐。。班车都脱班。。排队买飞都要排十几分钟。。到绊倒先拿房。。已经五点多。。从绊倒去DL还有二十分钟车程。。DL地方很干净。。街上人不多。。没有CP很杂的感觉。。早到的两位师兄已叫好了鸡煲在等。。三爬两拨吃好便买单。。赶去看MODEL走秀。。

七点未到就到K拿房间。。1K最低消费的中房已够大。。六个人刚刚好。。装潢和设备都很好。。正想问几点看走秀。。点知转头妈咪已带女进来。。第一批七八个都好好播。。都很高挑。。食用率八成。。妈咪话都不是MODEL。。哇。。过然好野。。

西门兄老早话这边D女女得。。果然系。。更说看到合眼的就先叫坐下感觉下。。再看到更好的就换。。呢个办法好。。七少第一个拣到。。高挑大波。。 。。妈咪给我SELL一个也是高挑白净大波。。未看清楚已坐下来了。。都吾错。。感觉下先嘛。问她是安徽的。。我钟意。。但感觉她比较冷。。再下来带了好多转。。带极都仲有女既。。 。。西门兄先拣了个MODEL..高过我的。。果然够靓。。又带一批女进来。。。依。。呢个吾错喔。。西门兄也同时跟我讲同一个女好。。甘就更系换啦。。有点不好意思的叫安徽女女走。。

问女女原来是167高。。差1CM做不了MODEL。。白净小波。。湖北妹妹都很白净的。。西门兄又叫多一个普通女女。。普通意思不是MODEL。。不是样子普通啊。。 但也很高很得。。可以说这边普通的女女去到沙厂都可以是顶班了。。连最难拣女的啊C也选到女了。。另两个师兄带了饭盒。。。

过程也就是色钟。。唱歌个D啦。。是晚唱了很多张学友的。。西门兄歌喉好又唱得有感情。。 女女们都很懂招呼。。都没有拿手机出来玩。。玩了几ROUND789都喝得很HIGH。。我的湖北妹妹够热情。。玩熟了就不停的车。。 。。到房就当然是。。

加多D先。。。。关于DJ的。。现在流行沟DJ嘛。。
师兄AA本来要订一个相熟DJ但给人先订了。 就配了另一个DJ。。长得蛮好看的。。我们在拣女就没有很注意她。。过了一会经理跑过来说原来订了的DJ又可以来了。。哇。。果然是很甜美啊。是湖南妹子。。经理就叫已在的DJ出去。。我看那DJ很不开心的在换班。。有张卡要在电脑上扫怎么的。。就叫她也留下。。来玩嘛搞到有人不开心不好。。西门兄也马上说跟我两人付这DJ的小费。。DJ马上重现笑容。。原来是河南妹妹。。美人胚子啊。。两个DJ都是上等人才。。是可沟的对象呀。。。

本帖最近評分記錄
  • 筆突 體力 +20 用心分享 2009-1-11 18:54
  • 筆突 威望 +20 用心分享 2009-1-11 18:54

good report... quality of cp is really coming down... need to explore new place.. by the way where is DL please ? could u pm with detail please?
Never look back and no regret

c hing....i really want to go there 1 time....

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-11 08:05 發表
听了西门兄介绍DL K, D女167都吾叫得做MODEL..要168以上甘话。。话好想去。。点知就马上安排。。

周六下午D和谐号不很和谐。。班车都脱班。。 ...
brother Daihai, sounds good, hope would join and play together next time

誠然最好的秀女都在 DG.

引用:
原帖由 kenkan 於 2009-1-11 20:42 發表
brother Daihai, sounds good, hope would join and play together next time
好呀。。等你空了就一起去玩。。吾错的地方。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-1-11 21:14 發表
誠然最好的秀女都在 DG.
系呀。。下次一齐呀。。

看來一定是DL最貴的那一家了,DJ穿空姐服嗎?可是model對小弟來說還是太貴了

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-11 01:05 AM 發表

大海兄。。恭喜食到好野。。搞到我都心思思

這間場初開時d女唔高過咪六,冇資格见工,後來囡囡質素每況愈下。。而家又好番。。

點解唔係度住,叫mami攞房。$4xx..超級豪华,六星酒店住得過呀

又有,酒店入面間日夲歺廳,d野好得..值得一試

相關搜索目錄: 酒店

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

alle
引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-11 16:05 發表

The tall girl, I like so much, I will go to there on coming ....

引用:
原帖由 kuman 於 2009-1-11 22:59 發表
看來一定是DL最貴的那一家了,DJ穿空姐服嗎?可是model對小弟來說還是太貴了
MODEL坐下搞下气氛者。。无会带出去咯。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-1-11 23:04 發表
大海兄。。恭喜食到好野。。搞到我都心思思
這間場初開時d女唔高過咪六,冇資格见工,後來囡囡質素每況愈下。。而家又好番。。
點解唔係度住,叫mami攞房。$4xx..超級豪华, ...
D女真系吾错呀。。以为很多女已回乡。。本来不抱太大希望的。。
刚安排时房间跟K是两位师兄分开搞。。绊倒住开有特价。。想着过去也近。。但原来也要二十分钟车的。。下次会住在DL。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-1-12 01:32 發表 alle

The tall girl, I like so much, I will go to there on coming ....
中意高的就俺你啦。。。下次即系几时呀。。

我比你地早2日去了同一個地方玩  個場開了2-3年都KEEP得好好  建議下次你地早D到再行入D酒店有棟新既SN, 入去參觀下, 有SN CATWALK MM 選秀睇.

引用:
原帖由 BB鬥士 於 2009-1-12 11:45 發表
我比你地早2日去了同一個地方玩  個場開了2-3年都KEEP得好好  建議下次你地早D到再行入D酒店有棟新既SN, 入去參觀下, 有SN CATWALK MM 選秀睇.
我地都有行过那家SN。。房间都有阳台。。看来好好。。

我的高高囡囡是湖南婁底的。她是第一批入房被選的。當時,就只有她一個,笑得很燦爛開心!我本著"坐台唔識笑,上床唔識叫"的原質就要了她。果然是好野!

因為那是一個施文場,所以我在坐台時,沒有使出我的龍爪手,只是輕輕抱著她的小蠻腰!
在我唱歌時,她從後面攬著我的腰,頭服在我的背後,那對34B cup 的波頂在我的背,真是溫柔又溫馨!

回復 16# 的帖子

是溫柔又溫馨..

无D刺激感吗。。

回復 17# 的帖子

我都沒有帶去上床,還有什麼exitment? 很遺憾!

回復 15# 的帖子

年尾前睇返佢 SN 同 K 既 MM 質數都好好

順便在這裡介紹一下佢既SN, 佢既SN服務比較少 (各位唔好期望咁高), 價錢算高 (最低消費 $850右左, 睇下你簡咩牌MM 500/600/800/1200) , CATWALK 選秀算係一個特色. 500 MM 都有好多唔錯選擇, 當然要睇時段同運氣等唔等到有靚女啦.

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-11 22:26 發表

系呀。。下次一齐呀。。
錯過了上星期的 function,要參加年飯

回復 16# 的帖子

唱K攬女就係要呢重溫馨既感覺

回復 18# 的帖子

點解唔帶MM 出街呀?  佢M到????????

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-1-12 12:47 發表
錯過了上星期的 function,要參加年飯   
当然要啦。。再来个慈善K啦。。会连系你。。

引用:
原帖由 BB鬥士 於 2009-1-12 12:44 發表
年尾前睇返佢 SN 同 K 既 MM 質數都好好

順便在這裡介紹一下佢既SN, 佢既SN服務比較少 (各位唔好期望咁高), 價錢算高 (最低消費 $850右左, 睇下你簡咩牌MM 500/600/800/1200) , CATWALK 選秀算係一個特 ...
D女得就得啦。。吾一定要做足十八式既。。

回復 22# 的帖子

係我自己M到!

167 1234567
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。