標題: [檔案] ^ ^ 洪屍速報 ~ 真係估你吾到 …… 年廿九都執到好 !!!! [打印本頁]

作者: seal4708    時間: 2009-1-30 15:28     標題: ^ ^ 洪屍速報 ~ 真係估你吾到 …… 年廿九都執到好 !!!!

作者: robertchan    時間: 2009-1-30 15:42

引用:
原帖由 seal4708 於 2009-1-30 07:28 發表
星期六冇人陪上 cp , 唯有孤軍上路 , 出發前先作好最壞打算
18 : 55 到達洪屍吧^ , 有三蘆叔巳站在那M女   
         女女吾多 , 不過可供食用的都不少
19 : 05 媽咪帶了五條女過來 , 第一臚k女 , 我第一眼都 ...
師兄真好運。今年有好的開始。
作者: doghon    時間: 2009-1-30 15:46

條女倍你玩到黃昏, 又真係好難得啊!
作者: ttyiu    時間: 2009-1-30 15:53

引用:
原帖由 seal4708 於 2009-1-30 15:28 發表
星期六冇人陪上 cp , 唯有孤軍上路 , 出發前先作好最壞打算
19 : 05 媽咪帶了五條女過來 , 第一臚k女 , 我第一眼都 ...
4 Q 你俾錢我都唔掂
  服
作者: simonkok    時間: 2009-1-30 16:23

引用:
原帖由 seal4708 於 2009-1-30 15:28 發表
C兄..你就抵玩啦.....9舊,執成4Q又有住家菜 feel.....
作者: Haidada    時間: 2009-1-30 16:58

引用:
洪尸吧即系麦野地方呢师兄。。仓??
180埋单??
作者: retire07    時間: 2009-1-30 17:10

引用:
師兄一定很有型。
作者: 7-siu    時間: 2009-1-30 17:24

You are so lucky, it is very difficult to find a good girl in Red C.
作者: Haidada    時間: 2009-1-30 17:28

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-1-30 17:24 發表
You are so lucky, it is very difficult to find a good girl in Red C.
not yet go to DL???
作者: 新熱血    時間: 2009-1-30 17:49

玩幾 Q都唔計喇 !  剩係俾你睇埋數簿o個度頂癮

不過最唔明解.o既,吧峆Y乜地方,小弟真係 out 晒咯 !!
作者: 快仔王    時間: 2009-1-30 18:00

引用:
師兄真係服左你
24小時出4Q
真係能人所不能
作者: Haidada    時間: 2009-1-31 00:40

系咪大厅呢。。。
作者: glucerna    時間: 2009-1-31 01:49

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-30 09:40 AM 發表
系咪大厅呢。。。
睇條數應該係。。。
作者: Toronto_偉仔    時間: 2009-1-31 02:55

去到人地屋企  c hing 都幾勁抽下
   再搏多幾次嘛
作者: Treblefly三飛男    時間: 2009-1-31 02:56

得過貴字,的女又寸,經常收飛機,去桑拿好過。
作者: simonkok    時間: 2009-1-31 04:16

引用:
原帖由 Treblefly三飛男 於 2009-1-31 02:56 發表
你係C被人放飛過機?
作者: kkbbq    時間: 2009-1-31 07:27

引用:
玩左幾日只係九百蚊   仲係搞四Q抵到爆喇師兄
作者: pkhkg    時間: 2009-1-31 08:13     標題: 回復 1# 的帖子

恭喜ching喺尼個環境都揾到件好嘢,睇怕今年桃花運勁旺喎!
作者: chiman    時間: 2009-1-31 08:36

玩成24小時,条女又岩feel,重糸900蚊黎左四Q???底
作者: Treblefly三飛男    時間: 2009-1-31 09:07     標題: 回復 17# 的帖子

一千有找玩幾和四Q?你食左迷幻藥呀?
作者: Haidada    時間: 2009-1-31 10:20

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-1-31 01:49 發表
睇條數應該係。。。
一个人坐大厅系好选择。。在K房就太静了。。
作者: Haidada    時間: 2009-1-31 10:22

引用:
原帖由 Treblefly三飛男 於 2009-1-31 02:56 發表
D女竟然对你寸。。。
呢家未去过。。
作者: 新熱血    時間: 2009-1-31 10:33

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-31 10:20 發表

一个人坐大厅系好选择。。在K房就太静了。。
一個人入房皮費重, o係大廳揀,囡都睇多d ,搵日試下先。
作者: 無情情流水    時間: 2009-1-31 23:28

引用:
師兄 24hour 汁4Q 真係勁! 尼件囡囡真係好野, 會番食嗎?
作者: 無情情流水    時間: 2009-1-31 23:33

引用:
原帖由 Treblefly三飛男 於 2009-1-31 09:07 發表
一千有找玩幾和四Q?你食左迷幻藥呀?
唔使一千銀可玩到4Q, 除左係抵, 最重要係有能耐!
是的, 有時都會唱下仁K (唔係索K) 都幾迷幻架!
作者: kkbbq    時間: 2009-2-1 07:15

引用:
睇落真係好玩 抵玩 但我未去過cp玩 又唔可以過夜 得個恨字
作者: seal4708    時間: 2009-2-2 12:07

作者: seal4708    時間: 2009-2-2 12:19

作者: cowsan    時間: 2009-2-3 00:03

引用:
seal兄, 囡囡真係好有gf feel, 正
睇到我流哂.............口水.
作者: 快仔王    時間: 2009-2-3 00:07

引用:
原帖由 seal4708 於 2009-2-2 12:07 發表

cp 雄獅 ( K 場 ) ............... 坐吧^ , 最低消費好似一百元 ........
$100都唔算太貴bor
值得一試
作者: glucerna    時間: 2009-2-3 02:01

引用:
原帖由 seal4708 於 2009-2-1 09:07 PM 發表

cp 雄獅 ( K 場 ) ............... 坐吧䒷 , 最低消費好似一百元 ........
坐吧台"低消"收100,又冇表演睇。。。一个字"貴".......
作者: Haidada    時間: 2009-2-3 11:02

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-2-3 02:01 發表
坐吧台"低消"收100,又冇表演睇。。。一个字"貴".......
绊倒就有表演。。随然是天天一样。。阵容也蛮丰富。。
作者: glucerna    時間: 2009-2-3 11:26

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-2-2 08:02 PM 發表

绊倒就有表演。。随然是天天一样。。阵容也蛮丰富。。
個光头佬MC常仔好出名架....佢同D囡做ge鹹濕話劇...

笑到D大陸人轆地...我就唔知佢講咩。。
作者: Haidada    時間: 2009-2-3 11:29

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-2-3 11:26 發表

個光头佬MC常仔好出名架....佢同D囡做ge鹹濕話劇...
笑到D大陸人轆地...我就唔知佢講咩。。
看他们也七八个人。。一个人的话大厅坐坐也可以。。
作者: seal4708    時間: 2009-2-3 15:25

作者: sinnid    時間: 2009-2-3 16:02

c hing 真係利害, 24小時4q, 我就唔得!!!  
作者: swon2454    時間: 2009-2-7 11:49

仲知一句講晒,勁,佩服

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0