標題: 31 Jan 2009 Charity K in Pensinula [打印本頁]

作者: 7-siu    時間: 2009-2-3 16:49     標題: 31 Jan 2009 Charity K in Pensinula

內容後補,先上捐款銀碼和入數紙。

作者: par3    時間: 2009-2-3 17:10

睇完你寫嘅報告我先郁
作者: 7-siu    時間: 2009-2-3 17:14     標題: 回復 2# 的帖子

你有時間就先出帖喇!我很忙,忙到連去見老四都沒有時間!
作者: BB鬥士    時間: 2009-2-3 17:28

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-3 17:14 發表
你有時間就先出帖喇!我很忙,忙到連去見老四都沒有時間!
你地開年K REPORT 終於準備出啦 .. WAITING FOR YOUR REPORT
作者: Haidada    時間: 2009-2-3 17:38

你今晚吾好去见老四啦。。系屋企写 REPORT 啦。。
作者: 7-siu    時間: 2009-2-3 17:49     標題: 回復 5# 的帖子

我從星期一到星期五都有應酬啊!只能明晚早些搞定客戶就上深圳把她送去"褲浪"。
作者: Haidada    時間: 2009-2-3 17:52

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-3 17:49 發表
我從星期一到星期五都有應酬啊!只能明晚早些搞定客戶就上深圳把她送去"褲浪"。
更系啦。。日日都春茗嘛。。
作者: 7-siu    時間: 2009-2-3 17:56     標題: 回復 7# 的帖子

不如你寫喇!反正你又是大捐款善人!
作者: icanfly2    時間: 2009-2-3 21:38     標題: 回復 1# 的帖子

7-Siu
Awaiting for your full report.
作者: tutu0    時間: 2009-2-4 00:55

七少,难道你在马来西亚?
作者: Haidada    時間: 2009-2-4 01:09

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-3 17:56 發表
不如你寫喇!反正你又是大捐款善人!
我都系晚晚春茗呀。。。等你啦。。
作者: lomo    時間: 2009-2-4 04:02

TMD。 你地推來推去,我身在遙遠嚴寒的北美洲,算點呀。
快的出report,讓我可以溫暖一下啦。
作者: mobydick    時間: 2009-2-4 05:10

Expecting your report...
作者: simonkok    時間: 2009-2-4 14:39

引用:
原帖由 lomo 於 2009-2-4 04:02 發表
TMD。 你地推來推去,我身在遙遠嚴寒的北美洲,算點呀。
快的出report,讓我可以溫暖一下啦。
我都同你差唔多....,正在受緊...軟禁監..唉!
作者: 7-siu    時間: 2009-2-4 14:43     標題: 大年初六半賭Charity K

大年初一茶博士就已經提議年初六搞一個人人生日Charity派對。他很廣發英雄帖,及在半賭訂定房。

不過,因為新年流流,很多師兄都被老虎所困,未能出席,只能明月千里寄相思!

當晚出席者有:茶博士,大海,我(7) DRMPar3,和師傅(KMY89) 。我帶老四出席;Par3找回上次他在半賭未吃的囡囡;DRM五點就和一個囡囡去吃湘菜,吃到七點半才回來;師傅就一如平常帶個老正來,是一個施文四眼律師妹;大海就還是那個瑤族美女。

講來講去都未講到茶博士,他就是第一個到,但媽咪帶了十多輪都是例牌頭!到九點幾問他究竟想點,是否要打飛機,他才說約了,常平最大一個雞頭的手下,服務王十一點來陪他。原來,茶仔下午已經找她吃了一劑了!唔怪得有恃無恐喇!

媽咪一直都很勤力做事,就算每人都有女了,茶仔除外,她們還是一直帶入來。最後,DRM又顯出他的左右逢源性格,找多兩個坐,一個是先來的,就被他八爪魚或擒住,另一個坐在他和大海中間。但她見DRM忙住擒第一個囡囡,冷落了她,她很和大海玩了!最後,是那個給小費,我都不知了!

基本上,一個房內分成三堆人,一堆是DRM和他的囡囡,他們主要是唱歌。DRM識唱很多大陸歌手的歌的,和囡囡唱得很投入。

第二堆,就是Par3,律師妹,我老四等幾個在鬧地主。Par3的囡囡就成晚攬住3哥,我就攬住老四和幫她一起打牌。律師妹就又好運又好牌術。曾經有一手打個春天

另一邊,大海和KMY在玩色中,瑤族美女和大海一起,她幫不了大海不特止,還幫他多輸幾手。我就兩邊都參與。在Charity dice 過了一千元後便停了!再加冰河兄入來say hello, KMY 很夾了他一百元,另外,茶仔,par3DRM每人五十,共有RMB$1,400

因為大多數都是舊菜或飯合,所以都沒有什麼龍爪手,飛擒大咬等招式!

00:30 a.m. 買單,共銀連DJ小費RMB$2,000, 每人$500,共收三千,所以盈余$1,000

去宵夜,KMY把我們玩色中Charity 的事告訴了囡囡,大海的瑤族美女,主動捐出$50

共得善款:

Charity Dice

$1,400

Charity K

$3,000-$2,000 =

1,000

大海囡囡捐款

----------

Total

$2,450

======

作者: Carljohnson    時間: 2009-2-4 14:50

sounds good.....may i join another time?
作者: Haidada    時間: 2009-2-4 14:50

瑶族美女听KMY讲救灾扶贫的故事听到眼湿湿。。大为感动。。自己拿了50元捐了。。 少数民族都比较热情爽直。。还说要一起去探望孤儿添。。。可惜我应该不会带她了。。花心大罗卜要换画了。。

作者: 7-siu    時間: 2009-2-4 15:02     標題: 回復 16# 的帖子

下次PM你!
作者: Carljohnson    時間: 2009-2-4 15:05

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-4 07:02 發表
下次PM你!
多謝7siu關照
作者: KMY89    時間: 2009-2-4 19:57

初初諗住果晚會好悶,去到果陣七少又話 Bird flu 唔飲得,心諗得番我同大海飲 tim ...
後來 drm 兩個冷宮悶得濟 ,揾大海同Kmy玩,又想唔到又幾好玩 wor  
個律師妹話唔飲得酒成晚同 par3 玩斗地主 ...

瑤族妹其實都幾nice,又玩得飲得,如果racing 有 performance,in fact, 海哥可以考慮考慮 ...

Kmy 果晚返房睇 MU,睇完,律師妹已訓到咕咕聲 ...

第二朝Kmy一早走人 lor ... 也無風雨也無晴 ...

作者: tt234    時間: 2009-2-4 20:52

好熱鬧既場面啊!
嘩!律師妹都溝倒,真厲害,可以過兩招俾我地傍身嘛?
作者: KMY89    時間: 2009-2-4 21:26

引用:
原帖由 tt234 於 2009-2-4 20:52 發表
好熱鬧既場面啊!
嘩!律師妹都溝倒,真厲害,可以過兩招俾我地傍身嘛?
有幾難?

你想溝翁靜晶嗎?
作者: kenkan    時間: 2009-2-4 23:27

join 唔到穴可惜, 不過各brothers 玩得咁開心我睇到都開心

BTW, wish every brothers healthy, wealthy and prosperous in the year of ox.
作者: Haidada    時間: 2009-2-4 23:36

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-2-4 19:57 發表
初初諗住果晚會好悶,去到果陣七少又話 Bird flu 唔飲得,心諗得番我同大海飲 tim ...
後來 drm 兩個冷宮悶得濟 ,揾大海同Kmy玩,又想唔到又幾好玩 wor  
個律師妹話唔飲得酒成 ...
哈哈。。师傅唱左甘多首LUM歌。。LUM到阿妹训着左无野搞呀。。早知唱少两首啦。。

瑶妹妹RACING亦反应良好。。总体评分90以上既。。只是觉得大家都无麦果种感觉者。。

作者: Haidada    時間: 2009-2-4 23:40

引用:
原帖由 kenkan 於 2009-2-4 23:27 發表
join 唔到穴可惜, 不過各brothers 玩得咁開心我睇到都開心
BTW, wish every brothers healthy, wealthy and prosperous in the year of ox.
下次呀。。。
作者: KMY89    時間: 2009-2-5 00:07

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-2-4 23:36 發表

哈哈。。师傅唱左甘多首LUM歌。。LUM到阿妹训着左无野搞呀。。早知唱少两首啦。。

瑶妹妹RACING亦反应良好。。总体评分90以上既。。只是觉 ...
佢唔係 Working girl, 所以無計,第二朝留給他 message, 寫上 P.S. I Love U.
作者: 7-siu    時間: 2009-2-5 00:11     標題: 回復 26# 的帖子

哇!師傅!落藥落噤盡!小心無退路啞!
作者: KMY89    時間: 2009-2-5 00:39

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-5 00:11 發表
已經 game over lor... 佢已經走左 lor ...
不會再見了
作者: 7-siu    時間: 2009-2-5 00:41     標題: 回復 28# 的帖子

How come ? This is the time that Non-GZ residents come back to GZ/SZ, Why she left?
作者: KMY89    時間: 2009-2-5 00:57

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-5 00:41 發表
How come ? This is the time that Non-GZ residents come back to GZ/SZ, Why she left?h:" />
Kmy 最遺憾係無試過俾律師含過 ,真遺憾;

下次要試試 ...
作者: icanfly2    時間: 2009-2-5 01:00

7-Siu

$2,000, 一個DJ妹, 飲咗幾多酒 (啤 / 紅 / 色)
個人覺得太多飯合冇咁好玩
作者: kaoni    時間: 2009-2-5 01:30

Sorry,  各位, 星期五六, 2晚我都係CP, 返到來先知有Charity K
作者: Haidada    時間: 2009-2-5 04:22

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-2-5 00:57 發表

下次要試試 ...  
甘就真系太可惜啦。。  不如去KY看下呢期有无律师呀。。揾个顶吓瘾先嘛。。
作者: glucerna    時間: 2009-2-5 08:53

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-2-4 01:22 PM 發表

甘就真系太可惜啦。。  不如去KY看下呢期有无律师呀。。揾个顶吓瘾先嘛。。
有次去輪米...揾咗個OL...一身套裝,入面著件白恤衫,上面兩粒扭唔扣,

露出一條深深ge波la。。。問佢..你返寫字樓嗎?是的...做什麼工作?"律師"
作者: Jack-a-Lent    時間: 2009-2-5 09:13

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-4 14:43 發表
大年初一茶博士就已經提議年初六搞一個”人人生日Charity派對” 。他很廣發英雄帖,及在半賭訂定房。

不過,因為新年流流,很多師兄都被老虎所困,未能出席,只能明月千里寄相思!

當晚出席者有:茶博士,大 ...
雖然當日要趕回香港交人,不能與各位同樂, 但做善事都應出份力, 請算上我一份吧!

作者: simonkok    時間: 2009-2-5 09:29

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-2-5 09:13 發表

雖然當日要趕回香港交人,不能與各位同樂, 但做善事都應出份力, 請算上我一份吧!
其實我都同你一樣諗法...雖然大陸無得番...但善事....仍可以做....
7公,.....果個係咪red cross 戶口....我都可以去入數喎
作者: simonkok    時間: 2009-2-5 09:32

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-2-4 21:26 發表

有幾難?

你想溝翁靜晶嗎?  
翁靜晶姐姐..係我讀初中時偶像喎
作者: KMY89    時間: 2009-2-5 09:33

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-2-5 08:53 發表

有次去輪米...揾咗個OL...一身套裝,入面著件白恤衫,上面兩粒扭唔扣,

露出一條深深ge波la。。。問佢..你返寫字樓嗎?是的...做什麼工作?"律師"
A貨電池有爆炸的危險,不管用,手機放在褲袋,萬一炸了 ...
作者: simonkok    時間: 2009-2-5 09:33

引用:

下次要試試 ...  
C兄...你預告下次目標係着...制服0既紀律部隊
作者: denny2000    時間: 2009-2-5 09:41

引用:

下次要試試 ...  
all brothers,
So sad missing the big party last weekend.  As replied to 7-siu, it was still CNY and I was captured by my tiger and families over the weekend...!   

KMY,
May be you could have given her oral sxx and she would do reciprocate?   Might be you have done already

Haidada,
Still had not got the chance to see your beauty but you are ready to let her go.  May not have the chance to see..
作者: BB鬥士    時間: 2009-2-5 11:11

報告終於面世, 真係好精彩
作者: Haidada    時間: 2009-2-5 11:42

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-2-5 08:53 發表

哦。。原来真系有律师。。。 等我都去揾翻个先。。。
作者: Haidada    時間: 2009-2-5 11:43

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-2-5 09:13 發表

你都做紧啦。。不过系重点帮者。。帮两个。。
作者: Haidada    時間: 2009-2-5 11:46     標題: 回復 40# 的帖子

Still had not got the chance to see your beauty but you are ready to let her go.  May not have the chance to see

She is there all the time...can still call her ah...if we go Penni...she is okay and only that i want some fresh meat...somewhere....
作者: 7-siu    時間: 2009-2-5 11:49     標題: 回復 36# 的帖子

下個Charity K,你們再捐精吧!
作者: Jack-a-Lent    時間: 2009-2-5 16:34

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-2-5 11:43 發表

你都做紧啦。。不过系重点帮者。。帮两个。。
我會努力重点帮四個哪 , 學七少
作者: Haidada    時間: 2009-2-5 16:38

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-2-5 16:34 發表
我會努力重点帮四個哪 , 學七少
先帮D女同胞谢谢你。。。既然甘有心帮人就一于订个高D既目标。。七个。。
作者: Jack-a-Lent    時間: 2009-2-5 16:44

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-5 11:49 發表
下個Charity K,你們再捐精吧!
等你! 西門兄!
作者: Jack-a-Lent    時間: 2009-2-5 16:48

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-2-5 16:38 發表

先帮D女同胞谢谢你。。。既然甘有心帮人就一于订个高D既目标。。七个。。
kimchi 只有1.8m 的大床!
太多吃不消
作者: denny2000    時間: 2009-2-5 16:54

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-2-5 16:48 發表

kimchi 只有1.8m 的大床!
太多吃不消 !
if you do not mind, you could use the floor instead. Could accomodate as many girls as you want!  
作者: Haidada    時間: 2009-2-5 17:04

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-2-5 16:54 發表
if you do not mind, you could use the floor instead. Could accomodate as many girls as you want!  
榻榻米。。。。
原来日本人老早就准备这样了。。。。
作者: 7-siu    時間: 2009-2-5 17:04     標題: 回復 50# 的帖子

對了。我以前都是把被子放在地板上,好似"他他米"。一樣可以翻來覆去的!
作者: Haidada    時間: 2009-2-5 17:23

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-5 17:04 發表
對了。我以前都是把被子放在地板上,好似"他他米"。一樣可以翻來覆去的!
甘你情人节4P去边处训地下呀。。。
作者: BB鬥士    時間: 2009-2-5 17:41

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-2-5 17:23 發表

甘你情人节4P去边处训地下呀。。。
4p 咁激.. 可以3p都開心死啦
作者: 7-siu    時間: 2009-2-5 18:00     標題: 回復 54# 的帖子

可能只得3P了,老四過了新十五元宵就要回去了。到時,只有老二老三了!
作者: Jack-a-Lent    時間: 2009-2-5 21:39

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-5 18:00 發表
可能只得3P了,老四過了新十五元宵就要回去了。到時,只有老二老三了!
3P都爽透了!, 都是愛你的老婆
最高境界:把精液留在她們的陰道內, 而不是留在你帶去的套中
作者: drm    時間: 2009-2-6 00:16

咸D短報:

咸D早一日已在小鎮吃飽土雞,兩囡三Q,醉左兩次,所以第日都無乜精神。

下午到美而登茶飲,其間妹仔打來話要食雞包?好彩七少話,係「雞煲」至真!

在美而登會華後面,行左個圈,搵唔到開門的雞煲,打俾妹仔:我返半島咿埶},唔食啦!

妹仔話佢去扮靚靚,攪惦再搵咸D。咸D唻鴗倦I幾,同妹仔、佢個DJ同屋、咸文去小洞天食飯。

妹仔叫小婷,在半島坐過兩次,去加州紅玩過一次,未食過。佢好Q,好「天真」,居然話自己係金魚!

成八點先去到半島,佢地已經到齊,仲開緊餐,咁辛苦做乜?

小婷話隻絲襪穿左,要返去換,順便整麉甲,轉過顏色。咸D話之你走,唔返來都無所謂,金魚!

叫媽咪帶囡,得一個,殺!重慶小平,幾靚女,咸D鍾意佢夠瘦!把聲好得意,好似黑糖瑪奇朵中的一個女生。

無幾耐媽咪再帶多個入來,照殺,好過無!乜樣?無睇真。乜名?無問過。

咸D唔飲得,只好唱歌,難為左大家對耳仔,sorry!

KMY,請問你第一首唱的是什麼歌,女歌手唱的?你唱得很溫柔感性,咸D想學來溝返個律師。

大海成晚攬住佢個瑤族美囡,又真係幾靚女,好笑容,玩得。

咸D覺得Par3好得意,去K唔飲酒,唔唱歌,齋斗地主,由頭到尾,係咪上左癮,搣唔甩!

七少又話有病,唔飲得凍啤,要飲熱啤,咁都得。

茶仔成晚做「望囡石」,等佢個「服務王」,使唔使呀?

服務王十一點幾才來,一來到就咬住枝咪唔放,如果返房都係咬住茶仔枝洐攭鞢A就真不愧是「服務王」。

金魚成晚痴住咸D,咸D心諗:妳係金魚唧,我係和尚,要搵隻木魚敲謘I

咸D借d意,閃左去攬住小平,陪海哥玩骰,順便溝通鵅A攪好d關系再發生關系。

兩舊加一封利是送走無名,畀張大牛金魚,佢居然問咸D:這張是什麼?

要DJ妹和小平話佢知,佢先開心收下。

房事報告:2Q無彈射擊,勁大聲,極多水。

(完)

作者: 7-siu    時間: 2009-2-6 00:58     標題: 回復 57# 的帖子

咸D寫得重詳細精彩過我喇!
作者: Haidada    時間: 2009-2-6 01:01

引用:
原帖由 drm 於 2009-2-6 00:16 發表 咸D短報:

咸D早一日已在小鎮吃飽土雞,兩囡三Q,醉左兩次,所以第日都無乜精神。

下午到美而登‘痴’茶飲,其間妹仔打來話要食雞包?好彩七少話,係「雞煲」至真!
在美而登會華後面,行左個圈,搵唔到開門 ...
第一次跟D哥玩。。果然够潇洒。。
瑶族美女很不错。。是个好MM..她也当我是个好客人。。玩了三晚。。不会再找她了。。
作者: denny2000    時間: 2009-2-6 09:21     標題: 回復 57# 的帖子

D哥,

your report is often so amusing.  haha.

兩舊加一封利是送走無名,畀張大牛金魚,佢居然問咸D:這張是什麼?
wa, your 小婷 looks to be very naive but tempting..   

KMY is a very good singer.  I do not dare to sing duet with him..  

Hope to be released from the cage very soon...
作者: simonkok    時間: 2009-2-6 16:02

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-2-6 09:21 發表
D哥,

your report is often so amusing.  haha.

wa, your 小婷 looks to be very naive but tempting..   

KMY is a very good singer. ...
我都甘話...要等出籠..........之後我一定要大殺四方...
作者: 浪高長岸    時間: 2009-2-6 16:53

看見大家的報告,真精彩.小弟年三十晚因溝了件酒吧女,她説没錢回家所从很悶地留了在深圳,而自己無心講咗句不如一齊去海南游水...所以一游游足十日...晚晚腳軟.今天才回到香港.
作者: 7-siu    時間: 2009-2-6 17:01     標題: 回復 62# 的帖子

萬零蚊玩十幾天!抵X!哈哈!
作者: Haidada    時間: 2009-2-6 17:14

引用:
原帖由 浪高長岸 於 2009-2-6 16:53 發表
看見大家的報告,真精彩.小弟年三十晚因溝了件酒吧女,她説没錢回家所从很悶地留了在深圳,而自己無心講咗句不如一齊去海南游水...所以一游游足十日...晚晚腳軟.今天才回到香港.
写翻个详细报告好喔。。。
作者: Haidada    時間: 2009-2-6 17:15

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-6 17:01 發表
边到看到“万零蚊”呀。。。
作者: Carljohnson    時間: 2009-2-6 17:15

引用:
原帖由 浪高長岸 於 2009-2-6 08:53 發表
foc?有無詳細報告等我地流下口水呀?
作者: denny2000    時間: 2009-2-6 17:22

引用:
原帖由 浪高長岸 於 2009-2-6 16:53 發表
ten days of intense activity with the same girl!       

Did you actually swim in daytime?
作者: 7-siu    時間: 2009-2-6 17:30     標題: 回復 65# 的帖子

是他PM我的!唔好意思,漏了料!自打!
作者: Haidada    時間: 2009-2-6 17:35

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-6 17:30 發表
是他PM我的!唔好意思,漏了料!自打!
梦遗。。。
作者: simonkok    時間: 2009-2-6 17:46

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-6 17:01 發表
真係抵喎....圍起條數一日都唔洗一千.....仲要係兩個人洗...
作者: 7-siu    時間: 2009-2-6 18:23     標題: 回復 70# 的帖子

仲要在新年期間,海南酒店的peak season去呢!
作者: KMY89    時間: 2009-2-8 01:33

引用:
原帖由 drm 於 2009-2-6 00:16 發表
咸D短報:

下午到美而登‘痴’茶飲,其間妹仔打來話要食雞包?好彩七少話,係「雞煲」至真!

在美而登會華後面,行左個圈,搵唔到開門 ...
文哥謬讚了,請參閱附上MV,台灣歌星 彭佳慧 - 相見恨晚

http://www.youtube.com/watch?v=kAjqDzwAf2c

按小弟捉金魚的粗淺經驗,文哥咁樣拖三拖四令佢會覺得你花心 ... 越走越遠

愚見是捉金魚要自已有屋企至捉到,爆房有雞 feel ,除非佢等錢使,唔係都幾難。
作者: drm    時間: 2009-2-8 02:35     標題: 回復 72# 的帖子

KMY,這首歌好正,咸D一定要學,thanks!

這條所謂金魚,咸D都無乜心要食,佢咁「天真」,咪同佢玩鵅I
作者: glucerna    時間: 2009-2-8 04:52

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-2-7 10:33 AM 發表

http://www.youtube.com/watch?v=kAjqDzwAf2c

按小弟捉金魚的粗淺經驗,文哥咁樣拖三拖四令佢會覺得你花心 ... 越走越遠 ; ...
香港落club玩,我地最鐘意揾金魚坐,因為即食麵唔經貴,要"金化木"先有挑戰。

不過,常平K場,真係唔多見金魚,尤其半記盛行"森林定律,"。。如果佢係DJ,經理當然另計......

经得文哥寵幸,有後会之期的金魚,我想當然"不同凡響"喇。。
作者: KMY89    時間: 2009-2-8 10:44

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-2-8 01:33 發表

按小弟捉金魚的粗淺經驗,文哥咁樣拖三拖四令佢會覺得你花心 ... 越走越遠 ; ...
Kmy 手機來電音樂都係用呢首歌,文哥喜歡可致電 Kmy (Copy 按 #)

作者: KMY89    時間: 2009-2-8 10:47

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-2-8 04:52 發表

香港落club玩,我地最鐘意揾金魚坐,因為即食麵唔經貴,要"金化木"先有挑戰。

不過,常平K場,真係唔多見金魚,尤其半記盛行"森林定律,"。。如果佢係DJ,經理當然另計......

经得文哥寵幸,有後 ...
不過,雖然金魚無 service, 但真係唔同 feel
作者: par3    時間: 2009-2-8 10:52

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-2-8 10:47 發表

不過,雖然金魚無 service, 但真係唔同 feel   
木魚雖然會有下文,但好多都係冇service過喎
作者: simonkok    時間: 2009-2-8 11:28

引用:
原帖由 par3 於 2009-2-8 10:52 發表

木魚雖然會有下文,但好多都係冇service過喎
如三哥你出手。。。溝D囡囡的話。。。。
試問有邊條金魚唔冧你啊。。。
作者: CHANGMAO    時間: 2009-2-8 11:37

毛我份
作者: KMY89    時間: 2009-2-8 11:56

引用:
原帖由 CHANGMAO 於 2009-2-8 11:37 發表
毛我份
小那貓   ... 次次 sms 你都唔覆
作者: CHANGMAO    時間: 2009-2-8 15:56

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-2-8 11:56 發表

小那貓   ... 次次 sms 你都唔覆   
有咩.....?
作者: CHANGMAO    時間: 2009-2-8 16:03

得個初六啟市, 算唔算?
作者: par3    時間: 2009-2-8 19:38

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-2-8 11:28 發表

如三哥你出手。。。溝D囡囡的話。。。。
試問有邊條金魚唔冧你啊。。。
十次有九次都冇,你話我係唔係好蝦呢
作者: par3    時間: 2009-2-8 19:47

引用:
原帖由 drm 於 2009-2-6 00:16 發表

咸D覺得Par3好得意,去K唔飲酒,唔唱歌,齋斗地主,由頭到尾,係咪上左癮,搣唔甩!
唱功不及D哥係原因之一,其二係都冇唱一段時間咯.因為重創之後已經冇mood再揸mic啦.依家隨團出發嘅主要目的只係想耐唔耐同班bros一聚.橫掂又唔飲得,咪自動對號入座玩唔駛罰嘅鬥地主咯.明冇
作者: KMY89    時間: 2009-2-8 20:59

引用:
原帖由 par3 於 2009-2-8 19:47 發表

唱功不及D哥係原因之一,其二係都冇唱一段時間咯.因為重創之後已經冇mood再揸mic啦.依家隨團出發嘅主要目的只係想耐唔耐同班bros一聚.橫掂又唔飲得,咪自動對號入座玩唔駛罰嘅鬥地主咯.明冇:lov ...
後生仔講乜重創呢? 笑笑又來過 ...  
作者: par3    時間: 2009-2-8 21:08

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-2-8 20:59 發表

後生仔講乜重創呢? 笑笑又來過 ...    
重創好事嚟嘅,爬得起身咪得囉.如果唔係盞有排沉,不過從此真係搵唔倒有mood嘅對象啦.即係冇咗你對律師嗰種深情感覺咯
作者: Treblefly三飛男    時間: 2009-2-9 03:00     標題: 回復 25# 的帖子

來來去去都是一樣,並無新意啊,個個星期五六,同一個動作,同一個夢想!
作者: simonkok    時間: 2009-2-9 03:12

引用:
原帖由 Treblefly三飛男 於 2009-2-9 03:00 發表
來來去去都是一樣,並無新意啊,個個星期五六,同一個動作,同一個夢想!
甘要靠大家意見。。。諗D新野出黎玩
作者: KMY89    時間: 2009-2-9 08:58

引用:
原帖由 par3 於 2009-2-8 21:08 發表

重創好事嚟嘅,爬得起身咪得囉.如果唔係盞有排沉,不過從此真係搵唔倒有mood嘅對象啦.即係冇咗你對律師嗰種深情感覺咯
深情?嘻嘻嘻 ...
同佢已經散左 lor ...
"未曾酒醉方先醒" 下句係乜?
作者: KMY89    時間: 2009-2-9 09:00

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-2-9 03:12 發表

甘要靠大家意見。。。諗D新野出黎玩
黎蛇口捉金魚
作者: par3    時間: 2009-2-9 09:24

去登山扎營鑽木取火打野戰
作者: glucerna    時間: 2009-2-9 09:29

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-2-8 05:58 PM 發表

深情?嘻嘻嘻 ...
同佢已經散左 lor ...
"未曾酒醉方先醒" 下句係乜?  
關人鳩事大覺瞓
作者: Haidada    時間: 2009-2-9 11:09

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-5 00:11 發表
你最有经验啦。。。
作者: Haidada    時間: 2009-2-9 11:13

引用:
原帖由 Treblefly三飛男 於 2009-2-9 03:00 發表
要麦野新野呀。。咪又系沟女。。
作者: markLee    時間: 2009-2-9 11:39     標題: 回復 15# 的帖子

多謝報告! 原來7少,kmy 師傅都係半島!
小弟當晚都係半島!淨係係走廊見到冰河兄,同第二朝見到疑似DRM係樓下茶餐廳!!
作者: drm    時間: 2009-2-9 11:47

唔使「疑似」,咸D最好認。

一個孤獨老人,一臉失落茫然,正是咸D
作者: markLee    時間: 2009-2-9 14:14

引用:
原帖由 drm 於 2009-2-9 11:47 發表
唔使「疑似」,咸D最好認。

一個孤獨老人,一臉失落茫然,正是咸D!
同樣引伸落小弟身上!!!

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0