標題: 番番番食觀塘---四眼妹 [打印本頁]

作者: 岸男    時間: 2009-2-11 17:18     標題: 番番番食觀塘---四眼妹

康寧道46-54號 唐三樓B1室四眼妹
http://www.sex141.com/big5/viewid.php?uid=28502
擒日九痕又出動,今次依然就近了事.由於上星期有過門不入事件.
故有心揾過舊女翻食,偷佢好招待及大波.
到步入內,一如以前先吹下水オ除衫冲凉.
上到床先用對大燈BM一輪,佢坐上我身上用對波塞我吃,オ落去用口游去全身.
大比內側再荔枝,橫吞棍之後再ロ上套吹奏(唔知佢幾時放個套入口)
吹奏夠細心, ,但技巧馬馬, 不過有耐性,吹左好耐…
正戲男上一式到尾,一路揸波一路插,佢個樣好淫蕩….
事後冲涼都唔馬虎,洗jj好干淨オ放你走…
作者: didi1997    時間: 2009-2-11 17:36

多謝師兄報告~~!
不過都係無咩好野~~!
作者: peninsula    時間: 2009-2-16 21:53

引用:
原帖由 岸男 於 2009-2-11 17:18 發表
康寧道46-54號 唐三樓B1室四眼妹..
Maybe over 35?
作者: squarema    時間: 2009-2-17 01:34

作者: bodybuilder199    時間: 2009-2-24 02:58

引用:
http://www.sex141.com/big5/viewid.php?uid=28502
擒日九痕又出動,今次依然就近了事.由於上星期有過門不入事件.
到步入內,一如以前 ...
CHING呢條四眼你都食咗好多餐噃, 咁長情做咩呀
作者: on9benchow    時間: 2009-2-24 22:56

excellent, thnx for your information
作者: pc1xxx9    時間: 2009-2-27 08:01

thank you for your information.
作者: 墮天使    時間: 2009-2-27 19:18

:lol :lol :lol
作者: dennisfan    時間: 2009-3-11 10:26     標題: test

ok..la...........
作者: kaderpo    時間: 2009-3-11 14:42

Looks good, thanks for sharing
作者: Peep    時間: 2009-3-19 20:48

作者: a8608122    時間: 2009-3-30 05:17

thanks for sharing
作者: williamwu123    時間: 2009-3-30 12:24

thanks for your help,thanks a lot.
作者: veryok    時間: 2009-4-4 14:46

有無相睇?  條link睇唔到
作者: ziuhoho    時間: 2009-4-4 21:51

thx for share
作者: a76745    時間: 2009-4-11 10:13

女的質素好唔好的............................
作者: 小雞雞    時間: 2009-4-13 16:43

C兄~
家下果個好似唔係四眼嫁喎~
你個報告係咪過左期呀!?
作者: inna6ce    時間: 2009-4-14 16:15

35.......OL

Old Lady...
作者: elvisyue    時間: 2009-4-15 09:48

引用:
幾多歲? 我鐘意玩中熟女, 最好40up
作者: 禁止發言    時間: 2009-4-15 19:03

作者: turboman3    時間: 2009-4-16 20:54

引用:
今日試左,真唔錯..
喜好大波不容錯過!!!!
作者: Rocky1481    時間: 2009-4-21 06:46

I like 大波!!!
作者: metalgear    時間: 2009-4-24 11:58

I live in KT
Thanks your info.
作者: s.cat    時間: 2009-4-24 17:29

well!
作者: yellowbun    時間: 2009-4-25 15:59

thank you very much!
作者: MLF    時間: 2009-4-28 00:18

very good information !!
作者: turboman3    時間: 2009-4-28 10:35

引用:
原帖由 MLF 於 2009-4-28 00:18 發表
very good information !!
Have you tried ?????????
作者: 虫二    時間: 2009-4-29 09:54

引用:
原帖由 turboman3 於 2009-4-28 10:35 發表

Have you tried ?????????
turboman3 兄, 大波小弟都好鐘大波,
可以評價一下樣貌嗎?
年紀相信3x吧, 有無猜錯
作者: turboman3    時間: 2009-4-29 19:48

引用:
原帖由 虫二 於 2009-4-29 09:54 發表

turboman3 兄, 大波小弟都好鐘大波,
可以評價一下樣貌嗎?
年紀相信3x吧, 有無猜錯
樣子絕對可接受,有人評論如年靑10年引死人..
年紀30上下....功夫及身形320元肯定超值......大波大罹
不試你的損失.........我冇收佣,,hahaha...

http://141hongkong.com/forum/viewthread.php?tid=280551&highlight=%E5%9B%9B%E7%9C%BC%E5%A6%B9

作者: 虫二    時間: 2009-4-30 01:09

引用:
原帖由 turboman3 於 2009-4-29 19:48 發表

樣子絕對可接受,有人評論如年靑10年引死人..
年紀30上下....功夫及身形320元肯定超值......大波大罹
不試你的損失.........我冇收佣,,hahaha...

http://141hongkong.com/forum/viewthread.php?tid=280551&hig ...
turboman3兄, 那我一定要試了, 回來一定評價.
漏了問 ching 四眼妹食唔食煙架, 小弟好怕大煙除+煙屎牙囡囡
早前試了附近詩詩, 都可以啦! 整理好會出report, 小弟打字好很慢

作者: turboman3    時間: 2009-4-30 10:28

引用:
原帖由 虫二 於 2009-4-30 01:09 發表

turboman3兄, 那我一定要試了, 回來一定評價.
漏了問 ching 四眼妹食唔食煙架, 小弟好怕大煙除+煙屎牙囡囡
早前試了附近詩詩, 都可以啦! 整理好會出report, 小分打字好很慢
唔知食唔食煙...
但牙雪白整齊..
作者: polar02    時間: 2009-4-30 23:39

囡囡幾白晢~對奶奶都唔錯~
作者: turboman3    時間: 2009-5-5 20:59

引用:
原帖由 polar02 於 2009-4-30 23:39 發表
囡囡幾白晢~對奶奶都唔錯~
new pictures

http://www.sex141.com/big5/viewid.php?uid=7658®ion=14&building=631&territory=-1&age=-1&bsize=-1&height=-1&service=-1&nationality=&pd=-1&stype=-1&keyword=
作者: nbhd    時間: 2009-5-20 18:26

body is 100.  what about the face?
作者: kingabc    時間: 2009-6-15 13:48

比師兄咁講下,搞到我都想試下
作者: BigBird    時間: 2009-6-16 01:47

我今日上去睇過,身材唔似相中人
the woman inside has big balls, but not as big as the photos
作者: 成仔    時間: 2009-6-16 14:21

thc c hing report ^^

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0