標題: 東大街 [打印本頁]

作者: 走旦    時間: 2009-3-27 06:24     標題: 東大街

作者: KY169    時間: 2009-3-27 09:41

作者: MPST    時間: 2009-3-27 10:34     標題: 回復 1# 的帖子

What are your fcuking about?
作者: fitman    時間: 2009-3-27 11:01

引用:
原帖由 走旦 於 2009-3-27 06:24 發表
有冇師兄比d意見
"On Lee" fish ball noodles . very good....yummy

"Kam Shing" bake pork chop rice good too
作者: lokcherie    時間: 2009-3-27 11:36

恆河架喱屋
作者: Lee+Dick    時間: 2009-3-27 14:11

東大街
最出名一定係魚蛋粉
作者: boot_boot    時間: 2009-3-28 09:38

海羊皇宫         

作者: retire07    時間: 2009-3-28 14:12

東大街已發展為一出名的食街。亦有一間很舊的桑拿。
作者: 走旦    時間: 2009-3-29 03:26

作者: retire07    時間: 2009-3-29 17:24

(轉載)

筲箕灣海洋皇宮
好耐沒有去了!

最近無意中得到幾個要試號碼...

@*: 我試過兩次,中女,骨技藝超卓,享受至上 
* )    : 我試過三次,留下深刻印象,廿零歲靚女,骨技藝不俗 
%% : 好多Mark 單喎! 點解? 我都想知呀!  
*@ : 又係勁多Mark 單喎! 唔通有秘技?
*%  : 聽說比 *  ) 更年青,但骨技麻麻。想談談心之選。

希望各路英雄幫拖去試試看...
作者: ngtungsee    時間: 2009-3-31 22:05

引用:
原帖由 retire07 於 2009-3-29 17:24 發表
(轉載)

筲箕灣海洋皇宮
好耐沒有去了!

* )    : 我試過三次,留下深刻印象,廿零歲靚女,骨技藝不俗 
%% :  ...
我都有差不多三年冇去啦,唔知而家仲要唔要同人拍房呢?唔知仲係唔係五百多三粒鐘?有冇加價呢?
作者: carmanlamlam    時間: 2009-4-1 13:32

作者: fitman    時間: 2009-4-1 14:10

poor business there..... some bg stay at shop for 24 hrs waiting for clients but only have 1-2 rounds /day
作者: tanhenry98    時間: 2009-4-4 17:19

引用:
原帖由 retire07 於 2009-3-29 17:24 發表
(轉載)

筲箕灣海洋皇宮
好耐沒有去了!

%% :  ...
多謝報料.
作者: westminfat    時間: 2009-4-5 15:39

tried no. * recently middle age  part 1 and 2 just ok
作者: josex    時間: 2009-4-6 00:29

how much for now??? thanks~~
作者: boot_boot    時間: 2009-4-6 10:35

引用:
原帖由 carmanlamlam 於 2009-4-1 13:32 發表
sometimes this sauna has some surprise......
carmanlamlam c-hing,

Some suprise?

Could you tell me more about this sauna?

Thanks.
作者: 唐立言    時間: 2009-4-6 22:22     標題: 回復 14# 的帖子

作者: westminfat    時間: 2009-4-12 13:23

2hrs. 368
3hrs.505
俾咭$384
作者: josex    時間: 2009-4-12 19:33     標題: 回復 19# 的帖子

any number to reccommend??? thanks~~

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0