標題: [原創] 簡短春秋 ANNA report [打印本頁]

作者: NinesunOrcus    時間: 2009-4-13 15:39     標題: 簡短春秋 ANNA report

Just try Anna, report as follow:

Face 65+10=75: Just so so, but she can keep 80% time smilly face, +10, =75
Body 90: B to C cup, thin waist, LONG LEG, I guess she have 5'7"+ tall
Skill 85: Very good blow job (smooth, depth and not fast), but i not yet try PDD (I like kiss rather than PDD)
Service 65: Average Chun Chau standard, but only have a little bit deep kiss .....

If u like long leg girl, Anna is a good try
作者: hello5683    時間: 2009-4-13 17:45

just did her yesterday, not bad, girl friend feel....
作者: fitkiu    時間: 2009-4-14 00:25

Can't kiss and 69???
作者: NinesunOrcus    時間: 2009-4-14 16:15

She not like kiss

and 69 ?

I think impossible (see her attitude she is a cleansing girl)
作者: hello5683    時間: 2009-4-15 18:14

kiss & 69????
I wouldn't do that....
作者: pnspns    時間: 2009-4-20 00:40

佢返咩時間?
作者: unlimited    時間: 2009-4-29 14:54

any photo???
作者: Denki    時間: 2009-4-30 15:52

long leg girl, I like, thanks
作者: fitkiu    時間: 2009-5-1 02:52

http://old.winning11.com/123/005/girl_info/girl085/index.htm

唔知係咪呢個??
作者: fairview    時間: 2009-5-10 20:21

try try sin.......
作者: beautifulgirl    時間: 2009-5-26 22:54

上星期試完 , 超 5 掂
衣著性感 , 錯誤放入閘
波形 5 靚 , 細 又 5 可以卒連
無得車 , 話一日咁多客 , 車咪好 5 掂
pdd 很求其
西大 加 超多潤滑油 , 無感覺
心理 和 生理 都大授打擊

作者: Sevenyeah    時間: 2009-5-26 23:18

引用:
原帖由 beautifulgirl 於 2009-5-26 22:54 發表
上星期試完 , 超 5 掂
衣著性感 , 錯誤放入閘
波形 5 靚 , 細 又 5 可以卒連
無得車 , 話一日咁多客 , 車咪好 5 掂
pdd 很求其
西大 加 超多潤滑油 , 無感覺
心理 和 生理 都大授打擊
佢服務真係麻麻,呢樣唔得,果樣唔准兼且幾吋
作者: fairview    時間: 2009-5-27 14:45

thanks for the warning
作者: WAH6704    時間: 2009-5-28 23:30     標題: good

good good good
作者: LLKO    時間: 2009-5-29 16:01

5月19日下班後,上春秋也是找 Anna,
但個 look 沒有想像中好,
招呼一般,最差是吹到"鼠鼠聲",又唔可以掂西,揸波又話痛,
啲KY 又多,
一定無下次,
不過在春秋試過詩琪,感覺很好,一定再找她。
作者: Sevenyeah    時間: 2009-5-29 17:15

引用:
原帖由 LLKO 於 2009-5-29 16:01 發表
啲KY 又多,
一定無下次,
不過在春秋試過詩琪,感覺很好,一定再找她。 ...
師兄真識食,詩琪副架撑 兼且佢都好好傾,相頭就一般啦
作者: Fxxker    時間: 2009-6-3 13:50

我都試左anna,超唔得!!!
死都唔俾車,仲要話係佢既原則喎...
又用涮口水沬我c眼,懶乾淨咁!
咁多原則就咪出來做喇!
我嬲!自己打J都唔搵佢呀!
作者: cutter    時間: 2009-6-5 00:10

引用:
原帖由 LLKO 於 2009-5-29 08:01 發表
啲KY 又多,
一定無下次,
西又唔掂得,波又唔揸,打飛機好過啦咁
作者: fitkiu    時間: 2009-6-5 00:34

引用:
原帖由 LLKO 於 2009-5-29 16:01 發表
啲KY 又多,
一定無下次,
詩琪個樣掂唔掂? 有無69同車牌呀???

Thx Brother
作者: LLKO    時間: 2009-6-5 11:48

詩琪個 Look,見仁見智,我就接受到,
而且可以打茄輪和 69,但手指插就有拒絕。
但 body 就覺得比 Anna 好。
作者: tw2001    時間: 2009-6-5 22:17

[quote]原帖由 LLKO 於 2009-6-5 11:48 發表
詩琪個 Look,見仁見智,我就接受到,
而且可以打茄輪和 69,但手指插就有拒絕。
但 body 就覺得比 Anna 好。 [/quote
絕大部份囡囡都唔會比手指插, 因為驚客大力搓, 手指甲整損下面架生, 返唔到工 !
作者: WongWaiMing    時間: 2009-7-3 21:24

早幾日去過,有客指明搵Anna,唔知好唔好試?
會踏 嗎?

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0