標題: 申請做政治版版主 [打印本頁]

作者: denny    時間: 2006-8-13 22:20     標題: 申請做政治版版主

denny
http://forum.timway.com/註冊: 04/10/07

我喜歡係政治版高談闊論,爲此衷心希望政治版永遠能保持民主、自由、公平,我願意加入義工行列,為 Xocat II Forum 出點力。

我保證唔會濫權,權力我會用係捉下灌水, 捉下發粗言者....
作者: CHANGMAO    時間: 2006-8-13 23:23

作者: 祖雲達斯    時間: 2006-8-13 23:45

作者: 鐵血將軍巴頓    時間: 2006-8-14 01:02

呢版實在...實在....太敏感喇

我唔係咁讚成有版主
作者: Leg King    時間: 2006-8-14 02:02

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-8-13 05:02 PM 發表
呢版實在...實在....太敏感喇

我唔係咁讚成有版主
X 2
作者: alia    時間: 2006-8-14 02:10

呢一版真係比較敏感, 我認為始終由大版主直接管理會較為適合...
作者: brasco    時間: 2006-8-14 02:58

作者: kenny01    時間: 2006-8-14 10:23

我諗佢響舊版仲未比人笑夠
作者: Bravo    時間: 2006-8-14 16:46

引用:
原帖由 Leg King 於 2006-8-14 02:02 AM 發表

X 2
x n
作者: Big Rock    時間: 2006-8-14 20:05

作者: denny    時間: 2006-8-14 23:40

請大家放心,我做版主,保證不會濫權,更不會說風涼話....
作者: 鐵血將軍巴頓    時間: 2006-8-14 23:42

引用:
原帖由 denny 於 2006-8-14 23:40 發表
請大家放心,我做版主,保證不會濫權,更不會說風涼話....
你都係唔好浪費唇舌喇
作者: denny    時間: 2006-8-15 00:04

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-8-14 03:42 PM 發表

你都係唔好浪費唇舌喇
版主並非不可撤換,你爲何唔俾我實現我對你們的承諾。
作者: 鐵血將軍巴頓    時間: 2006-8-15 00:41

引用:
原帖由 denny 於 2006-8-15 00:04 發表

版主並非不可撤換,你爲何唔俾我實現我對你們的承諾。
第二版就無咩所謂, 呢版....實在太敏感喇, 除左大版主之外, 無人會更加適合
作者: denny    時間: 2006-8-15 13:53

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-8-14 04:41 PM 發表

第二版就無咩所謂, 呢版....實在太敏感喇, 除左大版主之外, 無人會更加適合
你地上述所謂0既擔心讓人覺得等同反對派當年反對港人治港,祈求英國繼續管治香港的心態。

我覺得只要按照版規執行以及有投訴機制,如果版主以意識形態管理版務一定不會得逞。大家何須擔心。

董建華腿痛就要落台,香港回歸後,李柱銘雖然背著“漢奸”標簽,但不影響其繼續做大陸人口中的“反中亂港“活動。
作者: loksiu    時間: 2006-8-15 18:53

作者: denny    時間: 2006-8-15 21:25

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-8-15 10:53 AM 發表
你節省少少啦! 有人支持先申請啦唔該!
又唔係普選版主,這裡係自己報名網主欽點,請你不要忽然民主,更不要將網主欽點版主政治化.....
作者: loksiu    時間: 2006-8-15 23:57

作者: happycamel    時間: 2006-8-16 00:45     標題: 回復 #16 denny 的帖子

作者: Aroma    時間: 2006-8-16 02:53

晌相對機會率黎講,雄叔做版主既機率會大過阿denny兄!
作者: denny    時間: 2006-8-16 02:56

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-8-15 03:57 PM 發表

你咁恨做咪自己開個forum囉.

我只不過想幫下網主手,你做咩咁緊張,出嗮汗反對?
作者: loksiu    時間: 2006-8-16 09:56

作者: denny    時間: 2006-8-16 18:50

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-8-16 01:56 AM 發表
出嗮汗反對? 傻仔, 我笑到bill 眼淚\喳.......
傻仔不要將bill 汗與眼淚搞錯,希望你唔係因爲我要做版主而緊張到bill尿....

我再次聲明,我絕對唔會濫權,絕對唔會以意識形態管理版務,請大家100%放心。
作者: 烏蠅    時間: 2006-8-16 19:36

引用:
原帖由 denny 於 2006-8-16 10:50 AM 發表

傻仔不要將bill 汗與眼淚搞錯,希望你唔係因爲我要做版主而緊張到bill尿....

我再次聲明,我絕對唔會濫權,絕對唔會以意識形態管理版務,請大家100%放心。
o徙氣啦你, 幾多參選o既人講出黎o既政剛都好好聽架, 一選出黎之後咪一樣走晒樣

講年資大把人耐過你, 講政治立場我並唔覺得你夠中立, 講熱心你又唔夠, 你話你憑乜野學人做版主

剩係講自己點樣點樣, 我夠識啦
作者: denny    時間: 2006-8-16 21:09

引用:
原帖由 烏蠅 於 2006-8-16 11:36 AM 發表

你話你憑乜野學人做版主

剩係講 ...

歡迎有超過半年xocat會員經驗申請,未有超過一年經驗請找其他會員支持,亦歡迎提議新版。
作者: 鐵血將軍巴頓    時間: 2006-8-16 21:20

引用:
原帖由 denny 於 2006-8-16 21:09 發表

歡迎有超過半年xocat會員經驗申請,未有超過一年經驗請找其他會員支持,亦歡迎提議新版。  
你估就憑呢樣野就一定會比你做版主呀??
又無人推薦你, 又無人支持你, 你想做都幾難

如果真係咁易就申請到的話, 老早就有人做左啦, 使等你而家黎申請咩

作者: loksiu    時間: 2006-8-16 21:51

作者: denny    時間: 2006-8-17 13:35

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-8-16 01:20 PM 發表

你估就憑呢樣野就一定會比你做版主呀??
又無人推薦你, 又無人支持你, 你想做都幾難

如果真係咁易就申請到的話, 老早就有人做左啦, 使等你而家黎申請咩
你想得太多啦,我不過係響應網主的呼籲來申請做版主,為本網出力而已。

對我來講這是並無利益回報的申請,你們在此皇帝唔急、太監急,令人可笑。
作者: 鐵血將軍巴頓    時間: 2006-8-17 13:38

引用:
原帖由 denny 於 2006-8-17 13:35 發表

你想得太多啦,我不過係響應網主的呼籲來申請做版主,為本網出力而已。

對我來講這是並無利益回報的申請,你們在此皇帝唔急、太監急,令人可笑。
響應網主的呼籲

無網主呼籲你喎, 你慳d啦
作者: vegawong    時間: 2006-8-17 13:39

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 17/8/2006 01:38 PM 發表
響應網主的呼籲

作者: denny    時間: 2006-8-17 13:44

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-8-17 05:38 AM 發表
響應網主的呼籲

作者: vegawong    時間: 2006-8-17 13:47

引用:
原帖由 denny 於 17/8/2006 01:44 PM 發表

咁點
作者: 鐵血將軍巴頓    時間: 2006-8-17 13:48

引用:
原帖由 denny 於 2006-8-17 13:44 發表

可惜啦, 大版主升左第二個做版主都唔理你
作者: denny    時間: 2006-8-17 13:53

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-8-17 05:48 AM 發表

可惜啦, 大版主升左第二個做版主都唔理你
我已經講過係你想得太多,誰做版主全由網主話事,並非民主普選。

請你不要再用意識形態看待任何問題或將其政治化,很無聊。

能不能做版主,對我來講並沒失去或得到什麽,請你不要太緊張。
作者: 鐵血將軍巴頓    時間: 2006-8-17 14:06

引用:
原帖由 denny 於 2006-8-17 13:53 發表

我已經講過係你想得太多,誰做版主全由網主話事,並非民主普選。

請你不要再用意識形態看待任何問題或將其政治化,很無聊。

能不能做版主,對我來講並沒失去或得到什麽,請你不要太緊 ...
話你又唔聽, 講你又唔明網主講過呢版唔會有小版主你又知唔知呀
作者: xocatII    時間: 2006-8-17 15:20

Yes, we won't have any moderator in the politics board.  I suggest you focus on other boards or suggest another boards.  We will agressively create many many more boards within 3 weeks.  So, you will have a chance to become a moderator, but not the politics boards.
作者: 鐵血將軍巴頓    時間: 2006-8-17 15:40

引用:
原帖由 xocatII 於 2006-8-17 15:20 發表
Yes, we won't have any moderator in the politics board.  I suggest you focus on other boards or suggest another boards.  We will agressively create many many more boards within 3 weeks.  So, you wi ...
唔該靚靚
作者: 求其    時間: 2006-8-17 15:44

引用:
原帖由 denny 於 2006-8-15 01:25 PM 發表

又唔係普選版主,這裡係自己報名網主欽點,請你不要忽然民主,更不要將網主欽點版主政治化.....
請恕我多言一問: 你點解想當這個版的版主呢?

你說, 你不會濫權, 會持平...其實, 小弟覺得, 每個人對政治及宗教的理念及追求, 喜歡就喜歡, 很難說服, 是非常個人的, 也即是說, 想去管, 是不必的, 亦不易!
作者: 鐵血將軍巴頓    時間: 2006-8-17 16:07

引用:
原帖由 求其 於 2006-8-17 15:44 發表

你說, 你不會濫權, 會持平...其實, 小弟覺得, 每個人對政治及宗教的理念及追求, 喜歡就喜歡, 很難說服, 是非常個人的, 也即是說, 想去管, 是不必的, 亦不易!
所以我一向都唔贊成政治版有版主
作者: denny    時間: 2006-8-17 16:25

引用:
原帖由 求其 於 2006-8-17 07:44 AM 發表

早前時事版只有我一個係到,我已經講過我想幫網主捉下粗言者,並非你所認爲要以版主身份説服任何人。

既然,網主認爲不需要我幫手,請大家不要再繼續胡亂猜測、妄作判斷....

開卷有益、斷估有害。請啊.....
作者: 鐵血將軍巴頓    時間: 2006-8-17 16:27

引用:
原帖由 denny 於 2006-8-17 16:25 發表

早前時事版只有我一個係到,我已經講過我想幫網主捉下粗言者,並非你所認爲要以版主身份説服任何人。

既然,網主認爲不需要我幫手,請大家不要再繼續胡亂猜測、妄作判斷....

開卷有益 ...
一早就話你知無可能架啦, 係你自己死唔信邪0者
作者: denny    時間: 2006-8-17 17:14

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-8-17 08:27 AM 發表

一早就話你知無可能架啦, 係你自己死唔信邪0者
呢位先知,你咩時候係我申請前話我知網主唔需要幫手?
作者: 鐵血將軍巴頓    時間: 2006-8-17 17:34

引用:
原帖由 denny 於 2006-8-17 17:14 發表

呢位先知,你咩時候係我申請前話我知網主唔需要幫手?
我一早就話左唔會批架啦, 我並唔係先知, 只係你無知0者

不過如果閣下都係要死撐0既我都無計

作者: denny    時間: 2006-8-17 18:04

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-8-17 09:34 AM 發表

我一早就話左唔會批架啦, 我並唔係先知, 只係你無知0者

不過如果閣下都係要死撐0既我都無計
既然網主係提示信息中並無話唔俾我提出申請,我申請有何不可?

大陸係基本法也無話唔俾香港普選,我地爭取普選難道就係你口中的無知?

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0