標題: [原創] 天地正足妹原來都玩得幾癲下...... [打印本頁]

作者: 141china    時間: 2009-4-25 22:55     標題: 天地正足妹原來都玩得幾癲下......

睇完蘿生同其他師兄去天地的報告後,小弟今日都去左天地一次,
喺屈人寺諗住搭5路車去天地,點知等左成20MINS 都無車,為有打的去啦。RMB10 就去到天地了。

一入去原來真係幾GRAND 下的個大堂,D 房又乾淨,個電視又清,可以睇勁搞笑的天天向上。沐足囡囡入黎,個樣OK,幾瘦下,無咩波,但都收貨啦。 頭鐘都無咩野,加鐘之後,點解好似變左第二個人O。拉起我件衫鍚我兩粒LIN LIN ,又比我車佢喎,之後仲想隔住紙巾同我吹添,但我阻止佢,因為似終叫個正足囡囡吹好似唔係咁好咁,如果比佢吹,我比小左小費好似對佢唔公平,比多D 我又唔寫得。之後順利升空,仲拎左張加鐘COUPON 同沖涼COUPON 添。下次再返食。

之後去明豬,計下原來搭公車去都要成$4因為要先搭5號轉6 號,所以都係打的算啦,都係$10。錦囊都係好似上個星期咁全軍覆沒。又入左條豬黎,做左一個鐘就走了。

去左龍賭食左次冬瓜鐘同按左兩個鐘正足就走人了。
作者: lidoon9    時間: 2009-4-25 23:10

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-25 22:55 發表
加鐘之後,點解好似變左第二個人O。拉起我件衫鍚我兩粒LIN LIN ,又比我車佢喎,之後仲想隔住紙巾同我吹...
真系笑九死我, 有無可能用紙巾吹得得到呀?
作者: robertchan    時間: 2009-4-25 23:11

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-25 22:55 發表
喺屈人寺諗住搭5路車去天地,點知等左成20MINS 都無車,為有打的去啦。RMB10 就去到天地了。

一入去原來真係幾GRAND ...
真係橋!我今日又去了天地!
我搵返上次果個囡囡,今次玩得好放呀。又錫 lin 又擁抱,不過最衰張按摩椅,太窄啦,訓得唔舒服。
今日埋單果時有個其貌不揚之大叔走埋黎問我囡囡服務好嗎?....比張卡片我...嘩...原來是天地總經理!於是我就借 d 意話我有好多好多好多朋友以前同我一齊去天地水療,桑拿、推拿、過夜,不過而家水療冇得過夜,所以唔黎。佢聽到好緊張,話唔會冇得過夜,佢叫我:

1. 晚上十一點零鐘之後,推拿 or 桑拿,原房過夜
2. 2:00pm 做沐足雙鐘,再加多一.、兩個鐘然後過夜

佢帶我行左水療部一個圈,按腳大廳細左好多,但仍然有水吧、桌球台、報刊閱讀 area、演藝廳、健身室,不過唔多覺有乓乒波台,冇左睡眠區。而家冇左自助餐,以前健身室.、按腳大廳既 area 就變成沐足房。

作者: lidoon9    時間: 2009-4-25 23:15

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-25 23:11 發表

2. 2:00pm 做沐足雙鐘,再加多一.、兩個鐘然後過夜
...
晒氣 . 咁就真系係沐足房內過夜囉
作者: robertchan    時間: 2009-4-25 23:18

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-4-25 23:15 發表

晒氣h:" /> . 咁就真系係沐足房內過夜囉
沐足房幾好架,按腳椅係有得調較角度果隻,又有 LCD 電影。天地總經理話...成¥4,000 幾一張架。
作者: lidoon9    時間: 2009-4-25 23:22

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-25 23:18 發表

沐足房幾好架,按腳椅係有得調較角度果隻,又有 LCD 電影。天地總經理話...成¥4,000 幾一張架  
咦...OSIM OR OTTO.... 嗰D喎, 你又攪到我心思思搵osim
作者: 141china    時間: 2009-4-25 23:25

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-25 23:18 發表

沐足房幾好架,按腳椅係有得調較角度果隻,又有 LCD 電影。天地總經理話...成¥4,000 幾一張架。  
今日我去的那間房無LCD仔,但其實仲好,唔洗阻住晒
作者: 141china    時間: 2009-4-25 23:26

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-25 23:11 發表

我搵返上次果個囡囡,今次玩得好放呀。又錫 lin 又擁抱,不過最衰張按摩椅,太窄啦,訓得唔舒服。
張椅真係唔掂喎,如果囡囡肥小小都無得一齊訓喎
作者: robertchan    時間: 2009-4-25 23:27

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-25 23:25 發表

今日我去的那間房無LCD仔,但其實仲好,唔洗阻住晒
係呀,有一 d 係冇 LCD電視 的。可以同囡囡攬埋一舊訓上去。
作者: rayso333    時間: 2009-4-25 23:29

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-4-25 23:22 發表

咦...OSIM OR OTTO.... 嗰D喎, 你又攪到我心思思搵osim
又係搞到我心思思,真係好想去玩一轉,不過玩得太激,我驚我頂吾順呀
作者: 141china    時間: 2009-4-25 23:30

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-4-25 23:10 發表

我估好似食緊大白免糖咁外面有層衣囉
作者: robertchan    時間: 2009-4-25 23:42

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-4-25 23:10 發表

咁都好過用毛巾包。
作者: rayso333    時間: 2009-4-25 23:44

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-25 23:30 發表

我估好似食緊大白免糖咁外面有層衣囉
ching一於泥個環保吹,咪吾洗咁麻煩囉
作者: 141china    時間: 2009-4-25 23:50

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-25 23:44 發表

ching一於泥個環保吹,咪吾洗咁麻煩囉
小弟一向都好衛生的,好少咁環保
BTW 條囡囡都有奶我肚池,原來都幾舒服下的
作者: bonego    時間: 2009-4-26 01:08

喂喂, 今日我明豬, 天地都有去 wo, 唔見到有 ching...
天地輪了 @號..........月巴.......一個鐘脫出

robert ching 上左去都唔打俾我
作者: robertchan    時間: 2009-4-26 02:09

引用:
原帖由 bonego 於 2009-4-26 01:08 發表
喂喂, 今日我明豬, 天地都有去 wo, 唔見到有 ching...
天地輪了 @號..........月巴.......一個鐘脫出

robert ching 上左去都唔打俾我
我都冇去明豬!
你又去天地?
作者: happysmile213    時間: 2009-4-26 10:59

天地現在大熱...有空真的要去走一轉看看
長安給我感覺不錯,尤其邪足
只是要八時前走人...這太趕...
作者: robertchan    時間: 2009-4-26 11:48

引用:
原帖由 happysmile213 於 2009-4-26 10:59 發表
天地現在大熱...有空真的要去走一轉看看
長安給我感覺不錯,尤其邪足
只是要八時前走人...這太趕...
天地以前最正係水療,而家比前前差得多,又冇得過夜,又 cut 到好細,又冇自助餐。
作者: rayso333    時間: 2009-4-26 12:25

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-26 11:48 發表

天地以前最正係水療,而家比前前差得多,又冇得過夜,又 cut 到好細,又冇自助餐。
以前無去過天地,所以吾知佢點正,唯有宜家補番數,感受下佢的GRAND 先,新裝修,吾會差掛?
作者: robertchan    時間: 2009-4-26 12:38

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-26 12:25 發表

以前無去過天地,所以吾知佢點正,唯有宜家補番數,感受下佢的GRAND 先,新裝修,吾會差掛?
我參觀過水療部,唔覺得有"新"既感覺,只係執一執重開。
沐足房就幾新淨,特別係個廁所,抹到立立令,有零懞香味,一定要去開大留念。
作者: cowsan    時間: 2009-4-26 12:51

引用:
鰫}人寺諗住搭5路車去天地,點知等左成20MINS 都無車,為有打的去啦。RMB10 就去到天地了。

一入去原來真係幾GRAND ...
師兄你就好骨運啦!
你個技師著邊款工衣呀?
作者: robertchan    時間: 2009-4-26 13:38

引用:
原帖由 cowsan 於 2009-4-26 12:51 發表

師兄你就好骨運啦!
你個技師著邊款工衣呀?  
係紅色吊帶暴露裙,好暴露的,又薄。

前面
[attach]996241[/attach]

後面
[attach]996240[/attach]

作者: superman88    時間: 2009-4-26 16:50

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-26 13:38 發表

前面

後面
羅拔兄 , 尋日黃雨上去有無水浸 , 本人尋日打算去尋樂 , 見下暴雨即時打清 ,
過兩三日有空會去天地 . 肥脆 . 名豬 ,

話時話 ,
而加爆出 " 豬流感 " ,
這未來兩週要密密上去,
話吾定到時 " 豬流感 " 殺到埋身 ,
到時人人配口罩 ,
無人會膽大上去玩 .
真希望不會發生 .
作者: rayso333    時間: 2009-4-26 17:11

引用:
原帖由 superman88 於 2009-4-26 16:50 發表

羅拔兄 , 尋日黃雨上去有無水浸 , 本人尋日打算去尋樂 , 見下暴雨即時打清 ,

話時話 ,
這未來兩週要密密上去,
話吾定到時 " 豬流感 " 殺 ...
me too,得快樂時且快樂,見到d豬囡咁正,吾知去蟲島定天地好呢
作者: robertchan    時間: 2009-4-26 17:14

引用:
原帖由 superman88 於 2009-4-26 16:50 發表

話時話 ,
這未來兩週要密密上去,
話吾定到時 " 豬流感 " 殺 ...
尋日早上到深圳,去人人剪左個靚髮,深圳好大雨,我搭 11:30am 的長安大巴,去到12:20pm,全日都冇落過大雨,只係極短時間有小雨點,唔洗開遮,地下又冇水浸,仲好乾添,公路又冇塞車,天氣好過香港/深圳好多。
作者: jjchan218    時間: 2009-4-26 17:38

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-26 17:14 發表

尋日早上到深圳,去人人剪左個靚髮,深圳好大雨,我搭 11:30am 的長安大巴,去到12:20pm,全日都冇落過大雨,只係極短時間有小雨點,唔洗開遮,地下又冇水浸,仲好乾添,公路又冇塞車,天氣好過香港/深圳好多。
M!原來你比我更早一班車到步!
作者: robertchan    時間: 2009-4-26 17:57

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-4-26 17:38 發表

M!原來你比我更早一班車到步!
其實可以更早的,但要在東門避雨,所以遲左。本來剪完頭髮吹到成個飲頭咁,可惜比雨淋濕,冇哂髮型。
作者: robertchan    時間: 2009-4-26 17:58

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-26 17:11 發表

me too,得快樂時且快樂,見到d豬囡咁正,吾知去蟲島定天地好呢
天地冇龍賭咁正。
作者: bonego    時間: 2009-4-26 18:20

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-26 02:09 發表

我都冇去明豬!
你又去天地?
係啊,我5點入,六點出,你上去又無打俾我
點解我個天地女女唔係呢件工衣?
咁究竟天地係咪可以過夜???

明豬吸煙女女說你好久沒找她了
作者: robertchan    時間: 2009-4-26 18:36

引用:
原帖由 bonego 於 2009-4-26 18:20 發表

係啊,我5點入,六點出,你上去又無打俾我
點解我個天地女女唔係呢件工衣?
咁究竟天地係咪可以過夜???

明豬吸煙女女說你好久沒找她了
我梗唔比你知我去龍賭啦,你有冇聽過賭神會話比人知佢去邊處賭錢?你又唔係龍五。

天地唔係呢套工衣?會唔會你果個係新囡,未有新工衣呀!

呵呵呵~~~你搵左吸煙妹了!我最怕二手煙與二手 lin,所以唔搵佢,我上次去搵佢大約 10 日之前。佢有冇在你面前食煙?你覺得佢靚女嗎?

天地 果個總經理話,11 點後做推拿 or 桑拿可過夜,又細細聲同我講:(流利白話)「你兩點幾去做沐足,做到四點幾,加多一兩個鐘,一定比你過夜啦!沐足咁平,沐足房又咁靚,4 千幾銀一張沐足椅,包你訓得舒服啦!」

作者: bonego    時間: 2009-4-26 18:43

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-26 18:36 發表

我梗唔比你知我去龍賭啦,你有冇聽過賭神會話比人知佢去邊處賭錢?你又唔係龍五。

呵呵呵~~~你搵左吸煙妹了!我最怕二手煙與二手 lin,所以唔 ...
唔係 wo,@號話佢一開就係度wo,
另外,我想問下天地有無車去明豬呢?
我真係搵唔到5號車由天地返百佳 wo

都唔係豬,算ok, 不過佢無食煙,仲話佢係唔食煙 ge!
夠膽騙我, 我即刻話係啊珍話我知 ge,佢先認,哈哈哈

星期五係深圳打電話去龍倒訂房留牌沐足
九點到竟然話無房,等左半個鐘都無人理我,即走

星期六係尾班8點車走, robert ching 係咪啊

作者: robertchan    時間: 2009-4-26 19:06

引用:
原帖由 bonego 於 2009-4-26 18:43 發表

唔係 wo,@號話佢一開就係度wo,
另外,我想問下天地有無車去明豬呢?
我真係搵唔到5號車由天地返百佳 wo

都唔係豬,算ok, 不過佢無食煙,仲話佢係唔食煙 ge!
夠膽騙我, 我即刻話係啊珍話我知 ge,佢先認,哈哈哈 ...

星期五係深圳打電話去龍倒訂房留牌沐足
九點到竟然話無房,等左半個鐘都無人理我,即走

星期六係尾班8點車走, robert ching 係咪啊

天地應該有巴士去沙頭果邊,去王金果個方向,不過我唔識搭,下次去睇下先。
由天地回金三角,你只要由天地行落去果條小斜路,行到街口間小士多,再行前幾步,就到路口,呢個時候,你望住對面,就係你之前 5 號巴士落車既地方。你只要企定定,望住左邊,見到有 5 號車駛來,伸隻手出來截停佢,就可以上車。

明豬食煙妹越來越壞,仲學識講大話!

龍賭匯越夜越精彩,你要等房,一 d 都唔出奇。

我星期六係 7:20pm 果班車走。jjchan 師兄係 7:40pm。
作者: jjchan218    時間: 2009-4-26 19:44

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-26 18:36 發表
「你兩點幾去做沐足,做到四點幾,加多一兩個鐘,一定比你過夜啦!沐足咁平,沐足房又咁靚,4 千幾銀一張沐足椅,包你訓得舒服啦!」 ...
加完鐘也差不多天亮了
仲使嘜鬼求佢俾你過夜呀!

個經理真喺講咗=冇講

作者: jjchan218    時間: 2009-4-26 19:53

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-26 19:06 發表

我星期六係 7:20pm 果班車走。jjchan 師兄係 7:40pm。.
其實我喺古都客栈搭7:35p.m.回黃崗,唔喺金三角搭大巴。
落雨天若搭大巴回SZ尾段會好塞車,
遲了就不能交人,冇下次!
作者: robertchan    時間: 2009-4-26 20:35

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-4-26 19:53 發表

其實我喺古都客栈搭7:35p.m.回黃崗,唔喺金三角搭大巴。
落雨天若搭大巴回SZ尾段會好塞車,
遲了就不能交人,冇下次!
係呀,尋日好塞車呀,車內小強大檢閱,d 小強又大隻又多,好得人驚! .....有一隻爬左上我件衫!
作者: lomondsam    時間: 2009-4-26 21:30

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-26 19:06 發表

天地應該有巴士去沙頭果邊,去王金果個方向,不過我唔識搭,下次去睇下先。
由天地回金三角,你只要由天地行落去果條小斜路,行到街口間小士多,再行前幾步,就到路口,呢個時候,你望住對面,就係你之前 5 號巴士 ...
有車去沙頭个邊........19號車.......
作者: robertchan    時間: 2009-4-26 21:47

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-4-26 21:30 發表

有車去沙頭个邊........19號車.......
咁就得啦..........不過......................................................唔識落車。
作者: 141china    時間: 2009-4-26 22:04

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-26 13:38 發表

前面

呢幅相好似見到蘿生隻雀仔喎

我個正足妹著一件紫色的工衣

作者: 141china    時間: 2009-4-26 22:10

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-26 20:35 發表

係呀,尋日好塞車呀,車內小強大檢閱,d 小強又大隻又多,好得人驚! .....有一隻爬左上我件衫!
真係勁得人驚呀
我搭七點八那班車,都勁多小強呀
作者: robertchan    時間: 2009-4-26 22:12

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-26 22:04 發表

呢幅相好似見到蘿生隻雀仔喎

我個正足妹著一件紫色的工衣
果時囡囡岩岩卒左幾卒,所以隻雀開始起頭。

冇錯,紫色果套係剛剛換的,尋日同我按果個囡囡都係紫色的,唔係咁性感,冇這一套咁暴露,這張相是一個星期前影的。
作者: jacky10    時間: 2009-4-26 22:12

引用:

呵呵呵~~~你搵左吸煙妹了!我最怕二手煙與二手 lin,所以唔搵 ...
今日去左天地燃燒張加鍾卷 真係幾抵 但係promotion係咪去到月尾only?

我今次個母豬妹都係著紅色呢件 會見到4分之1個波
上次果個好似係普通的橙色的暴露工衣

我不喜歡地下果d沐足椅...坐到咁前洗腳無野靠住好唔舒服 又窄!

都係上面九曲13灣之後之去到2樓果隻普通沐足椅好好多!!
作者: 141china    時間: 2009-4-26 22:13

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-26 22:12 發表

果時囡囡岩岩卒左幾卒,所以隻雀開始起頭。

冇錯,紫色果套係剛剛換的,尋日同我按果個囡囡都係紫色的,唔係咁性感,冇這一套咁暴露,這張相是一個星期前影的。
個囡囡瘦瘦地好似幾正喎,應該就係你的相好吧

個樣唔知掂唔掂呢??
作者: jacky10    時間: 2009-4-26 22:13

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-26 22:10 發表

真係勁得人驚呀
我搭七點八那班車,都勁多小強呀
好耐未試過趕得到8點前果d車
作者: 141china    時間: 2009-4-26 22:14

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-4-26 22:12 發表

今日去左天地燃燒張加鍾卷 真係幾抵 但係promotion係咪去到月尾only?

我不喜歡地下果d沐足椅...坐到咁前洗腳無野靠 ...
原來二樓有舊的沐足椅的???
咁下次一定要去二樓了
作者: robertchan    時間: 2009-4-26 22:15

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-4-26 22:12 發表

我不喜歡地下果d沐足椅...坐到咁前洗腳無野靠 ...
你有冇參觀過水療部?
今日有冇優惠卷派?
見唔見到好似曾誌衛果個總經理?佢在前台同客人握手。
作者: robertchan    時間: 2009-4-26 22:16

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-26 22:13 發表

個囡囡瘦瘦地好似幾正喎,應該就係你的相好吧

個樣唔知掂唔掂呢??
唔係,呢個太瘦啦,又唔靚。以前係農民。 ...我覺得佢同我按真係好似耕田,一味用死力。
作者: jacky10    時間: 2009-4-26 22:21

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-26 22:15 發表

你有冇參觀過水療部?
今日有冇優惠卷派?
無參觀水療部呀..因為一直都無興趣 我過夜一係推拿一係浪漫式

今日唔知有冇得派 因為用q旁係無得拎的

見唔到曾經理 今日係個160左右高很瘦的部長 就咁進行機械式的說話就走了

話說今日經過黃金 見到幾十個身穿黑色sn晚裝的囡囡在練習口號  去得多ca我而家都識講啦
不過佢地樣子真係好普通
好多沐足既, 仲正!

遲d"豬流感"可能係黃甘搶先爆發
作者: robertchan    時間: 2009-4-26 22:32

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-26 22:14 發表

原來二樓有舊的沐足椅的???
咁下次一定要去二樓了
地下加埋二樓,總共有九十幾間房。
作者: 141china    時間: 2009-4-26 22:50

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-26 22:32 發表

地下加埋二樓,總共有九十幾間房。
BTW 蘿生用咩手機,可以喺咁暗的房影得咁光O既
作者: robertchan    時間: 2009-4-26 22:57

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-26 22:50 發表

BTW 蘿生用咩手機,可以喺咁暗的房影得咁光O既
果部係好屎既機,是 Song A168,用了兩年都唔壞,而家大約值一千呅樓下。

果張相,我係執過先至 post 上來的,所以好光。

[attach]996593[/attach]

作者: rayso333    時間: 2009-4-26 23:07

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-26 22:57 發表

果部係好屎既機,是 Song A168,用了兩年都唔壞,而家大約值一千呅樓下。

果張相,我係執過先至 post 上來的,所以好光。

ching你都幾有辦法,成日氹到d囡囡影相
作者: bambooman    時間: 2009-4-26 23:24

引用:

前面

後面
OH!
個囡囡好野性,好吸引啊!
作者: robertchan    時間: 2009-4-26 23:27

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-26 23:24 發表

OH!
個囡囡好野性,好吸引啊!
係呀,背住面果個囡囡玩得好放架,可錫 lin。
作者: bambooman    時間: 2009-4-26 23:27

引用:

我星期六係 7:20pm 果班車走。jjchan 師兄係 7:40pm。
我星期六晚九點幾先到CA.........
作者: robertchan    時間: 2009-4-26 23:31

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-26 23:27 發表

我星期六晚九點幾先到CA.........
我 尋晚 7:00pm 同 JOLIN say goodbye,我話你會九點幾進場,佢對眼發光,我見到....二奶等老公咁既眼神!
作者: bambooman    時間: 2009-4-26 23:34

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-26 23:31 發表

我 尋晚 7:00pm 同 JOLIN say goodbye,我話你會九點幾進場,佢對眼發光,我見到....二奶等老公咁既眼神!  
好可惜我琴晚唔係搵佢,令佢失望了!
不過我昨晚四點幾都發左個SMS搵佢,估唔到佢返早班,到那時都未訓!
作者: rayso333    時間: 2009-4-26 23:35

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-26 23:31 發表

噢,原來佢地有咁好特別關係,咁我就放過 jolin 喇,吾去採佢啦
作者: bonego    時間: 2009-4-26 23:41

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-26 22:15 發表

你有冇參觀過水療部?
今日有冇優惠卷派?
我都見唔到有 總經理
優惠卷好似派到 25/4 wo
作者: robertchan    時間: 2009-4-26 23:48

引用:
原帖由 bonego 於 2009-4-26 23:41 發表

我都見唔到有 總經理
總經理可能帶客去參觀水療部。
係呀,coupon 派完啦。
我而家仲有 2 水療卷,1推拿¥20,1 沐足加鐘卷。
作者: jacky10    時間: 2009-4-26 23:50

引用:
原帖由 bonego 於 2009-4-26 23:41 發表

我都見唔到有 總經理
總經理唔係浪得虛明架 我呢D SMALL POTATO 見到都唔出面啦

見到羅生呢個"蛇頭" 一句話即刻成千上萬CHING爭住去幫襯

小琴就係一個好例子

仲唔親自招呼咩
作者: 141china    時間: 2009-4-26 23:53

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-26 23:48 發表

總經理可能帶客去參觀水療部。
係呀,coupon 派完啦。
我而家仲有 2 水療卷,1推拿¥20,1 沐足加鐘卷。
下次去水療度沖個靚涼同睇下先
作者: robertchan    時間: 2009-4-26 23:57

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-4-26 23:50 發表

總經理唔係浪得虛明架 我呢D SMALL POTATO 見到都唔出面啦

見到羅生呢個"蛇頭" 一句話即刻成千上萬CHING爭住去幫襯

小琴就係一個好例子

仲唔親自招呼咩
曾誌衛(總經理) 在前台問我囡囡服務好嗎,比卡片我,佢話水療重開之後好正,我話都冇得過夜,有幾正呀!我有好多朋友都唔黎啦,去了甘 x 尊,佢即刻藤雞,話帶我去參觀,又叫我 2:00am 後去按腳,可以過夜.....我話我次次來除左我之外都好多人一齊來......(其實果 d 人係精子 )

題外話,部長小菊真係好索。
作者: 141china    時間: 2009-4-26 23:59

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-26 23:57 發表

題外話,部長小菊真係好索。
佢真係索到呀!!!!
我個視線係比佢吸住左咁
如果佢肯幫我按腳同雀就好啦
作者: robertchan    時間: 2009-4-27 00:02

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-26 23:59 發表

佢真係索到呀!!!!
我個視線係比佢吸住左咁
如果佢肯幫我按腳同雀就好啦
唔好話按腳丫....
佢近距離同我傾左一陣計,我都有小小硬呀!...最衰曾誌衛走埋黎阻 Q 住哂。
原來你都見到小菊。
作者: jacky10    時間: 2009-4-27 00:04

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-27 00:02 發表

唔好話按腳丫....
佢近距離同我傾左一陣計,我都有小小硬呀!...最衰曾誌衛走埋黎阻 Q 住哂。
原來你都見到小菊。  
我都仲未見到小菊...今日果個男既
另外上次果個係小玲!
作者: lomondsam    時間: 2009-4-27 00:05

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-4-26 23:50 發表

小琴就係一個好例子

仲唔親自招呼咩
小琴呢期經常send sms 黎話有好多新女問我幾時到.........
我諗佢最近生意一般, 自從robert兄同佢期下chings漸漸撤出之後....
作者: jacky10    時間: 2009-4-27 00:10

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-4-27 00:05 發表

小琴呢期經常send sms 黎話有好多新女問我幾時到.........
我諗佢最近生意一般, 自從robert兄同佢期下chings漸漸撤出之後....
小琴都算有心 成日SMS
我搵開果D 部長全部都唔Q理人既,
訂埋房都唔見人

我見黃金好多部長.....
我今日入去時見到10幾廿個部長係外面比人訓緊話.....
走果時就見到廿幾個SN囡囡叫操
作者: bambooman    時間: 2009-4-27 00:10

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-27 00:02 發表

唔好話按腳丫....
原來你都見到小菊。  
哇!原來天地有咁多索部長啊!
我又要去笈笈先!
作者: 141china    時間: 2009-4-27 00:12

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-27 00:10 發表

哇!原來天地有咁多索部長啊!
我又要去笈笈先!
部長索過沐足妹
作者: robertchan    時間: 2009-4-27 00:15

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-27 00:12 發表

部長索過沐足妹
係呀,小菊係有 d 似流亦飛果類。
作者: bonego    時間: 2009-4-27 00:16

咁羅生幾時猜我走一轉啊
作者: 141china    時間: 2009-4-27 00:17

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-27 00:15 發表

可惜我只係同佢有左少少眼神交流,無得同佢傾計
下次我可唔可以留部長牌,要佢帶我入房
作者: robertchan    時間: 2009-4-27 00:21

引用:
原帖由 bonego 於 2009-4-27 00:16 發表
咁羅生幾時猜我走一轉啊
賭神邊會有拍檔架!
作者: bambooman    時間: 2009-4-27 00:22

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-27 00:21 發表

賭神邊會有拍檔架!   
賭神的拍擋就係龍五!
作者: robertchan    時間: 2009-4-27 00:36

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-27 00:22 發表

賭神的拍擋就係龍五!
龍五邊有同賭神一齊去賭呀?
作者: bambooman    時間: 2009-4-27 00:38

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-27 00:36 發表

龍五邊有同賭神一齊去賭呀?
龍五會跟著賭神後面保護佢.........
所以師兄你就比BONE師兄跟住你啦!
作者: robertchan    時間: 2009-4-27 00:42

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-27 00:38 發表

龍五會跟著賭神後面保護佢.........
所以師兄你就比BONE師兄跟住你啦!
咁..........去到一人選一個囡囡,豬囡佢哽! ...正如龍五幫賭神擋子彈一樣。
作者: simonkok    時間: 2009-4-27 03:21

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-27 00:15 發表

甘正...不過我都存幻想.....溝部長哩D甘花時間及心力0既玩意..唔多0岩我哩D無時間0既人....
作者: robertchan    時間: 2009-4-27 13:25

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-4-27 03:21 發表

甘正...不過我都存幻想.....溝部長哩D甘花時間及心力0既玩意..唔多0岩我哩D無時間0既人....
部長絕對溝唔過,太大投資。去骨場只適宜短炒。
作者: simonkok    時間: 2009-4-27 13:49

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-27 13:25 發表

部長絕對溝唔過,太大投資。去骨場只適宜短炒。  
言則..你好似溝過部長甘喎....
作者: robertchan    時間: 2009-4-27 14:30

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-4-27 13:49 發表

言則..你好似溝過部長甘喎....
靚女係人都想溝,邪場好多靚女部長,比囡囡還靚,而且純情得多。

曾經有想過溝部長,但考慮到根本沒可能有結果,所以不作無謂之犧牲。溝到或者溝唔到,最後都是輸。

有網友說我扮清高,到骨場玩,何必應真,嘻嘻哈哈溝完走人,何必介懷。我不認同這個不負責任的說法。如果是姣婆,去馬沒問題,只當是交易,但這不是溝,是"嫖"。面對純情妹,唔想比對方有憧憬,唔想累人累物,唔想花金錢時間,唔想留感情包袱,不會去溝。

我比較喜歡餐餐清,找不同的囡囡,短炒獲利,還來得實際。
作者: simonkok    時間: 2009-4-27 14:36

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-27 14:30 發表

靚女係人都想溝,邪場好多靚女部長,比囡囡還靚,而且純情得多。

曾經有想過溝部長,但考慮到根本沒可能有結果,所以不作無謂之犧牲。溝到或者溝唔到,最後都是輸。

有網友說我扮清高,到骨場玩,何必應真 ...
同意..同意....所以我都搵SP..唔keep...LB....
作者: DrTea    時間: 2009-4-27 15:13

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-4-27 14:36 發表

同意..同意....所以我都搵SP..唔keep...LB....
It's because you're in the CAGE and being watched by your Tiger ma !!
作者: man333e    時間: 2009-4-27 16:44

等我都去天地見識下先..................
作者: bonego    時間: 2009-4-27 18:00

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-27 00:42 發表

咁..........去到一人選一個囡囡,豬囡佢哽! ...正如龍五幫賭神擋子彈一樣。   
嘩, 乜 robert ching 對我咁好啊,真係多謝哂 la
作者: robertchan    時間: 2009-4-27 18:28

引用:
原帖由 bonego 於 2009-4-27 18:00 發表

嘩, 乜 robert ching 對我咁好啊,真係多謝哂 la
呢兩日,你去天地與龍賭又食到咩好野?
作者: bonego    時間: 2009-4-27 19:06

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-27 18:28 發表

呢兩日,你去天地與龍賭又食到咩好野?
天地咪 @號, 月巴女女,只按了一個鐘,上下也格手,不過最後5分鐘攻破上路
龍賭我8:00p.m. 訂房,9:00p.m. 去到,但係無房.....等了半個鐘都係無人理我, 發火走了
去左明豬訓,有蚊,6點半d 工人係度裝修......嘈到死.....
明豬要按 $128 ,仲要加$30先有得訓,我真係豬, 應該12:00行去王甘...
明豬推拿唔記得幾號,不過輪左3,4個都係

星期六無再去龍賭, 去左明豬試 抽煙女女ma
作者: robertchan    時間: 2009-4-27 19:15

引用:
原帖由 bonego 於 2009-4-27 19:06 發表

天地咪 @號, 月巴女女,只按了一個鐘,上下也格手,不過最後5分鐘攻破上路
龍賭我8:00p.m. 訂房,9:00p.m. 去到,但係無房.....等了半個鐘都係無人理我, 發火走了
去左明豬訓,有蚊,6點半d 工人係度裝 ...
你呢個行程平淡過平淡,去左等如冇去。

乜你冇搵龍賭靚女部長幫你 mark 沐足妹咩?

明珠抽煙妹有冇同你 r 雀?我唔敢搵佢,因為上次臨走果時佢吩咐我:「你下次來記住帶一包香港制造的煙比我!」..........我真係怕左佢。   

作者: jacky10    時間: 2009-4-27 20:07

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-27 19:15 發表

明珠抽煙妹有冇同你 r 雀?我唔敢搵佢,因為上次臨走果時佢吩咐我:「你下次來記住帶一包香港制造的煙比我!」.. ...
只可以比香港腳同香港雀佢揀
作者: robertchan    時間: 2009-4-27 20:39

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-4-27 20:07 發表

只可以比香港腳同香港雀佢揀
佢都幾聽話既,不過可惜食煙。
作者: lomondsam    時間: 2009-4-27 21:01

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-27 20:39 發表

佢都幾聽話既,不過可惜食煙。
都唔係ge......佢有煙食, 你有lin食.....大家扯平.....
作者: lomondsam    時間: 2009-4-27 21:05

引用:
原帖由 bonego 於 2009-4-27 19:06 發表

去左明豬訓,有蚊,6點半d 工人係度裝 ...
龍賭都係唔好夜晚去....特別係一條友.....d部長唔q理你如果你只係浴足的話.........
作者: kkbbq    時間: 2009-4-27 21:15

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-4-27 21:05 發表

龍賭都係唔好夜晚去....特別係一條友.....d部長唔q理你如果你只係浴足的話.........
師兄  果D桑拿部長 一聽先你話齋玩沐足 就黑面轉身走左架喇
作者: bambooman    時間: 2009-4-27 21:34

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-4-27 21:15 發表

師兄  果D桑拿部長  一聽先你話齋玩沐足  就黑面轉身走左架喇  
但好多場都係沐足班囡囡仲正過桑拿班囡囡(包括聾島在內),咁叫人點玩得落桑拿啊!?
作者: lomondsam    時間: 2009-4-27 21:43

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-27 21:34 發表

但好多場都係沐足班囡囡仲正過桑拿班囡囡(包括聾島在內),咁叫人點玩得落桑拿啊!?
大陸佬喜歡sn多過浴足........

聾島d cat-walk show好多都係d sn女女行........雖然我都覺得質素好一般....
作者: bambooman    時間: 2009-4-27 21:45

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-4-27 21:43 發表

大陸佬喜歡sn多過浴足........

聾島d cat-walk show好多都係d sn女女行........雖然我都覺得質素好一般....
小弟睇咁耐島內的SN,都係得兩、三個係
其他的SN囡囡..........
作者: lomondsam    時間: 2009-4-27 21:53

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-27 21:45 發表

小弟睇咁耐島內的SN,都係得兩、三個係
其他的SN囡囡..........
話時話, 你同robert兄係唔係都搵d皇牌女女多???

i mean 个5姊妹, jolin......etc
作者: bambooman    時間: 2009-4-27 21:58

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-4-27 21:53 發表

話時話, 你同robert兄係唔係都搵d皇牌女女多???

i mean 个5姊妹, jolin......etc
羅白師兄就唔知道啦!
小弟就一向以皇牌為先!
作者: bonego    時間: 2009-4-27 22:04

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-27 19:15 發表

明珠抽煙妹有冇同你 r 雀?我唔敢搵佢,因為上次臨走果時佢吩咐我:「你下次來記住帶一包香港制造的煙比我!」.. ...
有啊,不過唔係靚女部長, 係男主任,都無靚女部長走過來
有,佢都有叫我買煙俾佢...
作者: bonego    時間: 2009-4-27 22:06

jolin  究竟係邊個啊

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0