標題: [檔案] 皇室賤招騙技師錢. [打印本頁]

作者: 太空貓    時間: 2009-5-27 12:28     標題: 皇室賤招騙技師錢.

近來去多在皇室.
聽相熟技師講, 要每月一個vip 房任務,
達唔到要罸700 ,
真仆街, 變相迫技c 當隌唱.
作者: 7-siu    時間: 2009-5-27 12:33     標題: 回復 1# 的帖子

In China, anything can happen. This is already mild trick la.
作者: glucerna    時間: 2009-5-27 12:36

引用:
原帖由 太空貓 於 2009-5-26 09:28 PM 發表
近來去多在皇室.
達唔到要罸700 ,
皇室不嬲罰款招數花樣百出,有一輪d技師不堪苛索,

走咗好多技師,但轉头又請番晒人,塲旺冇辦法。。

大把人想入去做,佢d押金全深圳最高。。
作者: zmss    時間: 2009-5-27 12:38

When the GC tell me this, I will just pretend that I do not understand, or not paying attention.
In CA 沐足, there will be one or two days in a month that the GC need to archieve some very high target (eg. 紅牌need to complete 20 hours).  It is call 衝刺。
Without fail, I will tell them that I will be on business trip on that day.  I will see you after I come back.

I do not want to be forced into such obligation.
作者: zmss    時間: 2009-5-27 12:40

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-5-27 12:36 發表

I heard the deposit is 4000.  And it is not refundable.
作者: Oldman    時間: 2009-5-27 13:35

引用:
原帖由 太空貓 於 2009-5-27 12:28 發表
近來去多在皇室.
達唔到要罸700 ,
what's vip job ?

what service will be provided and how much is it ?

thanks !
作者: retire07    時間: 2009-5-27 16:06

引用:
近來去多在皇室.
達唔到要罸700 ,
vip房任務是陪唱 ?去皇室不是按摩嗎?
作者: HJ2127_ATR1    時間: 2009-5-27 16:09     標題: 回復 1# 太空貓的帖子

間間場都係咁,差在多與少。 
作者: 太空貓    時間: 2009-5-27 18:02

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-5-27 12:36 發表

相熟技c 都講, 無一個可完成任務,
我叫佢地反皇室,
點知佢話皇室是無得反. 惡晒的.吹漲.
作者: 太空貓    時間: 2009-5-27 18:06

引用:
原帖由 zmss 於 2009-5-27 12:38 發表
When the GC tell me this, I will just pretend that I do not understand, or not paying attention.
In CA 沐足, there will be one or two days in a month that the GC need to archieve some very high targe ...
師兄, 我那相熟技c 也不是叫我幫佢完成任務.
只是吐苦水而已, 佢都不想令熟客誤會自己是陪唱.
我想沒一個客會這樣做. 唱k 也都在出面唱啦.
作者: 太空貓    時間: 2009-5-27 18:08

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-5-27 16:09 發表
間間場都係咁,差在多與少。 
說得對, 但皇室是按摩地方嘛.
你要技c 多點call 中, 合情合理.
要技c sell vip 房那個點喎 !
作者: 太空貓    時間: 2009-5-27 18:11

引用:
原帖由 retire07 於 2009-5-27 16:06 發表

vip房任務是陪唱 ?去皇室不是按摩嗎?
任務是sell vip 房, 但你唔同熟客一齊玩, 一齊唱k,
鬼同你去, 咁是否變相陪唱呢 ?
所以先話皇室出賤招騙技c 錢囉.
作者: kkbbq    時間: 2009-5-27 19:32

引用:
近來去多在皇室.
達唔到要罸700 ,
骨場老板 個個都無乜良心架喇
作者: sc-sc    時間: 2009-5-27 20:07

深圳场基本都糸有Call钟的规定啦,小心糸条BG出招喎
作者: kkbbq    時間: 2009-5-27 21:36

引用:
原帖由 sc-sc 於 2009-5-27 20:07 發表
深圳场基本都糸有Call钟的规定啦,小心糸条BG出招喎
都係道理 上次有個囡囡  話遲到  比公司罸五個鐘 叫我幫佢買晒佢 遲D搞個報告大家睇睇
作者: robertchan    時間: 2009-5-27 21:40

間間場之場主都用蠱惑招呃技師錢,只在於多定小。
作者: retire07    時間: 2009-5-27 22:45

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-5-27 21:36 發表

都係道理 上次有個囡囡  話遲到  比公司罸五個鐘 叫我幫佢買晒佢 遲D搞個報告大家睇睇
象ching, waiting for your report.
作者: 忽然一Q    時間: 2009-5-27 23:18

咁多皇室,
係講邊間呀?
係咪講緊放假嗰間?
作者: bambooman    時間: 2009-5-27 23:19

那些骨場老板真係好PK!
經常巧立名目去掠技師的血汗錢!
可憐技師們,啞子吃黃蓮,有苦自己知!
作者: robertchan    時間: 2009-5-27 23:22

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-27 23:19 發表
那些骨場老板真係好PK!
經常巧立名目去掠技師的血汗錢!
可憐技師們,啞子吃黃蓮,有苦自己知!
很多骨場的其中一項主要收入,是技師的罰款!
作者: rayso333    時間: 2009-5-27 23:24

即係叫d技師嬋過別枝,轉場
作者: 天使之施    時間: 2009-5-28 01:17

皇室假期係我以前主場,只重變咗兒童遊樂場嘈到死之後已經成年冇去,等我呢個月再去踩場!
作者: glucerna    時間: 2009-5-28 14:07

而家100蚊两個钟..變咗迪士尼好耐喇

連昇逸都搞埋d衰野...擒晚成場小朋友...

有d仲係到喂奶
作者: robertchan    時間: 2009-5-28 14:14

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-5-28 14:07 發表
而家100蚊两個钟..變咗迪士尼好耐喇

連昇逸都搞埋d衰野...擒晚成場小朋友...

有d仲係到喂奶
昇逸都要搞出血價?

國內 C9 在公眾地方餵奶,面不改容,真利害!
作者: glucerna    時間: 2009-5-28 14:16

引用:
原帖由 太空貓 於 2009-5-27 03:11 AM 發表

任務是sell vip 房, 但你唔同熟客一齊玩, 一齊唱k,
鬼同你去, 咁是否變相陪唱呢 ?
所以先話皇室出賤招騙技c 錢囉.
VIP房唔係K房呀。。間房係用來食飯.打麻雀,dup骨,洗脚,

如果一班人用有着數架...分1800..2800等等,用幾多照扣,

6个人包間房,每人3舊喳。。
作者: retire07    時間: 2009-5-28 18:48

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-28 14:14 發表

昇逸都要搞出血價?

Robert ching, glucerna ching都沒說是餵
作者: hongkonger    時間: 2009-5-29 14:13

呢間死PK, 大家記住唔好去
作者: boot_boot    時間: 2009-5-29 15:44

引用:
近來去多在皇室.
達唔到要罸700 ,
如果係真, 就真係好過份.   

作者: 精液大師    時間: 2009-5-29 17:53

3個月前去相熟技c已經同我咁講(原來已無去3個月 )...當時掛住抄野 聽到我一頭霧水...兩樣野根本風馬牛不相及 ...原來係真 ...睇黎過兩日要上去救濟下佳人 ...anyway thx
作者: tt234    時間: 2009-5-29 18:40

gc話君悅年華既老闆講公司不斷蝕錢,又係諗住係gc身上搾取.
例如發現gc跟客人有曖昧行為,即炒,人工小費全部沒收.

殘民自肥,千百年來絕大部分時代既致富手法,好難先可以改變.
作者: J.Guile    時間: 2009-5-29 18:40

正 pk 騙女錢, d 女1找錢好辛苦的
作者: 太空貓    時間: 2009-5-29 23:11

引用:
原帖由 J.Guile 於 2009-5-29 18:40 發表
正 pk 騙女錢, d 女1找錢好辛苦的
師兄明白就好啦,
所以我地去按正骨就唔好抽人水.
人地都是想靠勞力賺錢, 尊重人地哦.
作者: lomondsam    時間: 2009-5-30 00:05

引用:
原帖由 太空貓 於 2009-5-29 23:11 發表

師兄明白就好啦,
無錯, 一般正骨就算幾靚女都好,最多都係抄牌下就算

尊重gc= 尊重自己
作者: Oldman    時間: 2009-5-30 10:11

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-28 14:14 發表

昇逸都要搞出血價?

robert,唔係淨得C9識餵奶!
作者: 太空貓    時間: 2009-5-30 11:28

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-5-30 00:05 發表

無錯, 一般正骨就算幾靚女都好,最多都係抄牌下就算

尊重gc= 尊重自己
絕對讚同, 侮辱人地, 等如侮辱自己.
做個真正的男子漢嘛.
作者: 太空貓    時間: 2009-5-30 11:29

引用:
原帖由 Oldman 於 2009-5-30 10:11 發表

robert,唔係淨得C9識餵奶!
難道師兄也愛餵奶給囡囡食?
作者: Oldman    時間: 2009-5-30 15:25

引用:
原帖由 太空貓 於 2009-5-30 11:29 發表

難道師兄也愛餵奶給囡囡食?
vice versa !
作者: Happy_Everyday    時間: 2009-5-30 16:52     標題: 回復 1# 的帖子

理得啲技師咁多唧 !!!
作者: 忽然一Q    時間: 2009-5-30 20:58

引用:
原帖由 太空貓 於 2009-5-29 23:11 發表

師兄明白就好啦,
Very good.
Support.

作者: 太空貓    時間: 2009-5-31 11:59

引用:
原帖由 Happy_Everyday 於 2009-5-30 16:52 發表
雖然你係客, 但都要識尊重別人,
可能師兄一出世就習慣別人服恃.
家境富裕, 不用打工.
但你也該似番個男人, 不要欺負女人嘛.
否則同蔣必文沒分別, 小心下場哦.
作者: aplst178    時間: 2009-5-31 14:05     標題: 回復 40# 的帖子

大場主要收入來源,都係由技C度賺返黎,反而賺客既錢都係其次
而家皇室生意大不如前,所以先攪98套票,唔靠罰技C錢,佢D老細賺咩呀,

深圳骨場就係咁無良,D技C頂唔順走人,又有新人拿錢交押金頂上,
舊人走左,比佢澤既糧連按金,條數都唔細,咁樣來回賺法,好過做客啦!
作者: 太空貓    時間: 2009-5-31 23:54

引用:
原帖由 aplst178 於 2009-5-31 14:05 發表
大場主要收入來源,都係由技C度賺返黎,反而賺客既錢都係其次
而家皇室生意大不如前,所以先攪98套票,唔靠罰技C錢,佢D老細賺咩呀,

深圳骨場就係咁無良,D技C頂唔順走人,又有新人拿錢交押金頂上,
舊人走左, ...
師兄高見.  所以咪話度呢條橋個人蠢,
狂加call 中任務便可. 點解要vip 咁不合理.
作者: aplst178    時間: 2009-6-1 00:06

引用:
原帖由 太空貓 於 2009-5-31 23:54 發表

師兄高見.  所以咪話度呢條橋個人蠢,
狂加call 中任務便可. 點解要vip 咁不合理.
基本D女入左塊做,就係比個場禁住搶,
鬼叫洗濕左個頭咩!基本上好多罰款既規矩係唔合理

作者: 太空貓    時間: 2009-6-1 08:36

引用:
原帖由 aplst178 於 2009-6-1 00:06 發表

基本D女入左塊做,就係比個場禁住搶,
鬼叫洗濕左個頭咩!基本上好多罰款既規矩係唔合理
如果唔係咁, 又點會有咁多囡為左一百幾拾
幫人打機呢.
作者: glucerna    時間: 2009-6-1 10:22

引用:
原帖由 太空貓 於 2009-5-31 05:36 PM 發表

如果唔係咁, 又點會有咁多囡為左一百幾拾
幫人打機呢.
係咪皇室技師為左一百幾拾幫人打機?

洗唔洗比甘多?
作者: Hentai    時間: 2009-6-1 11:17

引用:
原帖由 Happy_Everyday 於 2009-5-30 16:52 發表
一句好老土但又永远都啱嘅说话: "自己识得尊重人,人地才会尊重你."

做人,呢D係好基本嘅常识...
作者: robertchan    時間: 2009-6-1 11:52

引用:
原帖由 太空貓 於 2009-5-31 11:59 發表

雖然你係客, 但都要識尊重別人,
可能師兄一出世就習慣別人服恃.
家境富裕, 不用打工.
但你也該似番個男人, 不要欺負女人嘛.
否則同蔣必文沒分別, 小心下場哦.
完全認同。

尊重最緊要,囡囡也是人,不能恣意欺負,做人要有品。

在正場捉鼠,一般情況下都唔會主動撩囡囡,除非囡囡有鼠性,主動出擊,自作別論。沒有囡囡比人摸是為興趣的,不過,在你情我願的情況下,囡囡如要搵外快,又和她有 feel的話,亦不會拒人千里之外。

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0