標題: [原創] 初會花都 [打印本頁]

作者: smgiggs    時間: 2009-6-3 00:57     標題: 初會花都

早幾日好緊急咁PM gunman_keung 本想Keung 兄幫手安排花都之旅... 事原我同個friend 過完大海之後 竟然唔夠喉!想試下花都...
但係最後都係只有我一個人上去, 因為突然我個friend 俾人call 返屋企... haha...
我一條友講左話上冇理由唔上既   終於跟Keung 兄既指點直上花都!
我12:00 a.m. 坐左兩個囡, 第一個好高喎... 好彩都未高過我...
飲下唱下媽咪問o岩唔o岩, 我話第一次黎緊想睇下既... 不過佢話星期五好旺...   好多囡都已做緊野...
不過媽味就帶埋我出去睇!!! ... 真係第一次去NC 可以咁樣走出大廳搵囡... 之後又搵左個高高白白既玩下...
不過... 佢有口氣... ... 媽咪再問我話不如叫返之前o個個啦!...
玩到 3:1X a.m. 媽咪突然走入來提我話如果要出街就好出喇... 唔係張單好貴架喇!
埋單 $2,3XX + $1,500
作者: gunman_keung    時間: 2009-6-3 01:16

Thanks for report
作者: HAUSERMAN    時間: 2009-6-3 15:36

唔知茶仔收費如何?
多唔多local呢?
作者: HAUSERMAN    時間: 2009-6-3 15:39

唔知茶仔收費如何?
多唔多local呢?
作者: HAUSERMAN    時間: 2009-6-3 15:39

唔知茶仔收費如何?
多唔多local呢?
作者: HAUSERMAN    時間: 2009-6-3 15:40

唔知茶仔收費如何?
多唔多local呢?
作者: HAUSERMAN    時間: 2009-6-3 15:41

唔知茶仔收費如何?
多唔多local呢?
作者: cho    時間: 2009-6-3 15:56

茶仔2-5最平,但少女返,都有陀有北架!
作者: HAUSERMAN    時間: 2009-6-3 16:25

sorry, 電腦有d問題, 發了幾次.
如6-9pm, 是否有local?
how much including outgoing w girl
thanks
作者: smgiggs    時間: 2009-6-3 21:45     標題: 回復 10# 的帖子

我o個晚都唔係坐著Bikini 既女仔啦, 其實只要o岩feel 咪得囉...
到最尾都係...
作者: gachow817    時間: 2009-7-9 15:44

Goods   

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0