標題: [深圳] 太平洋加羅湖村 [打印本頁]

作者: privatetime    時間: 2009-6-5 01:57     標題: 太平洋加羅湖村

小弟甚少到深圳,這次有機會一試。之前有睇過資料,但唔記得。唯有隋便試試。

1.太平洋
-硬件不錯,不過真系好多人,好多情侶系到,有d shame。由於時間關系,亦都唔想同d情侶系一齊休息,咩野都冇食,有冇做就直接去按。選了港式168,佢話系推油。分咐技師一定要走肥,來了一個惠州(唔記得number),樣系我好like個種,而且後生。即ok
-頭一part按摩唔錯,第二part一直sell我咩式(系英文唔記得),好似要268,分別只系除褲推油,但小第見同個女仔傾得好好,又系自己喜歡的類型,鍾於答應左。不個推油個part好正,攪到硬晒。但只可以摸佢patpat,其他都唔得。要求出火,佢要200tips.我都唔知咩價,又衰心軟,結果都應承左。希望各位師兄唔好話我亂來。最後羅左佢電話,話以後出來玩。
- 結論:值得一去
2.羅湖村
- 後來見完客,去到羅湖,心思思想去試下。去到地鐵站出口已經有個阿姊過黎問我,100+20,我話ok,就帶我入羅湖村。第一次去有d驚..然後上最高層,開門見到3件pork chop,即走。阿姊即刻陪我落樓選,到大街又成50、60個女仔,其實唔系甘想甘公開選,不過想快d。大部份都唔得,最後搵左個四川,都系好slim。過程唔駛講太多
-結論:見仁見智
第一次寫..比較平淡,希望唔好見怪
作者: tt234    時間: 2009-6-5 02:35

係咪typ式呀?
同佢地出去玩都好貴下.
作者: privatetime    時間: 2009-6-5 02:40     標題: 回復 2# 的帖子

師兄...你試過?比d tips
作者: tt234    時間: 2009-6-5 09:53

我未去過,但睇過有關既post,你都可以想像倒起機都要200,ml一定唔平啦.
作者: sinnid    時間: 2009-6-5 11:40     標題: 回復 1# 的帖子

樓主~~你都好大胆...咁樣去羅湖村法~~~
作者: 太空貓    時間: 2009-6-5 11:48

tpy 小費公價200, 不值得玩哦.
有d 囡重唔俾人摸, 剩打出. 無引.
去羅湖小心呀, 六四前後公安做野.
作者: wawawawawy    時間: 2009-6-5 12:45

Oh, my god, 只可以摸佢patpat要200tips, 自己打好過.  去正骨都係要做番正經嘢.
作者: gary4u    時間: 2009-6-5 15:49

TPY式$268+200tips,去開個2Q大都得!!
作者: privatetime    時間: 2009-6-5 16:17     標題: 回復 5# 的帖子

個一刻..下半身戰勝上半身
作者: Happy_1973    時間: 2009-6-5 16:18

作者: privatetime    時間: 2009-6-5 16:19

同意既...唔知深圳仲有咩好玩..仲要合理價錢
作者: privatetime    時間: 2009-6-5 16:19

我已經好正經....
作者: sc-sc    時間: 2009-6-6 16:06

TPY式又贵又唔好玩
作者: bambooman    時間: 2009-6-7 01:56

小弟試過TPY一次,
推油時真係比技師搞到硬哂,
個技師亦不斷遊說比多200蚊就升空;
初時真想答應,不過小弟最後大腦戰勝左細佬,
200蚊升空真係好唔抵!所以放棄技師的OFFER!
作者: mamape    時間: 2009-6-7 02:37

TPY +兩佰升空,去邪骨好過啦。
作者: privatetime    時間: 2009-6-7 15:23     標題: 回復 14# 的帖子

師兄真犀利...甘都忍到...我要檢討下先
作者: boot_boot    時間: 2009-6-7 15:36

引用:
原帖由 privatetime 於 2009-6-5 01:57 發表
小弟甚少到深圳,這次有機會一試。之前有睇過資料,但唔記得。唯有隋便試試。

1.太平洋
-硬件不錯,不過真系好多人,好多情侶系到,有d shame。由於時間關系,亦都唔想同d情侶系一齊休息,咩野都冇食,有冇做就直接去按。 ...
起機, 200, 試過一次咪算.

覺得唔值, 下次咪唔好去呢間玩.   

作者: boot_boot    時間: 2009-6-7 15:44

引用:
原帖由 privatetime 於 2009-6-7 15:23 發表
都唔使忍, 你可以自己打出來嫁.         

作者: robertchan    時間: 2009-6-7 23:26

引用:
原帖由 boot_boot 於 2009-6-7 15:36 發表

起機, 200, 試過一次咪算.

覺得唔值, 下次咪唔好去呢間玩.   
個人意見,¥200 完全唔值。
作者: bambooman    時間: 2009-6-7 23:42

引用:
原帖由 privatetime 於 2009-6-7 15:23 發表
當你諗到︰去其他東莞場,2舊水已經可以開大;
就算響深圳,好似HK$咁,2舊水亦都可以幫你按摩加升空,咁我駛乜再額外比多2舊水幫我打出來呢?
作者: kuman    時間: 2009-6-7 23:53

小弟也覺得不太值,但是如果囡囡夠靚,屬於非吃不可那種的話,又另當別論囉!
作者: privatetime    時間: 2009-6-8 00:31     標題: 回復 18# 的帖子

甘樣佢會唔會比番200蚊貼士我
作者: privatetime    時間: 2009-6-8 00:37     標題: 回復 20# 的帖子

個一刻...我的下半身已經選左另一個答案
作者: robertchan    時間: 2009-6-8 00:42

引用:
原帖由 privatetime 於 2009-6-8 00:37 發表
個一刻...我的下半身已經選左另一個答案
千金難買心頭好,小費是沒準則的,不能比較,因為每人之立場不同。

一個客觀小小的說法,在那一區,要找到差不多質素的囡囡捉鼠,¥100 小費已經足夠。
作者: privatetime    時間: 2009-6-8 00:55     標題: 回復 24# 的帖子

以後要做個精明的消費者
作者: 271lee    時間: 2009-6-8 14:43     標題: 千金難買心頭好

話須如此, 不過遠少少, 380可以口爆加一Q
作者: 太空貓    時間: 2009-6-8 21:30

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-7 01:56 發表
小弟試過TPY一次,
推油時真係比技師搞到硬哂,
個技師亦不斷遊說比多200蚊就升空;
初時真想答應,不過小弟最後大腦戰勝左細佬,
200蚊升空真係好唔抵!所以放棄技師的OFFER!
最後你給左幾多小費 ?
個技師真係偷鳼唔到蝕查米.
作者: privatetime    時間: 2009-6-10 00:41     標題: 回復 26# 的帖子

係邊到...等我不次去完再Report俾大家
作者: bambooman    時間: 2009-6-10 00:44

引用:
原帖由 太空貓 於 2009-6-8 21:30 發表

最後你給左幾多小費 ?
個技師真係偷鳼唔到蝕查米.
最後都比左50蚊小費個囡囡
作者: boot_boot    時間: 2009-6-10 14:37

引用:
原帖由 privatetime 於 2009-6-8 00:31 發表
甘樣佢會唔會比番200蚊貼士我
如果囡囡願意俾, 就最好蘿.   

如果唔制, 你自己打機時, 支炮咪向住佢射.      

作者: 太空貓    時間: 2009-6-10 17:07

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-10 00:44 發表

最後都比左50蚊小費個囡囡
50 都好合理, 佢無蝕底哦.
作者: henrycn    時間: 2009-6-10 17:50

TPY200小費基本上就吾值,除非係啱晒feel又肯互動,否則個人覺得係攪壞個價.
作者: connector    時間: 2009-6-10 18:07

真係幾貴吓, 宜家滙率又高, 我都係留港消費算了, 謝謝 report
作者: yikhung1964    時間: 2009-6-13 13:19

我去過3次佢地開價200,我話200唔起機,150就考慮,有兩次收150就成功起機,重可以摸patpat同偷襲奶奶
作者: glucerna    時間: 2009-6-13 13:25

引用:
原帖由 yikhung1964 於 2009-6-12 10:19 PM 發表
我去過3次佢地開價200,我話200唔起機,150就考慮,有兩次收150就成功起機,重可以摸patpat同偷襲奶奶
好多地方150..做"大龍鳳"啦....包沖涼,包吹...摸patpat有冇搞錯?
作者: 新熱血    時間: 2009-6-13 16:04

200 個大洋起機真係幾𩣺利,人就往往係咁,服務包起機就未必次次要囡囡幫你打,要收附加費既就心思思
作者: NGAR2010    時間: 2009-6-13 22:31

Woh, so expensive for HJ , don't worth it
作者: boot_boot    時間: 2009-6-14 12:33

引用:
原帖由 yikhung1964 於 2009-6-13 13:19 發表
喺大陸, 咩嘢都要講價, 襯低吸納,

吸唔到咪友佢蘿, 揾過另外一個.   

作者: zhao2525    時間: 2009-6-17 11:22

作者: gogow3888    時間: 2009-6-17 12:42

thanks for sharing
好貴下
作者: white    時間: 2009-6-20 14:59

RMB200 is quite expensive   so I had never visit TPY
作者: 大叔    時間: 2009-6-29 22:41

+200機餐
120ML包吹包做
作者: michael821    時間: 2009-6-30 02:36

師兄 點解你可以係條街揀女既
=.=我去親都係上左樓 先有女睇
你有地 食快餐地方 好介紹

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0