標題: [疑難] 旺角買相機一問 [打印本頁]

作者: dancat    時間: 2009-6-9 01:52     標題: 旺角買相機一問

有無人知0係旺角荷理活中心下面有一間店舖賣Canon 50d
行貨機身,加3支鏡...(yokohama 10mm廣角+ c記17-55/85mm(唔記得係55定85)再加支c記70-300mm)
賣11180....價錢真係比較平...想買又有d驚

呢間野信得過嗎?
作者: khadafy    時間: 2009-6-9 07:31

yokohama ......係咪車呔黎架........??

50D 淨機..行貨$7,700...水貨$7,300....左右.

A.75-300f/4-5.6 III (non is/usm)
定係
B.70-300 f/4-5.6 IS USM..
又或者係....
C. 70-300mm f/4.5-5.6 Do IS/usm呢...
呢3支鏡....A...千幾,B.....4千幾...C....8千幾...差好遠喎!

17-55 F2.8 is/Usm.....6千幾,17-85 F4-5.6 IS /USM..3千幾...

定係...18-55mm f3.5-5.6 呀....呢支就4百....

如果用最平的行貨組合就只是....$9500(支yokohama車呔就末計)....
都唔係平呀!

作者: 10k    時間: 2009-6-9 21:11

係米壹圓呀
出名信吾過既黑店
作者: shiyi214    時間: 2009-6-26 10:29

果間野出名搵笨架!唔好幫親佢
作者: fivesixnine    時間: 2009-6-27 11:42

Yokohama 鏡頭
會唔會同D車呔咁大個光圈呢?
講笑姐

如果冇相熟店鋪, 都系幫襯大公司有保正

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0