標題: 香港人在澳門.....有咩玩???? [打印本頁]

作者: sktang5    時間: 2009-7-8 17:43     標題: 香港人在澳門.....有咩玩????

同男朋友今個星期約左去澳門玩ar,勁開心ar
不過佢咩都未plan lo, 又唔知有咩玩
各位ching有咩好提議

作者: RIO123_234    時間: 2009-7-8 17:46

個weekend好似有個婚紗展...免費入場...有mo興趣???
作者: RIO123_234    時間: 2009-7-8 17:48

有model行catwalk.....試著下婚紗晚裝
作者: sktang5    時間: 2009-7-8 17:49

really?????  都好wor....行完街都可以去下...免費入場....仲有咩體a r請問???
作者: RIO123_234    時間: 2009-7-8 18:21

丫,如果你同你男友係準備結婚ge,係7月11號12號會有個美高梅金殿婚宴薈展,到時你同你男友都可以去睇睇呀~
作者: sktang5    時間: 2009-7-8 18:23

ahaha....係啊....年記都5細~~可以順便借d2催婚.....kaka  
gum個展有咩玩????
作者: RIO123_234    時間: 2009-7-8 18:44

恭喜曬wor~~~!!!haha…今次薈展系澳門美高梅金殿舉行,你可以參觀到服務商展出ge最新婚慶商品及服務…仲有好多高級婚紗公司例如Chinoiserie同Verna Marina 贊助ge婚紗巡禮…Model會試著2010年最新款的婚紗晚裝,你可以順便update下婚紗ge潮流,仲有新娘彩妝同髮型示範同新娘矯型內衣示範show wor
作者: sktang5    時間: 2009-7-8 18:50

2~~~都幾好喔... 去睇下show 都ok~~
近年好似好多朋友結婚都去澳門搞~~~
作者: RIO123_234    時間: 2009-7-8 18:53

「澳門美高梅金殿婚宴薈展2009」,詳情如下﹕
日期﹕2009年7月11、12日(星期六、日)
時間﹕中午12時至晚上7時
地點﹕澳門美高梅金殿大宴會廳

wish you have a nice trip~^^
作者: sktang5    時間: 2009-7-8 18:54

感激感激!!
作者: daniel1212    時間: 2009-7-8 22:41

i want to know?
作者: ak47@@    時間: 2009-7-12 17:00

作者: hior    時間: 2009-7-27 08:56

澳門除左賭場就無乜地方好玩 美食就好多 又夠平
作者: dogdog99    時間: 2009-8-11 16:15

thanks.........
作者: rickyaoieong    時間: 2009-8-15 00:57

去食下葡國野, 睇下賭場d show,
睇下d古蹟咁LO
作者: lawjohn73    時間: 2009-8-16 16:10

Rent hotel room for play
作者: cysummer    時間: 2009-8-22 03:34

gambling....
作者: wshndy    時間: 2009-8-25 21:21

macau is a nice place, haven't got a chance to visit
作者: kkwongkk    時間: 2009-9-2 19:57

除左賭真係唔知有乜好玩,,,食喇,,唔錯
作者: Helder    時間: 2009-9-13 23:45

Thank you for your information.

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0