標題: [建議] 去深水埗叫平雞(肥C9)要小心,我個朋友第一次就中招被勒索 [打印本頁]

作者: kiki_aa    時間: 2009-7-16 20:28     標題: 去深水埗叫平雞(肥C9)要小心,我個朋友第一次就中招被勒索

話說我個fd有日第一次去深水埗xx道閣樓搵件肥C9搞下,跟住佢話就收工唔做,then介紹佢搵另一件肥C9,佢話收150,咁就ok,除衫沖涼,開頭好似好好傾咁,其實係度dump你時間,之後帶套吹,但之後個套唔夠大,咁就除左套就咁出,就係射左之後佢就被人屈,話射到件C9成頭都係,但我個fd明明就係禁住左,之後態度180度轉,又話咩侮辱佢又話要加$20洗頭費,最慘係成個佈局咁屈$$,明明無射到佢都咁樣被屈,無内夜,無服務,最後屈多$30,$180完事走人

其實依家D C9真係好古惑,雖然果$30唔係多,但始終都係有勒索既成份啦,明明件C9係度狂傾題外話之後就屈我個fd做得耐,仲要比人屌哂老母咁罵,又恐嚇小心出街比人打,我個fd第一次叫就有d咁唔好既經歷,希望各位C9都小心啦,由其冇經驗好易俾人玩
作者: manpantyhose    時間: 2009-7-17 10:13

作者: dog543345    時間: 2009-7-23 11:33

第一次叫雞叫150蚊肥C9!
作者: raymond2004381    時間: 2009-7-28 23:33     標題: thx a lot

thx a lot for report
作者: nude    時間: 2009-8-8 23:52

Post 個地址出來呢
作者: Sing    時間: 2009-8-12 14:41

引用:
原帖由 nude 於 2009-8-8 23:52 發表
Post 個地址出來呢
yes... more hence...
作者: boyboy0621    時間: 2009-8-12 22:17

哇....咁過份..多謝巴打報告..
作者: 窮仁    時間: 2009-9-10 16:32

算啦.......哈..
作者: kfcedmond    時間: 2009-9-11 00:22

作者: smallman0    時間: 2009-10-15 01:55

第1次就咁,你個fd會唔會有陰影架?

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0