標題: 內地19歲女女叫我幫佢交呢個月租,答應同我過夜~ [打印本頁]

作者: 天使之施    時間: 2009-7-18 14:02     標題: 內地19歲女女叫我幫佢交呢個月租,答應同我過夜~

溝咗兩年幾,做知客,一直想同佢上床,一直吾成功,平時都係咀下、揸波摸西,最多都係用手幫我打過飛機,吾肯畀我插,最近佢轉咗份工,工資小咗,我間吾中約佢吃飯,又再要求同佢上床,佢考慮咗成個月,答應同我上床,不過要我幫佢交呢個月租,都成7舊水,佢得19歲,樣貌同身材都係普通,吾肥吾瘦,但個樣可愛,以前得一個男朋友,性經驗吾夠廿次,反正宜家深圳洗緊太平地,吾安全,食下乾淨囡囡都好,如果好屌,幫佢交多幾個月租又點話,玩返一頭半個月都吾錯,都係妳情我願,一於去馬~呵呵”

兄弟你係我你會吾會想同佢上床而幫佢交租呢?
作者: JNC117    時間: 2009-7-18 14:28

引用:
原帖由 天使之施 於 2009-7-18 14:02 發表
溝咗兩年幾,做知客,一直想同佢上床,一直吾成功,平時都係咀下、揸波摸西,最多都係用手幫我打過飛機,吾肯畀我插,最近佢轉咗份工,工資小咗,我間吾中約佢吃飯,又再要求同佢上床,佢考慮咗成 ...
我會, 幫到人又幫到自己, 何樂而不為呢
作者: tai0lok    時間: 2009-7-18 14:39

如果好屌,
咁就要屌多幾屌 ,有得食唔好si,(有得屌唔屌,過後你就比人屌,知冇!)
作者: mooncake2003    時間: 2009-7-18 15:34

7舊水,抵叼啦!何樂不為。
作者: rayso333    時間: 2009-7-18 15:37

吾通師兄想食免費餐,屌完俾錢,無拖無欠喇
作者: sadlife    時間: 2009-7-18 16:01

700,,, good deal!! go go go!
作者: mtchan    時間: 2009-7-18 16:31

如果你唔上,呢度好多人等住上
作者: cploser    時間: 2009-7-18 17:17

7舊水,咁就要屌多幾屌 ,
作者: 老江湖    時間: 2009-7-18 17:24

如果佢有姊妹欠房租, 都幫佢交埋喇, 雙飛正呀!!!!
作者: joe98    時間: 2009-7-18 17:36

當然去馬...700 is nothing to u
但你們之前D關係又幾得意...
同埋我吾會信她的故事...
作者: lomondsam    時間: 2009-7-18 18:23

引用:
溝咗兩年幾,做知客,一直想同佢上床,一直吾成功,平時都係咀下、揸波摸西,最多都係用手幫我打過飛機,吾肯畀我插,最近佢轉咗份工,工資小咗,我間吾中約佢吃飯,又再要求同佢上床,佢考慮咗成 ...
700人仔好平la.....兄弟!.......

係唔係只係一劑? or 無限炮???
作者: longsomeone    時間: 2009-7-18 19:29

你都等咗二年,唔好扮嘢啦!!!
作者: 天使之施    時間: 2009-7-18 20:08

引用:
原帖由 JNC117 於 2009-7-18 14:28 發表

我會, 幫到人又幫到自己, 何樂而不為呢
對對對~呵呵”
作者: 天使之施    時間: 2009-7-18 20:09

引用:
原帖由 tai0lok 於 2009-7-18 14:39 發表
如果好屌,
咁就要屌多幾屌 ,有得食唔好si,(有得屌唔屌,過後你就比人屌,知冇!)
冇錯,做佢第二個男人都吾錯~就屌佢好過比人屌~哈哈~
作者: 天使之施    時間: 2009-7-18 20:13

引用:
原帖由 mooncake2003 於 2009-7-18 15:34 發表
7舊水,抵叼啦!何樂不為。
新鮮亁淨,7舊水確係抵~我試試屌吾屌到3Q先,成晚流流長,晚2Q早1Q咁就重抵~呵呵!
作者: 天使之施    時間: 2009-7-18 20:14

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-7-18 15:37 發表
吾通師兄想食免費餐,屌完俾錢,無拖無欠喇
有道理~無拖無欠!
作者: 天使之施    時間: 2009-7-18 20:16

引用:
原帖由 sadlife 於 2009-7-18 16:01 發表
700,,, good deal!! go go go!
go go go~FuXX~ha ha ha~
作者: 天使之施    時間: 2009-7-18 20:17

引用:
原帖由 mtchan 於 2009-7-18 16:31 發表
如果你唔上,呢度好多人等住上
呵呵~咁我先上~
作者: 天使之施    時間: 2009-7-18 20:19

引用:
原帖由 cploser 於 2009-7-18 17:17 發表
7舊水,咁就要屌多幾屌 ,
3Q應該差吾多喇,再多我都怕傷身!
作者: 天使之施    時間: 2009-7-18 20:20

引用:
原帖由 老江湖 於 2009-7-18 17:24 發表
如果佢有姊妹欠房租, 都幫佢交埋喇, 雙飛正呀!!!!
獨生女~食住單飛先~
作者: 天使之施    時間: 2009-7-18 20:22

引用:
原帖由 joe98 於 2009-7-18 17:36 發表
當然去馬...700 is nothing to u
但你們之前D關係又幾得意...
同埋我吾會信她的故事...
佢喺一切我好了解,所以我吾擔心佢呃我乜野,差吾多個個星期見到面,好放心!
作者: 天使之施    時間: 2009-7-18 20:24

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-7-18 18:23 發表

700人仔好平la.....兄弟!.......

係唔係只係一劑? or 無限炮???
我想3Q,成晚流流長,應該沒問題~去買0.03套先~呵呵!
作者: 天使之施    時間: 2009-7-18 20:25

引用:
原帖由 longsomeone 於 2009-7-18 19:29 發表
你都等咗二年,唔好扮嘢啦!!!
我冇扮野呀,我想屌佢好耐啦~終於屌到喇!
作者: c0707323    時間: 2009-7-19 09:26

對人好d呀
好來好去嘛
作者: strange    時間: 2009-7-19 10:42

引用:
兄弟!, 有得食吾食, 罪大惡極.

$700 食一晚,底到極,仲係新鮮破處不久的囡囡
作者: BB鬥士    時間: 2009-7-19 12:57

相交2年幾, 人地唔係無錢都唔會接受今次交易, 反正你都成日想攪佢, 雖是乘人之危, 不過呢到係夜遊區, 唔會有咩君唔君子, 目的都係想攪佢何樂而不為呢!
作者: boot_boot    時間: 2009-7-19 14:56

引用:
700, 過夜無限Q, 就制.   
作者: robertchan    時間: 2009-7-19 16:34

引用:
原帖由 BB鬥士 於 2009-7-19 12:57 發表
相交2年幾, 人地唔係無錢都唔會接受今次交易, 反正你都成日想攪佢, 雖是乘人之危, 不過呢到係夜遊區, 唔會有咩君唔君子, 目的都係想攪佢何樂而不為呢!
各取所需,並無不妥,這只是一樁交易。不過,交易一定要在公平情況下進行。
作者: 成熟溫柔男士    時間: 2009-7-19 17:14

引用:
原帖由 boot_boot 於 2009-7-19 06:56 發表

700, 過夜無限Q, 就制.   
老實講, 就算俾你無限Q, 你又有幾無限吖, 量力而為把啦!        
作者: boot_boot    時間: 2009-7-19 17:44

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2009-7-19 17:14 發表

老實講, 就算俾你無限Q, 你又有幾無限吖, 量力而為把啦!          
量力而為把啦!  

係噃!   多謝師兄指教!     

作者: GWoo    時間: 2009-7-19 20:43     標題: 回復 1# 的帖子

如果係索7xx幾蚊, 抵到爛啦. 去NC最少收你八舊啦. 知客無甘風塵味, 如果有女朋友feel就無價啦!
作者: lidoon9    時間: 2009-7-19 21:24

雖然囡囡話性經驗吾夠廿次, 其實可能性經驗十足就真. 已經唔算系新鮮.
我有時都同囡囡講, 我無乜性經驗架.

重有, 基於公平原則, 最好都系一手交租, 一手交貨.
作者: Thomas    時間: 2009-7-19 23:48

應該係交咗貨先交租, 做個精明消費者。
作者: 天使之施    時間: 2009-7-20 02:35

引用:
原帖由 c0707323 於 2009-7-19 09:26 發表
對人好d呀
好來好去嘛
佢話如果吾係我以前對佢吾錯,一定吾制,零遠問同事借錢都吾會同我上床!
作者: 天使之施    時間: 2009-7-20 02:36

引用:
原帖由 strange 於 2009-7-19 10:42 發表

兄弟!, 有得食吾食, 罪大惡極.

$700 食一晚,底到極,仲係新鮮破處不久的囡囡
冇錯,講得啱!
作者: 天使之施    時間: 2009-7-20 02:42

引用:
原帖由 BB鬥士 於 2009-7-19 12:57 發表
不過其實佢都可以同其她人借錢,佢都好多女性朋友同親戚,吾一定要為咗7舊水同我上床,我知道佢鐘意我,問借錢其實都係借口嚟0者~
作者: 天使之施    時間: 2009-7-20 02:47

引用:
原帖由 GWoo 於 2009-7-19 20:43 發表
如果係索7xx幾蚊, 抵到爛啦. 去NC最少收你八舊啦. 知客無甘風塵味, 如果有女朋友feel就無價啦!
索吾索就見人見致啦,18無醜婦,佢都係19歲咋,我溝咗佢兩年,都當佢三分一女友,有Feel0架~
作者: 天使之施    時間: 2009-7-20 02:49

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-7-19 21:24 發表
雖然囡囡話性經驗吾夠廿次, 其實可能性經驗十足就真. 已經唔算系新鮮.
我有時都同囡囡講, 我無乜性經驗架.

重有, 基於公平原則, 最好都系一手交租, 一手交貨.  
百份百真0架,我識咗佢兩年,我好了解佢過往嘅事!
作者: 天使之施    時間: 2009-7-20 02:53

引用:
原帖由 Thomas 於 2009-7-19 23:48 發表
應該係交咗貨先交租, 做個精明消費者。
同意,梗係完事後至畀啦~等咗兩年先食到,食都未食就畀錢,萬一佢忽然反口我味要食自己,吾好講咁多,畀我扑夠先~
作者: fairview    時間: 2009-7-20 13:00

good deal la
作者: jacksfo04    時間: 2009-7-20 14:04

rmb 700 for a fresh girl is a very good deal la
go, go, go
作者: monotool    時間: 2009-7-22 10:26

very good deal ,
go go go
作者: boot_boot    時間: 2009-7-22 11:53

引用:
原帖由 天使之施 於 2009-7-20 02:53 發表

同意,梗係完事後至畀啦~等咗兩年先食到,食都未食就畀錢,萬一佢忽然反口我味要食自己,吾好講咁多,畀我扑夠先~
冇錯.  第二日食埋中午飯, 走之前俾 $ 都唔遲.  
作者: FKW753    時間: 2009-7-22 17:18

公平交易...............
作者: Oldman    時間: 2009-7-22 19:02

引用:
師兄, 點解佢做知客會幫你打飛機嘅 ?
作者: robertchan    時間: 2009-7-22 22:23

引用:
原帖由 Oldman 於 2009-7-22 19:02 發表

有咩出奇?你有錢有時間,慢慢煲,男部長都或者可以。
作者: 天使之施    時間: 2009-7-22 22:35

引用:
原帖由 Oldman 於 2009-7-22 19:02 發表

我溝咗佢兩年,有約出去行街食飯,又去過佢屋企,我同佢打過車輪、查過佢波、摸過佢西,佢剩係幫我打過兩次飛機,我嗰兩次都扑吾到佢,佢又知我好辛苦,所以幫我打出嚟,不過佢完全吾識,我教佢打飛機,我係吾係好失敗呀?
作者: 天使之施    時間: 2009-7-22 22:37

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-7-22 22:23 發表

完全同意,只要你有心,乜人都冇話一定上吾到~
作者: jjchan218    時間: 2009-7-23 23:05

引用:
原帖由 天使之施 於 2009-7-22 22:37 發表
完全同意,只要你有心,乜人都冇話一定上吾到~
喺內地所有囡囡都有個價,就算正經果d只要開啱個價大多數都可以上
作者: a.hehehaha    時間: 2009-7-24 00:36

你 post 佢張相出黎 ... 咁我就識答 ....
作者: mobydick    時間: 2009-7-24 06:23

Actually, it's very good deal!  Go ahead...C-hing.
作者: Oldman    時間: 2009-7-24 19:24

引用:
原帖由 天使之施 於 2009-7-22 22:35 發表

我溝咗佢兩年,有約出去行街食飯,又去過佢屋企,我同佢打過車輪、查過佢波、摸過佢西,佢剩係幫我打過兩次飛機,我嗰兩次都扑吾到佢,佢又知我好辛苦,所以幫我打出嚟,不過佢完全吾識,我教佢打飛機 ...
個人同朋友既經驗: 真實大部份係深圳做野既女仔,比得你上佢屋企(仲要唔祇一次),都預咗同你do野謚!呢個女仔真係比較特別!
作者: Oldman    時間: 2009-7-24 19:27

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-7-22 22:23 發表

robert, 男部長留番比你!
作者: robertchan    時間: 2009-7-24 19:40

引用:
原帖由 Oldman 於 2009-7-24 19:24 發表

個人同朋友既經驗: 真實大部份係深圳做野既女仔,比得你上佢屋企(仲要唔祇一次),都預咗同你do野謚!呢個女仔真係比較特別!
師兄,呢樣野我唔同意。

我都有遇過呢類女仔,是粥店的,幾純品下。你可能會同我 argue....車...老作咩,出得黎做按摩既女仔咩人都見過,邊有咁純情既呢,如果純情,就唔會比你上佢屋企啦......但係,我覺得這類女仔真係想交朋友傾下計,未必真係諗住你去擒佢。例如你玩 line,雖然大部份肯出黎見你既 qq都係諗住玩 ONS,但亦有好多真係只想交下朋友的。
引用:
原帖由 Oldman 於 2009-7-24 19:27 發表

robert, 男部長留番比你!
諗住 remote 教男部長幾招,然後叫佢 serve 你。
作者: Oldman    時間: 2009-7-24 21:08

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-7-24 19:40 發表

師兄,呢樣野我唔同意。

我都有遇過呢類女仔,是粥店的,幾純品下。你可能會同我 argue....車...老作咩,出得黎做按摩既女仔咩人都見過,邊有咁純情既呢,如果純情,就唔會比你上佢屋企啦......但係, ...
may be I'm lucky or unlucky. the majority I met were like this . of course not all of them .
作者: slpx    時間: 2009-7-26 20:58

一晚吊她七次补翻数....
作者: 積極人生    時間: 2009-7-28 22:51

咁正?????????????
作者: commoneddy123    時間: 2009-7-29 16:18

of course la, 700, cheap cheap and clean clean!!
作者: 天使之施    時間: 2009-8-2 01:05

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-7-24 19:40 發表

師兄,呢樣野我唔同意。

我都有遇過呢類女仔,是粥店的,幾純品下。你可能會同我 argue....車...老作咩,出得黎做按摩既女仔咩人都見過,邊有咁純情既呢,如果純情,就唔會比你上佢屋企啦......但係, ...
        非常同意robert兄嘅見解,我補充一點就係,有好多按摩技師同您做朋友只係想您畀多啲Call鐘同小費佢至同您來往,吾好咁天真以為佢比您溝到,您試下好耐至搵佢一次按摩,睇下佢對您態度又變成點,我點解講得咁肯定? 因為我試過呀嘛,洗咗錢花咗時間最終佢只係當您傻仔咋!
作者: c7013528    時間: 2009-8-2 19:49

good, then wish you success
作者: draculabc    時間: 2009-8-3 00:41

go ahead la, 700 only
作者: r0patpat2006    時間: 2009-8-7 18:33

搞鬙摯琚H 
作者: Kingcwk    時間: 2009-8-8 14:39

唔想有頭冇尾, 我試下估下個下文:

等咗兩年,終於喺昨晚一嚐心願,同一直想同佢上床嘅女性朋友扑野,先同佢去麥當當吃冰其淋,同佢聊聊天,亦問下佢點解會答應同我上床,我話吾想乘人之危,我個心吾舒服,我話我雖然好想得到妳,但係我吾想好似用錢買返嚟,我願意幫佢,吾需要同我上床,佢聽完話好感動,佢話其實問我借錢都係借口嚟0者,佢深圳有親戚,亦有朋友同同事,根本吾需要為咗7百蚊同我上床,只係佢一直好想得到佢,又一直對佢吾錯,又冇強迫佢做吾想做嘅野,所以我上個月又要求時,佢考慮咗一個月就答應囉,佢話佢一直都吾答應如果就咁答應好似怪怪地,所以用借錢做借口而答應,我諗咗陣就話如果我宜家就去開房,妳會去嗎?佢話可以,我話咁我先去好小小嘅酒店開間房,開好房再通知佢上房!

待續....

作者: mncmncmc    時間: 2009-8-9 00:43

wow
super cheap
作者: longlegskit    時間: 2009-8-9 02:31

作者: louies2001    時間: 2009-8-12 17:10

如果你唔上,你比我上阿
作者: 天使之施    時間: 2009-8-12 22:39

多謝各位師兄頂帖,完結編都出咗成個月,頂嗰張帖好啲呀!
作者: sosa6727    時間: 2009-8-15 09:17

作者: lz123    時間: 2009-8-16 10:27

作者: outlook    時間: 2009-8-21 23:12

Where is the last part of your story that night?
How about your relationship today?
作者: RAN684    時間: 2009-8-22 20:41

我相信仲有下文,MM想你養佢, 師兄最近係唔係密密上去呢!
作者: anakin    時間: 2009-8-23 22:07

此話題應該完結,再要延續討論,請到此話題的完結篇繼續發言。

http://forum.timway.com/f/thread-277653-1-1.html

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0