標題: 銀之泉 [打印本頁]

作者: ktboy    時間: 2009-7-23 22:37     標題: 銀之泉

今天路經漢口道漢X大廈5/F (HMV對面) Tel #$*@((!@ 見到間新場(with SPA),便上去試下。(以前大部份都是在金馬倫和加連威一帶浦。)
呢間場格局走高尚路線,看來花了不少$ 裝修,Bathroom 像酒店,更沒有想過每間房都有獨立電視和音響,仲鋪理地氈添,值得一讚。
技師手藝也不錯,更難相信就是價錢和金馬倫和加連威一帶相近,唉,TST 真是競爭劇烈!
作者: ktboy    時間: 2009-7-23 22:39

Sorry, 好像是3 樓。
作者: jbyliu    時間: 2009-7-23 23:32

請問價錢如何 ? 技師年齡 ?
作者: ktboy    時間: 2009-7-24 08:50

引用:
原帖由 jbyliu 於 2009-7-23 23:32 發表
請問價錢如何 ? 技師年齡 ?
90分鐘,價錢三舊有找。技師年齡 27, 8左右,整体不錯。
作者: Fattyacid    時間: 2009-7-24 10:26

what service provide there? pure or with VAS?
作者: kakaol    時間: 2009-7-24 15:42

咁水療係咪有野玩架?
作者: ktboy    時間: 2009-7-24 17:48

引用:
原帖由 Fattyacid 於 2009-7-24 10:26 發表
what service provide there? pure or with VAS?
Everything can be happened in TST USB...........It depends on C-hing 's desire......
作者: Oldman    時間: 2009-7-24 19:38

引用:
原帖由 ktboy 於 2009-7-23 22:37 發表
今天路經漢口道漢X大廈5/F (HMV對面) Tel #$*@((!@ 見到間新場(with SPA),便上去試下。(以前大部份都是在金馬倫和加連威一帶浦。)
呢間場格局走高尚路線,看來花了不少$ 裝修,Bathroom 像酒店,更沒有想過每間房都 ...
前日經過都收到傳單, 揾日試吓!

師兄做了甚麽式? 囡囡樣貌及服務怎樣?
作者: fitman    時間: 2009-7-24 20:43

try try and wll give report after trial.....  the shop name looks like SS
作者: fitman    時間: 2009-7-24 20:44

i will not visit there anymore
作者: Oldman    時間: 2009-7-24 21:10

引用:
原帖由 fitman 於 2009-7-24 20:44 發表
i will not visit there anymore
where ? why ?
作者: josex    時間: 2009-7-24 23:52

是3樓~~

i went there today~~ the decoration is nice... indeed very nice!!!  

i have spa... under 400 for 100 mins...

i will go there again for sure...

i dunno wut ching can get la... but i think it is a pure.... and all i got is a pure spa... (the "basket" is big~~ you would have your shower in the room where u have the spa~~

Since its decoration is so nice, i dun think they would take the risk.  what if it is 45 degree and got caught by police.... all the money they paid for the decoration would be lost,,,, just my 2 cent~ ching may explore~~
作者: air-blowing    時間: 2009-7-25 10:28

引用:
原帖由 fitman 於 2009-7-24 20:44 發表
why? tell me the details please!

我最初都以為係講SS
作者: Kid263    時間: 2009-7-25 20:33     標題: 回復 12# 的帖子

請問做 spa 的話,會在房內有獨立浴室及木桶嗎? 還是都是要走出房的???
作者: josex    時間: 2009-7-25 22:10     標題: 回復 14# 的帖子

yes 獨立浴室及木桶~~
作者: connector    時間: 2009-7-25 23:59

it is good price in TST, will try later, thanks
作者: jimmy_lee    時間: 2009-7-26 01:22

我今日幫趁過, 基本上很同意ktboy兄帖1, 4, 7的睇法, 亦認同josex兄所講 -- decoration is nice. 我就講少少其他補充.

呢間場在四台有廣告. 至於房間, 一共有四間, 其中兩間係水療房, 另有三張腳底按摩椅. 事實上, 論環境及硬件, 呢度確實有點力壓尖沙咀其餘果幾間場.

至於技師, 呢行好細, 難免遇到一些我熟悉的面孔, 以下是我今日見到的技師評價 (為了保障當事人, 某d資料該減則減, 抱歉!) :

1) CiCi -- 其實係以前銅鑼灣"御足"的蘭子!  現時CiCi應年約三十出頭至三十中, 樣子中等. 至於骨技, 佢以前比我的印象係可以, 但唔可以滿足骨精.

2) 琪琪 -- 年約廿到蚊或三十出頭, 樣子ok, 出身中x海.

3) 阿影 -- 今日幫我按的技師, 同樣出身中x海, 樣子中上, 年約廿中. 其實佢唔係呢度的駐場技師, 好似今日係琪琪帶佢上嚟, 結果陰差陽差幫我做, 骨技ok, 但同樣未可以滿足骨精. 不過佢話以後應該唔會再見到佢.

4) MiMi -- 年約廿到蚊, 我個人覺得係呢度最漂亮的技師 (我感覺佢亦係老板娘).

5) Tammy -- 年約三十出頭, 樣子都可以接受.

總括而言, 呢度應有能力同凱 / 富 / Fan / 薰 競爭.

補充: 呢度其實有120分鐘spa, 收費好似係$^*

作者: Kid263    時間: 2009-7-26 10:14

多謝師兄資料,有獨立浴室及木桶,真係可以諗諗wooo,不過唔知點解我唔慣去呢D場,好似會見到其他人gum,好怪! 同埋我個樣細個,覺得入到去見到個個都好似覺得我細路gum...... 唔多自在...hahahah
作者: josex    時間: 2009-7-26 12:02

aiya~ wanna go again... but cant~ since have visited too many sauna (indeed gfs is my home court...) place lately....

can some ching compare the spa service between this and other one in TST and CWB (actually i dunno if there is one in CWB)
作者: ktboy    時間: 2009-7-26 21:32

引用:
原帖由 josex 於 2009-7-26 12:02 發表
aiya~ wanna go again... but cant~ since have visited too many sauna (indeed gfs is my home court...) place lately....

can some ching compare the spa service between this and other one in TST and C ...
C-hing, may I know what GFS stand for ?  thx.....
作者: josex    時間: 2009-7-27 00:13

gfs =  ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~
作者: 小小大笨咒    時間: 2009-7-27 00:32

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2009-7-26 01:22 發表
總括而言, 呢度應有能力同凱 / 富 / Fan / 薰 競爭....
ching好似未計"樂"喎
作者: jimmy_lee    時間: 2009-7-27 08:33

引用:
原帖由 小小大笨咒 於 2009-7-27 00:32 發表

ching好似未計"樂"喎
"樂"我就覺得一般, 全場中女但唔見得按得好好.
作者: ivan99    時間: 2009-7-27 09:47

引用:
原帖由 Kid263 於 2009-7-26 10:14 發表
多謝師兄資料,有獨立浴室及木桶,真係可以諗諗wooo,不過唔知點解我唔慣去呢D場,好似會見到其他人gum,好怪! 同埋我個樣細個,覺得入到去見到個個都好似覺得我細路gum...... 唔多自在...hahahah
去一樓一就怪d,呢d場大搖大擺上去都冇問題。你有錢俾點會當你係細路。
作者: mmommommo    時間: 2009-7-27 10:05

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2009-7-26 01:22 發表
我今日幫趁過, 基本上很同意ktboy兄帖1, 4, 7的睇法, 亦認同josex兄所講 -- decoration is nice. 我就講少少其他補充.

呢間場在四台有廣告. 至於房間, 一共有四間, 其中兩間係水療房, 另有三張腳底按摩椅. 事實上 ...
Jimmy兄,好耐唔見,仲有冇其他新料提供???
作者: Oldman    時間: 2009-7-27 13:36

JimmyLee: "為了保障當事人, 某d資料該減則減, 抱歉!) :"

jimmy, do you think this one is Fanny style or Fortune Foot style ( in trems of services , not hardware )?

what kind of information are deliberately ignored? the bgs' figures ?
作者: josex    時間: 2009-7-27 16:02     標題: 回復 26# 的帖子

oldman ching plz check pm~ wanna ask you something regard fortune foot
作者: jimmy_lee    時間: 2009-7-28 23:03

引用:
原帖由 mmommommo 於 2009-7-27 10:05 發表

Jimmy兄,好耐唔見,仲有冇其他新料提供???
近期都試過幾間尖沙咀新開的足浴店, 較有好感的就係JoJo (Fanny的舊拍檔) 開果一間, 骨技取勝!
作者: 小小大笨咒    時間: 2009-7-29 01:12

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2009-7-28 23:03 發表

近期都試過幾間尖沙咀新開的足浴店, 較有好感的就係JoJo (Fanny的舊拍檔) 開果一間, 骨技取勝!
係唔係搬左去厚福街呀
作者: BBQ1328    時間: 2009-7-29 03:39

引用:
原帖由 ktboy 於 2009-7-23 22:37 發表
呢間場格局走高尚路線,看來花了不少$ 裝修,Bathroom 像酒店,更沒有想過每間房都 ...
C 兄:
小弟初到貴境就睇左你既介紹, 咁就去馬試下間 "銀X泉",
起初都係以賭既心態試貨仔 , 點知上到去立刻眼前一亮 "嘩"  "嘩" 聲四起 ,
估唔到上摟骨既SPA店都咁落本去裝修, 真係抵讚!
揸弗人 MiMi  好開心 "笑其其"  咁招呼我入店內 ,
但我又睇唔到其它既技師起度亮相喎, MiMi 係咁同我傾計傾左十幾廿分鐘,
我仲以為今次有運行了, 皆因靚女在眼前, 斷估都係一陣同我 dup 既 bg,
點知我估錯左了, 或者果度生意太好, MiMi 同我傾完計後一陣,
bg 出現了, 佢叫 AMY, 是一位好斯文既美容師, 真係斯文到你唔信佢會做骨場SPA,
一試佢手勢後, push   ...   push  ....    push ....  手勢勁掂果隻呀.  90mins / 300 有找.... 抵玩.
我換番衫之後, MiMi 再同我傾計, 佢話自己平時係唔同客人 dup 架, 只做管理同收錢,
佢仲話, 最叻就係同各位大哥 so so 下, 傾下計, 交流下各方面既話題咁啦,
佢話, 如果佢去左同客人 dup 骨, 咁樣D哥哥仔就少左個好傾既開心果架啦.
咁識講野既開心果 MiMi , 抵佢果度咁旺, 真係旺得有原因.
出來玩, 衛生乾淨就最緊要, 酒店式格局, 梳洗用品及gel 頭噴膠, 風筒等應有盡有, 照顧週到,
MiMi 仲同我講, 叫我多D黎, 介紹多D靚女我識, 皆因佢話下次我再來就唔同哂, 包我眼前一亮喎.
佢好似唔知暗示D乜野咁神秘咁, 真係比佢吊引, 引到我心唷唷咁亂諗野,
好..... 就睇下佢玩乜花神玩邊科先得.
呢間場真係值得再去添食,
係呢, 有無其它兄弟去過, 不彷交流下, 佢地有無 VAS 架?
我上次問 MiMi , 佢就話係正骨, 但係咁多靚女起度, 真係要逐個問下先得.
淨係正骨, 會唔會只係 MiMi , 其它靚女有嗎? 有無兄弟試過 ?
作者: air-blowing    時間: 2009-7-29 09:44

師兄, 好有心機打字喎

作者: phi+仔    時間: 2009-7-29 10:50     標題: 回復 30# 的帖子

any tips to bg?  Thx
作者: kensir    時間: 2009-7-29 11:05

引用:

呢間場在四台有廣告. 至於房間, 一共有四間, 其中兩間係水療房, 另有三張腳底按摩椅. 事實上 ...
首先申報一下,小弟曾到訪"凱"、"富貴"、"薰姨"同埋"銀",大致跟jimmy兄的見解差不多,4間收費差不多,3幾十上落,軟件亦難以比較 (因為d技師都係轉來轉去),睇師兄運氣吧,vas指數亦是講運同閣下修維,請不要叫我pm你vas的詳情。

至於硬件: 銀 > 薰姨 > 凱 > 富貴 (富貴雖然比凱新,但我不喜歡走過店門才能到浴室的感覺,薰姨起碼有d野遮遮掩掩)

銀的硬件不再讚了,其他師兄都講得好清楚。(不過又未至於令我嘩嘩聲)

講番昨天經歷:
技師: 琪琪
測試項目: 100min spa
收費: HK$368-
外表: 7/10 (細粒,中至細力型)
骨技: 7.5/10 (推油不錯,她似乎對自己踩背的技巧頗有信心,喜此道者可以試試,不過我無試)
態度: 8/10 (幾好傾,又不至太煩,收放恰當)
反食: 7.5/10

---報告完畢---

作者: newg    時間: 2009-7-29 13:44

都想去試.
C HING 想問下是否每間房都有浴室?
作者: kensir    時間: 2009-7-29 13:54     標題: 回復 34# 的帖子

yup......there is a bathroom
作者: BBQ1328    時間: 2009-7-29 14:04

引用:
原帖由 phi+仔 於 2009-7-29 10:50 發表
any tips to bg?  Thx
比 bg 貼士係隨自己心意,
服務好既當然比多D啦,
我咁晚去, 覺得 bg 服務幾好, 所以我比左100.
作者: ivan99    時間: 2009-7-29 14:15

引用:
原帖由 BBQ1328 於 2009-7-29 14:04 發表

比 bg 貼士係隨自己心意,
服務好既當然比多D啦,
我咁晚去, 覺得 bg 服務幾好, 所以我比左100.
比100,好似豪左d,通常比埋d尾數。
作者: BBQ1328    時間: 2009-7-29 14:23

引用:
原帖由 ivan99 於 2009-7-29 14:15 發表

比100,好似豪左d,通常比埋d尾數。
哦.... 比埋d尾數當貼士都係正路既.
作者: ivan99    時間: 2009-7-29 14:33

引用:
原帖由 BBQ1328 於 2009-7-29 14:23 發表

哦.... 比埋d尾數當貼士都係正路既.
比埋d尾數當貼士都係正路既,不過,如果想鋪定後路就另計。
作者: BBQ1328    時間: 2009-7-29 15:53

引用:
原帖由 ivan99 於 2009-7-29 14:33 發表

比埋d尾數當貼士都係正路既,不過,如果想鋪定後路就另計。
英雄所見略同 ,

你比貼士比得爽D, 下次就當貴客咁招呼你, 人之常情 !
作者: ivan99    時間: 2009-7-29 16:13

引用:
原帖由 BBQ1328 於 2009-7-29 15:53 發表

英雄所見略同 ,

你比貼士比得爽D, 下次就當貴客咁招呼你, 人之常情 !
你望我的簽名,開始無論正與邪,最終變成邪;
在我的過去經歷,係冇正骨呢回事,只係需要時間多少變邪,仲一定要有互動。
作者: 骨精榮    時間: 2009-7-29 16:28

引用:
原帖由 BBQ1328 於 2009-7-29 03:39 發表

C 兄:
小弟初到貴境就睇左你既介紹, 咁就去馬試下間 "銀X泉",
起初都係以賭既心態試貨仔 , 點知上到去立刻眼前一亮 "嘩"  "嘩" 聲四起 ,
估唔到上 ...
ching,
你講得咁精采, 間場咁正..同咁乾淨, 又咁正氣,
又點可以無我份去試下手骨, 好!!!!!!!
一於依家就去馬, 今晚出番個 report 比大家參考下,
有無 bg 好介紹?   pm me la, thanks.
作者: connector    時間: 2009-7-29 16:47

引用:
原帖由 骨精榮 於 2009-7-29 16:28 發表

ching,
你講得咁精采, 間場咁正..同咁乾淨, 又咁正氣,
又點可以無我份去試下手骨, 好!!!!!!!
一於依家就去馬, 今晚出番個 report 比大家參考下,
有無 bg 好介紹?   pm me la, thanks.
期待師兄報告
作者: connector    時間: 2009-7-29 16:51

引用:
原帖由 ivan99 於 2009-7-29 16:13 發表

在我的過去經歷,係冇正骨呢回事,只係需要時間多少變邪,仲一定要有互動。
絕對同意, 邪唔邪要靠自己去發展
作者: air-blowing    時間: 2009-7-29 17:03

好有興趣添.

我信Jimmy同kensir
作者: jimmy_lee    時間: 2009-7-29 17:28

引用:
原帖由 小小大笨咒 於 2009-7-29 01:12 發表

係唔係搬左去厚福街呀
係呀!
作者: mmommommo    時間: 2009-7-29 17:28

引用:
原帖由 air-blowing 於 2009-7-29 17:03 發表
好有興趣添.

我信Jimmy同kensir
Totally agree with you.
我都信Jimmy同Kensir.

作者: BBQ1328    時間: 2009-7-29 17:46

引用:
原帖由 ivan99 於 2009-7-29 16:13 發表

ching, 我認同..
睇來, 你都係豪客一名, 咁你通常比幾多tips bg?
作者: Oldman    時間: 2009-7-29 18:49

引用:

又唔需要間間都要邪嘅,大熱天時,做個Spa,冲個靚凉,再揼番兩粒鐘,亦係一樂也.

經驗話比我聽: D囡囡一行開邪,就會冇乜心機揼骨,到時又會少一間relax好去處.
作者: 骨精榮    時間: 2009-7-29 21:34     標題: 回復 43# 的帖子

我 [骨精榮] 剛剛去完 "銀之泉",

起我未講報告之前, 想講返 D 中肯小小既野,
我睇番上幾個 post 發覺呢度既會員有先入為主同唔得客觀既思維,
正所謂, 學無前後, 達者為師, 舊會員講既野就有公信力, 新會員講既就係信唔過,
要真正知道答案, 唯一途徑就係自己親自去試, 試後才有資格話人同批評人, 知道嗎?所有會員,
依家係新世紀時代, 如果仲有D咁既不思進取諗法, 就等同於自己友玩晒, 討論區就名全實亡了.
我縱橫骨場幾十年, 可以話係你地前輩, 我去滚果時, 你地有 d 仲飲緊奶奶甚至未出世,
而家我都一把年紀, 可以話係有心無力果種, 不過..見你地後生仔咁好呢味野, 就同你地過引下啦.

全體骨女, 相對而言是年青一族, 頂晒只是三十多歲.
至於各會員出報告提及既野, 全部都可以話係可信.

間場算是落重本裝修, 有一種乾淨舒適同温馨既感覺,

呢間係正骨 SPA 場, 千萬別有非份之想,
雖則做 SPA 時, 由於療程需要全身護理,
只要用享受正骨感覺去對待, 再加埋果度專業既治療師,
你基本上係享受緊果種好難用言語來形容既快感,
根本就無半點色情可言, 好多大型美容院都係咁做.

訓話巳講完, 步入簡短報告.

頭先同我做既 BG 係 BBQ1328 介紹果位,
佢話係做兼職, 正職原來真係美容師, 仲考取埋 ITEC 國際認證資格.
由於我趕時間, 90分鍾, 我只做了 60分鐘便走了,
手勢的而且確優勝, 斯文人一名, 或許她多做女仕, 所以較為怕醜.

此場正如之前各兄弟所言, 絕對有能力挑戰同區各間小型 SPA場.

作者: itplay    時間: 2009-7-29 23:04

引用:
原帖由 骨精榮 於 2009-7-29 21:34 發表

呢間係正骨 SPA 場, 千萬別有非份之想,
雖則做 SPA 時, 由於療程需要全身護理,
I wish to try this SPA next week. But before I go, can any Ching give me some guide for I hav'nt go to SPA 場 before.
1. Need I bath before SPA.
2. Is the BG leading and serving me through the SPA then massage

THX
作者: bodymess    時間: 2009-7-30 09:53

引用:

我睇番上幾個 post 發覺呢度既會員有先入為主同唔得客觀既思維,
正所謂, 學無前後, 達者為師, 舊會員講既野就有公信力, 新會員講既就 ...
C-hing,

You are seem as promote this company as advertisment. You just registered this chat forumn yesterday only . How do you have some experience on massage field
作者: ivan99    時間: 2009-7-30 09:56

引用:
原帖由 Oldman 於 2009-7-29 18:49 發表

又唔需要間間都要邪嘅,大熱天時,做個Spa,冲個靚凉,再揼番兩粒鐘,亦係一樂也.

經驗話比我聽: D囡囡一行開邪,就會冇乜心機揼骨,到時又會少一間relax好去處.
大熱天時,做個Spa,冲個靚凉,再揼番兩粒鐘,亦係一樂也,不過,大熱天時,做個Spa,冲個靚凉,再揼番兩粒鐘,再加上一些含情脈脈的互動,更加樂上加樂;你老人家經驗話比我聽: D囡囡一行開邪,就會冇乜心機揼骨,是泛指大部分正骨囡囡,我同佢地傾過,佢地話如果肯行邪骨,做乜要揼到身水身汗,不過,只要捉到囡囡心魔,咁就有好多例外。
補充一句,我對正骨囡囡要求好高,要我翻啅的除骨技外,仲一定要靚,我不是骨精,我是一個專業按摩師,是專業,不是職業。
本人澄清,我雖然去過銀之泉,但上述情況同銀之泉冇關。

作者: Baby-Q    時間: 2009-7-30 09:57

引用:

正所謂, 學無前後, 達者為師, 舊會員講既野就有公信力, 新會員講既就 ...
亞叔父, 你係我地前輩, 一定撑你既,
你又講得好啱, 舊會員講既未必正確, 新會員講既又未必唔可信,
總之一句, 自己未試過就唔好咁快下結論,
骨場花款日日新, 資訊傳遞靠消息來源, 理得你係新會員定舊會員,
睇完有性趣咪去試唷, 話之你堅定流, 幾佰蚊咪當去飲茶唷,
使乜要話邊個信得過, 信自己就最實際,
叔父榮 => 我撑你
銀之泉 => 我來試
各會員 => 請勿插
作者: air-blowing    時間: 2009-7-30 10:41

嘩~~

呢期新人輩出喎
作者: 巴士阿叔    時間: 2009-7-30 13:38

引用:
小弟未試過spa, 請問一般程序如何? 駛唔駛除哂衫做?
作者: sunboyz    時間: 2009-7-30 14:02

昨日上去冇Spa房, 只係做咗90分鐘按摩, 去到見唔到其他BG但有空房, 幫我做個BG只是跑鐘, 臨走見到三、四間空房; 但只見有兩個BG, 見唔到有四、五個禁多呀!  可能TST開咗好多間, BG想自由D, 所以唔想做注場.

作者: rexlee8304    時間: 2009-7-30 14:12

正骨?
作者: air-blowing    時間: 2009-7-30 18:02

引用:
原帖由 骨精榮 於 2009-7-29 21:34 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=7860842&ptid=278557][/url]

正所謂, 學無前後, 達者為師, 舊會員講既野就有公信力, 新會員講既就係信唔過,
要真正知道答案, 唯一途徑就係自己親自去試, 試後才有資格話人同批評人, 知道嗎? ...
引用:
原帖由 Baby-Q 於 2009-7-30 09:57 發表

亞叔父, 你係我地前輩, 一定撑你既,
你又講得好啱, 舊會員講既未必正確, 新會員講既又未必唔可信,
總之一句, 自己未試過就唔好咁快下結論,
骨場花款日日新, 資訊傳遞靠消息來源, 理得你係新會員定 ...
我又冇咁既意思喎, 你咪段章取義啦.
批評既說話, 係呢個貼中, 就更加只有亞叔父你寫過

事實只係JIMMY同KENSIR兩位之前確實介紹過唔少好野食喎,
表示支持又唔0岩?
唔通第一個貼就讚到間場天下無敵個D更可信?
況且我又冇否定其他師兄既評語及努力.
邊D師兄D料有幾堅, 大部份會員都應該心中有數.

我呢D偷跳男冇錢冇時間, 唔可能次次去試新野, 成本太高啦!
唯有信D經常有好介紹既師兄啦!
你地都未比到我睇你D料係咪經常都咁堅!
或者你地比多D好料大家,
到時我又會當你地神咁拜!

作者: fitman    時間: 2009-7-30 22:46     標題: 回復 60# 的帖子

睇番你會員登記日, 你好似都係日子不久新丁一名,
clarify, he's a new bird.  He's experience member
作者: fitman    時間: 2009-7-30 22:47

sorry, wrong type, ...he is not a new bird
作者: 小小大笨咒    時間: 2009-7-30 23:50

引用:
原帖由 itplay 於 2009-7-29 23:04 發表

I wish to try this SPA next week. But before I go, can any Ching give me some guide for I hav'nt go to SPA 場 before.
1. Need I bath before SPA.
2. Is the BG leading and serving me through the S ...
其實洗乜問咁多丫,每一間都可能有少少唔同,去到d姐姐仔自然會續一引導你架啦
作者: 高射炮    時間: 2009-7-31 19:29

知唔知營業時間??? 係唔係通頂?  今晚飲飽後去按下都好!
作者: kakaol    時間: 2009-8-1 02:24

個fd試過加公價費用有驚喜。
不過應承左佢詳情唔講太多。
作者: Happy.MiMi    時間: 2009-8-1 04:12

引用:
原帖由 高射炮 於 2009-7-31 19:29 發表
知唔知營業時間??? 係唔係通頂?  今晚飲飽後去按下都好!
該店營業時間, 由中午開始至晚上十一時,
要早作預約安排, 並不設通宵服務.

作者: HAUSERMAN    時間: 2009-8-1 10:11

昨天上去做spa, 環境幾好,裝修好肯落本.都好多客人.
見唔到傳說中的開心話事人mimi, (是否happy mimi )
不過我聽到佢把聲, 佢在隔離房幫客人馬沙廚.
會再去, 唔知book唔book到 mimi呢?
作者: HAUSERMAN    時間: 2009-8-1 10:14

收銀處見到部notebook
作者: longsomeone    時間: 2009-8-1 20:17

引用:

好心唔好扮老手教訓其他C兄,在此forum大把高人啦!你試一次就話100%正骨?
我在其他forum曾看過有關此SN之100min.$368 Spa加$100有VAS.亦正如有位C兄說並沒有百分百正骨之地方!只看你花多少時間及金錢而已!最啱聽就是自己去試試才可作準.
作者: Happy.MiMi    時間: 2009-8-2 01:37

各位哥哥, 大家都係分享體驗與交流,
無需認真, 一切以和為貴!
作者: aero169169    時間: 2009-8-2 02:33

引用:
原帖由 HAUSERMAN 於 2009-8-1 10 :11 發表
見唔到傳說中的開心話事人mimi, (是否happy mimi )
會再去, 唔知book唔book到 mimi呢? :lov ...
I went to this sauna today and met Mimi. She is the bg who worked in Fortune Foot before.
She said she helped her sister to manage this sauna.
作者: HAUSERMAN    時間: 2009-8-2 09:28

引用:
原帖由 aero169169 於 2009-8-2 02:33 發表

I went to this sauna today and met Mimi. She is the bg who worked in Fortune Foot before.
She said she helped her sister to manage this sauna.
咁我可能同mimi有...............一面之緣喎
作者: Adventure    時間: 2009-8-2 23:57

Wow! It looks like there are 'SPA WAR' in TST, rather than STAR WAR. At the end, the weakest one will eventually be phrased out!!
作者: 骨精榮    時間: 2009-8-3 12:18

水療之戰直搗尖沙咀, 於汰弱留強情況下, 弱者將難以生存, 也必然會退出競爭,
將來既局面, 是以專業及豪華見稱, (場靚, 人靚, 服務好) 消費者們有福了.
作者: Oldman    時間: 2009-8-3 13:52

引用:
原帖由 aero169169 於 2009-8-2 02:33 發表

brother,which bg have you tried and please describe more about their services, thanks!
作者: Oldman    時間: 2009-8-3 13:55

引用:
原帖由 HAUSERMAN 於 2009-8-1 10:11 發表
會再去, 唔知book唔book到 mimi呢? :lov ...
咁邊個幫你做,做得好嗎?
作者: air-blowing    時間: 2009-8-3 15:12

試過啦!
肯落本, 但未至於"嘩"一聲, 環境雖好,
但總係好似沒有想留耐D既感覺, 可能新開既關係,
(Fanny到就比到我呢種感覺)
遲下可能會好d.

浴室有男仕洗面, 好細心, 抵讚
作者: kensir    時間: 2009-8-3 17:11

引用:
原帖由 air-blowing 於 2009-8-3 15:12 發表
試過啦!
肯落本, 但未至於"嘩"一聲, 環境雖好,
但總係好似沒有想留耐D既感覺, 可能新開既關係,
(Fanny到就比到我呢種感覺)
遲下可能會好d.

浴室有男仕洗面, 好細心, 抵讚
[未至於"嘩"一聲] <==絕對認同,技師與環境都未至於令小弟嘩一聲/

不過如果因為技師而嘩一聲,亦未必是好事
作者: HAUSERMAN    時間: 2009-8-3 19:05

引用:
原帖由 骨精榮 於 2009-8-3 12:18 發表
水療之戰直搗尖沙咀, 於汰弱留強情況下, 弱者將難以生存, 也必然會退出競爭,
將來既局面, 是以專業及豪華見稱, (場靚, 人靚, 服務好) 消費者們有福了.
同意, 剛在4台見到,又有一間開張.
會唔會唔夠女架...
作者: 骨精榮    時間: 2009-8-4 04:57     標題: 回復 78# 的帖子

新場開張, 少不免會有競爭,
相信各場會自有班底及營運策略,
技師會唔會唔夠架? 你又講得幾貼切喎...
唔夠女就轉投揾美容師頂上,
上次同我做果個 AMY, 咪係有 ITEC 認證資格既美容師唷,
咁樣... 對顧客來講, 感覺上覺得會專業D唷.
作者: ivan99    時間: 2009-8-4 09:31

引用:
原帖由 HAUSERMAN 於 2009-8-3 19:05 發表

同意, 剛在4台見到,又有一間開張.
會唔會唔夠女架...
點会唔夠女,有得賺的話,d女我估一架巴士都裝唔哂。
作者: mmommommo    時間: 2009-8-4 10:46

夠唔夠技師都好,希望佢哋搵啲新嘅技師,千(其)唔好係番尖沙咀出名嗰幾間到轉過嚟,因去到新場,更係想試新嘢,但我上次去到新場見到個熟技師,個老板娘仲推介比我 ,我心諗"多謝哂", 唔係唔想搵熟技師, 不過唔應該係度搵, 要搵應該去番舊嗰間搵, 同意嗎???
作者: HAUSERMAN    時間: 2009-8-4 11:43

引用:
原帖由 mmommommo 於 2009-8-4 10:46 發表
夠唔夠技師都好,希望佢哋搵啲新嘅技師,千(其)唔好係番尖沙咀出名嗰幾間到轉過嚟,因去到新場,更係想試新嘢,但我上次去到新場見到個熟技師,個老板娘仲推介比我 ,我心諗"多 ...
同意. 我都有ching類似的經驗.
不過好似宜家有很多vip技師轉做spa場喎.
希望多d新技師啦
作者: garylock    時間: 2009-8-4 11:48     標題: 回復 78# 的帖子

All brothers,
Could u tell me what this 4台? Is TV or others website?  Thanks a lot for info sharing.  

>> 剛在4台見到,又有一間開張
作者: connector    時間: 2009-8-4 14:06

引用:
原帖由 garylock 於 2009-8-4 11:48 發表
All brothers,
Could u tell me what this 4台? Is TV or others website?  Thanks a lot for info sharing.  

>> 剛在4台見到,又有一間開張
ching 係咪講笑, 真係好少上嚟

4 = 141
作者: connector    時間: 2009-8-4 14:08

引用:
原帖由 HAUSERMAN 於 2009-8-1 10:14 發表
收銀處見到部notebook
我都見到, 仲上緊 4 台添
作者: paulcall    時間: 2009-8-4 14:22

thanks for sharing!!
作者: garylock    時間: 2009-8-4 16:51     標題: 回復 85# 的帖子

C-Hing,

Thanks for the explanation.  Seldom visit 141 as heard that the photos there are always not real (modified by Photoshop) and big balls are not matching the figure from the photos.   Will update myself more by visiting 141 more.
作者: long_dum    時間: 2009-8-5 22:36

今日係Fun E 做完後, 重好似唔係好夠喉, 醒起ching 話銀@泉OK, 還掂有時間, 就試一試佢啦. 上到去就見到靚女mimi.坐係門口, 樣OK 架, 話做全身, 又口痕問下係咪佢幫我做, 佢話佢唔識喎, 算, 等佢介紹啦. 裝修真係冇野好講啦. 可以話暫時都冠絕尖咀樓上骨啦. 唯一係個沖涼房細左小小, 肥的既都唔係咁方便. 入到房, 見到竟然有mini Hi Fi, 重有部三十寸左右既電視裝左係牆到, 果然重本. 幫我做既叫sa sa, 中女, 樣就非常麻麻.希望按得好啦.....點知又係唔得.佢問我邊度倦的, 我話腰骨, 重話可以出盡力銳樂啦. 咁以為佢會幫我出力做條腰骨啦, 點知條腰都做唔夠十分鐘. 反而不斷咁練我膊頭, 我頂!  我話腰骨呀, 亞姐, 算...另外又唔夠力....到按腳時又有意無意掃下槍袋, 但佢咁既樣就算真係有VAS 都冇性趣...最後並不愉快地埋單$288...mimi 問我sa sa 如何, 照直話唔掂, 佢話冇理由喎, 好多客都話佢好, 咁唯有話佢唔岩我啦. mimi 就話下次試 ci ci 啦..好, 就下次試佢啦....如果再唔得都唔使再黎..
不過, 以我覺得呢度應該係有的特別既; 如果開大房架電視聲, 真係做乜都冇人和喎...另外個SPA 房重有埋沖涼, 做完又有涼沖.. ......如果真係, 都咪話唔正.....以上全是小弟推測, 無事實根據.
作者: connector    時間: 2009-8-6 00:41

I tried girl name is Anna, outlook 7.5/10, bone skil 7.5/10,  Young and pretty. The one at frontdesk name Mimi, she worked in  富X足 previously, look pretty too.

Mimi is very nice and polite, her kind attitude is somehow like Hoi Mun's Man Man.
作者: aero169169    時間: 2009-8-6 09:41

引用:
原帖由 connector 於 2009-8-6 00:41 發表
I tried girl name is Anna, outlook 7.5/10, bone skil 7.5/10,  Young and pretty. The one at frontdesk name Mimi, she worked in  富X足 previously, look pretty too.

Mimi is very nice and polite, her k ...
Is this Anna also worked in 富X足 previously?
作者: connector    時間: 2009-8-6 11:55

引用:
原帖由 aero169169 於 2009-8-6 09:41 發表

Is this Anna also worked in 富X足 previously?
yes, a few day
作者: small-jj    時間: 2009-8-9 02:37

ching, pls show me address & tel, thanks.
作者: long_dum    時間: 2009-8-9 11:34     標題: 回復 92# 的帖子

地址已經係POST 頂寫左啦.
作者: ktboy    時間: 2009-8-10 18:25

最近上去數次,BG 總覽如下:-

Lily - Age 29+ - , 銅鑼灣大場過檔,手勢超正,有板有眼。

Cici - Age 25 +- ,HK 細場過來,細心體貼。

琪琪 - Age 27 +-, 前棕X海 BG,好好傾,好識待客之道。

近期TST消閑之選 !
作者: small-jj    時間: 2009-8-14 05:50

I have to patronize 銀之泉 services, the environment clean comfortable, I will definitely try again.

作者: USB-Peter    時間: 2009-8-14 06:33

good place, i will try it..
作者: small-jj    時間: 2009-8-15 00:04

引用:
原帖由 USB-Peter 於 2009-8-14 06:33 發表
good place, i will try it..
C-Hing,
I agree with your perception.
作者: long_dum    時間: 2009-8-16 23:03

昨日上去試左 ci ci, dup 算幾好, 樣都 OK, 但就應該唔止 25+ , 我估有30 啦. 同時表現都好假下. 本來全程都有講有笑, 以為可以番啅既. 點知埋單時竟然 r tips. OK, 一舊 啦. 點知佢竟然懶嗲咁話唔夠, 要多的. 唔係嗎, 一舊仲唔夠? 我頂, 即刻扣晒分, 好,  費時搞串個 party,  話之你 dup 得幾好, 以後 black list 妳.
作者: itplay    時間: 2009-8-16 23:22

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-8-16 23:03 發表 昨日上去試左 ci ci, dup 算幾好, 樣都 OK, 但就應該唔止 25+ , 我估有30 啦. 同時表現都好假下. 本來全程都有講有笑, 以為可以番啅既. 點知埋單時竟然 r tips. OK, 一舊 啦. 點知佢竟然懶嗲咁話唔夠, 要多的.   ...
What service did she provided? 一舊竟然話唔夠 Usually 10% tips is enough and r tips is very horrid
作者: 巴士阿叔    時間: 2009-8-17 11:15

引用:
原帖由 itplay 於 2009-8-16 23:22 發表

What service did she provided? 一舊竟然話唔夠 Usually 10% tips is enough and r tips is very horrid
agree, 好多時有 vas 都是$100, 個囡囡似乎大貪

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0