標題: [上樓骨] 好似綁架片交贖金 [打印本頁]

作者: Lee+Dick    時間: 2009-8-14 12:34     標題: 好似綁架片交贖金

早兩日,在141搵到個油麻地中泰式,打電話去,變成佐敦,要去到打電話再話我知,到時再落樓接我。約好之後,接到公司電話,唔去得,立刻打電話取消。
昨日又再約過,變成平安大廈,又係電話中話上到幾多樓,佢出來接我,上到去聯絡到,但係等成十分鐘都無人來,打電話去,話出緊來喇,咁又要等差唔多五分鐘。在走廊遠處有人向我招手,行到去,佢話十三樓無位,帶我行樓梯話落去十一樓,我跟著佢落左一層,諗諗下,咁鬼複雜,都係唔幫襯,走去搭電梯落樓走人。
作者: kkleung    時間: 2009-8-14 13:09     標題: 回復 1# 的帖子

wise choice,Lee+dick hing,a wise choice.

作者: garylock    時間: 2009-8-14 16:27     標題: 回復 1# 的帖子

agreed, so scary, better run away asap.
作者: load    時間: 2009-8-14 23:49

better go away la
作者: BigBird    時間: 2009-8-15 01:20

唔似綁架片, 似恐怖片
作者: 白花蛇    時間: 2009-8-15 10:56

都似偵探片
作者: retire07    時間: 2009-8-15 12:57

Should not go at the very beginning.
作者: postcarder    時間: 2009-8-19 23:18

good, thanks your sharing!!!!
作者: dna_big9    時間: 2009-8-24 15:55

Good choice...
俾你上到也未必係好野
作者: 摩人布歐    時間: 2009-8-25 18:02

引用:
原帖由 Lee+Dick 於 2009-8-14 04:34 發表
早兩日,在141搵到個油麻地中泰式,打電話去,變成佐敦,要去到打電話再話我知,到時再落樓接我。約好之後,接到公司電話,唔去得,立刻打電話取消。
昨日又再約過,變成平安大廈,又係電話中話上到幾多樓,佢出來接 ...
容mud易會落閘放狗架!
作者: 1509mni    時間: 2009-8-27 21:48

thanks for sharing
作者: bikehk    時間: 2009-9-4 18:16

做得好!
咁九煩!上到去隨時搵老陳
作者: hello110    時間: 2009-10-4 14:08

a good decision don't go next time
作者: Shadowbane    時間: 2009-10-4 16:21

不過近來平安大廈真係多左好多依種中泰式HK$200/120mins,
最初最初時試過檔,
真係足鐘真功夫( I mean dup).
不過dup骨係大床冇洞的,
120mins有70%扒系度都米話唔辛苦,
上次個BG因新開張....如果唔係我主動叫停....佢真係玩120mins老正,
卒之在last 15mins問佢有冇其他(因網上廣告幅相影得佢好勁),
當日我其實為左攪野而去點知無啦啦dup左成100mins,
最後放抵$300幾滿意咁離開.

作者: klau010    時間: 2009-10-4 19:46

引用:
原帖由 Shadowbane 於 2009-10-4 16:21 發表
不過近來平安大廈真係多左好多依種中泰式HK$200/120mins,
最初最初時試過檔,
真係足鐘真功夫( I mean dup).
不過dup骨係大床冇洞的,
120mins有70%扒系度都米話唔辛苦,
上次個BG因新開張....如果我叫停....佢真係 ...
is the bg call 心兒?
作者: Shadowbane    時間: 2009-10-5 13:54

引用:
原帖由 klau010 於 2009-10-4 07:46 PM 發表

is the bg call 心兒?
米就係心兒

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0