標題: [夜遊團] 31/8 night "向西及方向村”之慘況? [打印本頁]

作者: perfectshit12    時間: 2009-8-31 21:11     標題: 31/8 night "向西及方向村”之慘況?

咁晚北上想去食快餐..10pm 去到方向村..死城一樣,男人多過女人..有2檔開門..不過女質劣..同行友人想出火.我勸他改天再來!跟住去左按骨仔..1/9下午再去找女..仲慘.全部拉閘!!! 心想要食自己..友人建議去向西一逛.去到初初有d 失望..全部拉閘?? 去巷仔..雞頭話有貨.開門一看.見到幾個少女..其中一個笑淫淫有body.120有交易..友人見機不可失.即上room 完事..我見太過靜.擔心公安爆room ...下次再食!!!!!  

作者: anakin    時間: 2009-8-31 21:31

引用:
原帖由 perfectshit122009-8-31 21:11 發表
咁晚北上想去食快餐..10pm 去到方向村..死城一樣,男人多過女人..有2檔開門..不過女質劣..同行友人想出火.我勸他改天再來!跟住去左按骨仔..1/9下午再去找女..仲慘.全部拉閘!!! 心想要食自 ...
未來報告???
作者: DrTea    時間: 2009-9-1 00:39

引用:
原帖由 anakin 於 2009-8-31 21:31 發表

未來報告???
Another Minority Report !!  He he !!
作者: mmar33    時間: 2009-9-1 09:29

Back  to  future!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: j.p.wan    時間: 2009-9-1 09:31

多謝資訊…ths
作者: 8866ps    時間: 2009-9-1 09:43

回到未食時?
作者: rayso333    時間: 2009-9-1 14:30

嘩!兩大重災區,師兄都咁勇,果然係淫者無敵
作者: Kingcwk    時間: 2009-9-1 18:27

我知呢位C HING就係個講波佬: 跑得慢, 唔夠快, 冇速度

好有問題報告......

邊度係方向村???

作者: 8866ps    時間: 2009-9-10 10:27

方向村都唔知?   呢期唔知好過知 不過有c兄黎料 日出之時 群囡再現 搵日去望下先
作者: Whyman1972    時間: 2009-9-10 16:27

more information, chings

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0