標題: [上樓骨] 銀河水療情 ~ 泉水樂悠悠 [打印本頁]

作者: messenger    時間: 2009-9-20 11:49     標題: 銀河水療情 ~ 泉水樂悠悠

見一段時間沒有上銀之泉,便打給米米預約時間
記起一友好提過,要試試悠悠
開了她的名字,米米即說悠悠在那裡是很受歡迎的!

按時到達樓下,跟隨三人入LIFT,過重警號竟響起,我唔係咁重嘛??? h:" />
於是行樓梯上3樓,到了門前我已汗流浹背
按鐘後見一位清秀、面上呈現陽光笑容的女孩開門我入
原來她就是悠悠了! 她個子不高,態度親切,看上來應該只有25-6。

見不到米米,悠悠說她正在與另一技師在四手工作中。
那位師兄如此幸福呀

今次我用較細的水療房,我先行沖身,她才回來放水入木盆。
她的磨砂手法似是與按推筋位合併了,推按指力實在,
她也主動逗我說話,我也很樂意和這位輕柔聲調的可人兒聊天。

磨砂後往木盆浸紅酒浴,她站在旁為我按按膊位,態度體貼
我浸了約10分鐘,上水後她為我抹身,然後開始推油。
可以感受到她的纖纖玉手如何柔滑,正是SPA式的手勢,
邊推邊聊,談天說地,悠然自得

90分鐘後,她問我趕不趕時間? 我話就算趕時間都不捨得她,想加鐘到120分鐘!
她聽後很開心的笑了笑。之後轉身,她為我推肚,然後再推按我的手手腿腿,
和她聊天也可是一種享受,間中她會向我嫣然一笑,令我心醉了!  

悠悠是值得一試的,因她的個性可令人悠然愉快。   

完工後出房,終於見到米米了!

好客的她拉了我入去大梳化坐下和我傾談,
此時,另一後生技師珊珊坐入來,下次試試她吧

見米米在忙,我便付錢離去...
付上$500,找回兩粒糖  

作者: messenger    時間: 2009-9-20 11:57

先兩日,米米通知我話已購入能量機做spa
可以通淋巴,使血液流通更佳,達至舒筋活絡的作用
尖沙咀區還未有喎...我知旺角那邊已有

不過,我會著重人手多些
作者: long_dum    時間: 2009-9-20 12:53

messenger 兄講到 yoyo 咁正, 搵日都要試下啦.  但 SPA 手勢得, dup 得唔得呢?
作者: on777    時間: 2009-9-21 02:06

thx so much c-hing someday i will try try sin!!!
作者: beegees    時間: 2009-9-21 08:45

ching , where is it, pls.
作者: bb1218    時間: 2009-9-21 10:31

Ching, What is the rating for all BGs?

Is Yoyo the best for face?
Kiki best for Skill?

Can any ching provide detail for us to try?
作者: messenger    時間: 2009-9-21 23:00

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-9-20 12:53 發表
messenger 兄講到 yoyo 咁正, 搵日都要試下啦.  但 SPA 手勢得, dup 得唔得呢?
她是柔力,如果要DUP得堅就不啱了
作者: messenger    時間: 2009-9-21 23:04

引用:
原帖由 beegees 於 2009-9-21 08:45 發表
ching , where is it, pls.
3/F, 19 Hankow Rd, TST
作者: messenger    時間: 2009-9-21 23:06

引用:
原帖由 bb1218 於 2009-9-21 10:31 發表
Ching, What is the rating for all BGs?

Can any ching provide detail for us to try?
Sorry, I only have tried 2 of their bgs there.
作者: long_dum    時間: 2009-9-21 23:12

引用:
原帖由 messenger 於 2009-9-21 23:00 發表

她是柔力,如果要DUP得堅就不啱了
噢! 咁就唔好啱我喎. ...不過 c hing 話好嘢, 點都要試一次先.
作者: messenger    時間: 2009-9-21 23:17

今日上去體驗了佢地那部新設的「能量機」。

要做120分鐘才可以試,部機掛在木盆對上的牆上,有條喉伸展至木盆中的一塊膠墊上。

技師注水後,我便坐入木盆內,她便開機,隨即盆內產生了好多氣泡衝激我身體,有如在按摩池那麼樣,但比按摩池勁好多。

不過似乎不可以倒入泡泡浴液,不然便會製做出好多好多泡泡,搞到淋浴間如雪地了

今次埋單$498...無糖找

作者: messenger    時間: 2009-9-21 23:21

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-9-21 23:12 發表

噢! 咁就唔好啱我喎. ...不過 c hing 話好嘢, 點都要試一次先.
試完唔合你心意唔好返來DUP我呀
作者: Oldman    時間: 2009-9-22 19:38

引用:
原帖由 messenger 於 2009-9-21 23:17 發表
今日上去體驗了佢地那部新設的「能量機」。

要做120分鐘才可以試,部機掛在木盆對上的牆上,有條喉伸展至木盆中的一塊膠墊上。

技師注水後,我便坐入木盆內,她便開機,隨即盆內產生了好多氣泡衝 ...
which bg you tried this time?
作者: long_dum    時間: 2009-9-22 20:51

引用:
原帖由 messenger 於 2009-9-21 23:21 發表

試完唔合你心意唔好返來DUP我呀
我地斯文人嚟既, 有火都係出係的女身上.....     不過斷估 messsenger  兄你都唔係豬扒愛好者掛...

作者: messenger    時間: 2009-9-23 00:41

引用:
原帖由 Oldman 於 2009-9-22 19:38 發表

which bg you tried this time?
yoyo again
作者: messenger    時間: 2009-9-23 00:42

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-9-22 20:51 發表

我地斯文人嚟既, 有火都係出係的女身上.....     不過斷估 messsenger  兄你都唔係豬扒愛好者掛...
我唔吃得肥膩架...
作者: Kenlo    時間: 2009-9-23 08:14

Thanks your report
作者: 白花蛇    時間: 2009-9-23 08:54

$498...對我梨講貴左d
作者: confeee    時間: 2009-9-23 12:12

珊珊去咗邊呀 ... 有人知嗎? 可PM我嗎?
作者: Kid263    時間: 2009-9-23 14:50

引用:
原帖由 confeee 於 2009-9-23 12:12 發表
你有睇開東方日報的話,你可以留意下成人版D格仔分類廣告,以前姍姍定時會落廣告的,在銀之泉時期也有自己落
作者: confeee    時間: 2009-9-23 17:58

引用:
原帖由 Kid263 於 2009-9-23 14:50 發表

你有睇開東方日報的話,你可以留意下成人版D格仔分類廣告,以前姍姍定時會落廣告的,在銀之泉時期也有自己落
冇留意...廣告也叫姍姍嗎?
有否聯絡方法pm我
作者: long_dum    時間: 2009-9-23 20:35

引用:
原帖由 confeee 於 2009-9-23 12:12 發表
係呀, 上次 dup 佢個陣佢都話自己有賣廣告架. ...

作者: oleole    時間: 2009-9-24 10:31

多謝差哥report
作者: confeee    時間: 2009-9-24 13:13

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-9-23 20:35 發表

係呀, 上次 dup 佢個陣佢都話自己有賣廣告架. ...
咁多個廣告點找呀...有冇tips 呀
作者: carmanlamlam    時間: 2009-9-24 13:16

作者: messenger    時間: 2009-9-27 00:54

引用:
原帖由 oleole 於 2009-9-24 10:31 發表
多謝差哥report
你仲有返來睇報告?
作者: messenger    時間: 2009-9-27 00:55

引用:
原帖由 carmanlamlam 於 2009-9-24 13:16 發表
any full vas provided?
no ah. pure spa/massage service provided only.                                                  .
作者: andyip21    時間: 2009-9-28 01:30     標題: 12344

asjhas ljljsjlh  kjjjlsdl llsdjl lljljl sjljslljcljljasjljl
作者: andyip21    時間: 2009-9-28 01:31     標題: asa

ssdsdwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwooowooowl;pk;k;k;s;kk;k;kxxxxxxxjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjsds;x;
作者: andyip21    時間: 2009-9-28 01:32     標題: 好isispipqwi批评是欺骗撕破

ipiwpqipiioioiqwiooqwjnjcncb吧·可靠地苛刻卡西尼男女
作者: andyip21    時間: 2009-9-28 01:32     標題: 科技技术的细节

ij男女从拿下来了建立苛刻可惜坎坎坷坷打开
作者: long_dum    時間: 2009-9-28 22:58

引用:
原帖由 andyip21 於 2009-9-28 01:32 發表
ij男女从拿下来了建立苛刻可惜坎坎坷坷打开
c -hing 你寫乜呀?   唔係呃 post 呀?   
作者: bbttorrent    時間: 2009-10-3 07:33

引用:
原帖由 bb1218 於 2009-9-21 10:31 發表

Personally Yoyo is one of the better looking BG there.  I haven't tried others but Lily.  As I said before here (other link about this silver), Lily has been helping me to recover my wrist and elbow problems, and sort of on physio.  No chance to try other yet.  Perhaps some other brothers here can share more.  Or you can go to the other link to get some more info, though I'm not sure how update it is.
作者: bbttorrent    時間: 2009-10-3 07:35

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-9-28 22:58 發表

c -hing 你寫乜呀?   唔係呃 post 呀?   
Agree!  This person did it 3 times!
作者: bb1218    時間: 2009-10-3 08:34     標題: 回復 33# 的帖子

Ching, thanks a lot!!

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0