標題: [上樓骨] 灣仔有新野。英花。。。 [打印本頁]

作者: spe99045    時間: 2009-10-8 19:18     標題: 灣仔有新野。英花。。。

作者: spe99045    時間: 2009-10-8 19:20

小弟陣間去睇下有咩玩先。。。。。。再番黎包膠
作者: long_dum    時間: 2009-10-8 19:45

引用:
原帖由 spe99045 於 2009-10-8 19:20 發表
晏晝食飯行過都見到, 睇佢張宣傳單, 真係分開男女賓喎.  .星期六去睇下乜嘢料先.
作者: spe99045    時間: 2009-10-8 22:04

去完喇我。。。。晏D再報告
作者: BigBird    時間: 2009-10-9 00:37

thanks, waitig for your report ~~~~~~~
作者: spe99045    時間: 2009-10-9 06:46

正骨場。裝修幾新幾靚。我要起機。應該冇下次
作者: kensir    時間: 2009-10-9 11:51

exactly, 正過正骨水
作者: boot_boot    時間: 2009-10-9 14:44

引用:
原帖由 spe99045 於 2009-10-9 06:46 發表
個名都似齋場多.   請問咩價$ ?
作者: long_dum    時間: 2009-10-9 20:23

引用:
原帖由 spe99045 於 2009-10-9 06:46 發表
c-hing, 要幾多個大洋呀?
作者: long_dum    時間: 2009-10-9 20:46

引用:
c-hing, 咁精簡? 有冇得詳細的呀?
的女女得唔得? 幾錢落樓?
作者: 白貓兒    時間: 2009-10-10 10:06

引用:
原帖由 spe99045 於 2009-10-8 19:20 發表
Definitely

definitely not a new place, i often walk by.
作者: tungfan    時間: 2009-10-10 13:06

正邪唔相干 手骨得唔得先
作者: spe99045    時間: 2009-10-10 21:34

手骨都唔錯,不過要成$280又無得出火,就唔係咁o岩我喇......
作者: long_dum    時間: 2009-10-10 22:58

今日打電話去問價錢同詳情, 有個 c9 既聲音話新開張45分鐘 98蚊, 加鐘就好似加多$130. 唔記得好清啦. 跟住問佢有冇靚女架, 佢疾咗一疾就話呢度個個都係靚女.   吓, 信住一半先啦. 咁就拿拿淋走去啦. 上到去門口, 感覺已經唔係好對路, 係玻璃度望入去, 剩係見到一個 c9 物體座係度俾個佬按緊腳. ,佬按??h:" />   咁既情況都唔慌有運行啦.  即閃......呢的場都唔啱我架啦.....返老尖的主場好過.
作者: boot_boot    時間: 2009-10-14 09:12

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-10-10 22:58 發表
今日打電話去問價錢同詳情, 有個 c9 既聲音話新開張45分鐘 98蚊, 加鐘就好似加多$130. 唔記得好清啦. 跟住問佢有冇靚女架, 佢疾咗一疾就話呢度個個都係靚女.   吓, 信住一半先啦. 咁就拿拿淋 ...
咁嘅環境, 都係靠唔住, 試唔過.      

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0