標題: 美容院著紙T底底按摩? [打印本頁]

作者: 骨骨    時間: 2009-10-14 13:16     標題: 美容院著紙T底底按摩?

有朋友話去過某美容健康中心做香薰推油,不過條紙底底款式大致如下(女士係半透明不織布)

不過佢補充係正骨冇邪野,我就話此正骨水都好抵死啵,JJ會吊吊fling左右穿崩,如何處理?佢話要扯都冇計...但地點就我自已慢慢搵!

朋友,你去過未?
作者: 肥P仔    時間: 2009-10-14 13:32

我都好想知,有冇兄弟試過,感激

作者: Guybert    時間: 2009-10-14 14:00

我在某些spa場試過,很易露ge及袋,毛毛更不用講,有百分之四十外露,後面近全裸,只有線狀物体在屁股la。

經驗告訴我如俾你穿這些,通常在推油時會脫去。
作者: 722481    時間: 2009-10-14 15:14

我在足康堂穿過, 結果JS和我全裸.
作者: aero169169    時間: 2009-10-14 15:35

引用:
原帖由 722481 於 2009-10-14 15:14 發表
我在足康堂穿過, 結果JS和我全裸.
May I know who is JS?
作者: pqzm88    時間: 2009-10-14 16:02

JS still work there ?
作者: 骨骨    時間: 2009-10-14 21:40

722481:
看廣告師傅素質一般~有技師推介否?

骨骨
作者: long_dum    時間: 2009-10-14 23:50

呢條T-back 我個次係銀@泉, 衰妹mimi 專登俾我著.....都好攪野下. .. 個次重諗住著成咁,係咪暗示有運行? .點知最後都係食齋.
作者: piaget    時間: 2009-10-15 07:21     標題: 回復 4# 的帖子

師兄. 是否沖完涼才穿紙底褲. 定還是不需要沖涼.入房換上它便進行按摩?
作者: 金奶西    時間: 2009-10-15 09:46

通常用毛巾包身,沖完涼再着紙底褲,已前在凱盟做到一半被人撕開推油。
作者: Oldman    時間: 2009-10-15 14:26

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-10-14 23:50 發表
呢條T-back 我個次係銀@泉, 衰妹mimi 專登俾我著.....都好攪野下. .. 個次重諗住著成咁,係咪暗示有運行? .點知最後都係食齋.
if mimi wears this T back , then it will be much better !
作者: swccow3    時間: 2009-10-15 16:09

引用:
原帖由 金奶西 於 2009-10-15 09:46 發表
通常用毛巾包身,沖完涼再着紙底褲,已前在凱盟做到一半被人撕開推油。
咁有無下文?
作者: boot_boot    時間: 2009-10-15 17:14

引用:
原帖由 Oldman 於 2009-10-15 14:26 發表

if mimi wears this T back , then it will be much better !
An additional charge will then be added on you.      

作者: long_dum    時間: 2009-10-15 21:13

引用:
原帖由 boot_boot 於 2009-10-15 17:14 發表

An additional charge will then be added on you.      
佢肯著, 咁我俾 additional charge 又唔拘喎. ..等我睇番佢全相....
作者: boot_boot    時間: 2009-10-16 09:33

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-10-15 21:13 發表

佢肯著, 咁我俾 additional charge 又唔拘喎. ..等我睇番佢全相....
long_dum兄, 你咁死鬼馬!         

作者: 722481    時間: 2009-10-16 15:00

足康堂最頂癮是浴室總有些T-back 待洗,相信是Lily 的。
我上次的JS是閔閔。
作者: swccow3    時間: 2009-10-16 15:21

引用:
原帖由 722481 於 2009-10-16 15:00 發表
足康堂最頂癮是浴室總有些T-back 待洗,相信是Lily 的。
我上次的JS是閔閔。
可否詳細d講解下?
作者: long_dum    時間: 2009-10-16 20:41

引用:
原帖由 boot_boot 於 2009-10-16 09:33 發表

long_dum兄, 你咁死鬼馬!         
如果真係咁, 到時小 long_dum 仲鬼馬呀 ... 肯定勁過變型金剛...... .
作者: boot_boot    時間: 2009-10-17 17:42

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-10-16 20:41 發表

如果真係咁, 到時小 long_dum 仲鬼馬呀 ... 肯定勁過變型金剛...... .
但願如此.   

T-back 的誘惑力真係犀利.      

作者: 骨骨    時間: 2009-10-17 23:01

722481:

有機會一定要試試ching所推介!

骨骨
作者: NipponJin    時間: 2009-10-18 21:47     標題: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0