標題: 阿嬌後窗解bra @ 便利 761 [打印本頁]

作者: baby200    時間: 2006-8-22 20:19     標題: 阿嬌後窗解bra @ 便利 761

作者: 透明人間_    時間: 2006-8-22 23:33     標題: 出得嚟做雞,預咗比人睇啦

作者: siuyipchi1    時間: 2006-8-22 23:39

嘩,明天都要賈番本睇睇先.......
作者: cho    時間: 2006-8-23 03:59

唉!佢地自己本新地成日偷影人,而家咪自食其果囉!
作者: vila2888    時間: 2006-8-23 04:11

i like sa more
作者: jimmyboy2102    時間: 2006-8-23 07:38

THX
作者: 唔易做    時間: 2006-8-23 07:40

作者: siuhenry    時間: 2006-8-23 08:15

Thx !!

作者: yy9999    時間: 2006-8-23 08:57

有冇全相呀
作者: 鐡軍    時間: 2006-8-23 10:15

引用:
原帖由 cho 於 2006-8-22 07:59 PM 發表
唉!佢地自己本新地成日偷影人,而家咪自食其果囉!

作者: manpchan02hk    時間: 2006-8-23 11:50     標題: 回復 #1 baby200 的帖子

作者: L    時間: 2006-8-23 12:46

有咩好睇?!
作者: jackk    時間: 2006-8-23 17:09

作者: DEREK仔    時間: 2006-8-23 17:37

好正啊~啊gill~thx~
作者: 可可樂    時間: 2006-8-23 17:49

偷伯人~都唔係人~~ 我覺佢好慘喎~~
作者: fya    時間: 2006-8-23 22:45

thx 4 sharing

nothing to see! at least I save my $$$
作者: LLB    時間: 2006-8-23 23:09

作者: fisherman    時間: 2006-8-23 23:28

多謝share,但係覺得無乜料到!
作者: sadlife    時間: 2006-8-23 23:29

thanks!!
作者: 徐老闆    時間: 2006-8-24 00:06

偷影人換衫實在太離譜喇...
作者: darth_vader    時間: 2006-8-24 00:09

What's happened exactly? Who took the photos?
作者: justforfun    時間: 2006-8-24 00:42

see see
作者: romanze    時間: 2006-8-24 00:48

我最喜愛的,真的多謝樓主啊。
作者: 水龍頭    時間: 2006-8-24 02:31

什麼都看不到
作者: Rio    時間: 2006-8-24 02:37

佢係一間密室換衫,我覺得有內鬼,D人(唔係人,應該係狗)太過份,
作者: MrHH    時間: 2006-8-24 06:52

無野睇...
作者: johnii    時間: 2006-8-24 09:19

無野睇...
作者: hocc    時間: 2006-8-24 09:57

根本就無Q o野睇, 都唔知D人嘈乜.....
作者: chanpowing    時間: 2006-8-24 10:47

無野睇...  ,too.
作者: ehmg    時間: 2006-8-24 12:02

作者: shebochenko    時間: 2006-8-24 13:22

引用:
原帖由 鐡軍 於 2006-8-23 10:15 AM 發表

作者: L    時間: 2006-8-24 14:07

無野睇但係賣哂!?
香港人.............................
作者: xyz911    時間: 2006-8-24 16:06

thanks for sharings, 可以慳番唔駛買
作者: Tony+Cruz    時間: 2006-8-24 16:25

無乜特別
作者: johncage    時間: 2006-8-24 17:20

東地實有仲勁既相,
阿sa,joey, mandy,月米高都有!
咩都睇哂!
作者: lewerica    時間: 2006-8-24 18:07

TRHANKS!
作者: busman    時間: 2006-8-24 20:31

根本乜事都無, 最多是偷拍這個道德的問題, 比其他的期數, 這期不算甚麼
反而神雕俠侶的主角們的照片更出位
作者: xyztaz    時間: 2006-8-24 21:54

過份,仲話加紙
作者: blackwolf    時間: 2006-8-24 22:48

作者: johncage    時間: 2006-8-24 22:58

引用:
原帖由 busman 於 2006-8-24 08:31 PM 發表
根本乜事都無, 最多是偷拍這個道德的問題, 比其他的期數, 這期不算甚麼
反而神雕俠侶的主角們的照片更出位
比佢老闆登劉x玲單野簡直小兒科!
作者: tonywong3838    時間: 2006-8-25 02:02

nothing to see, no special but very bad result.
for what.
作者: FXO    時間: 2006-8-25 07:05

引用:
原帖由 tonywong3838 於 2006-8-25 02:02 AM 發表
nothing to see, no special but very bad result.
for what.
for what., 人地加印喇.

其實佢老闆羊獸性都係箇中老手啦. 的藝人點解唔敢提?
作者: johncage    時間: 2006-8-25 10:06

死人都走出黎博下幪,宣傳下!

作者: rtsang88    時間: 2006-8-25 10:36

thanks for sharing
Her boss, Mr.Yeung own 東週刊 before and it did the same thing to Lau Ka Ling.  Now it happens to his staff, ah Sa.
作者: V.V    時間: 2006-8-25 11:04

引用:
原帖由 Tony+Cruz 於 2006-8-24 04:25 PM 發表
無乜特別
yea...photos nothing special~~
作者: dizzc    時間: 2006-8-25 11:13

換轉第二d茄喱啡邊有咁多投訴丫? 班女人團出黎講野未?
作者: bluishlv    時間: 2006-8-25 11:23

引用:
原帖由 dizzc 於 2006-8-25 03:13 AM 發表
換轉第二d茄喱啡邊有咁多投訴丫? 班女人團出黎講野未?
出左黎啦
不過本野星期一出
星期四先至突然由二百幾變八百幾宗投訴
算唔算後知後覺 ?
作者: JM168    時間: 2006-8-25 14:22

引用:
原帖由 L 於 2006-8-24 06:07 AM 發表
無野睇但係賣哂!?
香港人.............................

作者: JM168    時間: 2006-8-25 14:24

引用:
原帖由 johncage 於 2006-8-24 02:58 PM 發表

比佢老闆登劉x玲單野簡直小兒科!
Agreed!!!
作者: chanpowing    時間: 2006-8-25 15:26

又攪宣傳

大馬律師就鍾欣桐被偷拍報警
(星島) 08月 25日 星期五 02:16PM
馬來西亞(相關新聞 - 網站)一名律師就香港女歌手鍾欣桐(相關新聞 - 網站)被偷拍更衣照片,已經向當地警方報案。馬來西亞律師王志堅表示,他們去到一間警察局,就有關一名香港女歌手在更衣時被偷拍照片的事件,向當地警方報案,望能維護她的利益。
作者: 焦器勃勃    時間: 2006-8-25 19:53

D Photo 無野睇 ???

作者: 港奸剋星    時間: 2006-8-25 20:30

報唔報警
其實都係做樣
最緊要
就係鍾小姐的「身」價從此不值就令羊先生激氣就真
作者: jingya    時間: 2006-8-25 21:50

Compare with other picsin those other magazines, these are very small business.  Why the fuzz?  Maybe promotion???
作者: (-_-)    時間: 2006-8-25 23:17

作者: Doer    時間: 2006-8-26 10:03

呢件事情的確過分
不過,我想問,如果今次呢件事情唔係發生在Twins的阿嬌,而係半紅不黑的官恩娜,吳雨霏,鄭融等等之流,你估件事情仲有無咁轟動?仲有無咁多人撐?
我唔係支持便利,而係想講,呢件其實仍然是一件娛樂事件,藝人的知名度仍然是關鍵因素
作者: AK417    時間: 2006-8-26 14:48

ccc
作者: 20thcb    時間: 2006-8-26 14:54

cream  正過佢多多聲~~~
作者: quester    時間: 2006-8-26 16:34

thanks for sharing~~~~~~~~~~~~`
作者: man_seven    時間: 2006-8-26 20:30

nice
作者: whoyouare    時間: 2006-8-26 22:40

作者: wqwq    時間: 2006-8-26 23:12

阿嬌冇賣點啦,
年紀大,仲要兩條老餅拐cuite...
難得壹仔幫手...
汶希仲唔発圍咩
作者: (-_-)    時間: 2006-8-26 23:49

作者: fredng    時間: 2006-8-27 03:46

點解東方新地偷拍冇人出聲?
擺明想整壹仔啦!
作者: ddy    時間: 2006-8-27 03:46

.....................
作者: FXO    時間: 2006-8-27 09:38

演藝人協會點敢郁羊獸性呀, 佢地都會睇人既.

演藝人協會講到大義澟然, 又話敗壞風氣又話教壞下一代. 其實佢地拍的戲, 好多都重意識不良啦. 敗壞風氣教壞下一代, 佢地認第二, 邊個敢認第一0丫.

淫蟲姦左人生出小龍女, 演藝人協會屁都無放一個啦.
作者: wqwq    時間: 2006-8-27 10:13

引用:
原帖由 FXO 於 2006-8-27 01:38 AM 發表
演藝人協會點敢郁羊獸性呀, 佢地都會睇人既.

演藝人協會講到大義澟然, 又話敗壞風氣又話教壞下一代. 其實佢地拍的戲, 好多都重意識不良啦. 敗壞風氣教壞下一代, 佢地認第二, 邊個敢認第一0丫.

淫蟲姦 ...
淫虫話小莉強姦佢先真喎
作者: rtsang88    時間: 2006-8-27 10:13

over 1,000 complaints
and over 10,000 people see it from buying the magazine
作者: FXO    時間: 2006-8-27 11:15

引用:
原帖由 wqwq 於 2006-8-27 10:13 AM 發表

淫虫話小莉強姦佢先真喎
咁演藝人協會都唔出黎譴責小莉, 話佢老強淫蟲大哥, 敗壞社會風氣, 道德淪亡丫. 真係錯失良機.
作者: weeewaaa    時間: 2006-8-27 14:49

oh
作者: simonhing99    時間: 2006-8-27 17:03

街邊報紙檔一早賣光啦, 好在呢度有得睇...
作者: 真田俊彥    時間: 2006-8-27 17:07

thanks
作者: 金屬狂人-Ⅱ    時間: 2006-8-27 18:42

已經無睇《便利》好多年,覺得依家的《便利》同一本咸書無乜分別,無論封面 & 內容都係...
我當年放棄睇《便利》果然係一個正確的選擇!!
作者: 一只老妖怪    時間: 2006-8-27 23:10

声讨...各界齐声讨伐!

香港影视处透露,目前他们已接到了有关“阿娇事件”的投诉103宗,是今年投诉最多、最激起民众愤慨的事件。影视处方面表示,今年早前已经有三起他们提起诉讼的杂志侵权案得到宣判,但是影视处对于仅有罚款,没有刑事处罚的宣判结果并不满意,将继续提起上诉。现在又发生了“阿娇事件”,影视处必定将对此事进行调查。一负责人表示,按照香港法律,如果刑事处罚罪名成立的话,该&#26434
作者: dizzc    時間: 2006-8-28 10:36

引用:
原帖由 一只老妖怪 於 2006-8-27 11:10 PM 發表
声讨...各界齐声讨伐!

香港影视处透露,目前他们已接到了有关“阿娇事件”的投诉103宗,是今年投诉最多、最激起民众愤 ...
投诉最多、最激起民众愤
作者: aa22xxxx    時間: 2006-8-28 10:58

i like sa more
作者: ONKK    時間: 2006-8-28 21:52

小妹都鍾意亞 sa , 點解, 講個秘密你地知啦, 我有七八分似亞 sa架 , 試過係街俾人認錯我係佢添.
作者: eos5    時間: 2006-8-28 22:00

今晚睇無線,成虫條曲街又出黎狗up,話本周刊令香港人覺得羞恥,正一假道學!計我話佢先至令香港人羞恥!
作者: FXO    時間: 2006-8-28 22:23

佢醉酒上台搗亂人地既演唱會, 俾小莉姦左生埋小龍女, 呢的先至令香港人羞恥!
作者: johncage    時間: 2006-8-28 22:59

引用:
原帖由 ONKK 於 2006-8-28 09:52 PM 發表
小妹都鍾意亞 sa , 點解, 講個秘密你地知啦, 我有七八分似亞 sa架 , 試過係街俾人認錯我係佢添.
你係澳門人?呢度有澳門版,多d入去玩下啦!

作者: johncage    時間: 2006-8-28 23:04

引用:
原帖由 eos5 於 2006-8-28 10:00 PM 發表
今晚睇無線,成虫條曲街又出黎狗up,話本周刊令香港人覺得羞恥,正一假道學!計我話佢先至令香港人羞恥!
用陳健康事件,點解唔用劉x玲?話哂自己人,
個時又掟咪又粗口,鬧本周刊喎!
作者: cho    時間: 2006-8-28 23:56

姑勿論今次事件搞大了,是否因為有甚麼政冶動機;而羊生就算有幾賤格都好,亦唔代表同佢打工就要幫佢受卦?如果政府跟社會因這次事件而肯正視問題的話,未嘗亦是好事一件!(雖然我相信好快又會故態復萌!)
作者: hocc    時間: 2006-8-29 01:02

引用:
原帖由 cho 於 2006-8-28 03:56 PM 發表
姑勿論今次事件搞大了,是否因為有甚麼政冶動機;而羊生就算有幾賤格都好,亦唔代表同佢打工就要幫佢受卦?如果政府跟社會因這次事件而肯正視問題的話,未嘗亦是好事一件!(雖然我相信好快又會故態復萌!)
好人好姐做乜要同英王打工?

仲有我想知道有乜問題需要正視?
一D連英美都無o既法例香港需要做乜?
作者: 20thcb    時間: 2006-8-29 01:40

英國o既英皇 同已故前皇妃都受狗仔隊偷拍,截線困擾架~~~~~殖民地產物~~~
作者: 16710    時間: 2006-8-29 03:28

又給機會佢地宣傳.....
作者: FXO    時間: 2006-8-29 06:41

引用:
原帖由 cho 於 2006-8-28 11:56 PM 發表
唔係話同佢打工就要幫佢受, 而係的人看風駛裡, 尤其是條淫蟲, 一週就做大俠, 羊週就屁都唔會放一個.
作者: FXO    時間: 2006-8-29 06:53

的演藝人無限上綱, 什麼道德淪亡, 教壞下一代.  我就睇唔到刋登偷拍有咁大既效果.

反而電影對社會既影響力更大啦, 果的三級黃片, 黑社會片,  就真係教壞人. 什麼旺角卡門, 什麼古惑仔, 什麼黑社會都唔知孕育左幾多下一代出黎行走江湖啦.乜佢地拍片搵錢時就唔記得咁多社會責任喇?

以為收場主角死左就係具教育意義, 壞人衰收尾? 的細既只係睇到佢點威法, 點風光咋, 就算死都死得其所.  

唔賣白粉唔賣丸仔就係好既正義既黑社會? 真係笑死人!
作者: dizzc    時間: 2006-8-29 09:30

引用:
原帖由 FXO 於 2006-8-29 06:53 AM 發表
的演藝人無限上綱, 什麼道德淪亡, 教壞下一代.  我就睇唔到刋登偷拍有咁大既效果.

反而電影對社會既影響力更大啦, 果的三級黃片, 黑社會片,  就真係教壞人. 什麼旺角卡門, 什麼古惑仔, 什麼黑社會都唔知 ...
輸打嬴要籮.....
作者: kod1109    時間: 2006-8-29 10:15

作者: JM168    時間: 2006-8-29 12:10

引用:
原帖由 FXO 於 2006-8-28 10:53 PM 發表

反而電影對社會既影響力更大啦, 果的三級黃片, 黑社會片,  就真係教壞人. 什麼旺角卡門, 什麼古惑仔, 什麼黑社會都唔知 ...

作者: 唔易做    時間: 2006-8-29 14:59

好簡單講句, 演藝人時常話我地DL會影響佢地生計及創造, 老老實實, 佢地D橋又唔係抄外國, 無論電視電影橋段, 作曲等...
作者: 唔易做    時間: 2006-8-29 15:00

如果港人真係咁反感,就唔會賣斷市, 再加賣再賣斷市啦
作者: keanuliu0607    時間: 2006-8-29 15:01

不错,好东东
作者: 唔易做    時間: 2006-8-29 15:06

引用:
原帖由 Doer 於 2006-8-26 10:03 AM 發表
呢件事情的確過分
不過,我想問,如果今次呢件事情唔係發生在Twins的阿嬌,而係半紅不黑的官恩娜,吳雨霏,鄭融等等之流,你估件事情仲有無咁轟動?仲有無咁多人撐?
我唔係支持便利,而係想講,呢件其實仍然是 ...
劉x玲的案件及今次都係
其實一年當中不知發生多少單
但就係佢2個就要大搞
其他人則不了了之......
作者: BoyII    時間: 2006-8-29 17:54

引用:
原帖由 eos5 於 2006-8-28 10:00 PM 發表
我都覺得呀成虫先生又幾令香港人羞恥,你睇佢拍d戲,套套都一樣
包括表情,動作,演技,扮馬騮精週圍跳,睇一套佢d戲等如睇曬佢所有既戲喇!
作者: COKE    時間: 2006-8-29 19:10

more more more...
作者: 冰河    時間: 2006-8-29 21:37

就阿嬌近日的事件,根本得益者就是她本人日日見報!
便利欓菑顳琤輓L野睇,求其一張模特兒黈伓 show 相,露得比她更多!有囍W媛去 ball 連兩點都差不多凸出來刺死人!試問一個平過機場麊嬌又有咩可以露出來比人看?
事實上阿嬌係受了擒獸命令,利用今次事件打擊對手;來報復前幾年俾一週唱他旗下 don't 週刊,登八字波俾他叫手下強姦欓菑@事。

約 三 百 名 演 藝 界 人 士 昨 出 席 無  發 起 的 「 私 隱 尊 嚴 香 港 人  事 」 行 動 , 聲 援 早 前 被 雜 誌 《 壹 本 便 利 》 偷 拍 更 衣 照 的 女 藝 人 鍾 欣 桐 ( 阿 嬌 ) , 又 聲 討 本 港 傳 媒 界 偷 拍 藝 人 私 隱 的 不 良 風 氣 。 阿 嬌 在 節 目 發 言 時 雙 眼 通 紅 , 激 動 落 淚 說 : 「 我  係 好 多 小 朋 友  偶 像 , 呢 件 事 好 影 響 我   image ( 形 象 ) 。 如 果 我 見 到 小 朋 友 , 我 都 唔 知 點 樣 去 面 對 佢  。 」
阿嬌同擒獸、淫虫3P黈伬啎S有冇想過點去面對齯p朋友呀?

昨日的聲討大會,協會名譽會長成龍表示,阿嬌被偷拍成為國際事件,馬來西亞當局也說這是一種恥辱。「阿嬌 家去偷佬咩?更衣室換衫都係罪?」成龍表示,不是純粹為阿嬌或是藝人爭取,而是全港市民的事,事實上連日來社會回響來得更大,需要很小心處理。他說:「依家邊個偷拍都會放鰜坉情A鶼Z所偷拍又放上網,呢瓥ㄚY錯黻蝙s行為,仲要帶埋人]偷窺,所以唔只係娛樂圈翵ヾI」有記者提出其好友楊受成也有同類型雜誌,他即時臉色一沉,簡單答謂:「依家仲傾緊!」再被追問今次行動是否不只單向針對一間雜誌,要再重覆問題,他才回答說:「有進一步會同你講!」
你阿淫虫整大人地個肚,母女不要夠係一個世界恥辱!仲要死不悔改!阿嬌去偷個條佬咪係你呢條淫虫囉!

請問,便利今次刊登呢張相係咪真係對阿嬌做成好大傷害;咧或當年東週刊登八字波被強完之後麍蛨_撼齱H
點解當年游行黈伬啋淫虫大哥你唔點名指責東周和擒獸而係度話一週?點解東週到今時今日仲係度?一切都是擒獸在後面用黑社會手段操控!

作者: 水龍頭    時間: 2006-8-29 22:39

引用:
原帖由 COKE 於 2006-8-29 11:10 AM 發表
more more more...
有道理
作者: Old Coin    時間: 2006-8-30 07:17

香港地真是人盡其材...不過個人覺得如果冇人愛看D相她就真要哭啦.

作者: cxycar    時間: 2006-8-30 12:19

thanks
作者: bubbles1007    時間: 2006-8-30 15:46

引用:
原帖由 透明人間_ 於 2006-8-22 11:33 PM 發表
出得嚟做雞,預咗比人睇啦
你冇嘢呀? 你邊隻眼見到阿嬌做雞先?

咁你唔好話做得雞果啲人預咗被人強姦!!!

人人見到都戥啲藝人慘啦, 你仲講啲咁嘅嘢, 你係唔係人呀??????????????????:fire::fire:

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0