標題: 仙記一日遊 [打印本頁]

作者: laohongfai    時間: 2009-12-5 10:24     標題: 仙記一日遊

本人都係第一次走進仙x都,時間係晚上7:15分,入到去,基本上服務員都係印尼妹,又會咁ge
在水池等了很久都沒有女仔上來一起浸,沖涼时也是特登沖了很久都沒有囡仔來
唯有算啦,去到休息區,食左少少野,8點有遊戲玩,囡囡一字排開有30個到,輪流坐上去大肶,吻lin,振jj等,90%以上都係走肥,場面都幾壯觀
現今消遙式只有5個以下的囡囡,係好少好少,仙記的主菜還是自由式,價錢貴300蚊到,但都ok ge,
walk in價都要成1300幾,
louis即係我選了個自由式!%!號,咁幾好喎,本人覺得幾靚,
唯獨是60分鐘真係唔係好夠,過程都係那些,走時送bb浴卷下次用
作者: boot_boot    時間: 2009-12-5 10:59

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-12-5 10:24 發表
本人都係第一次走進仙x都,時間係晚上7:15分,入到去,基本上服務員都係印尼妹,又會咁ge
在水池等了很久都沒有女仔上來一起浸,沖涼时也是特登沖了很久都沒有囡仔來
唯有算啦,去到休息區,食左少少野,8點有遊戲玩 ...
咩師兄都有過馬交 dup 骨.   

係呀, e+ 馬交d場係有好多印尼喺度做.   

不過今時今日, 覺得 sauna 的整體價錢略貴了,

但整體服務水準沒有提高.   
作者: laohongfai    時間: 2009-12-5 11:15

引用:
原帖由 boot_boot 於 2009-12-5 10:59 發表

咩師兄都有過馬交 dup 骨.   

係呀, e+ 馬交d場係有好多印尼喺度做.   

不過今時今日, 覺得 sauna 的整體價錢略貴了,

但整體服務水準沒有提高.   
師兄都在線上呢,哈哈

印尼妹平麻,澳門係咁架啦,因為澳門基本上係無嚴打呢回事

警察來查牌都唔會捉我地呢班香港人呢

水準同cp的碓有差距呢
作者: boot_boot    時間: 2009-12-5 11:28

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-12-5 11:15 發表

師兄都在線上呢,哈哈

印尼妹平麻,澳門係咁架啦,因為澳門基本上係無嚴打呢回事

警察來查牌都唔會捉我地呢班香港人呢

水準同cp的碓有差距呢
係呀!  去玩, 最過癮/理想都係去 DG 嗱!       

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0