標題: [原創] 香港愈來愈可怕,剛回家,還很害怕 [打印本頁]

作者: getty001    時間: 2010-1-7 21:07     標題: 香港愈來愈可怕,剛回家,還很害怕

神要怎樣回答這些事情???
神要處罰他們???還是,這是人們的事?不是神的?
如我因他們的行為患上Cancer,我可以向神投訴嗎?

今日某報紙(X日報),又發現毒菜入口,人哋菜業商會主席話,
大陸嗰邊d 人唔去查,香港無可能查到,咁多!!!!!
香港政府咪只有話跟進,有咩好講.
唔知政府班做官慨,系咪日日食抗癌藥呢????[tr][td]
Search: ohphk 有內頁爆更多衰嘢!!!!

香港人愈來愈多患上Cancer系真慨,無錢果班,去到公院,俾d醫生左搞右搞,最後,等死!
仲要俾d醫院d人點到走來走去,食藥自己俾錢.
有錢果班,有幾多錢,俾幾多,最緊要留住條命.
但,有無諗過,食完抗癌藥,轉頭又千方百計令自己生癌呢?????

作者: ali    時間: 2010-1-8 01:06

朋友你太多怨氣同不滿
去雄恩堂搵雄叔搞搞你
作者: khadafy    時間: 2010-1-8 08:04

引用:
原帖由 getty001 於 2010-1-7 21:07 發表

今日某報紙(星X日報),又發現毒菜入口,人哋菜業商會主席話,
大陸嗰邊d 人 ...
「今日吾軀歸故土,他朝君體也相同」

有錢人,無錢人.....一樣要死.....
怕什麼?
作者: 雄叔2009    時間: 2010-1-9 13:16

引用:
原帖由 getty001 於 2010-1-7 21:07 發表

今日某報紙(星X日報),又發現毒菜入口,人哋菜業商會主席話,
大陸嗰邊d 人 ...
你可以多些祈禱, 直接同神溝通.
作者: 花之慶次    時間: 2010-1-9 15:49

引用:
原帖由 雄叔2009 於 2010-1-9 13:16 發表

你可以多些祈禱, 直接同神溝通.   
你有個仔咩???
作者: 雄叔2009    時間: 2010-1-10 12:58

引用:
原帖由 花之慶次 於 2010-1-9 15:49 發表

你有個仔咩???
大家都係上帝既好兒女
作者: teimime    時間: 2010-1-14 00:37

誤國害民

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0