標題: 新卡樂b報告 [打印本頁]

作者: wormworm    時間: 2006-11-13 19:21     標題: 新卡樂b報告

好耐冇上來寫報告, 連以前個login都唔記得, haha.

話說小弟靜左一輪, 早排見有時間, 就偷跳左幾次.  以下係其中一個報告。

小弟一向去開新卡樂b, 咁一有機會, 當然又把握時間去偷跳啦。

上到去,第一件女,哇,直頭覺得自己好似做左肥田喜事的男主角!   個心即刻往下沉.... 不過既然來到,諗住坐一陣先換人啦。條女雖然肥d,但係都叫善解人意,又唱得兩嘴,所以唔忍心釘佢走,諗住等問枱先換人,點知........等了又等....足足八個字個媽咪先入來問枱。入到來,當然表示要換人啦,但係個媽咪係咁落咀頭,又話條女幾好服侍,又話乜,叫我留佢,終於係半不情願之下留左佢。條女入返來,繼續唱k,越睇越覺得唔妥,直頭有d未食已經"濟"左0既感覺。終於忍唔住,叫條女叫媽咪入來,話要埋單,當時心諗宜家走,仲夠時間去k壓,入果第二件,又要坐又要問枱,分分鐘過鐘,大老,偷跳呢家野唔好講笑,出事就以後想跳都難。就咁,個媽咪係係咁留我,真係開始覺得佢好討厭,最後諗住睇多一個啦。

第二條女入來,個樣ok,高高瘦瘦,陀地(唔知呢近排上親呢個場都係陀地??),本來都覺得唔錯,點知傾左幾句,oh,講野又鬼咁串,又覺得好似有d代溝,撘唔到channel,不過見時間越來越少,諗住封住佢個口都係一鑊,就去馬啦。  ..........待續.
作者: johncage    時間: 2006-11-13 19:35     標題: 回復 #1 wormworm 的帖子

你係????????????????????????????
[attach]123179[/attach]

anyway,
請看下集大結局!
作者: 蝦餃王    時間: 2006-11-13 19:42

引用:
Originally posted by wormworm at 2006-11-13 11:21 AM
好耐冇上來寫報告, 連以前個login都唔記得, haha.

話說小弟靜左一輪, 早排見有時間, 就偷跳左幾次.  以下係其中一個報告。

小弟一向去開新卡樂b, 咁一有機會, 當然又把握時間去偷跳啦。

...
支持你~~~~~~~~~~ 出嘢!
作者: garylock    時間: 2006-11-14 00:07

下集大結局 ?????  Thanks
作者: jjbb88    時間: 2006-11-14 09:23

waiting and waiting.. thx
作者: ck363    時間: 2006-11-14 09:39     標題: 回復 #5 jjbb88 的帖子

WAITING ................
作者: wormworm    時間: 2006-11-14 10:43

小弟以前叫exchange, 平時齋睇多, 耐唔耐先會出report.  ^^ 請多多指教。

續...
話說帶左條女上房,通常小弟都會同條女纏綿一番先去沖涼,可惜同呢件野完全撘唔到channel,咁除左衫就去沖涼。沖完涼,上到床,條女就開始基本程序,咁當佢錫我果陣,我就摸下佢後頸,又摸下佢背部,點知佢忽然話我摸得佢舒服,就扒左係度叫我繼續..? (心諗咁都有? 到底係佢服侍我定係我服侍佢呢?)
不過見佢肉體橫陳,又的確幾吸引,咁就好少理,開始幫佢massage。我先用兩隻手指按摩佢後頸,然後再由後頸掃落尾龍骨,再係尾龍骨用力掃返上背脊,然後條女就呻吟左一聲,就講:「好舒服呀!」由見到佢到宜家,真係最慘聽就係呢句。
如是者,又按左一陣,隻手開始掃落佢架甩底,然後手指尾high下佢個乳房,條女竟然自己扒高左些少比我隻手申落佢,見佢一路都吋吋地,呢個反應真係有d意料之外。
見佢咁,我當然老實不客氣,申左隻手落佢,估唔到,見佢個波雖然細細地,但係又幾好楂手,咁我就一路搓,一路錫佢後頸同背部,佢粒lin就硬晒,喉嚨就發出陣陣的呻吟聲。然後,我隻手當然向下一個目的地進發,我縮返隻手去佢背部,又按左陣,然後越按越落,去到股溝,慢慢申隻中指去掃佢個屎眼,一掃,佢就用個屁股夾一夾我手指,又見佢好大手捉住個寢頭,呢個反應真係唔錯。
然後,我隻手指再向前進發,已經發現水災嚴重,而佢0既反應就緊加激烈。
咁我隻手指撩左陣,條女就忽然轉身,咁我就成隻手放落佢係咁搓,然後就同佢打起茄輪。打落陣,條女忽然細細聲話想請我食撻,oh,你話請我就食,我咪好冇面,一於少理,繼續搓,無耐,見佢渴望0既眼神,急速的呼吸,諗返起正話佢吋吋共的樣,真係幾有征服0既快感! hahahhahaha. 心諗都玩得差唔多,就如佢0既願,慢慢錫落佢,一錫到佢小妹妹,佢反應更加正,d腳指拿埋一舊,幾鬼過癮。
無耐,我已經頂唔順,帶套入,個感覺都唔錯,望住佢半開半合的眼,紅粉菲菲的臉,又再諗起佢正話吋吋共個樣,心諗真係幾好笑,幾有快感。
完事後,比家用,以前不嬲我都會比d貼士,但係今云好似我服侍佢多過佢服侍我,一於唔比。
不過條女完事後已經冇吋吋共,雖然又冇拖住你隻手,又唔出聲,個感覺就好奇怪。

其實小弟一向唔係好鍾意陀地,因為年紀大0既就好鬼殘,年紀細0既又吋吋共,溝通唔到,好似今次咁都係第一次。
作者: ck363    時間: 2006-11-14 11:41

引用:
原帖由 wormworm 於 2006-11-14 10:43 AM 發表
小弟以前叫exchange, 平時齋睇多, 耐唔耐先會出report.  ^^ 請多多指教。

續...
話說帶左條女上房,通常小弟都會同條女纏綿一番先去沖涼,可惜同呢件野完全撘唔到channel,咁除左衫就去沖涼。沖完涼,上到床, ...
這些場應該很少肥女,以前在這個場試過陀地叫小倩,每次做完都給我按摩,可惜二個月後便走了,,在這裡咁耐都未試過給囡囡小費,通常你會給多少?
作者: F/Ry    時間: 2006-11-14 12:53

多謝報告!!
作者: F/Ry    時間: 2006-11-14 12:53

多謝報告!!
作者: auriga00    時間: 2006-11-14 15:29

兄弟,食撻呢樣野...
作者: ck363    時間: 2006-11-14 15:32

引用:
原帖由 auriga00 於 2006-11-14 03:29 PM 發表
兄弟,食撻呢樣野...
各有所好.....
作者: johncage    時間: 2006-11-14 16:49     標題: 回復 #7 wormworm 的帖子

食撻呢樣野............................
作者: tina44264    時間: 2006-11-14 18:06

I LIKE IT BROTHER
作者: gy4470    時間: 2006-11-14 18:24

好耐都未睇果報告

唔該晒
作者: tailawyau    時間: 2006-11-14 18:48

thank you for your report
作者: mkkwong01    時間: 2006-11-15 00:53

haven't see good report for long time. many tkx
作者: carol87812    時間: 2006-11-15 01:01

師兄, 咁洗費一共要幾多銀兩?
作者: ck363    時間: 2006-11-15 08:46

引用:
原帖由 carol87812 於 2006-11-15 01:01 AM 發表
師兄, 咁洗費一共要幾多銀兩?
我月頭那次18:30 到 22:30 埋單一千三百幾,上個星期日 六點半到九點半就八百幾.
作者: wormworm    時間: 2006-11-15 11:15

karoake五舊幾, 房一舊, 女三舊
total:  九百幾,
我通常坐個領鐘就上房, 呢次叫坐得耐.
作者: gcqb    時間: 2006-11-15 11:23

好耐都未睇果報告一定回一回..................................
作者: JM168    時間: 2006-11-15 11:23

引用:
原帖由 wormworm 於 2006-11-15 11:15 發表
女三舊???咁唔係平過大陸,真唔真???
作者: ck363    時間: 2006-11-15 11:44

引用:
原帖由 JM168 於 2006-11-15 11:23 AM 發表

真真,如果 二Q都是五百元....
作者: neo    時間: 2006-11-15 14:52

左敦場local都要五,旺角三舊,咪平好多?

你個報告好掂... 多謝。
作者: gunman_keung    時間: 2006-11-15 14:55

引用:
原帖由 JM168 於 2006-11-15 11:23 AM 發表

我也試過在旺角金x蘭帶女出街食用也是$300, 但是陀北不是陀地 ......
作者: L    時間: 2006-11-15 18:02

1Q 3舊, 2Q 5舊
旺角差不多
作者: jimmyboy2102    時間: 2006-11-15 18:11

引用:
原帖由 wormworm 於 2006-11-14 10:43 發表

續...
話說帶左條女上房,通常小弟都會同條女纏綿一番先去沖涼,可惜同呢件野完全撘唔到channel,咁除左衫就去沖涼。沖完涼,上到床, ...
精采分享
作者: auriga00    時間: 2006-11-15 19:44

引用:
原帖由 L 於 2006-11-15 06:02 PM 發表
1Q 3舊, 2Q 5舊
旺角差不多
係呀!仲有:3Q7舊, 4Q9舊, ......
作者: gunman_keung    時間: 2006-11-17 17:33

引用:
原帖由 auriga00 於 2006-11-15 07:44 PM 發表

係呀!仲有:3Q7舊, 4Q9舊, ......
4Q .....

Brother 真強人也 ..........
作者: SIG    時間: 2006-11-23 15:24

Thank you for your 食撻 report~~~~~
作者: ck363    時間: 2006-11-23 15:32

引用:
原帖由 SIG 於 2006-11-23 03:24 PM 發表
Thank you for your 食撻 report~~~~~
看落又幾好樣,
作者: COWCOWD9    時間: 2006-11-24 18:11

引用:
原帖由 gunman_keung 於 2006-11-15 02:55 PM 發表

我也試過在旺角金x蘭帶女出街食用也是$300, 但是陀北不是陀地 ......
厘三間姊妹場叫做管理佢地釂づぐX好
全部都係三舊,唔會臨時加價
作者: ck363    時間: 2006-11-25 08:46

引用:
原帖由 COWCOWD9 於 2006-11-24 06:11 PM 發表

厘三間姊妹場叫做管理佢地釂づぐX好
全部都係三舊,唔會臨時加價
囡囡貨真價實,但張單間中有問題
作者: tailawyau    時間: 2006-11-25 15:52

>> 但張單間中有問題

acutally it should be always!!!
作者: ck363    時間: 2006-11-25 16:37

引用:
原帖由 tailawyau 於 2006-11-25 03:52 PM 發表
>> 但張單間中有問題

acutally it should be always!!!
一般都是百多元,今次四百多元,真是有點兒那個不過今次我說了有些問題,她很快便改正了張單.
作者: coolmale9394    時間: 2006-11-25 16:59

引用:
原帖由 tailawyau 於 2006-11-25 03:52 PM 發表
>> 但張單間中有問題
Club 神 講 o野 , 大 家 一 定 要 聽 !
作者: philips331    時間: 2006-11-25 22:14

各位大哥........唔知有咩囡囡可介紹呢
作者: load    時間: 2006-11-26 00:09

作者: happycamel    時間: 2006-11-26 00:36

作者: bigheadkk    時間: 2006-12-2 12:40

brothers!! more information please , i have not goto hk NC for long long time lar and i'll go there to explore some with my friend tonight....

作者: lone-traveller    時間: 2006-12-16 13:38

引用:
原帖由 wormworm 於 2006-11-15 11:15 AM 發表
Much cheaper than Macau.  
作者: applepie88    時間: 2007-1-9 00:03

好文章,留名了
谢谢
作者: eatgal    時間: 2007-1-15 13:40

呢間場d 女好似經太斯文(不過個個都好小鳥依人咁), 適合一d 玩得唔激既brother.
作者: oloctk    時間: 2007-1-21 12:16

好耐都未睇果報告

唔該晒
作者: Nacol001    時間: 2007-1-21 21:08

Thank you for your report. From your message, we brothers will know more the operation of each night club. The information is useful, say, the expenditure, the fee for LuLu, the raised bill from the club.
作者: yoyoming    時間: 2007-2-1 17:32

oh~~good  i want to go there next time
作者: driqpig    時間: 2007-2-22 19:38

作者: Wind_Catcher    時間: 2007-2-23 12:08

Haven't been there for a long long time.  I visited there when it was still a NC full of local gal.  May be EIGHT years ago.

作者: auriga00    時間: 2007-2-23 14:22

引用:
原帖由 Wind_Catcher 於 2007-2-23 12:08 發表
Haven't been there for a long long time.  I visited there when it was still a NC full of local gal.  May be EIGHT years ago.

Those were the days la...
作者: ck363    時間: 2007-2-24 17:41

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-2-23 14:22 發表

Those were the days la...
新年想試試這個場,但不知會否少囡和收費貴,昨日有金色的媽咪通電話都叫我不要去她那裡,因没有囡囡.
作者: ck363    時間: 2007-2-26 19:00

引用:
原帖由 ck363 於 2007-2-24 17:41 發表

新年想試試這個場,但不知會否少囡和收費貴,昨日有金色的媽咪通電話都叫我不要去她那裡,因没有囡囡.
剛上過去,收費正常,但很多囡囡還未回歸,兄弟們都是要食自己先.
作者: auriga00    時間: 2007-2-26 22:43

引用:
原帖由 ck363 於 2007-2-26 19:00 發表

剛上過去,收費正常,但很多囡囡還未回歸,兄弟們都是要食自己先.
大部份場都要到初十後先逐漸恢復正常(所以已經餓咗我好耐喇
作者: ck363    時間: 2007-2-27 00:07

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-2-26 22:43 發表

大部份場都要到初十後先逐漸恢復正常(所以已經餓咗我好耐喇
我因為等唔得咁耐,只有搏一搏.

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0