標題: 金多港99 [打印本頁]

作者: Peler.p    時間: 2010-2-16 18:52     標題: 金多港99

上去說有新女99一看在金碧玉做過 都上做到一床是水我想是潮吹吧
作者: jukujoo    時間: 2010-2-16 22:55

睇嚟又就嚟有戲睇囉喎........
作者: 20080925    時間: 2010-2-17 00:34     標題: 回復 2# 的帖子

有乜野睇呀.?!CHing
作者: jukujoo    時間: 2010-2-17 13:38

引用:
原帖由 20080925 於 2010-2-17 00:34 發表
有乜野睇呀.?!CHing
呢....好大隻紅字嗰啲呢....

唉....都係費事多口喇.....陣間畀人Ban就無謂....睇戲罷喇........
作者: 20080925    時間: 2010-2-17 17:59     標題: 回復 4# 的帖子

都係唔明,CHing請提點.
作者: jukujoo    時間: 2010-2-19 00:21

引用:
原帖由 20080925 於 2010-2-17 17:59 發表 都係唔明,CHing請提點.
有條囡...格好衰,鍾意扮客上網報告....咁都由佢喇....但係佢就衰到鍾意唱衰其他囡,你唔抵得踢爆佢咩....佢又扮可憐博老感......
作者: 20080925    時間: 2010-2-19 10:08

CHing是否講金X玉.....美yuk呀.
作者: Peler.p    時間: 2010-2-19 14:04

引用:
原帖由 jukujoo 於 2010-2-19 00:21 發表

有條囡...格好衰,鍾意扮客上網報告....咁都由佢喇....但係佢就衰到鍾意唱衰其他囡,你唔抵得踢爆佢咩....佢又扮可憐博老感......
C兄我知有這个女但不是我,你可以不信,晤知有冇其他C兄信呢?
作者: jukujoo    時間: 2010-2-19 16:10

美玉喺金碧玉做咗一陣....出現一班"支持者"....之但係隨住美玉嘅消失或轉場....唔見晒......

跟住就走個唔肥、五味好技術嘅金多港孖九出嚟.....讚到天上有地下無咁都算,但係話晒都係同場姊妹大家坐埋同一條船,都唔使踩人話人醜樣吓?你自己個樣好得過人好多?

本來肥唔肥真係見仁見智....例如欣宜就瘦過佢阿媽喇.......但係成日持住自己識上網嚟唱同自己唔啱或紅過自己嘅囡....唱自己做過嘅舊場呢啲行為好唔要得.....

好心當事人做就用心啲做....咪搞咁多嘢喇.......十幾年嘅妓女生涯唔係個個囡都有㗎.......
作者: jukujoo    時間: 2010-2-19 16:22

引用:
原帖由 Peler.p 於 2010-2-19 14:04 發表
C兄我知有這个女但不是我,你可以不信,晤知有冇其他C兄信呢?
吓...你知?

咁你都講吓呢條囡有幾衰好嘛....

我驚我哋誤會咗佢吖嘛.......
作者: sucksuck    時間: 2010-2-19 20:50

i just saw her. very old!!  
i also saw 15. she's got a huge nose. i asked her what number she is but i rejected her. she said: " then dont ask la!!!"
作者: 20080925    時間: 2010-2-19 21:39

引用:
原帖由 sucksuck 於 2010-2-19 20:50 發表
i also saw 15. she's got a huge nose. i asked her what number she is but i rejected her. she said: " then dont ask la!!!"
i called #99 today. Oh my god very old woman.(+45). I rejected her .Then I call #65, quite young.(-35).Services O.K. Brothers forget#99. Can't eat. don't waste the time.
作者: jukujoo    時間: 2010-2-20 02:02

引用:
原帖由 sucksuck 於 2010-2-19 20:50 發表
佢兩個以前都喺金鑽做過....如果唔介意個款....都做得吓嘅.....
作者: jukujoo    時間: 2010-2-20 02:03

引用:
原帖由 20080925 於 2010-2-19 21:39 發表

i called #99 today. Oh my god very old woman.(+45). I rejected her .Then I call #65, quite young.(-35).Services O.K. Brothers forget#99. Can't eat. don't waste the time.
等你仲話識分邊啲係囡扮客上網吖嗱........
作者: 20080925    時間: 2010-2-20 02:11

引用:
原帖由 jukujoo 於 2010-2-20 02:03 發表

冇所謂, 我都冇上到, 開下眼界嗎.
作者: 20080925    時間: 2010-2-20 02:17

引用:
原帖由 jukujoo 於 2010-2-20 02:03 發表

另外我走時見到一個囡囡開工,樣好正,重正過#5,眼大大,曲髮,唔知幾多號?
作者: jukujoo    時間: 2010-2-20 02:20     標題: 回復 18# 的帖子

當時你唔問,依家就走嚟問我....我點知啊?
作者: fruitjuice    時間: 2010-2-20 04:30

引用:
原帖由 20080925 於 2010-2-19 21:39 發表

45+正喎,夠老,我中意呀,幾多味呀
呢件唔係名震全港討論區既美玉呀,差在未係cctvb宣傳易出埋廣告

作者: 偉樂    時間: 2010-2-20 05:10

引用:
原帖由 jukujoo 於 2010-2-19 18:02 發表

佢兩個以前都喺金鑽做過....如果唔介意個款....都做得吓嘅.....
我都 Try 過, 吹得幾 好 !  可 環保
作者: 偉樂    時間: 2010-2-20 05:11

引用:
原帖由 jukujoo 於 2010-2-19 18:02 發表

15 我都 Try 過, 吹得幾 好 !  可 環保
作者: jukujoo    時間: 2010-2-20 15:43

引用:
原帖由 fruitjuice 於 2010-2-20 04:30 發表

45+正喎,夠老,我中意呀,幾多味呀
呢件唔係名震全港討論區既美玉呀,差在未係cctvb宣傳易出埋廣告
應該係同一人嚟....如果做嘅時候同佢唔好咁多對答的話....都應該OK嘅.....

之但係佢一時又收山....一時又金豐、金碧玉、金多港咁走嚟走去....要搵唔易!
作者: jukujoo    時間: 2010-2-20 15:46

引用:
原帖由 偉樂 於 2010-2-20 05:10 發表

我都 Try 過, 吹得幾 好 !  可 環保
佢話鍾意嗰啲先會打車輪同環保個喎....原來咁博愛㗎......
作者: 20080925    時間: 2010-2-20 15:50

引用:
原帖由 jukujoo 於 2010-2-20 15:43 發表

應該係同一人嚟....如果做嘅時候同佢唔好咁多對答的話....都應該OK嘅.....

之但係佢一時又收山....一時又金豐、金碧玉、金多港咁走嚟走去....要搵唔易!
呢D人真係多鬼如,好女,一定有客,唔好,講到識飛都冇9用,等佢自生自滅.
作者: jukujoo    時間: 2010-2-20 15:52

引用:
原帖由 金碧玉1號美玉 於 2010-2-20 08:20 發表

親愛的uncle5,
記得轉換身份的時候連帶筆鋒一齊轉換呀!
請向版主投訴!
作者: jukujoo    時間: 2010-2-20 15:55

引用:
原帖由 20080925 於 2010-2-20 15:50 發表

呢D人真係多鬼如,好女,一定有客,唔好,講到識飛都冇9用,等佢自生自滅.
但係有佢....呢度又變得好熱鬧,多啲人交流又唔錯嘅......
作者: 20080925    時間: 2010-2-20 15:56

引用:
原帖由 jukujoo 於 2010-2-20 02:20 發表
當時你唔問,依家就走嚟問我....我點知啊?
當時係樓梯, 如果佢唔係囡囡,係樓上住客咪PK.所以我冇問.
作者: jukujoo    時間: 2010-2-20 15:59

引用:
原帖由 20080925 於 2010-2-20 15:56 發表

當時係樓梯, 如果佢唔係囡囡,係樓上住客咪PK.所以我冇問.
吓...咁啲衣著點都分倒吓呀?

不過保險啲就走返入去問鐘房....一般都樂意答嘅。
作者: 20080925    時間: 2010-2-20 16:11

引用:
原帖由 jukujoo 於 2010-2-20 15:59 發表

吓...咁啲衣著點都分倒吓呀?

不過保險啲就走返入去問鐘房....一般都樂意答嘅。
我剛剛做完#65,係三樓落黎,係梯間見到,佢唔係著戰衣,所以冇問到,但係真係好索.唔知係唔係#2呢.
作者: 20080925    時間: 2010-2-20 20:40

引用:
原帖由 williamant 於 2010-2-20 19:14 發表

除左人流暢旺之外,
有佢出現,真係多左好多娛樂

佢講野真係好白痴
比人踢爆左,又話比寫手迫害,想博人同情

呢個網站靜過鬼,響度做寫手?????聽食蕉啦,哈哈......

寫手?.......有!就係美玉自己 ...
算啦,咪再講佢,由得佢獻世.幾十歲重要做....!唉
作者: jukujoo    時間: 2010-2-21 00:07

引用:
原帖由 williamant 於 2010-2-20 19:14 發表

除左人流暢旺之外,
有佢出現,真係多左好多娛樂

佢講野真係好白痴
比人踢爆左,又話比寫手迫害,想博人同情

呢個網站靜過鬼,響度做寫手?????聽食蕉啦,哈哈......

寫手?.......有!就係美玉自己 ...
從呢點可以睇出....阿鳳個人都好長情囉....無論對做雞或賣廣告都係......

我諗真係可以講話有呢度幾耐,佢就做會員幾耐....仲成日Keep住註冊添.......

其實靜係必然嘅....你諗吓早十年真係多多囡可以講....依家啲囡連涼都唔識沖......

咪就係因為當時上網賣一樓一廣告唔係咁普及囉....好多時啲囡為搵錢都會好畀心機去做指壓......

依家就阿貓阿狗都話自己開檔做一樓一....上網賣廣告就得......

有啲師兄叫雞又鍾意滿口仁義道德....成日勸啲囡唔好咁....唔好咁....縱壞晒.......
作者: minolta007    時間: 2010-2-22 09:11

作者: tarantino    時間: 2010-2-23 01:18

99是否環保人仕??
另美玉是金x港幾號??
作者: 20080925    時間: 2010-2-23 03:03     標題: 回復 35# 的帖子

係久拾久,Old woman
作者: 的士佬    時間: 2010-2-23 03:14

作者: tarantino    時間: 2010-2-23 12:51

金X港99=金X玉99=美玉???
作者: 天山雪蓮    時間: 2010-2-23 13:58

引用:
原帖由 tarantino 於 2010-2-23 12:51 發表
金X港99=金X玉99=美玉???
金X港99不是美玉,某些巴打混淆視聽意慾何為?
美玉是金X玉1號,遭受某些巴打惡意攻擊誹謗倍受精神困擾,無法開工做了隱蔽C9,蔭功............
作者: tarantino    時間: 2010-2-23 14:03

引用:
原帖由 天山雪蓮 於 2010-2-23 13:58 發表

美玉是金X玉1號,遭受某些巴打惡意攻擊誹謗倍受精神困擾,無法開工做了隱蔽C9,蔭功............
清楚..........Thanks, 咁金X港99係唔係環保??
作者: 天山雪蓮    時間: 2010-2-23 14:13

引用:
原帖由 tarantino 於 2010-2-23 14:03 發表

清楚..........Thanks, 咁金X港99係唔係環保??
好耐沒有去金多港..............
作者: jukujoo    時間: 2010-2-23 14:31

引用:
原帖由 天山雪蓮 於 2010-2-23 13:58 發表

好似你都有份混淆視聽喎....明明係阿鳳咪阿鳳囉.....美咩玉唧.....
作者: 20080925    時間: 2010-2-24 00:17

金X港#99非常(年青),如果你得落冇所謂,你有自由,
我自問食唔落,唔好再講啦,徙9氣. 講下其他可以食用好過啦.
例如,1, 2, 5,11,12,65.
作者: 20080925    時間: 2010-2-24 00:18     標題: 回復 37# 的帖子

兩條女, 可以不理. 食唔落O.K.
作者: Tony1    時間: 2010-2-24 03:06

引用:
原帖由 jukujoo 於 2010-2-23 06:31 發表

好似你都有份混淆視聽喎....明明係阿鳳咪阿鳳囉.....美咩玉唧.....
阿鳳?是否多年前金鑽#20阿鳳?

作者: forum路過    時間: 2010-2-25 11:17

樓主可否要求管理員刪除此post?
作者: mars66    時間: 2010-2-27 10:31

引用:
原帖由 20080925 於 2010-2-20 02:17 發表

另外我走時見到一個囡囡開工,樣好正,重正過#5,眼大大,曲髮,唔知幾多號?
咪#6啰
作者: 金碧玉1號美玉    時間: 2010-2-27 20:59

引用:
原帖由 jukujoo 於 2010-2-16 22:55 發表
睇嚟又就嚟有戲睇囉喎........
記得多哋上嚟睇戲喎,別把腦袋縮進地殼子裡.......
作者: 20080925    時間: 2010-2-28 09:14

引用:
原帖由 金碧玉1號美玉 於 2010-2-27 20:59 發表

記得多哋上嚟睇戲喎,別把腦袋縮進地殼子裡.......  
我地係講D女好唔好招呼,唔係睇你地人身攻擊.死開啦.
作者: 9090900    時間: 2010-3-2 04:43

where can i find this shop?
作者: 20080925    時間: 2010-3-6 01:14     標題: 回復 47# 的帖子

旺角,C兄,...........................
作者: badboy    時間: 2010-3-8 22:59

金多港88號係點架
有冇試過呀師兄
作者: oxana    時間: 2010-3-12 09:10

引用:
原帖由 badboy 於 2010-3-8 22:59 發表
金多港88號係點架
有冇試過呀師兄
big body girl........should try that
作者: darkpig    時間: 2010-3-14 22:35     標題: tried 126

she is fat in her mid to late 30's.   licking the whole body and bj is good....but ml is too lazy...didn't want to sit on the top.
作者: oxana    時間: 2010-3-15 11:43

引用:
原帖由 darkpig 於 2010-3-14 22:35 發表
she is fat in her mid to late 30's.   licking the whole body and bj is good....but ml is too lazy...didn't want to sit on the top.
well.....sorry to hear that

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0