標題: [檔案] 人妻表姐嘅誘惑 ... [打印本頁]

作者: virgin201    時間: 2010-2-18 01:04     標題: 人妻表姐嘅誘惑 ...

之前喺阿姨的秘密個 post 同某啲 c hing share過,不過我見冇乜人睇同回應吓咁我唯有再開個關於表姐嘅 post 同大家 share 吓啦 … 係咁嘅 ~ 早兩個月我個十幾年冇見嘅表姐喺廣州嚟咗探我哋 … 仲帶埋佢個十幾歲嘅仔一齊嚟!唔經唔覺上次見表姐已經係好耐之前,嗰陣佢結婚生完仔冇耐仲係個少婦;轉吓眼 … 今次再見表姐個感覺已經好唔同,雖然表姐已經四字頭 …但係表姐無論個樣同把聲同阿姨都好鬼似,不過表姐就高過阿姨成個頭咁多,加埋佢把又長又曲嘅頭髮;就連身材都同阿姨一樣咁正 … 唔知表姐係咪生過仔對波大咗 ~ 我 feel 佢起碼有35D,再加埋喺佢身上多咗一份吸引人嘅成熟人妻味道,係正常嘅男人見到佢又點會唔扯吖!表姐仲話遲啲會全家移民去美國,嗰刻我個腦只係諗到表姐呢個咁正嘅中國人妻去到嗰邊唔駛幾耐個西實俾啲鬼佬同黑鬼屌硬啦!我望住呢個人妻表姐個有啲肉哋嘅大籮已經扯足成晚 … 表姐已經講好要我帶佢週圍去,最正嘅就係佢個仔會去朋友仔度住幾晚唔會跟尾。有晚同表姐去街搭 mtr ... 咁啱繁忙時間啲人又迫,全程我可以用硬哂嘅下面貼住表姐個好有肉哋嘅大籮 ... 雖然隔住條牛仔褲,不過都搞到佢面都紅哂;最正就係表姐冇話我 ... 一落車佢重即刻揾 toliet 去 tim ,我哋返到 hotel ,表姐同我講咗句「我沖涼先 … 」跟住就入咗沖涼房啦 … 嗰晚我成晚都瞓唔着,望住隔籬床着住白色絲質睡裙表姐嘅背影 … 我真係有啲妒忌表姐夫每晚都可以攬住個咁正嘅老婆瞓覺。
廢話少講,好快表姐就要返廣州啦 … 不過佢想去埋 macau 先返去,咁我咪同佢去囉;而佢個仔就會喺表姐夫香港啲親戚度住多兩日先走。我仲以為表姐會喺 macau 租酒店過夜,點知佢話貴所以租咗拱北嗰邊啲酒店;表姐真係諗都諗唔到因為自己貪平竟然會益咗我。我哋上到房擺底啲嘢跟住就打算過番 macau嗰邊玩同食嘢,間房梳妝枱擺咗啲酒店賣嘅 dom dom 喺度;表姐見到又面都紅哂好鬼尷尬咁,不過佢個尷尬樣又真係幾 cute嘅。嗰晚我哋成十一點幾先番到去,表姐一返到房又照舊入咗沖涼房沖涼先;而我就手多多搞吓呢樣搞吓嗰樣,點知我一拉開我床邊嘅窗簾 … 我發現原來沖涼房同房之間係一大塊單鏡嘅反光玻璃;望住我呢個人妻表姐將身上嘅衫一件又一件咁剝清光,到最後表姐連佢身上最後嘅白色喱士 bra 同條 底底都除埋 … 我相信表姐係第一次喺表姐夫以外嘅男人面前做呢種真人 show。雖然沖涼房水花四濺,彌漫住水蒸汽;但係都冇阻到我嘅視線,呢個人妻表姐嘅身材曲線嘅魅力真係係無與倫比 … 搞到我細佬戰意高昂 tim 。 不過話咁快就散場 lu ,咁我當然快快手拉番埋窗簾啦免得俾表姐發現我裝佢沖涼啦 …
作者: eddie_0810    時間: 2010-2-18 01:09

作者: SAMMO92167105    時間: 2010-2-18 01:18     標題: 回復 1# 的帖子

作者: simontse    時間: 2010-2-18 09:23

作者: ringoykh    時間: 2010-2-18 09:37

作者: james3504    時間: 2010-2-18 10:35

40幾歲既人妻係最有女人味,師兄真係識食。快d寫埋當時大戰既情況啦。
作者: lungwt    時間: 2010-2-18 14:53

C兄, 快D出下回 我九都硬
作者: vwilliamv    時間: 2010-2-18 15:18

Wa......pls share more information
作者: 聯絡我們    時間: 2010-2-18 15:42

post 下文la.thx
作者: ab1    時間: 2010-2-18 16:02

作者: 9NgDap8    時間: 2010-2-18 16:53

重有没有下文呢? 期待。。。
作者: chunyeoh    時間: 2010-2-18 17:04

作者: 亞波羅    時間: 2010-2-18 19:42

support too; how's then ?
作者: crystalni88    時間: 2010-2-18 20:35

oh, really???
作者: yuxiaofei    時間: 2010-2-18 21:04

前喺阿姨的秘密個
作者: scottchang18    時間: 2010-2-18 21:50

咁究竟仲有冇下文﹖  
作者: awesoman2010    時間: 2010-2-19 17:59     標題: 回復 1# 的帖子

Any photo?
作者: 7~11    時間: 2010-2-19 22:55

ching,我地呢度聽故既就好禮貌唔會駁故~
但都hope你快d駁住個故仔啦
作者: hkman1109    時間: 2010-2-19 23:52

any more pls???
作者: virgin201    時間: 2010-2-21 02:21

要咁多 c hing 等真係唔好意思 … 小弟唔係要咁多 c hing吊癮,只係因為小弟呢排比較忙唔得閒成日 update ~ 希望咁多位見諒 … 至於不喜或者當故仔睇嘅就隨你喜歡啦!而酒店名我唔會開 ~ 總之勁近拱北關口啦 … 不過我唔知係咪間間房都有呢個偉大發明架。
講番正題,偷睇表姐沖涼,確實係一件幾正嘅事!表姐沖完涼着住嗰條白色絲質睡裙喺沖涼房出嚟,我一睇細佬即刻又有戰意;成條深溝打出嚟俾你睇喎 … 表姐對奶仲成35D咁大 ~ 唔扯就奇啦!跟住就到我入去沖,點知我呢個人妻表姐啱啱沖涼換落嚟嗰套白色嘅喱士 underwear 就掛咗喺門後面 … 佢條底底遮住表姐最秘密禁地嘅位置竟然仲勁濕,試問我又點會放棄用”佢”嚟打 jj 嘅機會吖 … 一於開番炮先。
作者: PapaRazzo    時間: 2010-2-21 16:13     標題: 回復 20# 的帖子

刺激!期待事情發展
作者: virgin201    時間: 2010-2-22 01:20

開完炮沖埋個靚涼,出到房表姐已經坐咗喺床睇緊電視 … 佢仲叫我坐底一齊睇,我坐咗喺梳化度;點知表姐就係要拉我坐喺佢張床一齊睇 … 佢仲攬住咗我。第一次同表姐同床有咁近距離嘅親密接觸,表姐仲係個咁正嘅人妻 … 貼住佢白滑嘅肌膚,再由上而下望住表姐條深溝加個紅色喱士 bra ~ 我細佬真係扯到爆啦!嗰刻我真係有啲當咗表姐係我 gf 咁,我實在忍唔住啦 …
作者: peter~~1203    時間: 2010-2-22 04:05

作者: 100dbup    時間: 2010-2-22 08:42

Very Good!

Update! Update! Update!
作者: tbsqwqw10    時間: 2010-2-22 14:17

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
作者: dick169    時間: 2010-2-22 18:30

作者: virgin201    時間: 2010-2-26 18:30

要咁多 c hing 等真係唔好意思,因為小弟呢排比較忙唔得閒成日 update ~ 希望咁多位見諒。另外亦希望咁多位 c hing 俾多啲精彩嘅 comment 小弟 … 好等小弟有動力寫埋落去。
講番正題,我一嘢車落表姐個嘴度,佢個嘴唇真係好軟,我仲夾硬將我條脷伸入去 … 表姐係個非常保守嘅女人,我相信除咗表姐夫;佢應該冇試過同其他男人有過親密接觸(因為表姐夫係佢初戀情人)。我一路車佢表姐就發出嗚嗚聲,佢可能知道我想啅咗佢保住咗廿幾年嘅貞節;表姐好大力掙扎用力咁推開我,我知佢感覺到我堅硬嘅細佬嘅熱度 … 表姐可能真係未俾其他男人掂過佢嫩滑嘅肌膚,成個人都硬哂咁;佢應該絕對了解我嘅企圖,可能表姐唔甘心就咁失身,所以佢冇停過去抵抗。我係咁錫佢,嘴 … 耳仔(我仲喺佢耳仔吹氣) … 頸;跟手我推底咗表姐喺床,拉底咗佢條白色絲質睡裙嘅吊帶 … 佢個紅色喱士 bra 包住嗰對35D,我真係控制唔到自己啦 。表姐享受住我嘅愛撫嘅同時亦慢慢開始放棄咗去抵抗,佢知道愛撫自己嘅並唔係自己老公而係自己嘅表弟;我一手剝咗佢個 bra,表姐對波豐滿得嚟又夠彈性;但係佢始終都生過細路仔,乳暈雖然大咗啲,不過佢粒 lin 頭就唔係太大粒 ~ 最難得嘅係表姐粒lin同乳暈都仲有少少pink … 我發哂狂係咁啜佢粒乳頭,冇耐佢粒lin就硬哂。表姐一陣陣嘅女兒香,引到我細佬好似鐵柱咁硬;我隔住佢條紅色絲質底底錫佢妹妹,仲有佢嗰隻勁白嘅大脾。錫到表姐係咁叫「唔好呀 … 嗯 … 唔好 … 吖… 唔」,我仲係咁摸佢大脾內側,去刺激表姐嘅性慾。表姐全身只係得番嗰條禁地位置勁濕嘅紅色底底 …   我知道係時候衝破埋佢最後一重嘅防線,我趁勢剝埋佢條底底;白白嘅床單上表姐已經一絲不掛,一個將會失去貞潔嘅人妻對任何男人嚟講都係個好大嘅誘惑。表姐對波同妹妹一向都係其他男人嘅禁地,只有表姐夫獨佔 … 但係我估唔到我竟然咁好彩有機會摸到,跟住仲可以 … 表姐咁裸露喺第二個男人面前,我相信佢都係第一次(加埋我之前裝佢沖涼嗰次咪第二次) 。表姐夾緊佢大脾想守住最後嘅防線,我隻手指喺佢妹妹度來回咁打圈,越來越接近表姐最敏感嘅地方 …佢妹妹已經俾我摸到出哂水,表姐亦開始呻吟同有啲喘氣。我條脷好似蛇咁喺佢妹妹度陰鑽來鑽去,表姐啲淫水幾乎整濕咗半張床單 ,足夠潤滑我細佬插入佢體內;表姐嘅理智已係所餘無幾,「啊 … 我 … 唔得啦 …」表姐係咁喘氣,成個人亦不由自主咁痙攣起嚟。我將對表姐嘅挑逗停落嚟,並將佢扎起咗嘅頭髮解開。
作者: cck32    時間: 2010-2-26 20:08

作者: dreamer2009    時間: 2010-2-26 20:34

作者: GentB    時間: 2010-3-1 15:35

then "dim ah" C Hing...anyway good job
作者: GentB    時間: 2010-3-12 17:29

咁激嘅塲面, 人生那有幾回!ching 你真係有福!你令我想起和做教師的舊同學的一段興奮回憶....
作者: tofufa123    時間: 2010-3-13 12:56

any pic to go along with the story?
作者: MEIFOOT    時間: 2010-4-26 21:21

SO GOOOOOOD!
作者: 成熟溫柔男士    時間: 2010-4-26 22:47

非常精彩! 引人入性!  期待C兄繼續出野!!!           
作者: flybill    時間: 2010-5-4 10:25

SO GOOOOOOD!
作者: kot    時間: 2010-5-5 11:13

精采的故事,引人入性, 事隔兩個多月,還未有下文,期待下回續集.
作者: pkdonald    時間: 2010-5-5 11:16

any updates~!?
作者: lungwt    時間: 2010-5-5 12:58

引用:
原帖由 virgin201 於 2010-2-26 10:30 發表
要咁多 c hing 等真係唔好意思,因為小弟呢排比較忙唔得閒成日 update ~ 希望咁多位見諒。另外亦希望咁多位 c hing 俾多啲精彩嘅 comment 小弟 … 好等小弟有動力寫埋落去。
講番正題,我一嘢車落 ...
C兄快D出下集 ,我九都硬
作者: 單屌一西    時間: 2010-5-5 15:10

引用:
原帖由 virgin201 於 2010-2-26 10:30 發表
講番正題,我一嘢車落 ...
師兄你表姐 D 淫水係咪鮮甜美味 ....... 而且原原不絕添 ~~~ 係咪要幾
多可以飲幾多呀 師兄 ~~ 快些鳩硬
作者: MEIFOOT    時間: 2010-5-5 18:09

good post, but need to wait so long.........
3rd part ar... c hing...
come on....please!!!!
作者: HappyApex    時間: 2010-5-6 12:00

作者: mattmft    時間: 2010-7-4 06:43

有無相呀...不如post d相出黎睇下呀....
作者: jw002    時間: 2010-7-4 08:25

作者: boyboyng    時間: 2010-7-4 23:05

i like autie ball ball

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0