標題: 仙台松島 [打印本頁]

作者: Norma    時間: 2006-8-23 20:41     標題: 仙台松島

日本三景之一既松島,真係好靚...

作者: whrwhrwhr    時間: 2006-8-23 21:21

怎么看不见啊   为什么呢
作者: jimmyboy2102    時間: 2006-8-24 04:23

SO PEACEFUL
作者: spikes    時間: 2006-8-31 23:35

Can't see,
can you post again??
Thanks
作者: channon1    時間: 2006-9-1 10:52

cant see pls post again
作者: 資深球迷2世    時間: 2006-9-1 15:38

真係幾靚喎... 不過我都係對呢兩個地方嘅食物更有興趣
作者: thoron    時間: 2006-9-1 17:35

睇唔到喎..
作者: mzpanda    時間: 2006-9-5 10:06

什么来的,看不到.
作者: laiben    時間: 2006-9-8 16:41

我上月去過日本, 也到過松島, 雖說是日本三景, 但論風景比起北海道的床知差多了..
而且松島那裡什麼都要錢, 想過橋睇風景又要錢, 連入廟拜神都要錢.
不過松島水族館就幾好, 雖然地方唔大, 又殘, 但同 d 動物距離好黎, 可以同海獅握手啊!!
作者: HKCSS    時間: 2006-9-8 17:48

引用:
原帖由 laiben 於 2006-9-8 08:41 AM 發表
我上月去過日本, 也到過松島, 雖說是日本三景, 但論風景比起北海道的床知差多了..
而且松島那裡什麼都要錢, 想過橋睇風景又要錢, 連入廟拜神都要錢.
不過松島水族館就幾好, 雖然地方唔大, 又殘, 但同 d 動物距離 ...
你去松島有冇遊船河餵海鷗?個度d蠔好似好出名,但我吃落又唔多覺好正,那條紅色長橋真是行完也不知有甚麼風景好看..

作者: lichees    時間: 2006-9-14 12:31

作者: happycamel    時間: 2006-9-15 22:14

我四年前到過 風景幾好 餵海鷗食蝦條幾好玩 d蠔好鮮美 但較細隻
作者: pixfw    時間: 2006-9-16 04:18

can't see the pic ,.. broken link\??
作者: laiben    時間: 2006-9-18 16:15

引用:
原帖由 HKCSS 於 2006-9-8 09:48 AM 發表

你去松島有冇遊船河餵海鷗?個度d蠔好似好出名,但我吃落又唔多覺好正,那條紅色長橋真是行完也不知有甚麼風景好看..
沒冇餵海鷗.. 而且我都唔覺果度有好多海鷗.
再講.. 根本唔應該餵野生動物吧.
北海首的知床... d 海鷗多到好似蝗虫咁呀.. 朝早四點已經比海鷗嘈醒..
作者: kingbar333    時間: 2006-9-19 00:20

正 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
作者: Rock123    時間: 2006-9-19 13:38

作者: jimmyh    時間: 2006-9-19 20:27

個景好正啊!
作者: whatucanc    時間: 2006-9-22 15:16

引用:
原帖由 你去松島有冇遊船河餵海鷗..
was there end of last month, but not a bird has been found when on the boat.
作者: catwolfx    時間: 2006-10-2 17:21

自己覺得3景以排名第一的宮島最靚, 松島則第2.
作者: af-af    時間: 2006-10-5 13:01     標題: ?????????

怎么看不见啊   为什么呢
作者: clam    時間: 2006-10-7 04:27

宮島 is better

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0