標題: GOOD JOB [打印本頁]

作者: joeyyung    時間: 2006-11-16 01:37     標題: GOOD JOB

Merchandising  IS GOOD JOB OR NOT? ALWAYS TRIP TO CHINA ? OVERSEAS TO MEETING WIHT BUYER....
作者: chocho1987    時間: 2006-11-17 01:04

我都要成日返大陸呀,lee行男仔通常都要
作者: joeyyung    時間: 2006-11-23 10:18

I KNOW THAT....
作者: 法王    時間: 2006-11-27 18:39

現今很多工作都要飛來飛去,Global Sourcing 已是風氣。我個人覺得香港不是久守之地,世界上何處無機會,地球愈來愈細,趁年輕多些生活體驗,眼界擴闊了對日後工作的稗益可不小
作者: joeyyung    時間: 2006-11-28 23:00

yes!! you are right!!!
作者: Alden_c9lover    時間: 2006-12-31 14:22

引用:
原帖由 chocho1987 於 2006-11-17 01:04 AM 發表
我都要成日返大陸呀,lee行男仔通常都要
師兄, 家陣女仔都一樣要上大陸......
作者: LoserII    時間: 2007-1-24 00:13     標題: 上大陸

我很相信不久各位Merchandiser可能要去Vietnam or India for visit factories.
Cheers
作者: HM    時間: 2007-3-24 11:48

周圍去都幾好wor
但long hours
作者: 779394    時間: 2007-7-5 14:54

引用:
原帖由 LoserII 於 2007-1-24 00:13 發表
我很相信不久各位Merchandiser可能要去Vietnam or India for visit factories.
Cheers
一定會啦!聽聞Vietnam人工平大陸一半!
作者: IlikeLala    時間: 2008-2-24 19:55

你們有無深思過点解會有此現像呢?
面對此情況你們又應該怎去裝備自己來面對挑戰呢?
各位Fans究竟有冇好好想過......

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0