標題: [原創] 師傅的女朋友 [打印本頁]

作者: Ah+Chiu    時間: 2010-4-5 02:40     標題: 師傅的女朋友

都有很久沒有出動了。前日接到師傅 call,話魔仔冰河吹雞,仲有7AA大海等等,一來沒見舊戰友那麼久、二來亦想認識新朋友。於是答應,地點是冰河弟的主場。

7點到大堂,就見到魔仔帶左件好索的囡囡出現,白白淨淨,樣子漂亮不在話下,還有身裁 ,黑短裙、黑色誘惑絲襪、黑低胸上衣(條坑都幾深架)。魔仔今次死硬啦!

不久,就見到師傅大帶同其女朋友搖大擺到達,當時沒怎麼留意師傅的女朋友,因為一向人人都話師傅所有的女朋友是都『豬扒』。時實上以前所見的差不多全部都是,只有一件 (師傅珠海生日會那次) 都可以合格。

其後,大家一起在唐 X吃晚飯時才看清楚。一看之下,竟然大感意外,心想師傅結果都找到一個Grade A 的女朋友了。此女孩子(化了一個淡裝) 長得漂亮得來是屬於清麗秀雅那類型,臉上總是掛上甜美的笑容,非常可愛。和她聊天時,更發覺她有點學識,談吐也很大方得體。有秀氣、有氣質。最重要的是,這類型的女孩子是很耐看的。師傅,你好野!(第一次讚你)。
作者: simonkok    時間: 2010-4-5 04:46

C兄..你所見的是否就係"料理師"呢?
作者: Haidada    時間: 2010-4-5 07:41

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2010-4-5 02:40 發表
都有很久沒有出動了。前日接到師傅 call,話魔仔冰河吹雞,仲有7少AA大海等等,一來沒見舊戰友那麼久、二來亦想認識新朋友。於是答應,地點是冰河弟的主場。

7點到大堂,就見到魔仔帶左件好索的囡囡出現,白 ...
好高兴能认识资深会员超哥。。
师父呢位女友却系吾错。。一年前已见过。。后来师父就要做理疗。。无见拒好耐。。。
作者: Haidada    時間: 2010-4-5 07:44

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-4-5 04:46 發表
C兄..你所見的是否就係"料理師"呢?
吾系理疗师。。呢位靓女一年前见过啦。。当时师父带她同我地一齐去下川岛玩。。当时身形更好。。现在胖了点。。她自己说胖了十公斤。。。
作者: 烈火    時間: 2010-4-5 10:12

呵呵~   超哥又出現啦 ......       文筆仍然是那麼好哦...... 但....... 師傅的女伴都是以樸素為主(豬排)......  我地大大話話都認識他7年 , 他真的有突破嗎

魔仔的女伴以  妖 為主食...... 看他的報告, 他真的成魔了.....呵呵~  

作者: KMY89    時間: 2010-4-5 11:07

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2010-4-5 02:40 發表
都有很久沒有出動了。前日接到師傅 call,話魔仔冰河吹雞,仲有7少AA大海等等,一來沒見舊戰友那麼久、二來亦想認識新朋友。於是答應,地點是冰河弟的主場。

超哥, 乜你咁好記性,連N年前生日會個女伴都記得 ,果個四川女人係Kmy最後一次沉船lor   ... 難過了幾個月...

前晚個女伴我都成年無見佢 , 同海哥outing後佢就返左去東北, 當然Kmy無去探佢啦 ...

Kmy 覺得已前現在個個女伴都正 , 只係血魔、烈火、冰河、TT 等眼紅,吃不到的葡萄 ... 特別係烈火這傢伙吃得街女太多,眼歪了,正常女人都變成豬扒

很同意血魔個妖女好得, even not MCOT,仲識玩 feel tim ... 食硬條儍仔啦 ...

作者: 烈火    時間: 2010-4-5 11:25

是 美女  太多..... 呵呵~      不是街女....

只談情  不說愛 ....  天下美女真的太多.   食要食得好.....

師傅....你的 "Quotas" 限額好快用完....找些好樣的來食,  太多豬油...老人家食太多不好哦
作者: KMY89    時間: 2010-4-5 11:34

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-4-5 07:44 發表

吾系理疗师。。呢位靓女一年前见过啦。。当时师父带她同我地一齐去下川岛玩。。当时身形更好。。现在胖了点。。她 ...
佢話返左去無吃藥就肥左好多 wor ...
作者: KMY89    時間: 2010-4-5 11:39

引用:
原帖由 烈火 於 2010-4-5 11:25 發表
    是 美女  太多..... 呵呵~      不是街女....

只談情  不說愛 ....  天下美女真的太多.   食要食得好.....

師傅....你的 "Quotas" 限額好快用完....找些好樣的來食,  太多豬油...老人家食 ...
你D Quota 至好快用完 ... 烏鴉嘴
作者: TenderTrap    時間: 2010-4-5 12:15

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-4-5 11:07 發表
Kmy 覺得已前現在個個女伴都正 , 只係血魔、烈火、冰河、TT 等眼紅,吃不到的葡萄 ...
師傅:
你的所謂正女,在下真的不願致評!
作者: KMY89    時間: 2010-4-5 14:21

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2010-4-5 12:15 發表

師傅:
你的所謂正女,在下真的不願致評!
好東西你是不懂的 所以你和冰河常常被女呃
作者: 血魔    時間: 2010-4-5 14:36     標題: 回復 10# 的帖子

tt
師博今次的,還可以,看得出好有教養
雖然不是我們杯茶
作者: KMY89    時間: 2010-4-5 16:52

引用:
原帖由 血魔 於 2010-4-5 14:36 發表
tt
師博今次的,還可以,看得出好有教養
雖然不是我們杯茶
當然,Your Cup of Tea ....
作者: drm    時間: 2010-4-5 17:00

咸D覺得,用K女的標淮跟KMY的老正比較,唔啱數…

N年前有個「幼師」痴埋咸D道,以她的相頭身材,在K裡無囡都唔會要佢。

不過真系好好玩,咸D玩左半年先放手!
作者: KMY89    時間: 2010-4-5 17:23

引用:
原帖由 drm 於 2010-4-5 17:00 發表
咸D覺得,用K女的標淮跟KMY的老正比較,唔啱數…

N年前有個「幼師」痴埋咸D道,以她的相頭身材,在K裡無囡都唔會要佢。

不過真系好好玩,咸D玩左半年先放手!
你好耐無泡頭
作者: 海豚仔    時間: 2010-4-6 08:54

嘩! 我都已經好少上來吹水啦,一上來就見到那麼多舊戰友係到......
先同以上咁多位舊戰友先打個招呼.....SAY HELLO!
魔仔: 我都好想有機會再出動,下次有出動記得打個電話比我啦。。

作者: Jack-a-Lent    時間: 2010-4-6 12:05

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-4-5 11:07 發表

超哥, 乜你咁好記性,連N年前生日會個女伴都記得 ,果個四川女人係Kmy最後一次沉船lor   ... 難過了幾個月...

前晚個女伴我都成年無見佢 , 同海哥outing後佢就返左去東北, ...
傳說中師付的女很索, 一起几次玩见到的一般, 師付收埋吾讓我睇啊.....
作者: 血魔    時間: 2010-4-6 13:01     標題: 回復 17# 的帖子

怎可能索................
你應該說有特色,
假如豬扒是一種色的話
作者: glucerna    時間: 2010-4-6 13:37

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2010-4-4 11:40 AM 發表

可以講叫O.K..几斯文...

...我都见過佢两次..比一年前靚左....

師傅D要求唔會太高架...
作者: denny2000    時間: 2010-4-6 13:58

引用:

oh, good to hear that so many old combats come out and play..  It is a never ending habit until the moment when either $, health or freedom (or some/all of the above) is/are not available anymore..

So, when we have all of these, play play...  
作者: 7-siu    時間: 2010-4-7 00:39

Different man has his own cup of tea, everyone is different. So, just envy other Brothers, don't tease !
作者: KMY89    時間: 2010-4-7 18:30

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-4-6 12:05 發表

傳說中師付的女很索, 一起几次玩见到的一般, 師付收埋吾讓我睇啊.....
多謝你的鼓勵,我會繼續努力
作者: smallhung116    時間: 2010-4-9 16:19

哇...超哥..好耐冇見囉喎...一返上黎呢度就見返你出現...你係唔係多數去珠海個邊呀...
作者: Ah+Chiu    時間: 2010-4-10 00:51     標題: 小雄

小雄,我當然記得你啦!很是遺憾,還沒見過你。我現在經常在皇崗那邊!
作者: smallhung116    時間: 2010-4-10 12:48

超哥, 我宜家都係多數係常平個邊, 假如你第時得閒過去個邊就搵我食餐飯啦..識左咁耐都未見過面... KMY, 血魔幾位 大哥我就係幾年前見過囉..
作者: Ah+Chiu    時間: 2010-4-12 02:45     標題: 回復 25# 的帖子

我都很少機會到CP的。每次去都是去 NC。和Timway 網友去相信不超過5次,和其他朋友去都是3-4次而已。我倒是沒去過長安,想去見識下。
作者: kenny01    時間: 2010-4-12 18:20

呢個專題ok喎.......

我諗我都慢慢步入師傳既後塵....
作者: KMY89    時間: 2010-4-12 20:09

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-4-12 18:20 發表
呢個專題ok喎.......

我諗我都慢慢步入師傳既後塵....
你重係後生仔,唔好咁快唱"傷信"
作者: Ah+Chiu    時間: 2010-4-13 02:49     標題: 回復 師傅28# 的帖子

係播,好像師傅你沒有告訴我你呢個靚女朋友的名字啊,什麼時候帶她來深圳玩,到時我帶埋女朋友一起去玩
作者: 佳朗    時間: 2010-4-13 22:12

超哥想去長安見識???
作者: Ah+Chiu    時間: 2010-4-14 01:31     標題: 回復 30# 的帖子

沒有去過,所以希望佳朗哥 (識途老馬) 帶我去見識下
作者: KMY89    時間: 2010-4-16 16:10

引用:
原帖由 佳朗 於 2010-4-13 22:12 發表
超哥想去長安見識???
佳朗有個靚佳朗嫂
作者: 佳朗    時間: 2010-4-16 18:16

多謝師父讚美  呵呵
作者: Ah+Chiu    時間: 2010-4-21 00:59

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-4-16 08:10 發表

佳朗有個靚佳朗嫂  
公布獨家消息,佳朗現在被佢個靚老婆 keep 得好緊架,D 貨稍為少D 都會質疑佳朗、嗚嗚!
作者: 佳朗    時間: 2010-4-21 03:57

剛剛出冊啦!
作者: Ah+Chiu    時間: 2010-4-24 02:24

引用:
原帖由 佳朗 於 2010-4-20 19:57 發表
剛剛出冊啦!
哇、出冊,即係《衰》過,為什麼咁不小心啊!
作者: 佳朗    時間: 2010-4-24 15:33

差D衰係你手!

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0