標題: Yuen Long [打印本頁]

作者: 30-30    時間: 2010-4-26 03:23     標題: Yuen Long

Any CHing try Siver lake in Yuen Long??
作者: tosiuchung    時間: 2010-4-29 01:54

Just so so, No Harm to try,
作者: 30-30    時間: 2010-4-30 11:01

Thanks CHing
作者: 元朗型男    時間: 2010-5-4 17:07

講硬件,即喺locker啦, 水池,水吧,都算唔錯。
講軟件,即喺女啦,不要有太大要求,大部份35以上,泵唔泵得就55波啦,當然早更泵得好過夜更啦。但夜班有啲就相對幾放,但因年歲問題唔好有太多奢望,so so算 吧。
價錢就around$520 to $570。
作者: BigBird    時間: 2010-5-5 00:45

引用:
原帖由 元朗型男 於 2010-5-4 17:07 發表
講硬件,即喺locker啦, 水池,水吧,都算唔錯。
講軟件,即喺女啦,不要有太大要求,大部份35以上,泵唔泵得就55波啦,當然早更泵得好過夜更啦。但夜班有啲就相對幾放,但因年歲問題唔好有太多奢望,so  ...
thanks c-hing information ~~~~~~~~~  
作者: boot_boot    時間: 2010-5-5 17:33

引用:
原帖由 元朗型男 於 2010-5-4 17:07 發表
講硬件,即闤ocker啦, 水池,水吧,都算唔錯。
講軟件,即鬗k啦,不要有太大要求,大部份35以上,泵唔泵得就55波啦,當然早更泵得好過夜更啦。但夜班有矕N相對幾放,但因年歲問題唔好有太多奢望,so  ...
鬗葬埜o一檔, 仲可以有咩野要求呀.  
作者: 元朗型男    時間: 2010-5-5 17:55

還有一間在大馬路,叫華清池。不過聽講是老人池,故此從來未去過。
作者: 30-30    時間: 2010-5-6 03:29

Thanks C Hing informations
作者: boot_boot    時間: 2010-5-8 17:41

引用:
原帖由 元朗型男 於 2010-5-5 17:55 發表
還有一間在大馬路,叫華清池。不過聽講是老人池,故此從來未去過。
呢間場一般唔會有人提, 如果你有朋友去過, 索懮\多d料   
作者: 30-30    時間: 2010-5-10 02:34

It's hard to belive no one been there yet
作者: Adventure    時間: 2010-5-11 00:04

May be for those who have been Yuen Long Silver Spring would not like to surf in the blog.........
作者: 30-30    時間: 2010-5-11 01:59

it's sad to hear that, anyway thanks reply.
作者: pinocchio    時間: 2010-6-4 11:09

silver lake 成日去, 貪佢人少 ~ 樣樣都係一般, 冇對手係咁. 女又唔會成日轉, 來來去去都係果d, 不過女唔轉有樣好, 去一兩次就認得你, 成日dup幫你前出一野, part2又一野 ( 同我做開果幾個係咋, 其他唔知 ) ~ 冇咩特別服務, 有d女會叫你加50波推, 不過其實只係扯高件衫波掃你個胸幾下 ~ 抽水一般冇格, 不過有d囡你就只會乖乖地瞓好比佢dup同比佢幫你出火 ( 仲要咪埋眼 ) ~
冇咩特別no可以介紹, 不過如果你第一次去又想知個場有d咩8啩野, 又想有人同你傾計, 咁就23啦 ( kitty ~ 30+ ~ 瘦 ~ 貧乳 ~ 好傾 ~ dup都唔錯 ~ 樣(抱歉) ~ 不過出火唔會chock到你甩皮, 你頂唔順同佢講佢會放慢手腳 ~ )

華清池未去過, 行過都驚成間樓霖落黎 ~

p.s. 本來響哩度睇相睇report都會扯旗 ~ 但係突然見到珊珊個廣告即刻dup哂 !!!!!!! 頂 !!!!!!!

作者: 30-30    時間: 2010-6-4 16:44

Thanks yr report.
作者: 元朗型男    時間: 2010-6-5 12:47

一個絕大部份技師在35十的場,真的不要有大太的冀望。做第2part時,有啲女算幾落力,,包括條裙堶捻A都冇,噉即喺你想我點啫,我俾五百七,下一部點呢?。但是望吓嗰樣,就真喺 。My god! 教我如何是好!
作者: pinocchio    時間: 2010-6-5 13:09

引用:
原帖由 元朗型男 於 2010-6-5 12:47 發表
一個絕大部份技師在35十的場,真的不要有大太的冀望。做第2part時,有啲女算幾落力,,包括條裙堶捻A都冇,噉即喺你想我點啫,我俾五百七,下一部點呢?。但是望吓嗰樣,就真喺 ...
裙入面乜都冇通常係夜晚咯 ~ 撞到哩d囡一般都係順佢意指插吓lor. 有次試過佢都頂唔順, 流到一腿濕哂 ~
作者: boot_boot    時間: 2010-6-5 13:11

引用:
原帖由 元朗型男 於 2010-6-5 12:47 發表
一個絕大部份技師在35十的場,真的不要有大太的冀望。做第2part時,有齯k算幾落力,,包括條裙堶捻A都冇,噉即鬺A想我點隉A我俾五百七,下一部點呢?。但是望齞芊A就真 ...
銀泉咁多年都係咁嫁, 冇得變, 亦冇需要去變.  

所以都係去油麻地、旺角d場, 價錢: $400; $600, 且應該會有多d選擇.     
作者: pinocchio    時間: 2010-6-5 13:15

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-6-5 13:11 發表

銀泉咁多年都係咁嫁, 冇得變, 亦冇需要去變.  

所以都係去油麻地、旺角d場, 價錢: $400; $600, 且應該會有多d選擇.     
就腳吖嘛 ~ 又唔想去141 ~ 走地又唔想 ~ 足浴d ching又成日話瀨野 ~
作者: boot_boot    時間: 2010-6-5 13:35

引用:
原帖由 pinocchio 於 2010-6-5 13:15 發表

就腳儦 ~ 又唔想去141 ~ 走地又唔想 ~ 足浴d ching又成日話瀨野 ~
坐268B出黎, 都好快到佐敦, 但來回車費要成30幾呅, 所以都係自己決定行邊條路.    
作者: KY169    時間: 2010-6-6 15:17

作者: 元朗型男    時間: 2010-6-7 11:33

不知是喜(對客人)還是悲(對BG)。做開市區開大場啲BG,當然希望你回頭啦,故此醒吓你手指。Anyway,生活艱難,BG只是收多50元吧
作者: boot_boot    時間: 2010-6-8 13:58

引用:
原帖由 元朗型男 於 2010-6-7 11:33 發表
不知是喜(對客人)還是悲(對BG)。做開市區開大場讋G,當然希望你回頭啦,故此醒鴽A手指。Anyway,生活艱難,BG只是收多50元吧
服務增值 - 相信就係佢地的生存之道.   

面對競爭, 生意難做.  
作者: derrick328    時間: 2010-6-8 18:50

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0