標題: [上樓骨] 北角龍濤推拿館大革命 [打印本頁]

作者: 唐伯苦    時間: 2010-5-19 09:53     標題: 北角龍濤推拿館大革命

作者: faizai    時間: 2010-5-19 10:15

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-5-19 09:53 發表 囡囡要年輕化老闆娘好介紹
裝埋修更好
作者: 唐伯苦    時間: 2010-5-19 10:53     標題: 回復 2# 的帖子

對呀, 琴日事後同老闆娘打牙骹, 佢話遲D會交比佢個女打埋, 一於大裝修吸納多D年青客喎. 不過,佢琴日就介紹咗件part time比我試吓, 入房見到有驚喜, 仲以為中咗6合彩添, 估唔到ED咁既地方, 都有咁既貨色!  囡囡大約34-35左右, 勁身材, 好揼得, 力度適中, 難得弄雀時肯比我上下手手!  一對一筒,一隻二索 (如果冇甩錯)加埋自己隻一索, 鋪牌唔錯, 有糊叫!  而個樣就好有人妻feel ... 整體好正而且佢好似好饑餓!  事後幫我慢慢用濕紙巾清潔, 臨走前還叫我唔好郁咪埋眼, 結果比佢偷襲錫了小弟弟同埋肚臍仔各一啖 ... 超爽! 落熡都係$360!

作者: SCWT    時間: 2010-5-19 12:22     標題: 回復 3# 的帖子

thx for attractive report, feel like going already
作者: faizai    時間: 2010-5-19 14:21

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-5-19 10:53 發表 對呀, 琴日事後同老闆娘打牙骹, 佢話遲D會交比佢個女打埋, 一於大裝修吸納多D年青客喎. 不過,佢琴日就介紹咗件part time比我試吓, 入房見到有驚喜, 仲以為中咗6合彩添, 估唔到ED咁既地方, 都有咁既 ...
有冇咁好呀?!
作者: 唐伯苦    時間: 2010-5-19 15:54     標題: 回復 5# 的帖子

我起初都半信半疑架,但係個囡囡令我改觀咗,可能我嗰日時運高啦! 不過,我始終鍾意有少許成熟韻味既人妻囉!
作者: faizai    時間: 2010-5-19 16:37

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-5-19 15:54 發表 我起初都半信半疑架,但係個囡囡令我改觀咗,可能我嗰日時運高啦! 不過,我始終鍾意有少許成熟韻味既人妻囉!
個BG叫嘜名,我想試。
多謝ching
作者: philipwongsk1    時間: 2010-5-19 18:29

I dont not trust new member !!!
作者: hkjli    時間: 2010-5-19 18:52

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-5-19 10:53 發表
... 囡囡大約34-35左右...
樓主真好想像力.
作者: billypoon    時間: 2010-5-19 20:15

作者: longsomeone    時間: 2010-5-19 23:06

引用:
原帖由 billypoon 於 2010-5-19 20:15 發表
估唔到連e度也變為廣告園地
問句天何處有板主執正的淨土
呢度好多post推來推去就知乜事哩!
作者: ericyip1889    時間: 2010-5-19 23:29

Many Many new c-hing!!!
作者: Adventure    時間: 2010-5-20 00:36

引用:
原帖由 faizai 於 2010-5-19 06:21 發表

有冇咁好呀?!
Based on recommendation from here, I took the challenge and visited them around 8 pm. When I walked in on that day, an old guy, seems the boss come to me and ask whether it was my first time to be there. I replied and he led me to the changing room, wah! I have a feeling of a small & look like 70's decoration or 90's in shenzhen feel. Since I already heard about it, so I did change and went into the bathroom, again no petition between different showers, so very similar to Japanese style bath place. Pick up a hoise and finish my bath in 9.9 sec and then went into a message room. Since I met a Fat C9 on my way to bathroom, I told the owner not bring that BG to my room. So what do I get, an even older C9 with more slim body! While she explained to me there are three different packages, honestly I would like to tell her I want vegi, but I do understand that they work for MM, so finally I chose to pay $360. On my way out, I was asked by the owner whether the service is OK, I said OK but not the BG. He said this is the norm within his court. I said OK then I would not come back. Thank you very much!
作者: arowana    時間: 2010-5-20 03:32

rubbish place!!
作者: arowana    時間: 2010-5-20 03:32

all is OL
OL= Old Lady
作者: 唐伯苦    時間: 2010-5-20 08:55     標題: 回復 13# 的帖子

Sorry Ching, the part time 囡囡 I tried two days ago are okay 喎, but that was my first time there.
作者: dannz016    時間: 2010-5-20 18:42

I went there once (about 6 months ago), after reading a report (advertisement?). Very disappointed with the hardware (dirty and old). I asked for the name recommended by the report ( I think is CC). The BG arrived into the room and was able 35 - 40 and did not look like the one that was described by the report. What made me very upset was that he was not well and kept coughing. I finished early and left and without giving any tips. I won't visit this place again.
作者: load    時間: 2010-5-20 23:30

No decoration no go.
作者: 3luvund36    時間: 2010-5-21 08:54

引用:
原帖由 Adventure 於 2010-5-20 00:36 發表 Based on recommendation from here, I took the challenge and visited them around 8 pm. When I walked in on that day, an old guy, seems the boss come to me and ask whether it was my first time to be ...
多謝跌錢警告
作者: boot_boot    時間: 2010-5-21 13:23

引用:
原帖由 Adventure 於 2010-5-20 00:36 發表

Based on recommendation from here, I took the challenge and visited them around 8 pm. When I walked in on that day, an old guy, seems the boss come to me and ask whether it was my first time to be ...
I regret to have heard your experience.  
You should consider to try the BG who has been
recommended by the master of this post.  
作者: boot_boot    時間: 2010-5-21 13:30

引用:
原帖由 dannz016 於 2010-5-20 18:42 發表
I went there once (about 6 months ago), after reading a report (advertisement?). Very disappointed with the hardware (dirty and old). I asked for the name recommended by the report ( I think is CC). T ...
Did you pay $260 net for 2 hours of massage then?   
作者: Adventure    時間: 2010-5-21 22:30

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-5-21 05:23 發表

I regret to have heard your experience.  h:" />
You should consider to try the BG who has been
recommended by the master of this post.  
Boot Boot HIng, yes I did request number (( but he said she is no longer with the firm for a period of time and lately was reconfirmed by the BG that she becomes a boss of USS....Interesting !
作者: chowsingchichi    時間: 2010-5-21 22:34

睇咗有師兄對龍濤的發帖後,昨天決定再到此地,

讓我中肯的用文字親身帶各位再到此處一遊吧!

此推拿位於北角電車總站客家人飯店對面的一

幢商住單位一樓,地下大堂未算太飄亮但乾淨,唔

想等簻J師兄可以沿樓梯直上一樓,龍濤門面類

似上海理髮店設計,當然不能與現在尖咀一帶新

spa相比,locker較為簡單共12格,衛生度我會比65

分,由於本人多數在中午時分到達,未曾遇到師兄

所提及的老闆,因每次也是老闆娘招呼小弟,冲凉房

真的很大,但每格也沒有屏封相分,所以如多幾位

師兄在內進行淨身儀式的話,塲面也會頗攪笑,淨身

房也算乾淨,淨身後叫老闆娘介紹一些小師奶來看看,

她叫我先行入房,沿途看見一些30-40歲左右既人妻

在休息室打麻雀,但不見師兄所提及之肥師奶,房間

是黑麻麻沒有開燈的,所以看不到是否清潔,小弟

坐在床上期間,老闆娘帶了一個類似陳曼娜的師奶

入來,雖然可能年紀較為大,大約38,9歲左右,但風韻

猶存,或許有些師兄認為她太老,但我偏偏喜歡,她

身穿短白色百摺裙,polo恤,表現也很秀(老實說她真

的不太難看),part 1按得真的很好,如心無雜念,只雖

HKD260便可享受90分鐘正骨來說是很值得的,到part 2

了,她以手輊輊探路,再把頭貼近我面旁,用舌頭輊添

我的耳洞,我示意ok後最終順利起飛了(過程不便多提

及,因與技師溝通好與壞,絕對會影响這互動過程),完

事後代詢問陳曼娜有關夜間有肥師奶出沒的情况,她

說原來這裡很多較後生的技師多數是趁仔女返了学,

老公返了工才偷跳出來做part time,所以中午至下午6

時左右會較多較後生小小既家庭主婦來頂塲,一般老公

仔女回家時,她們巳回家,所以那位師兄你當晚20:00才到,

那時剩下來的或許只有速龍及暴龍鎮守了,老實說,換轉

我是你,當我冲完凉看到了一頭暴龍後,我一定二話p說同老

闆講我頂唔順,放低冲凉$便走人,何須留下再給另一條速龍

雞姦呢,但我亦認真講句,要後生囡囡既師兄,此塲免到了,

但喜歡陳曼娜feel既師兄,以$360既價錢,時間上許可,

一試又何妨呢?

作者: 元朗型男    時間: 2010-5-22 10:56

請問C Ching, 此店和海洋皇宮有何分別?
作者: boot_boot    時間: 2010-5-22 12:01

引用:
原帖由 Adventure 於 2010-5-21 22:30 發表

Boot Boot HIng, yes I did request number (( but he said she is no longer with the firm for a period of time and lately was reconfirmed by the BG that she becomes a boss of USS....Interesting !
Oh!  I see.  Interesting but unbelievable.  
作者: longsomeone    時間: 2010-5-22 13:32

引用:
原帖由 chowsingchichi 於 2010-5-21 22:34 發表
睇咗有師兄對龍濤的發帖後,昨天決定再到此地,

想等簻J師兄可 ...
你明唔明乜野係解釋等於掩釋呀!
作者: 四眼明    時間: 2010-5-22 22:22

有機會都要上去一試。
作者: SCWT    時間: 2010-5-22 23:50     標題: 回復 23# 的帖子

this is one of the best report ever...thx for singchi ching well written report...i better not visit this place
作者: hkmgt    時間: 2010-5-23 00:17

如果大家想一想,好嘅有点兒質素都過對面海x , 加x華返工,$260蚊,老板巳經分大份,佢可以拿到多少
作者: tomdotcom    時間: 2010-5-23 01:16

好彩有咁多正義o既 C Hing, 不然必定跌落屎坑。跌錢事小, 比o的速龍同暴龍嚇親小弟弟事大。
作者: sohoeast    時間: 2010-5-23 01:43

I went there once around 5:30 pm and the BG was not that old but i think i paid $300 ONLY
作者: boot_boot    時間: 2010-5-23 11:16

引用:
原帖由 chowsingchichi 於 2010-5-21 22:34 發表
睇鬫陵v兄對龍濤的發帖後,昨天決定再到此地,

想等簻J師兄可 ...
果度的浴室真係幾頂癮, 加上家庭式的硬件, 大開眼界.

$260, C9齋K兩粒,  相信可以一試吧!  
作者: boot_boot    時間: 2010-5-23 11:32

引用:
原帖由 SCWT 於 2010-5-22 23:50 發表
this is one of the best report ever...thx for singchi ching well written report...i better not visit this place
The fixtures and fittings there are really deteriorating,
especially the shower room.   
If you would have no problem of being served by C9,
and would likely to enjoy their nice home-feel services,
then you might consider to try this massage parlour house.  
作者: retire07    時間: 2010-5-23 19:07

可以生存的話,一定有它的原因。
作者: 不不不不不    時間: 2010-5-24 02:53

如果齋蹨,費用同大陸差不多喇.
不過當然等大陸打風先需要上去喇

作者: 唐伯苦    時間: 2010-5-24 09:15     標題: 回復 23# 的帖子

Ching, 我本人上次都係3,4點去冒險樂園玩咗兩粒鐘, 真係唔知有咁大回響!
作者: kakaol    時間: 2010-5-25 01:11

果度當正骨ok既
作者: 唐伯苦    時間: 2010-5-25 08:55     標題: 回復 37# 的帖子

但係上次個C9真係又唔錯喎, 可能佢part time出嚟偷跳啦!
作者: yellow40    時間: 2010-5-25 09:29

尼間場已經超個20, 亦係小弟dup既第一間場, 估吾到Ching們既comments同我當年見既差p, 真係20年都不變. 我已經+幾年冇上過去. ?因為當我去過其他場之後, 就冇想過去番尼度。當然如果你只係想比$200-$300, 咁就冇乜選擇. 至於d BG既質素, 睇你自已可以接受既情度喇. 都要撞吓彩架.
作者: Jason323    時間: 2010-5-25 16:41

Fully agree to the comment regarding to the environment of this place. Below standard and not acceptable.

If you are looking for a better environment (marginally better), you should try Ocean Palace at SKW. But that place supposedly only provide va service for 3 hrs. Cost you 510.

I've been to the place at NP once a few months ago, yes, all BG are over 30, but regular massage is acceptable. Don't want to go again because of the environment.
作者: 唐伯苦    時間: 2010-5-25 16:51     標題: 回復 40# 的帖子

正因為佢地年過30,才有人妻feel.  不過,環境確實差DD.
作者: Adventure    時間: 2010-5-25 23:49

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-5-25 08:51 發表
正因為佢地年過30,才有人妻feel.  不過,環境確實差DD.
Over 30 is not a problem but 40+ and do not have any make up may look deterioating for majority of cases....
作者: heeroyuy1    時間: 2010-5-25 23:54

really真係要睇真D先考慮試唔試
作者: 唐伯苦    時間: 2010-5-26 09:10     標題: 回復 42# 的帖子

好彩小弟上次試嗰個囡囡最多都係35-36, 否則真係對唔住自己brother!
作者: boot_boot    時間: 2010-5-26 09:15

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-5-25 16:51 發表
人妻 ...........      

以咁既價錢來說, d房間都可以既  
作者: 蕭塞瘋乳中    時間: 2010-5-26 13:20

間場齋dup可以~
什麼3拾幾人妻~~~  米玩啦,起手4字頭啦~~
間場上個月事頭唔玩啦,
事頭婆同契家佬繼續做落去~  
人事變動,有幾個做左好耐下既小姐都無做啦.家下好多時都係得兩,三個小姐看鋪~
可想而知上面咩環境
行開有d時間同無謂錢,上去dup下囉
good lucky
作者: sawyer123    時間: 2010-5-26 17:50

oh.my god !!!!!
作者: 唐伯苦    時間: 2010-5-27 09:11

老闆娘話個女會接手, 都唔知係唔係真既.  其實,有冇ching有興趣一齊頂咗龍濤, 改革為龍濤水療呢?  

作者: chowsingchichi    時間: 2010-5-27 11:45

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-5-27 09:11 發表
老闆娘話個女會接手, 都唔知係唔係真既.  其實,有冇ching有興趣一齊頂咗龍濤, 改革為龍濤水療呢?  
師兄,既然你有一個咁大膽既唸法,我會精神上默默既支持你,待你把它改革變身後,
我直情肉体上都以行動支持你,不過據我觀察此地,裝修費冇六,七十萬都實走唔甩!!
作者: 唐伯苦    時間: 2010-5-27 12:05     標題: 回復 49# 的帖子

我們的忠旨係要"化腐朽為神奇"!
往後走人妻路線, 一於實行人人有工開! 將失業率一再降低 ...

作者: Adventure    時間: 2010-5-27 23:19

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-5-27 04:05 發表
往後走人妻路線, 一於實行人人有工開! 將失業率一再降低 ...
Then we have to find more part time in order for us to support your new idea spa
作者: 唐伯苦    時間: 2010-5-28 09:01     標題: 回復 51# 的帖子

以ching既骨齡, 搵part time又有何難呢?  改善硬件配套, 那麼有麝自然香啦!
作者: faizai    時間: 2010-5-28 13:29

去過一次,環境唔太理想,冇興趣再去
作者: boot_boot    時間: 2010-5-28 14:49

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-5-27 12:05 發表
裝修後, 唔好收得咁貴就得la.   
小市民收入唔多丫.   
作者: 唐伯苦    時間: 2010-5-28 15:52     標題: 回復 54# 的帖子

起碼都要有老尖咁上下啦 ... 如果唔係咁, 真係頂唔住.

作者: 唐伯苦    時間: 2010-5-29 11:38     標題: 龍濤水療

有興趣將龍濤改革為水療, 請PM小弟
作者: clarajoseph    時間: 2010-5-29 21:16

有冇咁好呀?!
作者: 四眼明    時間: 2010-5-29 21:20

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-5-25 08:55 發表
但係上次個C9真係又唔錯喎, 可能佢part time出嚟偷跳啦!
如果真是 C9 出來偷跳便最好玩。
作者: peter8886    時間: 2010-5-31 01:40

Ok la !!!!
作者: 唐伯苦    時間: 2010-5-31 09:18     標題: 回復 58# 的帖子

當然好啦!  依D先有刺激感!
作者: 唐伯苦    時間: 2010-6-1 12:38     標題: 人妻

果然真係有附近足浴囡囡上去偷跳, 但時間唔定 !!
作者: chowsingchichi    時間: 2010-6-1 12:51

我而家平時下午三點左右上去,
我mark開一個都ok,不過佢
係Partime嚟,個仔仔幼兒園
放学前就要走,不過佢都有35,6歲,
愛後生囡囡既師兄去前要三思!
作者: 唐伯苦    時間: 2010-6-2 09:23     標題: 回復 62# 的帖子

Ching, 你個PT BG係點既款架, 我睇吓同唔同我上次嗰個!
作者: 唐伯苦    時間: 2010-6-2 17:07     標題: 人妻起鐘洒淚時 ...

囡囡瞞住個老公
出嚟賺錢補家用

含淚吞聲不言中
乞求師兄手再鬆

作者: 唐伯苦    時間: 2010-6-3 14:32

夢會師奶續前緣
手執雙峰份外圓
聲線迷人意態淫
禮炮連發喜吟吟

作者: 元朗型男    時間: 2010-6-3 15:47

伯虎C Hing, 唔好玩我哋啦 .你在今天14:32話昨會師奶續前緣。.但在昨天17:07出的內容卻完全沒有提及。你話她是part time BG,即喺放7、8點啦。點可以在短短時間,做咗敢多嘢. 如果喺有,就真喺Superman 。 Anyway,你的文采的確一流,小弟非常欣賞 ,please continue .
作者: 唐伯苦    時間: 2010-6-3 16:05

引用:
原帖由 元朗型男 於 2010-6-3 15:47 發表
伯虎C Hing, 唔好玩我哋啦 .你在今天14:32話昨會師奶續前緣。.但在昨天17:07出的內容卻完全沒有提及。你話她是part time BG,即喺放7、8點啦。點可以在短短時間,做咗敢多嘢. 如果 ...
師兄果真眼利心清,這詩只是小弟一時詩興大發而提下,
並不代表昨天曾訪此處,並望師兄們見諒見諒! 現巳更正此詩!

作者: SCWT    時間: 2010-6-3 16:46

this is the atomsphere i like, ching just giving opinions and not fighting for stupid issues
作者: dup99    時間: 2010-6-3 18:30

北角好大風的
呢間推拿館有乜牌照?
作者: 二胡表姊    時間: 2010-6-4 01:10

引用:
原帖由 dup99 於 2010-6-3 18:30 發表 北角好大風的呢間推拿館有乜牌照?
有吧,做這樣多年冇至奇
作者: 白貓兒    時間: 2010-6-4 07:20

伯苦兄, 我聽人講尼間有個 ((   唔錯
兄可知詳情?
作者: extensive123    時間: 2010-6-4 07:46

作者: 唐伯苦    時間: 2010-6-4 10:13

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-6-4 07:20 發表
伯苦兄, 我聽人講尼間有個 ((   唔錯
兄可知詳情?
小弟一年前曾經試過((, 不錯但我稍嫌成熟了一點.
而我還是較喜歡35-38歲既人妻.
作者: 唐伯苦    時間: 2010-6-4 10:14

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-6-4 07:46 發表
去得北角,點解唔上大場?
但大場冇1K都落唔到樓喎 ...
作者: boot_boot    時間: 2010-6-4 13:56

引用:
原帖由 chowsingchichi 於 2010-6-1 12:51 發表
我而家平時下午三點左右上去,
我mark開一個都ok,不過佢
係Partime,個仔仔幼兒園
放a前就要走,不過佢都有35,6歲,
愛後生囡囡既師兄去前要三思!
去呢類場, 下午去會較多驚喜, 晚上好多時得果三幾個 BG.   
作者: 唐伯苦    時間: 2010-6-4 16:59

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-6-4 13:56 發表

去呢類場, 下午去會較多驚喜, 晚上好多時得果三幾個 BG.   
師兄, 小弟無端被插, 所以暫時沒有心情再討論. 此論壇實在存有太多破壞份子, 請見諒 ...

作者: chowsingchichi    時間: 2010-6-8 12:08

暑假將到,唔知會唔會少咗D人妻偷跳呢?
作者: netken2003    時間: 2010-6-9 03:14

小弟應該十多年前去過,當時較後生,玩齡淺、好奇心大,對老餅沒太大抗拒。
記憶中手勢 ok. part 2 捽 lin 好舒服。起機扮偷偷摸摸…感覺 ok啦。
但就係不斷逼我加鐘,當年我既冇錢、又覺煩厭,搞到無下次。
而家我係老雀,穿梭中港專玩o靚妹。老餅唔係太o岩了。
作者: extensive123    時間: 2010-6-9 07:41

作者: 唐伯苦    時間: 2010-6-9 09:25

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-6-9 07:41 發表
穿梭中港玩後生女?師兄,香港邊個埸有呀?
係啦, 有咁筍嘢可否指路呀? 人妻不及人女 ...
作者: boot_boot    時間: 2010-6-9 10:06

引用:
原帖由 netken2003 於 2010-6-9 03:14 發表
小弟應該十多年前去過,當時較後生,玩齡淺、好奇心大,對老餅沒太大抗拒。
記憶中手勢 ok. part 2 捽 lin 好舒服。起機扮偷偷摸摸…感覺 ok啦。
但就係不斷逼我加鐘,當年我既冇錢、又覺煩厭,搞到無下次。
而家 ...
時"老" 時"嫩", 時"中" 時"港" 時"澳", 不枉一生.    
作者: 唐伯苦    時間: 2010-6-9 10:33

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-6-9 10:06 發表

時"老" 時"嫩", 時"中" 時"港" 時"澳", 不枉一生.    
一嘗各國美食, 那管它是甜酸苦辣,人生又有何求呢!
作者: boot_boot    時間: 2010-6-9 10:51

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-6-9 10:33 發表

一嘗各國美食, 那管它是甜酸苦辣,人生又有何求呢!
Exactly.  人生有幾多個10年?   
襯行得又走得, 值得去試的就去試下.   
唔睄L形, 下次咪唔好去lor.  
作者: 唐伯苦    時間: 2010-6-9 10:56

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-6-9 10:51 發表

Exactly.  人生有幾多個10年?   
襯行得又走得, 值得去試的就去試下.   
唔睄L形, 下次咪唔好去lor.  
對, 正合我意!  人生幾何 ... 賭與毒與小弟無緣, 但女一日也不能缺少!
作者: chowsingchichi    時間: 2010-6-10 13:55

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-6-9 10:56 發表

對, 正合我意!  人生幾何 ... 賭與毒與小弟無緣, 但女一日也不能缺少!
女之外,錢也不能少!!haha

作者: boot_boot    時間: 2010-6-10 14:08

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-6-9 10:56 發表

對, 正合我意!  人生幾何 ... 賭與毒與小弟無緣, 但女一日也不能缺!
苦兄, 咁真係辛苦你 lor!   

天天都要女, 精精遠離你!    Hehe!     

作者: boot_boot    時間: 2010-6-10 14:22

引用:
原帖由 chowsingchichi 於 2010-6-10 13:55 發表

女之外,錢也不能少!!haha
Exactly.  多有多洗, 少有少洗.   

冇就冇得洗!          Mon Dieu!  
作者: 唐伯苦    時間: 2010-6-10 15:06

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-6-10 14:22 發表

Exactly.  多有多洗, 少有少洗.   

冇就冇得洗!          Mon Dieu!  h:" />
金錢女人係小弟既相對論!
作者: DavidL    時間: 2010-6-11 21:17

at the back of this sauna, there is a foot massage at Java road on 1/F, opposite Fung Shing restaurant and the furniture shops, secretly provides VAS by younger BGs. enjoy yourselves
作者: DavidL    時間: 2010-6-11 21:18

at the back of this sauna, there is a foot massage at Java road on 1/F, opposite Fung Shing restaurant and the furniture shops, secretly provides VAS by younger BGs. enjoy yourselves
作者: 二胡表姊    時間: 2010-6-12 00:46

引用:
原帖由 DavidL 於 2010-6-11 21:18 發表 at the back of this sauna, there is a foot massage at Java road on 1/F, opposite Fung Shing restaurant and the furniture shops, secretly provides VAS by younger BGs. enjoy yourselves
咁正
請PM我
作者: 唐伯苦    時間: 2010-6-12 09:26

引用:
原帖由 二胡表姊 於 2010-6-12 00:46 發表

咁正
請PM我
表姊,快D去試,試完再PM我!
作者: derrick328    時間: 2010-6-12 09:30

作者: 唐伯苦    時間: 2010-6-12 09:34

引用:
原帖由 derrick328 於 2010-6-12 09:30 發表

really sounds good

let me try to explore sometimes

if i find someone good to eat

i will give report to brother.

thanks again for information.
果然好兄弟,但係我有時經過都見唔到有招牌.  冇記錯,鳳城對面係一間3星酒店.
作者: boot_boot    時間: 2010-6-12 10:17

引用:
原帖由 DavidL 於 2010-6-11 21:17 發表
係咪鷃颸停袡麰, 而唔係鬘蕨麰?   

消費係幾多?  

作者: boot_boot    時間: 2010-6-12 10:19

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-6-12 09:34 發表

果然好兄弟,但係我有時經過都見唔到有招牌.  冇記錯,鳳城對面係一間3星酒店.
望上d, 望高d.  Or else, 由酒店望返對面.      
作者: boot_boot    時間: 2010-6-12 10:21

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-6-10 15:06 發表

金錢女人係小弟既相對論!
理智名言!!!  Haha!   
作者: 唐伯苦    時間: 2010-6-12 10:41

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-6-12 10:19 發表

望上d, 望高d.  Or else, 由酒店望返對面.      
咁即是唔係鳳城對面, 而係酒店對面啦.
作者: boot_boot    時間: 2010-6-13 09:24

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-6-12 10:41 發表

咁即是唔係鳳城對面, 而係酒店對面啦.
酒店對面的仁X大廈有一間美容/足浴店.   

但鳳城 "斜" 對面 (而唔係 "正" 對面) 有一間足浴.

唔知C-hing佢講係咪 "斜" 對面在唐樓依間.   
作者: Vibeke    時間: 2010-6-14 09:12

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-6-13 09:24 發表

酒店對面的仁X大廈有一間美容/足浴店.   

但鳳城 "斜" 對面 (而唔係 "正" 對面) 有一間足浴.

唔知C-hing佢講係咪 "斜" 對面在唐樓依間.   

真亦假時, 假亦真
善哉 ... 善哉 ...

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0