標題: [桑拿浴室] 旺角水立方桑拿 (Water Club Sauna) [打印本頁]

作者: ken0104    時間: 2010-5-24 20:13     標題: 旺角水立方桑拿 (Water Club Sauna)

上星期五和朋友經過旺角水立方桑拿, 看見門口有優惠, 朋友話好耐無係香港 dup 過骨,
不如落去試下, 於是便落去了, locker , 休息室都 ok 嫁, 又有乾濕蒸,
去到休息室招呼都算 ok , 之後有個肥姐姐(吾記得左個名 tim)同我地吹水,
吹水中講起現在的裝修比十多年前的綠怡島好,
又講綠怡島其實係我和朋友第一次去的骨場,就係 o個 次令到我地愛上友 dup 骨
吹左半個鐘倒水入房, 肥姐姐介紹左個新手技師 @@ 比我 dup, @@ 入到黎我房我呆左,
高高瘦瘦開正我最鐘意 o個 反 , 之前肥姐姐話佢係番版周汶琦, 我就話重有少少似 kelly tim
dup 骨方面麻麻地, 但勝在靚女 & 招呼 ok 嘛
而我朋友就 dup 紅牌 ^ 號仔, 聽我朋友講係 哈爾濱姐, 白白滑滑, 小鳥依人, 有女朋友 feel
dup 骨 & 招呼方面都 ok 喎~~
吾知大家會有無其他嫁技師介紹一下比少弟
因為我同朋友決定左今個星期尾再去過
作者: pandababy    時間: 2010-5-24 23:23

My friend went there weeks ago and report that the BG there is old wor...

作者: extensive123    時間: 2010-5-25 08:03

作者: sam28    時間: 2010-5-26 17:49

it is 怪獸場
作者: sawyer123    時間: 2010-5-26 17:56

no way !!!!  many ad recently
作者: itplay    時間: 2010-5-26 21:35

引用:
原帖由 sawyer123 於 2010-5-26 17:56 發表 no way !!!!  many ad recently
Agree... like AD more
作者: ken0104    時間: 2010-5-27 02:27     標題: 回復 2# 的帖子

我想問問 dup 你朋友個技師係几號呀
等我同朋友再落去時小心 d
作者: Becky    時間: 2010-5-27 18:44

肥姐姐=AMY肥?, but this 桑拿 don't go la, really 怪獸場, locker boy will "r" tip, already black list
作者: longsomeone    時間: 2010-5-27 19:34

點解的怪獸場咁多新手推介既!
作者: extensive123    時間: 2010-5-28 07:41

作者: boot_boot    時間: 2010-5-28 15:28

引用:
原帖由 ken0104 於 2010-5-24 20:13 發表
上星期五和朋友經過旺角水立方桑拿, 看見門口有優惠, 朋友話好耐無係香港 dup 過骨,
不如落去試下, 於是便落去了, locker , 休息室都 ok 嫁, 又有乾濕蒸,
去到休息室招呼都算 ok , 之後有個肥姐姐(吾記得左個名 ti ...
咁好, 真係去一世都唔怕 lor !   
作者: sethhon147    時間: 2010-5-28 23:49

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-5-25 08:03 發表
呢間係出名的怪獸場,不如去隔離街間k壓好過,多好多後生坨地!
請問師兄可唔可以指明係邊間K壓?
小弟都想去您所講有後生陀地既K壓撞下彩~ ^ ^
作者: ajcowboy    時間: 2010-6-4 13:24     標題: 回復 1# 的帖子

怪獸場 ha ha ha.
作者: crazy-crazy    時間: 2010-6-4 14:00

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-5-25 08:03 發表
呢間係出名的怪獸場,不如去隔離街間k壓好過,多好多後生坨地!
仲諗住去試下 tim
作者: extensive123    時間: 2010-6-5 07:54

作者: andykin    時間: 2010-6-7 10:50     標題: 回復 15# 的帖子

呢度以前都有去下,依家攪成咁!怪獸出沒!慘!
作者: SAMLIU0108    時間: 2010-6-14 14:13     標題: 回復 1# 的帖子

而家仲邊到有好野,但求K理就算啦!!你估以前果間德興閣咩
作者: luengkanam    時間: 2010-6-14 14:22

呢間超.................垃圾場!!!Don't  try.............bad bad bad

以前隔離街'帝豪桑拿'就very good , 可惜租約滿無得做.

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0