標題: [上樓骨] 葵涌垃圾樓上骨女 [打印本頁]

作者: KY169    時間: 2010-5-25 11:15     標題: 葵涌垃圾樓上骨女

作者: extensive123    時間: 2010-5-25 12:58

作者: bdfjoli    時間: 2010-5-25 13:50     標題: 回復 1# 的帖子

3q for the warning, need to BLACK LIST THE USB LA
作者: dwg2    時間: 2010-5-25 14:11

多謝你提醒, 喺葵涌揾食都幾難吓
作者: fatball    時間: 2010-5-25 18:19

good luck next time ching!!
作者: 晴朗深圳    時間: 2010-5-25 18:20

作者: vinsing    時間: 2010-5-25 19:42

is Ming TAk Bldg.??? where I had tried before.............
作者: nekol    時間: 2010-5-25 23:56

作者: mikepig    時間: 2010-5-26 02:05

又係陀地骨女,其實而家陀地妹都唔夠人地囓~省妹做啦,外省妹起碼好多都順得人意,態度又好,又玩得、又K得,真係唔明重有陀地妹可以用咁嚘A度對客人,點搵食呀,而以上C兄所講呢位骨女,自己衰就算啦,搵唔到食就算啦,重真係好容易令人對陀地妹失去信心。
作者: BigBird    時間: 2010-5-27 00:56

thanks c-hing sharing ~~~~~~~~~
blacklist this girl la
作者: boot_boot    時間: 2010-5-28 15:19

都係去正式的 sauna 場K骨M陣d      
作者: xiantsang    時間: 2010-5-28 21:39

做生意一次過,咁無意思﹗
作者: peter8886    時間: 2010-5-31 01:45

THANK YOU !!!!! BLACK LIST
作者: babyromeo1    時間: 2010-6-1 15:26

多謝報告.... 同情ching遭遇.....下次去tw好過啦.
作者: goddy    時間: 2010-6-1 17:28     標題: 回復 1# 的帖子

吃驚的叫了一聲
作者: Sing    時間: 2010-6-3 11:01

BLACK LIST THE USB LA
作者: boot_boot    時間: 2010-6-4 14:10

引用:
原帖由 babyromeo1 於 2010-6-1 15:26 發表
多謝報告.... 同情ching遭遇.....下次去tw好過啦.
唔熟, 唔光顧.  知己知彼, 十戰八勝.  

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0