標題: 有關HTC LEGEND [打印本頁]

作者: eric950118    時間: 2010-5-27 22:04     標題: 有關HTC LEGEND

我想問買HTC LEGEND好唔好?
同佢差唔多價既HTC有邊部好D?
同佢差唔多價又唔同牌子又有咩好介紹?
作者: mike123456    時間: 2010-5-29 13:19

Legend好似麻麻,加少少買desire好d
作者: sijiehhjj    時間: 2010-5-31 00:46

買desire.........
作者: kavm    時間: 2010-6-15 12:14

等下啦...遲d 有新機出
作者: happyman_269    時間: 2010-7-10 12:55

我就會選擇Legend,基本上佢同Desire功能同規格冇乜大分別,只不過Desire個CPU快少少。但論樣,Desire同其他HTC,好似HD2、HD mini,Wildfire等冇乜分別,反而Legend跟番Hero個下把兜兜個造型只此一家,配合手形同面形,加上機身用鋁合金一片過製造,點都好過Desire!
作者: happyman_269    時間: 2010-7-11 10:09

引用:
原帖由 mike123456 於 2010-5-29 13:19 發表
Legend好似麻麻,加少少買desire好d
其實我想知Legend點解會麻麻?Desire又點解會好d?
其實兩部機的spec係一樣,只不過Desire個CPU快D!況且Desire根本就係Nexus one的變種,無乜新意,反而Legend係全新設計,造型仲有特色!
作者: qwe123454321    時間: 2010-7-11 12:33

HTC好牌子,我在用G3
作者: qwe123454321    時間: 2010-7-11 12:38

LEGEND是G3升级版,我觉得还是有保障的
作者: puter    時間: 2010-7-11 23:06     標題: desire is better!

desire is better! !
作者: jy02134914    時間: 2010-7-13 00:05

要买就买屏幕大的
作者: steveocp03    時間: 2010-7-17 00:59

if you want troublefree ---> iPhone.
if you want Andriod ----> Legend!

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0