標題: 蒼井空 [打印本頁]

作者: KMY89    時間: 2010-6-7 12:46     標題: 蒼井空

周末,從番邦趕返,約好女伴,直奔飯堂,準備大大的幹

春天席設阿撈,吃完飯大海和女伴馬上要去M記買飽,難得兩個食極唔肥;

女伴短裙黑絲襪,極盡誘惑

却有種熱咖啡 Feel

平日交往仍有種 sophisticated mature,到了飯堂有馬拍跳就露了底

茶博士帶了個幼幼齒,而兩個朋友一個美麗OL, 一個童顏蒼井空

Kmy 把女伴放在一隅,和井空們玩

唔止漏奶,還玩 Basic instinct

實在羨慕那個朋友

酒酣,回房抱頭大睡,女伴攬攬錫錫,我自莊敬自強 ...

低說一聲:累了 ...

女伴細心按摩、待侯

無風無浪的越過那寧靜的地平線。
作者: 7-siu    時間: 2010-6-7 12:58     標題: 回復 1# 的帖子

我那个未见过的高妹也和你的差不多呢!
作者: Lam0529    時間: 2010-6-7 13:01

What a great taste of AV star?
作者: simonkok    時間: 2010-6-7 13:17

師傅。。可以自得其樂。。。己經唔錯啦。。。
作者: glucerna    時間: 2010-6-7 14:12

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-6 09:46 PM 發表

春天席設阿撈,吃完飯大海和女伴馬上要去M記買飽,難得兩個食極唔肥;

&# ...

Basic instinct....有鮑魚睇

女伴攬攬錫錫,麽該...叫坐懷不亂
....

莊敬自強.... 係以前台胞講o架

作者: 遲來的春天    時間: 2010-6-7 15:48

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-6-7 14:12 發表

Basic instinct....有鮑魚睇

女伴攬攬錫錫,麽該...叫坐懷不亂....

莊敬自強.... 係以前台胞講o架
等你返黎去飯堂
作者: KMY89    時間: 2010-6-7 16:12

呢牌飯堂算多好野
作者: Haidada    時間: 2010-6-7 16:24

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-7 12:46 發表

&# ...
我都不时偷看。。拒一进来我已被她的事业线吸引。。。
明天应该要去一趟饭堂啦。。。不过吾系揾頸胸。。
作者: KMY89    時間: 2010-6-7 18:23

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-7 16:24 發表

我都不时偷看。。拒一进来我已被她的事业线吸引。。。
明天应该要去一趟饭堂啦。。。不过吾系揾嗆頸胸。。
頒你一個誠實獎

Even, 我女伴25才,但對比下已十分十 分 ...
作者: hongkonger    時間: 2010-6-7 18:24

蒼井空 ? 名器の品格??
作者: Haidada    時間: 2010-6-7 21:35

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-7 18:23 發表

頒你一個誠實獎

甘同我地食翻餐野味啦。。礼拜三。。。
作者: KMY89    時間: 2010-6-7 21:53

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-7 21:35 發表

甘同我地食翻餐野味啦。。礼拜三。。。
野味屈錢
作者: simonkok    時間: 2010-6-7 22:37

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-7 21:53 發表

野味屈錢   
師傅..你成日都講....歡場挭係講金..唔講心.......要錢係好自然啦....
作者: Haidada    時間: 2010-6-7 22:41

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-7 21:53 發表

野味屈錢   
明码实价又点会屈钱呢。。。。
作者: KMY89    時間: 2010-6-7 22:52

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-6-7 22:37 發表

師傅..你成日都講....歡場挭係講金..唔講心.......要錢係好自然啦....
不講理的叫屈
作者: chun2000    時間: 2010-6-7 23:06

星期六多謝各位大大

希望有機會可再跟各位去玩

謝謝
作者: KMY89    時間: 2010-6-7 23:21

引用:
原帖由 chun2000 於 2010-6-7 23:06 發表

星期六多謝各位大大

希望有機會可再跟各位去玩

謝謝
邊個係你? 哈哈
作者: chun2000    時間: 2010-6-7 23:22

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-7 23:21 發表

邊個係你? 哈哈

眼鏡果個

我果fd敵敵,件大波妹好惡搞架
作者: fuliyn    時間: 2010-6-7 23:30

引用:
原帖由 chun2000 於 2010-6-7 15:22 發表

眼鏡果個

我果fd敵敵,件大波妹好惡搞架
你又知.....你搞過呀........................................我就係你個FD呀........
作者: chun2000    時間: 2010-6-7 23:34

引用:
原帖由 fuliyn 於 2010-6-7 23:30 發表

你又知.....你搞過呀........................................我就係你個FD呀........

估計無錯

果晚陪完你,我返到半島成3點先有房

做完4點想訓,點知聽到雞蹄

原來果到太近隔離民居

真係唔知上面d酒店房係咪一樣聽到
作者: sinsaku    時間: 2010-6-8 02:06

佢人靚波大 冇得頂
作者: glucerna    時間: 2010-6-8 04:13

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2010-6-7 12:48 AM 發表

等你返黎去飯堂
聞到飯香!!!!

七月暑假機票好難改....唯有另出新機票..努力中。。
作者: metalazo    時間: 2010-6-8 07:50

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-6-8 04:13 發表 聞到飯香!!!!七月暑假機票好難改....唯有另出新機票..努力中。。
明天開始坐船,七月前到
作者: KMY89    時間: 2010-6-8 08:39

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-6-8 04:13 發表

聞到飯香!!!!

七月暑假機票好難改....唯有另出新機票..努力中。。
人生苦短 ... 遲D唔止聞到飯香啦
呢排特別多童顏,唔知點解?
作者: KMY89    時間: 2010-6-8 08:40

引用:
原帖由 fuliyn 於 2010-6-7 23:30 發表

賽後報告呢?
作者: KMY89    時間: 2010-6-8 08:41

引用:
原帖由 chun2000 於 2010-6-7 23:34 發表

估計無錯

原來果到太近隔離民居

介紹左 X經理俾你唔使等房 ?
作者: KMY89    時間: 2010-6-8 08:43

引用:
原帖由 chun2000 於 2010-6-7 23:34 發表

估計無錯

原來果到太近隔離民居

其實你個OL都好 ,做乜放生?
作者: 遲來的春天    時間: 2010-6-8 09:28

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-7 18:23 發表

頒你一個誠實獎

第一眼見到師母,就是跟譚校長差不多

.................結果沒有猜錯,真的是25才!
作者: simonkok    時間: 2010-6-8 09:32

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2010-6-8 09:28 發表

第一眼見到師母,就是跟譚校長差不多

.................結果沒有猜錯,真的是25才!  
春天哥。。起得甘早。。。甘耐無見。。好想同你玩番一次。。。不過唔知你哩個星期有無時間啫。。。
作者: 遲來的春天    時間: 2010-6-8 09:37

引用:
原帖由 metalazo 於 2010-6-8 07:50 發表

明天開始坐船,七月前到
后生仔,果然厲害,一晚把飯堂提供的三個套餐都吃過,

2號餐....淨飲1杯
5號餐....快餐1碟
8號餐....全餐1個
作者: 遲來的春天    時間: 2010-6-8 09:45

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-6-8 09:32 發表

春天哥。。起得甘早。。。甘耐無見。。好想同你玩番一次。。。不過唔知你哩個星期有無時間啫。。。
大師兄:

早起的鳥兒有蟲吃哦!

如果你有空可以來啊,歡迎之至!
今天CA扒房,
明天CP飯堂,
后天DL,
Sat松山湖游水。(好似約左你啦)
作者: simonkok    時間: 2010-6-8 10:32

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2010-6-8 09:45 發表

大師兄:

早起的鳥兒有蟲吃哦!

今天CA扒房,
明天CP飯堂,
后天DL,
不過周末。。你好似得日頭得閒。。。
作者: Haidada    時間: 2010-6-8 10:38

引用:

大師兄:

早起的鳥兒有蟲吃哦!

今天CA扒房,
明天CP飯堂,
后天DL,
好勤力啊。。。
作者: 遲來的春天    時間: 2010-6-8 10:52

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-8 10:38 發表

好勤力啊。。。
我剛休息了差不多一個月了!
還是海哥勤力,夜上早歸!
作者: chun2000    時間: 2010-6-8 11:04

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-8 08:43 發表

其實你個OL都好 ,做乜放生?
,我本身諗住去sn,無羅房
引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-8 08:41 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=11076773&ptid=366693][/url]

介紹左 X經理俾你唔使等房鮁 ?   
間野要人到先比房,無得留住,果日唔知咩事,爆到7彩
作者: glucerna    時間: 2010-6-8 12:01

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2010-6-7 07:52 PM 發表

我剛休息了差不多一個月了!
還是海哥勤力,夜上早歸!
兩個都要讚.....

一個係...一月不知肉味...食番夠夲。。

一個係...一萬年太久...祇爭朝夕
作者: Jack-a-Lent    時間: 2010-6-8 12:08

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-8 08:39 發表

人生苦短 ... 遲D唔止聞到飯香啦
呢排特別多童顏,唔知點解?
特別多童顏?, 真的嗎?
作者: Jack-a-Lent    時間: 2010-6-8 12:10

引用:

大師兄:

早起的鳥兒有蟲吃哦!

今天CA扒房,
明天CP飯堂,
后天DL,
真佩服, 充足電后的春天哥, 勁!
作者: Haidada    時間: 2010-6-8 12:57

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-6-8 12:01 發表

兩個都要讚.....

一個係...一月不知肉味...食番夠夲。。

一個係...一萬年太久...祇爭朝夕
你快D买张飞即飞啦。。返离同你一齐去爭朝夕嘛。。。
作者: chun2000    時間: 2010-6-8 14:45

引用:

大師兄:

早起的鳥兒有蟲吃哦!

今天CA扒房,
明天CP飯堂,
后天DL,

利害,無論精力時間金錢都好佩服
作者: 血魔    時間: 2010-6-8 17:32     標題: 回復 1# 的帖子

如果真係有小空空咁靚,
死都要想辦法死出來
作者: glucerna    時間: 2010-6-8 18:16

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-6-7 09:08 PM 發表

特別多童顏?, 真的嗎?
是童顏鶴髮。。就真。。
作者: KMY89    時間: 2010-6-8 20:58     標題: 回復 42# 的帖子

如果係鹤髪, 大海就唔會偷望啦 ...
作者: KMY89    時間: 2010-6-8 21:00     標題: 回復 41# 的帖子

你在dreamland的妖女也是上选
作者: KMY89    時間: 2010-6-8 21:06     標題: 回復 41# 的帖子

我问春天: 茶仔果個夠秤未? 春天話: 係lu ... 係lu ...

茶仔举起兩只手指   ... Kmy 唔明 ... 差兩才? 兩個月?
作者: Lighter    時間: 2010-6-8 21:13

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-8 21:06 發表
我问春天: 茶仔果個夠秤未? 春天話: 係lu ... 係lu ...

茶仔举起兩只手指   ... Kmy 唔明 ... 差兩才? 兩個月?
20才唔得咩
作者: Jack-a-Lent    時間: 2010-6-8 21:27

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-8 20:58 發表
海哥的標准? 公差好大哦。。。。。, 我要又高又有气質的。。。。
作者: DrTea    時間: 2010-6-8 23:59

引用:
原帖由 Lighter 於 2010-6-8 21:13 發表

20才唔得咩
You're right, she's Twenty yrs old la !!
作者: push_oil    時間: 2010-6-9 21:44

蒼井空...........有毛咁正呀師父
作者: Haidada    時間: 2010-6-10 11:23

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-8 20:58 發表
寻晚又坐正系我对面同我玩骰盅。。摇摇晃晃又白又大看得我个心都跳左出离。。
作者: Jack-a-Lent    時間: 2010-6-10 11:26

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-10 11:23 發表

寻晚又坐正系我对面同我玩骰盅。。摇摇晃晃又白又大看得我个心都跳左出离。。
又白又大, 高吾高啊, 海哥!
作者: denny2000    時間: 2010-6-10 11:41

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-10 11:23 發表

i was also distracted by her bouncing ball balls.  The girl knows her assets and does not mind showing off to us.  

In fact, your long leg girls looked quite nice, sweet voice but she was quite old-bird la and wet mui look , not your type. It must be too dark when you saw her the 1st time..

My Mongolian wild horse turned out to be......  very wild.  It was probably the wildest session I had for years..  She already invited me to have a battle starting from noon time and made as many rounds as possible.  What a challenge to me!

The lady in pink.. oh, so innocent look.  The way she bite her lips ,he conversation that she had with the girl next to her, asking about the rule of liar dice,  and the super mini skirt revealing her under,    so tempting...
作者: Haidada    時間: 2010-6-10 11:49

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-6-10 11:26 發表

又白又大, 高吾高啊, 海哥!
对喜马拉雅山峰好高啊。。。

作者: Haidada    時間: 2010-6-10 11:54

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-6-10 11:41 發表

i was also distracted by her bouncing ball balls.  The girl knows her assets and does not mind showing off to us.  
In fact, your long leg girls looked quite nice, sweet voice but she was quite ...
高妹系上次来试台时看了一眼觉得蛮好。。见她是老雀啦。阿春天又同我讲个靓妹好D。都算啦。。都捻住带拒既因为系BOOK拒既嘛。。点知拒系度食烟。。中了死穴。。甘就带了安徽靓妹啦。。
作者: 7-siu    時間: 2010-6-10 12:28     標題: 回復 54# 的帖子

我见好食烟,一支驳一支。都知道她死梗的了!
作者: Haidada    時間: 2010-6-10 12:40

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-6-10 12:28 發表
我见好食烟,一支驳一支。都知道她死梗的了!
拒第一支烟未食完我已叫安徽靓妹去换衫啦。。。
作者: denny2000    時間: 2010-6-10 12:53

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-10 12:40 發表

拒第一支烟未食完我已叫安徽靓妹去换衫啦。。。
seems that she is smoking "red hill" not even "capri"..
作者: Jack-a-Lent    時間: 2010-6-10 15:01

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-10 11:54 發表

高妹系上次来试台时看了一眼觉得蛮好。。见她是老雀啦。阿春天又同我讲个靓妹好D。都算啦。。都捻住带拒既因为系BOOK拒既嘛。。点知拒 ...
安微的高女, 吾會係上次果個吧。。。。。
作者: 7-siu    時間: 2010-6-10 15:16

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-6-10 15:01 發表

不是你那个!大海不喜欢高大的!他的喜好是邻家女孩!
作者: Jack-a-Lent    時間: 2010-6-10 15:51

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-6-10 15:16 發表

不是你那个!大海不喜欢高大的!他的喜好是邻家女孩!
好彩, 不然 好多襟兄弟了, 安微高女去妝后吾得, 同kimchi冇得比, 唯一是听話,但果晚我認為她明知大姨媽快來, 還要出街, 結果我抽出才知沖紅燈。。。。。,我巳把她加入黑名單, 雖然她今天又call我, 但我巳放棄
作者: KMY89    時間: 2010-6-10 16:29

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-6-10 15:51 發表

好彩, 不然 好多襟兄弟了, 安微高女去妝后吾得, 同kimchi冇得比, 唯一是听話,但果晚我認為她明知大姨媽快來, 還要出街, 結果我抽出才知沖紅燈。。。。。,我巳把她加入黑名單, 雖然她今天又call我 ...
會唔會係開苞
作者: KMY89    時間: 2010-6-10 16:31

引用:
原帖由 push_oil 於 2010-6-9 21:44 發表
蒼井空...........有毛咁正呀師父
自已去睇啦 ...
作者: KMY89    時間: 2010-6-10 16:33

引用:

有冇少少扯?
作者: Haidada    時間: 2010-6-10 17:06

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-6-10 15:01 發表

无带走的是湖北高妹。。带走的是安徽矮妹。。。
作者: Haidada    時間: 2010-6-10 17:07

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-10 16:33 發表

有冇少少扯?   
耿系有啦。。吾止少少添。。。。
作者: KMY89    時間: 2010-6-10 17:24

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-10 17:07 發表

耿系有啦。。吾止少少添。。。。
點解冇呢個童顏既賽後報告呢?
作者: denny2000    時間: 2010-6-10 17:30

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-10 17:24 發表

the report writer seldom writes report oh...
作者: Haidada    時間: 2010-6-10 17:47

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-10 17:24 發表

星期六果位师兄无上到。。寻晚系阿茶上左。。吾知拒会吾会分享下。。
作者: 7-siu    時間: 2010-6-10 17:47

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-6-10 17:30 發表

the report writer seldom writes report oh...
茶兄现在只饮茶。无写report好"狗"了!
作者: KMY89    時間: 2010-6-10 18:33

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-10 17:47 發表

星期六果位师兄无上到。。寻晚系阿茶上左。。吾知拒会吾会分享下。。
今天參加共產黨會說到三座大山我就諗起 ...
作者: simonkok    時間: 2010-6-10 22:05

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-10 18:33 發表

今天參加共產黨會說到三座大山我就諗起 ...   
講到半記甘正。。。我都要去揀下。。。。
作者: Haidada    時間: 2010-6-10 22:55

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-6-10 22:05 發表

你好似只吃定食既播。。。
作者: DrTea    時間: 2010-6-10 23:32

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-6-10 22:05 發表

Bro simonkok, NO Way la !!  EuroAsia is your preference and won't go there either la !!
作者: chun2000    時間: 2010-6-11 00:36

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-10 17:47 發表

上左邊果
作者: Haidada    時間: 2010-6-11 10:54

引用:
原帖由 chun2000 於 2010-6-11 00:36 發表

上左邊果
你个FRIEND无上果个。。。
作者: chun2000    時間: 2010-6-11 14:12

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-11 10:54 發表

你个FRIEND无上果个。。。

你講之前黑衫要走先果個?
作者: 7-siu    時間: 2010-6-11 15:16

引用:
原帖由 chun2000 於 2010-6-11 14:12 發表

你講之前黑衫要走先果個?
你都九唔答八的!是你们带去吃烧烤,去到两点多。给两百元。没有上的那个啊!第二天,她给妈咪不信没有做快餐。要交$120台费那个啊!
作者: chun2000    時間: 2010-6-11 15:35

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-6-11 15:16 發表

你都九唔答八的!是你们带去吃烧烤,去到两点多。给两百元。没有上的那个啊!第二天,她给妈咪不信没有做快餐。要交$120台费那 ...

我真係唔知喎,我去左SN,我果FD又無講,人地有無搞唔駛同我通知我喎

我果FD係K果時已經搵春天幫手換錢,我果FD其實係過夜,

究竟係條囡問題定咩,我唔係當事人唔知道
作者: Haidada    時間: 2010-6-11 15:56

引用:
原帖由 chun2000 於 2010-6-11 15:35 發表

我真係唔知喎,我去左SN,我果FD又無講,人地有無搞唔駛同我通知我喎

我果FD係K果時已經搵春天幫手換錢,我果FD其實係過夜,

究竟係條囡問題定咩,我唔係當事人唔知道
你个FD最后无带女女ON, 但食烧烤时比妈咪见到拒。。吾信女女无过夜。要比120妈咪.。。女女同我地讲好惨。。食消夜食到成三点。。最后都无带拒走。。只比了坐台小费(200定300?)。。你地吾捻住带女过夜就吾好带人去食消夜啦。。。
作者: chun2000    時間: 2010-6-11 16:02

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-11 15:56 發表

你个FD最后无带女女ON, 但食烧烤时比妈咪见到拒。。吾信女女无过夜。要比120妈咪.。。女女同我地讲好惨。。食消夜食到成三点。 ...
邊有3點,2點鐘已經走左,我肯定佢地返酒店後發左D事

等我問下佢,因為由燒烤街行番酒店條囡唔知鬧咩情緒唔肯行

我同我果FD去到天鵝湖酒店,佢仲係帆船酒店門口,我地係士多諗住買水上去房時飲

問佢要唔要佢又唔理人,跟住之後我就返半島SN,講真我地唔ON點會帶囡走

我唔ON都一早比錢條囡走,我果FD佢都要ON既人,唔係佢都唔會自己一個人要房喇

你地信條囡又好,或者覺得你地覺得我地問題,但我絕對信我果FD唔會特登叫條囡走

作者: glucerna    時間: 2010-6-11 17:10

引用:
原帖由 chun2000 於 2010-6-11 01:02 AM 發表

邊有3點,2點鐘已經走左,我肯定佢地返酒店後發左D事

等我問下佢,因為由燒烤街行番酒店條囡唔知鬧咩情緒唔肯行

我同我果FD去到天鵝湖酒店,佢仲係帆船酒店門口,我地係士多諗住買水上去房時飲

問佢要唔要佢 ...
半夜2,3,點黑麻麻...仲係燒烤街行返半島...慳果几蚊車費......

係唔係條囡驚比人老笠..驚起上尼..走咗呀。。。。
作者: chun2000    時間: 2010-6-11 17:11

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-6-11 17:10 發表

半夜2,3,點黑麻麻...仲係燒烤街行返半島...慳果几蚊車費......

係唔係條囡驚比人老笠..驚起上尼..走咗呀。。。。
佢地住天鵝湖酒店

作者: chun2000    時間: 2010-6-11 17:21

我打電話問左我朋友,佢講左佢既版本比我知

我唔知條囡講左個咩版本比你地知

我朋友係K房埋單時已經問條囡係咪ON,唔ON既比錢條囡走

但當時條囡唔想走,咁我地去食野時佢就跟埋黎

到食完野兩點,由燒烤街行番酒店條囡唔知鬧咩情緒唔肯行

問佢要唔要佢又唔理人,咁我自己走先去SN

我果FD 同佢返酒店房,條囡唔做傾計ONLY,傾左一陣仲話要做

當時做都無做過,大約3點到,請問你地覺得應該比幾錢?

條囡要收8舊,無做過,3點半都未過要收8舊,你肯唔肯?

最後傾左好玲條囡收左6舊先肯走

我聽完我果FD講都話佢做咩咁ON9

佢又唔想煩,咪當自己買個教訓,反正佢又唔係成日去CP玩

我就同佢講人地唔係咁諗,而家仲要比人覺得我地唔過夜比2百蚊放人咁仆街

呢D事祗得當事人先知道,我果FD之後無同我提過

我同佢玩咁耐佢都係呢D息事寧人既人,唔會投訴

而且佢都話唔通我事後上黎網到同你投訴咩

不過我唔明點解咁都信D囡,寧願覺得我地有問題
作者: Haidada    時間: 2010-6-11 17:37

引用:
原帖由 chun2000 於 2010-6-11 17:21 發表
我打電話問左我朋友,佢講左佢既版本比我知

我唔知條囡講左個咩版本比你地知

我朋友係K房埋單時已經問條囡係咪ON,唔ON既比錢條囡走

但當時條囡唔想走,咁我地去食野時佢就跟埋黎

到食完野兩點,由燒烤街行番 ...
等我今晚再问下女女先。。拒话无上到房。。只拿了300小费走的。。。
作者: chun2000    時間: 2010-6-11 17:45

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-11 17:37 發表

等我今晚再问下女女先。。拒话无上到房。。只拿了300小费走的。。。
我又再更新故事

我朋友同佢係酒店門口擾攘

開頭比5百條囡,條囡要收全數,但我果FD唔肯,之後比齊舊先肯走

大海哥你覺得果一刻我朋友比2舊3舊條囡佢會肯走咩

而家收左6舊仲要係背後咁樣唱人

一開始係房叫佢走佢自己唔走,佢自己開口問過唔過夜我地先帶佢走

錢銀事小,清白事大,大海哥我相信你會分辦事非,唔會好似某人覺得我地有問題就惡言相向

雖然我第一次同你地玩,不過我估唔到我地既信譽數質仲差過一個K囡

因為我唔係當事人,所以岩岩再打比佢開多次重點,所以有呢果更新POST
作者: Haidada    時間: 2010-6-11 17:49

引用:
原帖由 chun2000 於 2010-6-11 17:45 發表

我又再更新故事

我朋友同佢係酒店門口擾攘

開頭比5百條囡,條囡要收全數,但我果FD唔肯,之後比齊舊先肯走

大海哥你覺得果一刻我朋友比2舊3舊條囡佢會肯走咩

而家收左6舊仲要係背後咁樣唱人

一開始係 ...
所以要搞清楚咯。。
作者: chun2000    時間: 2010-6-11 17:58

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-11 17:49 發表

所以要搞清楚咯。。
兩面各執一詞

根本死無對証
作者: DrTea    時間: 2010-6-12 01:16

引用:
原帖由 chun2000 於 2010-6-11 17:58 發表

兩面各執一詞,根本死無對証
條囡其實好大食,那晚一回到房已唻t床叫我過去搞她,但我要用電腦看看誰偷我的東西,唯有叫她先脫光等我檢查,我做完電腦的檢查便去檢查她,見到2舊大肉豚就冇嘜胃口,唯有叫佢去沖涼,我除好衫才入去啦!

之後在床上佢用塊西摩我,我就馬上戴套行事,佢騎射也不錯但就不肯吹,完事時已1點,我立即去沖涼,回來時佢已睡著了;早上下著大雨,我去把窗簾關上時她又起來,問我什麼時間,我話大約5點半,佢就話好想做,咁又被佢強奸了,我帶著淚水去沖涼,回來又只見她已呼呼入睡;直至中午,我的弟弟要吃餐飽,便在她半夢半醒中完事,她今次陪我沖涼後,也只是收公價,沒問我拿車錢喎!

我不知俊2千師兄的朋友是怎樣,但我就沒什麼問題;不過我就不一定會再找她,因為我喜歡矮而A杯的囡囡多一點,太大波我真的受不了!
作者: Haidada    時間: 2010-6-12 10:35

引用:
原帖由 chun2000 於 2010-6-11 17:58 發表

兩面各執一詞

根本死無對証
寻晚再问女女:-

无上到房。。只在大厅闹。。连个保安都走过离。。你个FD最后比左300.。跟著坐车走左。。。女女有提过话想收600但你个FD只比左300.。。

一个话300, 一个话600.。一个话上左房。。一个就话无上到房。。罗生门。。。

作者: Haidada    時間: 2010-6-12 11:12     標題: 咁又被佢強奸了

甘女女有无封翻封利是比你呀。。。
作者: DrTea    時間: 2010-6-12 13:14

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-12 11:12 發表

甘女女有茷岈蔚囮Q是比你呀。。。
OMG !! I gave her a Packet and haven't dail the 112 either !!
作者: chun2000    時間: 2010-6-12 15:54

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-12 10:35 發表

无上到房。。只在大厅闹。。连个保安都走过离。。你个FD最后比左300.。跟著坐车走左。。。女女有提过话想收600但 ...

所以我咪話根本唔會有答案
是但一方講大話根本唔會係呢一刻承認自己講大話
不過我自己識左呢個朋友咁耐,知佢平時去玩既態度
再者我都信我朋友所說條囡係酒店門口唔肯上房,唔係我朋友唔刻過夜
好老實上房果一刻先黎話唔上房,我自己覺得比3百五至4百已經好盡
條囡收2-5-8,我當你坐左兩個平台,當然究竟係咩原因唔上房我真係唔知
因為我都分析過如果佢放飛機要去搵另一個客既都應該會早D
除非係狼狗要佢走,或係果D就算過夜都要幾點前返屋企果D囡
我唔係偏幫我朋友祗不過由果囡囡態度加上我自己朋友既作風去分析我應該信邊果
當然一向夜場囡囡講既野我一向都會抱住質疑既態度,不管呢D事或其他從佢口中得知既事

好多謝那一晚大家讓我們參加你們既派對,雖然以後都再無機會,但畢竟有緣街上遇見亦可點頭微笑打招呼
謝謝
作者: KMY89    時間: 2010-6-12 15:56

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-12 10:35 發表

无上到房。。只在大厅闹。。连个保安都走过离。。你个FD最后比左300.。跟著坐车走左。。。女女有提过话想收600但 ...
少安無燥, 真的假不了.
Kmy 就相信FD,因為之前Kmy都在半記遇到類似Case,之前其他版友也有狼狗到酒店拍门事件,
不像是巧合, 而且版友和我(当事人)都不是刻薄的人
我想有部分Club girl係認定Hker易恰,所以放肆
既然佢話想收600, 咁已经有問题.
除了風月, 在呢度談談这种問题是好事
老雀也防坑渠翻艇
作者: TenderTrap    時間: 2010-6-12 18:45

師傅:我好同意!
作者: Haidada    時間: 2010-6-12 19:28

我都系想知道真相者。。
我亦吾熟女女。。但听她说那情况。觉得她当晚搞到甘夜只拿了300块仲要比钱妈咪会偏向同情她。。
这个场是258, 带女女出来卜一野比500女女也够了。。都无搞野女女如果收了600应该吾会讲野。。所以我会倾向相信女女只收了300.
作者: DrTea    時間: 2010-6-12 20:00

引用:
原帖由 chun2000 於 2010-6-12 15:54 發表

所以我咪話根本唔會有答案
是但一方講大話根本唔會係呢一刻承認自己講大話
不過我自己識左呢個朋友咁耐,知佢平時去玩既態度
再者我都信我朋友所說條囡係酒店門口唔肯上房,唔係我朋友唔刻過夜

除非係狼狗要佢走,或係果D就算過夜都要幾點前返屋企果D囡
我唔係偏幫我朋友祗不過由果囡囡態度加上我自己朋友既作風去分析我應該信邊果 ...
I'm very very Lucky.  B'cos she stayed with me until 2:30 on next day and haven't any SMS/phone call over the night.
作者: KMY89    時間: 2010-6-12 21:06

Quoted

无上到房。。只在大厅闹。。连个保安都走过离。。你个FD最后比左300.。跟著坐车走左。。。女女有提过话想收600但你个FD只比左300.。。

一个话300, 一个话600.。一个话上左房。。一个就话无上到房。。罗生门。。。

Unquoted

我覺得呢個就係答案.

蒼井空點解無搞作食宵夜要收600 ?(or 原文"提過話想收600") 憑什麼?

而佢說"提過話", 可以演譯為"要脅" or 搞事

FD 是俾$300 或 $600 已不重要。

與海哥觀點有點不同:

1. 無搞作要收600屬劏客,錯已在蒼井空
2. 我傾向相信 FD 付了600,因為蒼井空如此報告有點別有用心,搏當晚海哥 consolate 多點小費.

作者: KMY89    時間: 2010-6-12 21:33

茶仔真係宇宙最強,床上葉問,炮房殷子丹

見到2舊大肉豚就冇嘜胃口、又無 service, 都可以隨便執三劑,佩服

作者: DrTea    時間: 2010-6-12 22:37

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-12 21:33 發表

茶仔真係宇宙最強,床上葉問,炮房殷子丹

見到2舊大肉豚就冇嘜胃口、又無 service, 都可以隨便執三劑,佩服   
Bro KMY, did you ask any comment from Bro Lighter about her ?!!
作者: KMY89    時間: 2010-6-12 22:50

引用:
原帖由 DrTea 於 2010-6-12 22:37 發表

Bro KMY, did you ask any comment from Bro Lighter about her ?!!
佢話會出報告 wor ...

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0