標題: 永遠的小妹妹 [打印本頁]

作者: brasco    時間: 2006-11-24 19:16     標題: 永遠的小妹妹

作者: happycamel    時間: 2006-11-25 00:51

作者: goldenbaby    時間: 2006-11-25 13:40     標題: 回復 #1 brasco 的帖子

作者: jimmyboy2102    時間: 2006-11-25 20:03

引用:
原帖由 brasco 於 2006-11-24 19:16 發表
小弟於年前寫鷞L呢段文, 亦post過鷊s舊版,
如今有一個更?

尋晚腦中突然勾起o左一件放低o左好耐o既憾事...

話說讀緊中二三o既時候,家中出現o左一個新成員...
佢係我媽咪捱義氣幫個細 ...
從今以後鬗@個新開始
作者: mnywong    時間: 2006-11-29 13:54

有時我真係唔係好信有天堂呢樣野, 但每每遇到有身邊既人過世, 都希望佢地可以去到個處樂土.....

菠蘿飽, 希望你而家都係那片真正樂土, 再不受人世間, 七情六慾之苦......
作者: 帶子洪郎    時間: 2006-11-29 14:19

引用:
原帖由 brasco 於 2006-11-24 07:16 PM 發表
如今有一個更?

...
世事難料....
作者: brasco    時間: 2006-11-29 21:17

作者: KLOSE    時間: 2006-11-29 22:52     標題: 回復 #1 brasco 的帖子

好似同舊版果篇有灟囍P喎! 如果我無記錯....好似濃縮彏{!
作者: brasco    時間: 2006-11-30 04:15

作者: oldgun    時間: 2006-11-30 08:54

作者: cationic    時間: 2006-12-1 16:16

引用:
原帖由 brasco 於 2006-11-24 07:16 PM 發表
如今有一個更?

有幸睇到巴士兄呢段回憶。睇完好傷感,好難過!
我信人同人之間有冥冥中o既緣,緣來緣去,並唔係我o地可以做野改變到o既。
作者: brasco    時間: 2006-12-1 21:31

作者: Sax    時間: 2006-12-12 09:59     標題: 回復 #1 brasco 的帖子

巴士兄:

這麼多年了,小妹妹的離逝仍令你無限感觸,你們之間的感情一定很深很真!常言道:『 時間可以沖淡一切 』,說這些話的人只是未曾真正愛過而已!

小妹妹有你這個掛念她一生一世的哥哥,在天之靈也感到無憾吧!

節哀順變!!!  
作者: brasco    時間: 2006-12-16 01:51

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0