標題: 6月12日重回CA [打印本頁]

作者: strange    時間: 2010-6-12 21:50     標題: 6月12日重回CA

自從去年十月,我被CA某酒店桑拿技師咬傷 JJ , 我有八個月一直未到CA.

到今天再上去看看,因為有心理陰影, 今次北上決定不開大, 不做口膠,只做飛機餐.

龍倒匯沐足
中午十二時半到達龍倒匯, 先來沐足,點了皇牌!, 過程不多說了, 她是件藝術品, 全程用大毛巾包住大脾,吾俾你摸. 昇空技術麻麻, 而且還用普通話粗口鬧我射得太突然, 射得太遠...... "你幹媽說一射就射, 我操死你的!" 佢都幾寸
.
我以後吾會再搵佢. 原本想埋單時投訢部長, 但還是算數吧.

龍倒匯夢幻式
沐足埋單時,收銀給我一張推拿$50 COUPON, 跟著就上樓上做夢幻式推拿, 技師是個高而健碩的東北妹,1.65米高, 肌肉健碩好摸手, 波波也很堅挺好搓. 而態度很好很友善.

再昇空兩次後坐華X巴士經黃崗回港

作者: bambooman    時間: 2010-6-12 21:57

引用:
原帖由 strange 於 2010-6-12 21:50 發表
自從去年十月,我被CA某酒店桑拿技師咬傷 JJ 後, 我有八個月一直未到CA玩.

到今天再上去看看,因為有心理陰影, 今次北上決定不開大, 不做口膠,只做飛機餐http://forum.timway.com/f/images/smilies/default/smile.g ...
沐足妹!小弟早幾日先搵過,可以摷LIN,只係唔比摸下面咋喎!
佢咁粗口的!?小弟搵過佢兩次,都覺得佢算溫柔啦..........

龍島夢幻妹無乜邊個得,反而帝王就有幾個質素唔錯........
作者: lidoon9    時間: 2010-6-12 22:12

引用:
原帖由 strange 於 2010-6-12 21:50 發表
自從去年十月,我被CA某酒店桑拿技師咬傷 JJ 後, 我有八個月一直未到CA玩.

到今天再上去看看,因為有心理陰影, 今次北上決定不開大, 不做口膠,只做飛機餐http://forum.timway.com/f/images/smilies/default/smile.g ...
歡迎大王回歸ca.
作者: strange    時間: 2010-6-12 22:31

引用:
原帖由 bambooman 於 2010-6-12 21:57 發表

沐足妹!小弟早幾日先搵過,可以摷LIN,只係唔比摸下面咋喎!
佢咁粗口的!?小弟搵過佢兩次,都覺得佢算溫柔啦..........

龍島夢幻妹無乜邊個得,反而帝王就有幾個質素唔錯........
我無握你架,那沐足妹今日是這樣, 態度很差. 可能親戚到. 她說昨晚去浦吧飲酒, 一晚都無訓個覺.

反而今日個夢幻妹好得.  而且她最好是無要加錢我開大.
作者: strange    時間: 2010-6-12 22:36

引用:
原帖由 lidoon9 於 2010-6-12 22:12 發表

歡迎大王回歸ca.
謝謝 lidoon9 師兄還記得我, 我的花名"大王"可能要改了, 因為暫時不會上去開大.
作者: bambooman    時間: 2010-6-12 22:50

引用:
原帖由 strange 於 2010-6-12 22:31 發表

我無握你架,那沐足妹今日是這樣, 態度很差images/smilies/default/lookaround.gif. 可能親戚到. 她說昨晚去浦吧飲酒, 一晚都無訓個覺.

反而今日個夢幻妹好得.  而且她最好是無要加錢我開大images/smilies/de ...
咁可能囡囡精神唔夠,所以脾氣無咁好啦!
輸兄個夢幻妹係幾多號?
作者: cowsan    時間: 2010-6-13 00:43

引用:

大王今次都算執番尾彩啦
作者: strange    時間: 2010-6-13 07:57

引用:
原帖由 cowsan 於 2010-6-13 00:43 發表

大王今次都算執番尾彩啦
對的,另一方面, 聽聞最近KO 查得很嚴,因此做夢幻式時, 房門外一有人聲,腳步聲, 我就會有點驚.
作者: longsomeone    時間: 2010-6-13 20:00

引用:
原帖由 strange 於 2010-6-13 07:57 發表

對的,另一方面, 聽聞最近KO 查得很嚴,因此做夢幻式時, 房門外一有人聲,腳步聲, 我就會有點驚.
這情況真的不能盡興!
不知何時才可以玩得安心一些!
作者: robertchan    時間: 2010-6-14 00:12

引用:

歡迎大王回歸 CA。

果個囡囡咁爛口,下次去龍島,要幫大王教訓佢。

唔好意思,昨天走得太匆忙,沒在島上和大王打招呼。
作者: strange    時間: 2010-6-14 15:20

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-6-14 00:12 發表

歡迎大王回歸 CA。

果個囡囡咁爛口,下次去龍島,要幫大王教訓佢。

唔好意思,昨天走得太匆忙,沒在島上和大王打招呼。
沒所謂啦, 你又點解咁快走呢?
作者: robertchan    時間: 2010-6-14 15:35

引用:
原帖由 strange 於 2010-6-14 15:20 發表

沒所謂啦, 你又點解咁快走呢?
因為有朋友第一次去脆粥,於是趕回深圳支援他,並無其他原因。我在粥店出了一滴。

當天晚上,我又回到 CA 睇世界杯。當晚又做推拿過夜,又出一滴。
作者: jjchan218    時間: 2010-6-14 22:37

引用:
原帖由 strange 於 2010-6-13 07:57 發表
大王終於回歸
似乎一路玩一路驚,真係唔果引
作者: rayso333    時間: 2010-6-14 22:59

各路猛人回歸,必定風雲再起
作者: bambooman    時間: 2010-6-14 23:32

引用:
原帖由 rayso333 於 2010-6-14 22:59 發表
各路猛人回歸,必定風雲再起
幾時到RAY輸兄回歸啊?
作者: jacky10    時間: 2010-6-15 00:05

CA好多囡囡都開始學sz囡囡玩變臉了!
作者: robertchan    時間: 2010-6-15 00:11

引用:
原帖由 jacky10 於 2010-6-15 00:05 發表
只要你變得比囡囡快,與更多樣化,便沒問題。敵不動,我不動。
作者: lomondsam    時間: 2010-6-15 00:17

引用:
原帖由 jacky10 於 2010-6-15 00:05 發表

有同感, 特別今年呢批女女...........攪唔掂

作者: rayso333    時間: 2010-6-15 01:10

引用:
原帖由 bambooman 於 2010-6-14 23:32 發表

幾時到RAY輸兄回歸啊?
我都係打游擊,邊有師兄咁長情,不過今個星期四會去
作者: sinnid    時間: 2010-6-15 12:09

久違了的大王報告~~~~一定要支持~~
作者: klfung1031    時間: 2010-6-15 16:04

引用:
原帖由 strange 於 2010-6-12 23:57 發表

大王, 最近ca又緊張起來嗎??? 囡囡講比你知最近KO 查得很嚴嗎???
作者: lidoon9    時間: 2010-6-18 01:10

引用:
原帖由 strange 於 2010-6-12 22:36 發表

謝謝 lidoon9 師兄還記得我, 我的花名"大王"可能要改了, 因為暫時不會上去開大.
大王喱個大名, 梗記得啦 , 真系唔好意思, 系小弟幫你改. sorry!

作者: lidoon9    時間: 2010-6-18 01:14

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-6-14 00:12 發表

歡迎大王回歸 CA。

當日同你難兄難弟, 估唔到而家, 大家歡迎大王d形式都系一模一樣 .
作者: robertchan    時間: 2010-6-18 23:38

引用:
原帖由 lidoon9 於 2010-6-18 01:14 發表

當日同你難兄難弟, 估唔到而家, 大家歡迎大王d形式都系一模一樣 .
9 師兄,英蟲所見全同。志同道合嘛,諗既野當然一樣。

好耐冇見,最近去邊處播種呢?
作者: lidoon9    時間: 2010-6-19 02:55

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-6-18 23:38 發表

9 師兄,英蟲所見全同。志同道合嘛,諗既野當然一樣。

好耐冇見,最近去邊處播種呢?  
哎! 年紀大左 , 已經唔識同D囡囡溝通.

而家回歸SZ揼老正, 休養生精後, 間中玩番一場埋身肉博咁啦.

作者: strange    時間: 2010-6-19 22:54

引用:
原帖由 klfung1031 於 2010-6-15 16:04 發表

大王, 最近ca又緊張起來嗎??? 囡囡講比你知最近KO 查得很嚴嗎???
師兄, 從各方面消息, CP 查得很嚴, 少去為上計.
而CA, 最近風聲稍停, 但也要小心.
作者: robertchan    時間: 2010-6-19 23:33

引用:
原帖由 strange 於 2010-6-19 22:54 發表

師兄, 從各方面消息, CP 查得很嚴, 少去為上計.
而CA, 最近風聲稍停, 但也要小心.
CA 今日天氣非常好,但係未暴風雨前夕就唔知啦。
作者: boot_boot    時間: 2010-6-20 12:05

引用:

師兄e+轉左口味, 變左 "開細王".   Hehe!     
作者: itskt    時間: 2010-6-21 00:47

引用:

大王, 我比你更早就別了ca, 想來快一年.

你諗你好脾氣, 個技師揀人虾.
作者: caizsh123    時間: 2010-6-21 06:34

作者: strange    時間: 2010-7-1 00:02

引用:
原帖由 itskt 於 2010-6-21 00:47 發表

大王, 我比你更早就別了ca, 想來快一年.

你諗你好脾氣, 個技師揀人虾.
老師, 好耐無見到你的大作, 最近去邊度玩多?
作者: itskt    時間: 2010-7-1 19:38

引用:
原帖由 strange 於 2010-7-1 00:02 發表

老師, 好耐無見到你的大作, 最近去邊度玩多?
半年內一次ds, 兩次水圍, 一次羅湖
作者: tt234    時間: 2010-7-2 22:39

歡迎大王回歸呀.
嘩,果個囡囡咁狠死,一野就咬走大王半年既大好時光.
作者: boot_boot    時間: 2010-7-3 13:42

引用:
原帖由 itskt 於 2010-7-1 19:38 發表

半年內一次ds, 兩次水圍, 一次羅湖
平均1個半月先出征1次.   
師兄最近很忙吧?   
作者: itskt    時間: 2010-7-3 23:01

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-7-3 13:42 發表

平均1個半月先出征1次.   
師兄最近很忙吧?   
忙是有點, 主要是提不起勁.

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0