標題: 敦X重遇舊情人 [打印本頁]

作者: pkhkg    時間: 2010-6-15 09:03     標題: 敦X重遇舊情人

早二日路經油麻地敦x芬蘭浴, 上去主任話尼左件新女*号, 點知一睇, 原來係前新興閣(@, 靚女左, 豐滿左, 試完后
作者: 牧童    時間: 2010-6-16 00:37

引用:
原帖由 pkhkg 於 2010-6-15 09:03 發表
早二日路經油麻地敦x芬蘭浴, 上去主任話尼左件新女*号, 點知一睇, 原來係前新興閣(@, 靚女左, 豐滿左, 試完后
(@ 唔係同 ^) 一齊去咗荃灣咩 ???   豐滿咗係真材實料定係人工培養 .......

佢在這裡出現可能係以前新興!@# 介紹入去 ....... 因以前新興 !@# 在這裡都算紅

牌 ...............

作者: boot_boot    時間: 2010-6-17 10:28

引用:
原帖由 pkhkg 於 2010-6-15 09:03 發表
早二日路經油麻地敦x芬蘭浴, 上去主任話尼左件新女*, 點知一睇, 原來係前新興閣(@, 靚女左, 豐滿左, 試完后
又靚女左, 又豐滿左  .......   

人都應該開心左吧!     
作者: pkhkg    時間: 2010-6-19 10:09

引用:
原帖由 牧童 於 2010-6-15 16:37 發表

(@ 唔係同 ^) 一齊去咗荃灣咩 ???   豐滿咗係真材實料定係人工培養 .......

佢在這裡出現可能係以前新興!@# 介紹入去 ....... :loveliness ...
佢話冇去過荃湾喎, 不嬲都係旺角區返工, 身材係真材實料, 绝無人工添加
但佢話尼度幾静, 希望D新知舊雨去捧下場...佢會加倍努力回報
作者: sdsunyusen123    時間: 2010-6-22 14:26     標題: 回復 2# 的帖子

真性感

作者: szetosir    時間: 2010-6-22 16:30

正.......多謝師兄分享!
作者: garylock    時間: 2010-6-23 11:27     標題: 回復 2# 的帖子

why the video was removed nair??  Ho ng Ho E repost arrr!!1
作者: pkhkg    時間: 2010-7-8 04:20

禽晚再去揾*仔, 佢話尼排都幾靜, 可能係世界盃影响卦,
佢話唔緊要, 只要有我尼D好朋友前來關心下佢, 佢就會好開心,
重話會加倍服務報答我添, 聽到我心都甜晒.....
咪睇佢细细粒粒, 身形卻不俗, PART 1手力夠,
按穴位準, 有D正骨場嘅技師都比唔上.
PART 2 先來RPP, 十指係你身上不斷游走, 時快時慢,
由頭到腳都照顧週到, 爽到入心入肺, 定力稍有不及隨時走火....
最后遲D再講.....

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0