標題: [原創] 北角開心春央"滿足里" [打印本頁]

作者: chowsingchichi    時間: 2010-6-15 15:29     標題: 北角開心春央"滿足里"

各位師兄,我有個friend話個度D囡囡好dup得,
又健談,推介我去試下,唔知有冇師兄去過呢?
作者: faizai    時間: 2010-6-15 16:08

引用:
原帖由 chowsingchichi 於 2010-6-15 15:29 發表 各位師兄,我有個friend話個度D囡囡好dup得,又健談,推介我去試下,唔知有冇師兄去過呢?  
系邊度呀?D BG 後唔後生呀? 有冇VAS? 咩價錢呀?
作者: connector    時間: 2010-6-15 17:18

引用:
原帖由 faizai 於 2010-6-15 16:08 發表

師兄們, 唔好問有冇 VAS, 世上沒有 model answer 的
作者: 唐伯苦    時間: 2010-6-17 09:20

引用:
原帖由 connector 於 2010-6-15 17:18 發表

師兄們, 唔好問有冇 VAS, 世上沒有 model answer 的
自己幻想吓也無妨! 不過,聽講係有,但質數唔知 ...
作者: boot_boot    時間: 2010-6-17 14:20

引用:
原帖由 faizai 於 2010-6-15 16:08 發表

北角道.     
就算去大陸K骨, BG 都唔係一定包後生的,   
有d場人地叫"安老院"的, 有時仲有可能會有一兩個 BG 係後生的,  
而且唔少正場都係有"藝術品" (即是 no VAS).   
因此, 鰫O個情況下, 我深信: 世事無絕對.  
作者: SCWT    時間: 2010-6-17 14:20

why ching 唐伯苦 stops writing poem? i miss your gold sentences
作者: boot_boot    時間: 2010-6-17 14:31

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-6-17 09:20 發表

自己幻想鴾]無妨! 不過,聽講係有,但質數唔知 ...   
好多時有與無, 除左靠骨運外, 仲要靠鵀菑v的功力.     
作者: cmming    時間: 2010-6-18 10:55

請問在什麼地方??位置??女女如何?正骨?
作者: 唐伯苦    時間: 2010-6-19 09:23

引用:
原帖由 SCWT 於 2010-6-17 14:20 發表
why ching 唐伯苦 stops writing poem? i miss your gold sentences
Thanks Ching, but I'm busy to watch WORLD CUP recently ... so tired仲有D頭痛 ...

對聯:
假波太硬真波淋   囡囡變晒蔡依林
入波唔易守龍難   格連累死英格蘭

作者: teihosing    時間: 2010-6-19 12:43

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-6-19 09:23 發表

Thanks Ching, but I'm busy to watch WORLD CUP recently ... so tired仲有D頭痛 ...

對聯:
假波太硬真波淋   囡囡變晒蔡依林
入波唔易守龍難   格連累死英格蘭
c-Hing

thanks for your poem!  
作者: guoqing60    時間: 2010-6-19 12:53

作者: 唐伯苦    時間: 2010-6-21 08:58

引用:
原帖由 teihosing 於 2010-6-19 12:43 發表

c-Hing

thanks for your poem!  
Thank you .... !!
作者: faizai    時間: 2010-6-22 01:04

入番正題啦,D service 和囡囡如何?
作者: carmanlamlam    時間: 2010-6-22 08:39

作者: 唐伯苦    時間: 2010-6-22 08:54

引用:
原帖由 carmanlamlam 於 2010-6-22 08:39 發表
old bgs.....40 plus
咁成熟??? 但曼玉都係40+喎 ...
作者: boot_boot    時間: 2010-6-22 11:13

如果有50歲, 40歲左右的BG都可能可以接受 ge     
作者: 唐伯苦    時間: 2010-6-22 11:24

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-6-22 11:13 發表
如果有50歲, 40歲左右的BG都可能可以接受 ge     
如果有50個, 40歲左右的柏芝都可能可以接受 ge
作者: boot_boot    時間: 2010-6-23 09:54

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-6-22 11:24 發表

如果有50個, 40歲左右的柏芝都可能可以接受 ge   
你失戀嗎? 要50個咁多做咩?   
作者: 唐伯苦    時間: 2010-6-23 12:13

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-6-23 09:54 發表

你失戀嗎? 要50個咁多做咩?   
係喎 ... 啜埋10隻手指10隻腳指都係20個啫 ... 要50個煲醋咩!!

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0