標題: [灌水] 中女技師 [打印本頁]

作者: Rhythmccc    時間: 2010-6-20 00:18     標題: 中女技師

對中女有興趣的c hing們!

你地有無發現豪門特別多澳門本地熟女做按摩及師傅工技師,尤其做大脾筋果D好

有熟婦feel,仲要系40路左右果D,其他場我見好少有甘多本地中女,小弟去左豪門無十次

都有八次,但講你地都吾信,我從未豪門度找過囡囡,次次只找中女 ,小弟唔系變態,

只系對熟女有另一種喜歡如果我要找囡囡會去第二個場因為質素會比此場好D。

另外,一般場做上海式如果想有手作仔規舉上要加鐘,但本場我試過有技師

私人送既,不過當然要預先点巨地鐘先肯,至於做大脾筋好多場就算你肯狂

加鐘但個技師都未必肯幫你救火。

但我試過按下大脾同雀仔可以按到出野,( 技師會教你買一個什麼套歺,

就算全程只做大脾筋去埋單都可以唔駛比淨水錢)

呢度我唔方便介紹number,因為做人要有厚道

,等陣唔覺意害左巨地無左份工甘就唔好啦。

小弟偶然之下同場內一個本地熟女技師發展地下友誼,其實做桑拿場D本地
女人本身部份係婚姻上有錯折而變成單身果種人,絕對系熟女迷fans的夢想對象。
作者: sy78    時間: 2010-6-22 16:49     標題: 回復 1# 的帖子

support support!!!!!!!
作者: docomohk2003    時間: 2010-6-22 23:59

i also had same experience on "shanghai style'... the 40+ lady toke my pants off and massage me... when i turn around she play with my little brother so i play her tits... end up add 1 more session with her and she toke everything off and we.... instead of airplane services..
作者: aye521    時間: 2010-6-23 07:34

nice thank you!
作者: fatten88    時間: 2010-6-27 17:39

作者: alltocks    時間: 2010-7-1 22:48     標題: 回復 1# 的帖子

唔错,我中意。有机会一定要去试下。
作者: xxx1983xxx1983    時間: 2010-7-10 20:54     標題: support

作者: kakaol    時間: 2010-7-23 01:34

May I know the price?
作者: clhon03    時間: 2010-8-2 12:23

有机会去式一事啊。!。。
作者: teihosing    時間: 2010-8-5 01:44

引用:
原帖由 Rhythmccc 於 2010-6-20 00:18 發表

你地有無發現豪門特別多澳門本地熟女做按摩及師傅工技師,尤其做大脾筋果D好

有熟婦feel,仲要系40路左右果D,其他場我見好少有甘多本地中女,小弟去左豪門無十次

都有八次,但講你地都 ...
c-hing, please PM me the name and the place.  thanks
作者: cx176    時間: 2010-8-5 01:47

thank for sharing
作者: leungp    時間: 2010-8-8 01:29

yes dat's a good one man.
作者: Rhythmccc    時間: 2010-8-9 23:58

各位c hing,自己可以去豪門探索一下,不難的!
作者: massageman    時間: 2010-8-17 04:10     標題: 回復 1# 的帖子

認同
作者: Rhythmccc    時間: 2010-8-19 20:23

引用:
原帖由 massageman 於 2010-8-17 04:10 發表
  認同
其實中女某程度下可以好正,因為夠激情,會交真feel比你
作者: walnut    時間: 2010-9-1 11:31

引用:
原帖由 Rhythmccc 於 2010-6-19 16:18 發表

都有八次,但講你地都 ...
How much you paid for the shanghai style (incl. tips)?
作者: done830    時間: 2010-9-20 00:23

thanks , brother
作者: chankwokman    時間: 2010-9-24 00:27

thank you for your inf
作者: vinvinvin    時間: 2010-10-3 14:25

C-hing, do U mean U could have big meal with middle age technican?  It looks like they only provide hj service at best
作者: mybigjohn    時間: 2010-10-4 10:01

可以去邊D按摩場搵呀?桑拿定系街邊D按摩場呢?
作者: shanda315    時間: 2010-10-5 02:58

很好的信息啊
下次去玩一试试看哦
作者: 6889    時間: 2010-10-14 03:10

有机会一定要去试下。...............
作者: vitron78    時間: 2010-10-16 03:22

nice and detail

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0